جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید

موضوع: اطلاعیه و پیام های مدیر سایت (امکان گفتگوی زنده با کارشناسان ) )
-
۱۳۹۳/۰۲/۳۱, ۱۲:۵۷ #81
- نوشته
- 1,426
- مورد تشکر
- 5,443 پست
- حضور
- 16 روز 13 ساعت 47 دقیقه
- دریافت
- 12
- آپلود
- 2
- گالری
-
107
مادرم دوستت دارم
-
تشکرها 9
-
۱۳۹۳/۰۲/۳۱, ۱۷:۵۵ #82
- نوشته
- 6,465
- مورد تشکر
- 25,240 پست
- حضور
- 71 روز 10 ساعت 31 دقیقه
- دریافت
- 11
- آپلود
- 0
- گالری
-
11
سلام!!!
اما من رفتم چهار تا مزار را بغل کردم.خودم را انداختم روی مزار.پنج دقیقه گریه کردم.بعد دیدم یکی داره نعره می زنه.سرم را برگرداندم سمت چپ دیدم یکی داره با شمشیر می دود.بلند شدم دویدم سمتش دیدم یک خانم از پشت بغلم کرد.خدا می دونه من را با چه زوری بلند کرد.یک لحظه دیدم وهابی زیر پاهایم است داره می پره بالا با شمشیر بزنه ولی نمی تونه شمشیرش دقیقا از زیر پایم رد می شد.باد شمشیر را حس می کردم.بعد اون خانم من را از قبرستان برد بیرون وبهم گفت پسرم دیگه اینجا نیاد به خدا تو را می کشند.سه بار تکرار کرد.
اون خانم مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها بود.
بگذریم قصه ما دراز می شود.
حاجی چقدر گریه کردم خیلی به خدا مثل مادر مرده ها مثل زن های بچه از دست داده گریه کردم.دیدی زن ها چطور گریه می کنند من از زن ها هم بدتر گریه می کردم.
من مادرم را که ندیدم مادرم اومد پیشم.
به نظر ما حرکت امام خمینی دقیقا مقدمه سازی ظهور امام عصر(عج) است,لذا باید تقویت شود,ظهور امام عصر(عج)یک مسئله کاملا منطقی است و باید به شدت با خرافات و تیپ افسانه ای که برای ایشان درست شده مبارزه کرد و فهماند که ظهور هم به دست خود ماست,هرگاه مبنای برنامه ریزی ما این مسئله باشد به آن خواهیم رسید و لا غیر.با التماس و اشک و زاری تنها هیچ کاری صورت نمی گیرد.
-
تشکرها 9
-
۱۳۹۳/۰۲/۳۱, ۱۷:۵۹ #83
- نوشته
- 6,465
- مورد تشکر
- 25,240 پست
- حضور
- دریافت
- 11
- آپلود
- 0
- گالری
-
11
سلام!!!
مادر حضرت عباس علیه السلام
مادر دوم ما هم هست.عجیب خانمی هست شما نمی دانید ولی من می دانم.
*گریه غروب*تنها چرا نشسته,مگر گریه می کند؟ چون شمع شعلهوربه نظرگریه می کند,
ازمردم مدینه شنیدم که روزها می آید و ز داغ پسر گریه می کندبالای چار صورت قبری که ساخته با دیده های سرخ جگر گریه می کندبا ذکر جانگداز -حسینم غریب- بوددائم زند به سینه و سر گریه می کنداز سوز روضه خواندن این مادر شهیدهرعابری میان گذر گریه می کندبغض نگاه باد صبا گفت با دلم دیگر غروب شد, چقدر گریه می کند!!گاهی دلش برای علی تنگ می شودگاهی برای روضه ی در گریه می کند
ویرایش توسط سلمان فارسی : ۱۳۹۳/۰۲/۳۱ در ساعت ۱۸:۰۷
به نظر ما حرکت امام خمینی دقیقا مقدمه سازی ظهور امام عصر(عج) است,لذا باید تقویت شود,ظهور امام عصر(عج)یک مسئله کاملا منطقی است و باید به شدت با خرافات و تیپ افسانه ای که برای ایشان درست شده مبارزه کرد و فهماند که ظهور هم به دست خود ماست,هرگاه مبنای برنامه ریزی ما این مسئله باشد به آن خواهیم رسید و لا غیر.با التماس و اشک و زاری تنها هیچ کاری صورت نمی گیرد.
-
تشکرها 10
-
۱۳۹۳/۰۲/۳۱, ۱۸:۰۸ #84
- نوشته
- 6,465
- مورد تشکر
- 25,240 پست
- حضور
- دریافت
- 11
- آپلود
- 0
- گالری
-
11
ای بــه بنیــن تــو درود همـه
فاطمـه یا "فاطمـه یا فاطمـه
بــاغ گــل یــاس سـلام علیک
مـــادر عبــاس ســلام عـلیک
!ای همه از خود سفرت تاحسین
!اذن دخـول حــرمت یاحسین
سایـــهنشین حـــرم آفتــاب
غــرق شــده در کــرم آفتاب
فـــاطمه دوم حیــدر شــدی
مادر یک ماه و سه اختر شدی
طوبـی، طوبـی لک زیـن احترام
دختـر زهـرا بـه تو گوید سلام
قـدر تـو گـوی شرف از ناس برد
ارث ادب را ز تــو عبــاس بــرد
جز تو کـه بـر شیـرخدا شیـر زاد؟
جز تو کـه بـر شیـر علی شیر داد
!جز تو که در کرب و بلای حسین
چـار پسـر کــرده فـدای !حسین
چـار پســر دادی و زیــن افتخــار
شــد حــرم چــار امــامت مــزار
پــاسخ آن وفــا و احســاس تــو
فاطمــه شــد مــادر عبـاس تــو
چـار پسـر داشتـی ای جـان پاک
رفـت غریبانــه تنـت زیـر خـاک
لیـک جوانــان عــرب ره سپـــر
در پـی تابـوت تــو همچـون پسر
بــر لبشـان نالـه یا فاطمه
اشـک فشاندنـد بــرایت همـه
دیــده اوتـاد بــرایت گـریست
سیــدسجّاد بــرایت گــریست
نیست عجب اینکه به ترفیع تو
فاطمـه آیــد پــی تشییـع تو
بـه غیـرت و وفا و احساس تو
بـه خـون پیشانـی عبـاس تو
ناله جانسوز تو در گوش ماست
چوب? تابوت تو بر دوش ماست
بـاز هـم آی ماه شهادت فروز
مراسـم دفـن تـو مـیبود روز
بـر در بیـت تـو شـرارت نشد
بر گل روی تـو جسـارت نشد
ضربــه بـه بـازوت نزد هیچکس
لگــد بـه پهلـوت نـزد هیچکس
کـاش شـود جـاری اشـک همه
"از حـرمت تــا حـرم فاطمه
«میثــم» آلـــوده دل ســوخته
چشم بـه سـوی حـرمت دوخته
ذکر دل اوست به هر صبح شام
تـا کـه دهـد بـر تو مکرر سلام
بــاغ گــل یــاس سلام علیک
مــادر عبـــاس ســلام علیکغلامرضا سازگار
-
تشکرها 14
-
۱۳۹۳/۰۲/۳۱, ۱۸:۰۹ #85
- نوشته
- 6,465
- مورد تشکر
- 25,240 پست
- حضور
- دریافت
- 11
- آپلود
- 0
- گالری
-
11
-
تشکرها 16
-
۱۳۹۳/۰۶/۱۰, ۲۱:۴۹ #86
- نوشته
- 742
- مورد تشکر
- 10,905 پست
- حضور
- 97 روز 11 ساعت 46 دقیقه
- دریافت
- 1
- آپلود
- 0
- گالری
-
16
سلام و عرض ادب
به اطلاع کاربران عزیز و همکاران و مدیران بزرگوار می رسانم به زودی امکان پاسخگویی زنده و به صورت آنلاین در انجمن های گفتگوی دینی و قرآنی فراهم خواهد شد .
با این امکان کاربران عزیز می توانند سئوالات خود را در ساعاتی که کارشناسان آنلاین هستند بپرسند
به زودی جزئیات این مساله تشریح خواهیم کرد
-
-
۱۳۹۳/۰۶/۱۱, ۱۲:۲۲ #87
- نوشته
- 4,166
- مورد تشکر
- 16,141 پست
- حضور
- 91 روز 20 ساعت 13 دقیقه
- دریافت
- 18
- آپلود
- 0
- گالری
-
1001
»»» لطفا برای برآورده شدن حاجت همه ی حاجتمندان دعا کنید «««
دانلود کنید تا زندگیتون (بــنــدگــیــتــون) عوض بشه
»»» مشاهده پست حاوی لینک دانلود + توضیحات «««
جلد 1
جلد 2
جلد 3
۞۞ کلاس مجازی حفظ قرآن کریم ۞۞
»»» جوانها کلیک کنند ««
-
تشکرها 9
-
۱۳۹۳/۰۶/۱۱, ۱۵:۵۸ #88
- نوشته
- 6,465
- مورد تشکر
- 25,240 پست
- حضور
- دریافت
- 11
- آپلود
- 0
- گالری
-
11
طرح خطرناک سعودی برای نبش قبر پیامبر(ص)
روزنامه «ایندیپندنت» گزارش داده است که «علی بن عبدالعزیز الشبل» طرحی را برای تخریب کامل مسجد النبی و نبش قبر پیامبر اسلام، به مقامات سعودی ارائه کرده است
به گزارش پیک دانشجوبه نقل از فارس، روزنامه «ایندیپندنت» روز دوشنبه گزارش داد که یکی از مفتیهای برجسته عربستان سعودی طرحی را برای تخریب کامل مسجد النبی و نبش قبر پیامبر اسلام به مقامات عربستانی ارائه کرده است.
این طرح بخشی از سند پیشنهادی است که «علی بن عبدالعزیز الشبل» مفتی برجسته وهابی و استاد دانشگاه «محمد بن سعود» در اختیار متولیهای مسجد النبی ارائه کرده کرده است.
این سند ۶۱ صفحهای که دکتر «عرفان العلوی» از اساتید عربستانی از آن پرده برداشته است، به ریاض توصیه کرده است که مسجد النبی تخریب شده و پیکر پیامبر پس از نبش قبر، به قبرستان بقیع منتقل شده و به صورت گمنام دفن شود.
به نوشته «ایندیپندنت»، البته هنوز هیچ نشانهای مبنی بر اینکه عربستان این پیشنهاد را پذیرفته و قصد اجرا آن را دارد، وجود ندارد. روزنامه ایندیپندنت نتوانسته است در این رابطه با مقامات عربستانی در سفارت این کشور در لندن، گفتوگو کند.
این گزارش تصریح کرده است که با توجه به اهمیت فوقالعادهای که این مسئله هم برای شیعیان و هم اهل سنت دارد، هرگونه اقدامی برای تخریب مسجد النبی میتواند با خشم شدید مسلمانان مواجه شود.
علوی که ریاست بنیاد تحقیقات میراث اسلامی را بر عهده دارد، با بیان اینکه تفکر وهابیت احترام قائل شدن برای قبور را شرک میداند، میگوید: «آنها میخواهند از حضور زوار در حرم و احترام گذاشتن به آن جلوگیری کنند، چراکه آن را شرک و بتپرستی میدانند. اما تنها راهی که میتوانند برای جلوگیری از زیارت پیامبر توسط زائران انجام دهند، این است که وی را به قبرستان دیگری منتقل کنند. »
به گفته علوی، بر اساس طرحهای ارائه شده، تمامی معماری اسلامی به جا مانده از قرنهای گذشته در مدینه به همراه گنبد خضرا مسجد باید تخریب شود.
«موسسه خلیج» پیشتر اعلام کرده بود که طرحهای عربستان برای نوسازی مدینه، تاکنون به نابودی ۹۵درصد از بناهای اسلامی با قدمت بیش از ۱۰۰۰ سال منجر شده و اکنون آپارتمانها نوساز و هتلهای لوکس جای آنها را گرفتهاند.
بخش دیگری از طرح پیشنهادی که به کمیته ریاست حرمین ارائه شده، خواستار تخریب ساختمانهای اطراف مسجد النبی که محل زندگی اهل بیت پیامبر بوده است، شده است.
علوی با بیان اینکه عربستان پیش از این هم سابقه چنین اقداماتی را دارد، میگوید: «محل دفن پیامبر ناشناس خواهد بود. الان هرچه اطراف مسجد النبی بوده، تخریب شده است. مسجد را بولدوزها احاطه کردهاند. وقتی همهچیز را تخریب کردند، ممکن است سراغ مسجد بروند. ممکن است که امام مسجد عنوان کند که مسجد نیاز به گسترش دارد و در حالی که همه نگاهها متوجه عراق و سوریه است، این کار را پیش ببرد. »
-
-
۱۳۹۳/۰۶/۱۵, ۱۱:۲۱ #89
- نوشته
- 742
- مورد تشکر
- 10,905 پست
- حضور
- 97 روز 11 ساعت 46 دقیقه
- دریافت
- 1
- آپلود
- 0
- گالری
-
16
سلام و عرض ادب
همکاران عزیز و کاربران بزرگوار می توانند سئوالات خود را با برخی از کارشناسان انجمن به صورت زنده و آنلاین مطرح نمایند
برای فعال شدن چت روی متن ( برای گفتگو با پاسخگوهای آنلاین ) که در سمت راست و قسمت پایین صفحه انجمن می باشد کلیک کنید و سئوالات خود را مطرح نمایید.
متشکرم
-
تشکرها 14
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری