جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید

موضوع: √ ๑۩๑آلاچــیـــق ســـبــز کانـــونـــی هـــا ๑۩๑
-
۱۳۹۲/۰۳/۰۲, ۱۷:۰۱ #1
- نوشته
- 7,449
- مورد تشکر
- 25,951 پست
- حضور
- 61 روز 5 ساعت 30 دقیقه
- دریافت
- 43
- آپلود
- 0
- گالری
-
281
√ ๑۩๑آلاچــیـــق ســـبــز کانـــونـــی هـــا ๑۩๑
به کانون گفتمان قرآنی خوش آمدید
سلام و درود به همه کاربران گرامی
و درودی ویژه به کاربران جدید کانونی
از اینکه شما در جمع خانواده کانون گفتگوی قرآنی حضور دارید بسیار خوشحالیم
کانون گفتمان قرآنی محیطی است قرآنی و سرشار از عطر و نور قرآن و اهل بیت علیهم السلام
بیایید در این فضای معطر و نورانی بیشتر و بهتر از این موهبت الهی بهره مند شویم
کلبه سبز کانونی از جنس آفتاب و سایه , طلوع و غروب , غم و شادی ,عشق و وفاداری, صفا و صمیمیت و ...
در این خانه سبز خودتون را معرفی کنید
مثلا بفرمایید تخصصتون چیه ؟
رشته تحصیلی ؟
مهارتهایی که دارید را بیان کنید ...
و پیشنهادات و ایده های خودتون را مطرح کنید
همکاران و کاربران قدیمی دوستان جدید را راهنمایی می کنند و تجربیاتشون را در اختیار شما قرار خواهند داد.
اینجا محلی است برای شما کاربران دوست داشتنی کانون
امیدواریم که در این سایت بهترین و پربارترین لحظات را سپری کنید
منتظر ارسال مطالب دلنشین و پربار شما دوستان گرامی هستیم
با قرآن ، سبزتر از همیشه باشید
جزاکم الله خیرا
آموزش کار با انجمن × قسمت اول اصطلاحات ×
آموزش کار با انجمن█► قسمت دوم : ورود به انجمن ◄█
آموزش کار با انجمن █► قسمت سوم : معرفی قسمت های انجمن ◄█
ویرایش توسط *عرفانی* : ۱۳۹۲/۱۰/۱۰ در ساعت ۱۳:۴۱
دیــدار بـه قـیـامـت
-
تشکرها 63
*فرزین*, .:MOBAREZ:., Ahamd14, asieh, asma, ✿ عاشق قرآن ✿, guest, Hadi99g, hoorshid, iranproud, mahdie1364, mehrnosh, mina*, Moamma, mohaddese18, nasrinn, niiky, nourooz, Partofar, RUYA, sana70, setsoko, seyed yasin, super smart, UFA, فریده بنده مخلص خدا, فرشته نجات, منتظرمهدی زهرا, میقات, محمد طه, محدثه67, مدیر اجرایی, مدیر تدوین, مدیر سابق, معز الاولیاء, معصومه منتظر, نور, نگاه19, ولایت پذیر, گل اتش, گلستان قرآن, پر شکسته, v&v, yasbanoo, | دالـان بـهشـت |, أسئلونی, امید, بی ریا, بانوی ایرانی, حمید رضا, دايي حسن, رحیل, سلمان فارسی, سالار زینب, شقایق, شمس الهدی, شهید هدایت, شهید گمنام, شیعه اهل بیت(ع), صالحی ر, صدیقه طاهره, عبدالله6177, عطیه سادات
-
۱۳۹۲/۰۳/۰۲, ۱۷:۰۵ #2
- نوشته
- 4,166
- مورد تشکر
- 16,141 پست
- حضور
- 91 روز 20 ساعت 13 دقیقه
- دریافت
- 18
- آپلود
- 0
- گالری
-
1001
سلام سلام ... خوشحالم که این تاپیک ایجاد شد ...
اول ولادت آقامون امام علی علیه السلام و روز مرد رو خدمت همه ی کانونی ها علی الخصوص برادران بزرگوار تبریک عرض میکنم ...
و بعد ......
- من خادم زهرا هستم ...
- تخصصم عاشق اهل بیت و قرآن
+ لغزش فراوان به سمت گناه
- رشته ی تحصیلی : دیپلم ریاضی (آرزو دارم حوزه ادامه بدم ولی فعلا راهم نمیدن)
- مهارت :.......................!!!!
التماس دعا
ویرایش توسط ✿ عاشق قرآن ✿ : ۱۳۹۲/۰۳/۰۲ در ساعت ۱۸:۰۹
»»» لطفا برای برآورده شدن حاجت همه ی حاجتمندان دعا کنید «««
دانلود کنید تا زندگیتون (بــنــدگــیــتــون) عوض بشه
»»» مشاهده پست حاوی لینک دانلود + توضیحات «««
جلد 1
جلد 2
جلد 3
۞۞ کلاس مجازی حفظ قرآن کریم ۞۞
»»» جوانها کلیک کنند ««
-
تشکرها 38
*عرفانی*, Ahamd14, asma, guest, Hadi99g, iranproud, mehrnosh, nasrinn, niiky, Partofar, UFA, فریده بنده مخلص خدا, محمد طه, محدثه67, مدیر اجرایی, مدیر تدوین, مدیر سابق, معز الاولیاء, نور, نیلوفر, نازبانو, گلستان قرآن, پر شکسته, v&v, yasbanoo, أسئلونی, حمید رضا, دايي حسن, سالار زینب, شقایق, شمس الهدی, شهید هدایت, صالحی ر, صدیقه طاهره, علی ولی زاده, عبدالله6177, عطیه سادات
-
۱۳۹۲/۰۳/۰۲, ۱۷:۵۵ #3
- نوشته
- 2,954
- مورد تشکر
- 6,046 پست
- حضور
- 16 روز 10 ساعت 17 دقیقه
- دریافت
- 11
- آپلود
- 0
- گالری
-
611
یارب
سلام وعرض ادب
اول از همه روز میلاد حضرت علی علیه السلام را به تمام عاشقان اهل بیت ع تبریک میگویم..و بعد هم به برادران گرام کانون تبریک میگم..
به به کلبه سبز....
مبارکه..
یارب
يا رب منم جويان تو يا خود تويى جويان من
اى ننگ من تا من منم من ديگرم تو ديگرى
-
تشکرها 30
*عرفانی*, asieh, asma, ✿ عاشق قرآن ✿, Hadi99g, iranproud, mehrnosh, nasrinn, Partofar, فریده بنده مخلص خدا, محمد طه, محدثه67, مدیر اجرایی, مدیر تدوین, مدیر سابق, نور, نیلوفر, گلستان قرآن, پر شکسته, yasbanoo, أسئلونی, دايي حسن, سالار زینب, شقایق, شمس الهدی, شهید هدایت, صالحی ر, صدیقه طاهره, عبدالله6177, عطیه سادات
-
۱۳۹۲/۰۳/۰۲, ۱۸:۰۸ #4
- نوشته
- 1,279
- مورد تشکر
- 4,845 پست
- حضور
- 21 روز 5 ساعت 28 دقیقه
- دریافت
- 72
- آپلود
- 4
- گالری
-
98
سلام علیکم.
ایده ی جالب و جذابی هست.
اسم کاربری بنده که مشخصه. بنده چند سالی هست که عضو کانون هستم... فراز و فرود های زیادی را تا به حال در کانون داشته ایم.
احساس میکنم هنوز تا نقطه اوج خیلی خیلی فاصله داریم. انشالله به مدد اهل بیت و کاربران گرامی به اون نقطه مطلوب برسیم ( حداقل در جهتش باشیم)
بنده نه تخصص خاصی دارم نه سواد درست و حسابی. اومدیم اینجا از محضر کارشناسان و کاربران عزیز کسب فیض کنیم.
التماس دعا.
ویرایش توسط .:MOBAREZ:. : ۱۳۹۲/۰۳/۰۳ در ساعت ۰۹:۵۴
امام خمینی (ره) :
ما میگوییم تا شرک و کفر هست،مبارزه هست و تا مبارزه هست ما هستیم...
-
تشکرها 35
*عرفانی*, asieh, asma, ✿ عاشق قرآن ✿, elham7753, Hadi99g, iranproud, mehrnosh, nasrinn, Reza-D, فریده بنده مخلص خدا, فرشته نجات, منتظر منجی(عج), محدثه67, مدیر اجرایی, مدیر تدوین, مدیر سابق, معز الاولیاء, نور, نیلوفر, نرگس مهدي, ولایت پذیر, گلستان قرآن, پر شکسته, دايي حسن, رحیل, سلمان فارسی, سالار زینب, شقایق, شمس الهدی, شهید هدایت, صالحی ر, صدیقه طاهره, عبدالله6177, عطیه سادات
-
۱۳۹۲/۰۳/۰۲, ۱۸:۱۸ #5
- نوشته
- 767
- مورد تشکر
- 3,317 پست
- حضور
- 2 روز 10 ساعت 18 دقیقه
- دریافت
- 2
- آپلود
- 0
- گالری
-
2
سلام ... بعد از مدت ها اومدم یه سری به سایت بزنم و برم که دیدم صدفی جان برام چنین پیغامی گذاشتن...معمولا پیغام های تبلیغاتی رو چک نمیکنم اما این پیغام یا پست بنظرم جالب و ایده ی جدید و خوبی بود و انشالله موثر خواهد بود...
همونطور که میبینید و میخونید: فرشته نجات هستم
در حال حاضر دانشجوی سال آخر کارشناسی رشته الهیات
مهارت آنچنانی ندارم ، اما اندک تبلیغاتی در حوزه ی اسلامی دارم
و اخیرا سایتی رو راه اندازی کردم در رابطه با حجاب و معضلات اساسی آن که هم به زبان فارسی و هم به زبان انگلیسی هست و فعلا دارم روش کار میکنم...
دعا کنید که انشالله در آینده برای تمامی افرادی که در این زمینه آگاهی لازم رو ندارند مثمر ثمر واقع بشه .
ویرایش توسط فرشته نجات : ۱۳۹۲/۰۳/۰۲ در ساعت ۱۸:۲۱
محبت و عشق واقعی ،خود زاییده شناخت و معرفت است،ناگهانی و تک بعدی نیست،حاصل تدریج است و به موازات رشد و تحول آدمی و اعتلای معرفت و بینش نسبت به محبوبها و مطلوبها صد چندان می شود.
-
تشکرها 31
*عرفانی*, .:MOBAREZ:., ✿ عاشق قرآن ✿, iranproud, mahdie1364, mehrnosh, nasrinn, فاطمه طاهره, فریده بنده مخلص خدا, محمد طه, محدثه67, مدیر اجرایی, مدیر تدوین, مدیر سابق, معز الاولیاء, نور, نیلوفر, گلستان قرآن, پر شکسته, yasbanoo, دايي حسن, رحیل, سلمان فارسی, سالار زینب, شقایق, شمس الهدی, شهید هدایت, صدیقه طاهره, عبدالله6177, عطیه سادات
-
۱۳۹۲/۰۳/۰۲, ۱۸:۴۶ #6
- نوشته
- 253
- مورد تشکر
- 683 پست
- حضور
- 8 روز 2 ساعت 42 دقیقه
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
44
چه پست جالبیه
از صدفی جان کمال تشکر را دارم با پست خوبش
منم بچه گرافیست که عاااااااشق هنر و گرافیکم
طراح جلد کتاب - دیزاین سایت - گرافیک نرم افزار - طراح آرم و لوگو
دانشگاهمم به شکر خدا تا دوهفته ی دیگر تمومه
ولی به اون صورت فعالیت خاصی را در اینجا نداشته ام انشالله سرم خلوت بشه فعالیت خود را آغاز خواهم کرد
ویرایش توسط بچه گرافیست : ۱۳۹۲/۰۳/۰۲ در ساعت ۱۸:۵۱
------I'M DESIGNER------
-
تشکرها 31
*عرفانی*, .:MOBAREZ:., asma, ✿ عاشق قرآن ✿, iranproud, mahdie1364, mehrnosh, nasrinn, فاطمه طاهره, فریده بنده مخلص خدا, محمد طه, محدثه67, مدیر تدوین, مدیر سابق, معز الاولیاء, نور, نیلوفر, گلستان قرآن, پر شکسته, yasbanoo, حمید رضا, دايي حسن, رحیل, سالار زینب, شقایق, شمس الهدی, شهید هدایت, صالحی ر, صدیقه طاهره, عبدالله6177, عطیه سادات
-
۱۳۹۲/۰۳/۰۲, ۱۸:۵۶ #7
- نوشته
- 4,166
- مورد تشکر
- 16,141 پست
- حضور
- 91 روز 20 ساعت 13 دقیقه
- دریافت
- 18
- آپلود
- 0
- گالری
-
1001
البته همه میدونیم که جناب مبارز شکسته نفسی میکنن .. به شخصه شاهد پستهای پرمحتوا و خوبشون تو سایت هستم .. که برای هر پست کلی زمان میزارن و با اطلاعات کامل تایپ میکنن . هر جا هم که ازشون برای پیوستن به تاپیکی دعوت کردیم بنده ی خدا حضور موثر خودشون رو نشون دادن ... خدا اجرتون بده ...
»»» لطفا برای برآورده شدن حاجت همه ی حاجتمندان دعا کنید «««
دانلود کنید تا زندگیتون (بــنــدگــیــتــون) عوض بشه
»»» مشاهده پست حاوی لینک دانلود + توضیحات «««
جلد 1
جلد 2
جلد 3
۞۞ کلاس مجازی حفظ قرآن کریم ۞۞
»»» جوانها کلیک کنند ««
-
تشکرها 32
*عرفانی*, .:MOBAREZ:., asieh, asma, elham7753, iranproud, mehrnosh, Moamma, فاطمه طاهره, فریده بنده مخلص خدا, محدثه67, مدیر اجرایی, مدیر تدوین, مدیر سابق, معز الاولیاء, نور, نیلوفر, گلستان قرآن, پر شکسته, yasbanoo, دايي حسن, رحیل, سلمان فارسی, سالار زینب, شقایق, شمس الهدی, شهید هدایت, صالحی ر, صدیقه طاهره, عبدالله6177, عطیه سادات
-
۱۳۹۲/۰۳/۰۲, ۲۰:۲۰ #8
- نوشته
- 7,442
- مورد تشکر
- 22,400 پست
- حضور
- 120 روز 18 ساعت 29 دقیقه
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
330
با سلام عرض ادب و احترام میلاد امیرالمومنین و رور پدر را خدمت مدیریت محترم و کلیه برادران بزرگوار کانونی تبریک و شاد باش عرض مینمایم .
تویی ولی خداوندگار یا حیدر
که هم ولی و هم آئینه دار یا حیدر
به نامه عمل جمله بندگان خدا
ولایت تو بود اعتبار یا حیدر
نه این جهان که به عقبا و روز رستاخیز
خدا به دست تو داد اختیار یا حیدر
بهشت جای تو و دوستان تو باشد
و جای دشمن تو قعر نار یا حیدر
به جمله پادشهان فخر می فروشم من
کنم به نوکری ات افتخار یا حیدر
خدای تو چو دید لا فتی بغیر از تو
عطا نمود به تو ذوالفقار یا حیدر
چو قصد جنگ کنی از یلان به پا خیزد
ندای الحذر و الفرار یا حیدر
به جنگ اگر عدویت قصد زنده ماندن داشت
نداشت چاره به غیر از فرار یا حیدر
علی علی اسد الله یا علی حیدر
علی علی ید الله یا علی حیدر
تویی به خلق دو عالم امیر یا حیدر
منم به عشق و ولایت اسیر یا حیدر
اینجانب صدیقه طاهره تخصص خاصی ندارم هر چی یاد گرفتم از خواهر عزیزم بانوی بزرگ سرکار خانم صدفی اموختم براشون ارزوی سلامتی و سعادت هم در دنیا و هم در اخرت دارم انشالله که سالیان سال زنده باشند و من از اطلاعاتشون استفاده کنم.
کانون اولین جایی بوده که عضو شدم انشالله تا اخر عمرم بتونم خدمتگذاری کنم.
افتتاح کلبه سبز کانونی مبارک همه کاربران و مدیران و همکاران
-
تشکرها 30
*عرفانی*, .:MOBAREZ:., asma, ✿ عاشق قرآن ✿, elham7753, iranproud, mehrnosh, Moamma, nasrinn, فاطمه طاهره, فریده بنده مخلص خدا, محمد طه, محدثه67, مدیر اجرایی, مدیر تدوین, مدیر سابق, معز الاولیاء, نور, گلستان قرآن, پر شکسته, دايي حسن, رحیل, سالار زینب, شقایق, شمس الهدی, شهید هدایت, صالحی ر, علی ولی زاده, عبدالله6177, عطیه سادات
-
۱۳۹۲/۰۳/۰۲, ۲۰:۲۶ #9
- نوشته
- 1,464
- مورد تشکر
- 3,504 پست
- حضور
- 28 روز 7 ساعت 23 دقیقه
- دریافت
- 12
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
سلام
میلاد امام علی و روز پدر را خدمت همه ی دوستان تبریک عرض میکنم
ممنون از خانم صدفی عزیز بابت ایجاد تاپیک خوبشون
من موعود هستم
فکرکنم کوچکترین مدیروعضو سایت هستم
تخصص هم که فعلا ندارم
رشته ی تحصیلی هم که انشاا.. سال اینده تجربی یا ریاضی ولی عاشق گرافیک کامپیوترم
حضور همه ی مدیران و همکاران و دوستان و کارابران سایت را به کلبه سبزمون خیر مقدم عرض میکنم
ویرایش توسط *عرفانی* : ۱۳۹۲/۰۳/۰۳ در ساعت ۲۲:۰۸
ولی حیف که ارباب «قتیل العبرات » است؛
ولی حیف که ارباب« اسیرالکربات» است؛
ولی حیف هنوزم که هنوز است حسین بن علی تشنه یار است
و زنی محو تماشاست ز بالای بلندی، الف قامت او دال و همه هستی او درکف گودال
و سپس آه که «الشمرُ» ...
خدایا چه بگویم که «شکستند سبو را و بریدند»...
دلت تاب ندارد به خدا با خبرم می گذرم از تپش روضه که خود غرق عزایی،
تو خودت کرب و بلایی؛ قَسَمت می دهم
آقا به همین روضه که در مجلس ما نیز بیایی، تو کجایی... توکجایی...
-
تشکرها 32
*عرفانی*, .:MOBAREZ:., ✿ عاشق قرآن ✿, elham7753, iranproud, mehrnosh, Moamma, فاطمه طاهره, فریده بنده مخلص خدا, فرشته نجات, محمد طه, محدثه67, مدیر اجرایی, مدیر تدوین, مدیر سابق, معز الاولیاء, نور, نیلوفر, گلستان قرآن, پر شکسته, yasbanoo, بانوی ایرانی, دايي حسن, رحیل, سالار زینب, شقایق, شمس الهدی, صالحی ر, صدیقه طاهره, علی ولی زاده, عبدالله6177, عطیه سادات
-
۱۳۹۲/۰۳/۰۲, ۲۰:۳۴ #10
- نوشته
- 742
- مورد تشکر
- 10,905 پست
- حضور
- 97 روز 11 ساعت 46 دقیقه
- دریافت
- 1
- آپلود
- 0
- گالری
-
16
سلام و عرض ادب
خدمت همه شما بزرگواران به ویژه همه پدران بزرگوار تبریک و تهنیت عرض می نمایم .
خوشحالم که بالاخره این کلبه صمیمی راه افتاد
از همکاران بزرگوار که در راه اندازی و ایجاد و اطلاع رسانی آن تلاش کردند تشکر می کنم
من را هم همه میشناسید خادم همه شما و با افتخار یکی از نوکران قرآن و اهل بیت علیهم السلام هستم
من از تولد کانون گفتگوی قرآنی همراه این کانون نورانی بودم و همواره به این محیط نورانی تعلق خاطر داشته و دارم
امیدوارم این موضوع محلی برای هم فکری ، تعامل و بهره گیری از توانمندی کاربران فرهیخته باشد
التماس دعا
ویرایش توسط مدیر سابق : ۱۳۹۲/۰۳/۰۲ در ساعت ۲۰:۳۵
-
تشکرها 45
*Sonia*, *عرفانی*, .:MOBAREZ:., asma, ✿ عاشق قرآن ✿, elham7753, iranproud, mahdie1364, mahla, mehrnosh, Moamma, nasrinn, setsoko, فاطمه سادات توکلی, فاطمه طاهره, فریده بنده مخلص خدا, فرشته نجات, كبوتر حرم معصومه, میقات, محمد طه, محدثه67, مدیر اجرایی, مدیر ارجاع سوالات, مدیر تدوین, معز الاولیاء, نور, نیلوفر, یا خیر الناصرین, گل اتش, گلستان قرآن, پر شکسته, yasbanoo, بانوی ایرانی, دايي حسن, رحیل, سلمان فارسی, سالار زینب, سعادتمند, شقایق, شمس الهدی, شهید هدایت, شهیده, صالحی ر, صدیقه طاهره, عبدالله6177
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
اشتراک گذاری