-
۱۳۸۶/۰۳/۰۳, ۲۰:۲۸ #1
- نوشته
- 10
- مورد تشکر
- 4 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
دیدن امام زمان ( عج )
سلام
من شنیدم که اگه کسی امام زمان (عج) رو یه روز نبینه میمیره البته اصلا نمی دونم که این حرف درسته یا نه اما اگه درسته که خوب ما بعضی روزها اصلا از خونه بیرون نمیریم و کسی رو هم نمیبینیم پس چه جوری امام زمان (عج ) رو میبینیم ؟ یا چرا نمی میریم ؟
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۶/۰۳/۰۴, ۱۱:۱۵ #2
نقل قول : دیدن امام زمان ( عج )
یار در خانه وما گرد جهان میگردیم
سلام علیکم .به نظر من که دیدن امام زمان اصلا مختص به جا ومکان مشخصی نیست بلکه باید به دل رجوع کرد .باید نگاه ها را شست . باید معرفتش را پیدا کرد .باید این معرفت مانند خونی که دررگهامان جاریست در ما وجود داشته باشد .
آقاجون دنیا همه بهونه بود تا من بیام بشم گدات .
بعدشم دیدن که نباید حتما با چشم بصری باشد با چشم دل باید دید وبه یقین رسید . باید حس کنیم که بدون وجودش در خانه هامان خود را گم کرده ایم .باید به این حس برسیم که برای اشکهامان دستهای نوازشگری میخواهیم .باید به یقین حضور درخشش چو ماهش پی ببریم
امیدوارم به حق خانم فاطمه زهرا از منتظران واقعی اش بشمار آییم
-
تشکرها 5
-
۱۳۸۶/۰۳/۰۴, ۲۱:۵۴ #3
- نوشته
- 850
- مورد تشکر
- 3,450 پست
- حضور
- 35 دقیقه
- دریافت
- 1
- آپلود
- 0
- گالری
-
9
سلام .اين مطلب يعني ديدن امام زمان يك بحث اختلافي است چرا كه برخي با استناد به آخرين نامه حضرت به آخرين نايب خاص كه فرمودند كساني كه در زمان غيبت كبري ادعا كنند كه مرا ديده اند آنها را تكذيب كنيد.ديدن ايشان را امر نا ممكن دانسته اند..اينكه ديدن آقا ممكن است يا نه اگر نظري داريد با استدلال بفرماييد.
-
۱۳۸۶/۰۳/۰۵, ۲۰:۰۹ #4
رويت امام زمان (ع) در زمان غيبت ممكن باشد يا نباشد آنچه مسلم است اينست كه ايشان به عنوان امام عصر از احوال ما آگاه است. از گناه ما ناراحت مي شود براي ما دعا مي كند و از طاعت ما خشنود مي شود.ما هم چه آن حضرت را ببينيم چه نبينيم ( با چشم) وظيفه داريم در مسيري حركت كنيم كه او و پدران پاكش به ما نشان داده اند
-
۱۳۸۶/۰۳/۰۵, ۲۰:۵۰ #5
- نوشته
- 1,251
- مورد تشکر
- 2,255 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
10
دوست عزيز اين حرفهايي كه زدي از مسلمات مي باشد .من چي نوشتم وچي پرسيدم شما چي جواب مي دهيد. بازم مي گويم ازنظر علمي واستدلالي آيا ديدن امام زما ن با توجه به آن نامه آخر به سمري كه ديدن را براي همه تكذيب كردند آيا امكان دارد.يا نه .لطف كنيد وارد بحث شويد.
-
۱۳۸۶/۰۳/۰۶, ۰۵:۴۳ #6
سلام. ابتدائا اينكه سوال كننده شما نبوده ايد و اينكه اينطور بفرماييد باعث مي شود تصور شود كلا پاسخگويان به سوالات جوابي غير از مورد سوال بدهند. اما علاوه بر بحث ( كه خوب هم هست بشود) به نظر من لازم است اتمام حجتهايي از قبيل پستي كه من نوشتم بشود كه اگر كسي مسئله برايش حل نشد بي خودي به شك نيفتد! به علاوه توجه شما را به نوشته اي از خودتان جلب مي كنم (در تاپيك پيامبر بزرگ)
-
۱۳۸۶/۰۳/۰۶, ۱۴:۳۱ #7
اگر زمستان بگوید بهار در قلب من است چه کسی باورش خواهد شد ؟
به نظر من طبق مواردی که از دیدن امام زمان توسط علما خوانده ام در هیچ کدام از تعریفات هیچ کدام به شکل وشمایل آن حضرت اکتفا نکرده اند بلکه به سخنان گهربار ایشان ویا مکانی که حضور داشتند یا عنایاتی که به برخی داشته اند را بیان نموده اند نه به اینکه حضرت را با چهره واقعی ،تصویری واضح از چهره آن بزرگوار را بیان کنند .بلکه مقصود چیز دیگریست که آن عنایتیست که حضرت دارند در تمام لحظات وگرنه طبق گفته خود حضرت دیدن ایشان امری ناممکن است
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۶/۰۳/۰۶, ۱۶:۴۶ #8
- نوشته
- 27
- مورد تشکر
- 41 پست
- حضور
- 2 ساعت 23 دقیقه
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
به نام خدا
سلام
دوستان عزیز دربارة مشاهده و ارتباط با قطب عالم امكان،حضرت مهدي(ع) دو نظریه وجود دارد
1) در زمان غيبت كبري، امكان ارتباط و مشاهده و ملاقات حضرت وجود ندارد
2) براي برخي از اولياءالله امكان دارد
در آخرين نامة حضرت به آخرين نائب خاصش (علي بن محمد سمري) آمده است:بسم الله الرحمن الرحيم اي علي بن محمد سمري خداوند پاداش برادرانت را دربارة تو بزرگ نمايد تو تا شش روز ديگر ميميري. كارهاي خود را جمع و جور كن و به هيچ كس وصيت نكن كه پس از تو جانشينت باشد، زيرا كه غيبت تامه و كبري شروع خواهد شد و ديگر ظهوري نيست مگر پس از اذن خدا كه بعد از مدتي طولاني خواهد بود. آن وقت كه دل ها پرقساوت و سخت شود و زمين از ستم پر گردد. به زودي بعضي از شيعيان ادعاي مشاهده و ديدار با من را خواهند كرد. هر كس چنين ادعايي بكند، او را تكذيب كنيد. "و لا حول ولا قوة الاّ بالله العلي العظيم
گرچه از اين نامه استفاده ميشود كه ملاقات با حضرت ممكن نيست، ولي امكان دارد افرادي به طور ناشناس آن حضرت را ببينند. شخصيت هايي مانند علامة بحرالعلوم حضرت را ديده اند، ولي در بسياري از موارد بعد از ديدار كشف كرده يا حدس زده اند كه امام زمان(ع) بوده است. مسلّم است كه كسي نبايد ادعاي مشاهدة امام زمان را كند اگر كسي ادعا كرد،بايد او را تكذيب كنيم ولي منافاتي ندارد با اين كه برخي از اولياي الهي غير مستقيم از وجود امام(ع) بهره برده باشند يا بهره ببرند يا اگر به حضور حضرتش مشرف شوند چنين ادعايي نداشته باشند
انچه در زمان غیبت وظیفه ماست این است که تقوا را در همه حال مراعات كنيم و در تهذيب نفس و رسيدن به كمالات انساني کوشش نماییم . همواره براي تعجيل در فرج حضرت دعا کرده و به مستضعفان و بيچارگان کمک نماییم و به کسی ظلم ننماییم و از لقمه حلال استفاده کنیم . اگر پاك و با تقوا باشيم شايد حضرت به ديدار ما بیاید و ما را مورد توجه قرار دهد.
در پناه حق موفق باشید
ویرایش توسط zare : ۱۳۸۶/۰۳/۰۶ در ساعت ۱۶:۴۹
-
-
۱۳۸۷/۰۴/۱۸, ۲۱:۳۹ #9
دیدن امام زمان در زمان غیبت کبری ممکن است
با سلام
1. اگر در جملات آخرین نامه حضرت(ع) به علی بن محمد سمری، دقت کنیم، متوجه خواهیم شد که حضرت مهدی(ع) فرمودند ادعای رؤیت را تکذیب کنید! و با چنین امر هوشمندانه ای، راه را بر مدعیان دروغین بستند. همین امر امام(ع) باعث شد که در طول این هزار و صد سال، همیشه علمای اسلام با مدعیان رؤیت به شدت برخورد کرده و آنها را طرد کنند.
2. اما آن مطالبی که در مورد دیدن امام زمان(ع) توسط برخی از بزرگان دین در طول این دوران نقل شده است، عمدتا بعد از مرگ ایشان بوده و بیشتر با توجه به قرائن و شواهدی، پی به این نکته برده اند.
3. ظرافت این جمله از توقیع مبارک این است که ادعای رؤیت را باید تکذیب کرد، نه اینکه هیچ راهی برای رؤیت حضرت وجود ندارد، هر که را اسرار حق آموختند، مهر کردند و دهانش دوختند!
به همین دلیل است که اکثر بزرگان وقتی حرف و حدیثهایی مبنی بر رسیدن آنها به خدمت حضرت حجت(ع) بر سر زبان اطرافیان بود، آن را تکذیب می کردند.
4. مهم این نیست که ما امام زمان را ببینیم یا نبینیم، مهم این است که وقتی امام مهدی(ع) ما را میبیند، لبخند رضایتی بر لبان مبارکش بنشیند و دستان مبارکش را به آسمان بلند کرده و در حق ما و شیعیانش دعا کند!
پس این نکته همیشه یادمان باشد، مهم این نیست که می شود او را دید یا نه، بلکه مهم این است که او ما را می بیند!
علم خمینی بر زمین نمی ماند،مگر ما مرده ایم!
-
-
۱۳۸۷/۰۴/۱۹, ۲۲:۰۵ #10
و مهمتر از همه اینکه کاری کنیم حضرت حجت(عج) بر ما نظر کند و این حاصل نمیشود مگر
اینکه تمام سلایق و رفتار و کردار ما طبق خواسته حضرت باشد در همه جا و همه وقت زیرا او
حضور دارد.
مهدی(عج) منتظر است ما برگردیم این ماییم که در غیبت کبری هستیم.
می نویسم : دیدار ،
می نویسد بر دل :
«تواگر بی من و دلتنگ منی
یک به یک فاصله ها را بردار»
بر ســــجده هر نماز مهدی صلوات
-
تشکرها 2
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری