-
۱۳۸۶/۰۳/۲۲, ۱۰:۲۰ #1
- نوشته
- 850
- مورد تشکر
- 3,450 پست
- حضور
- 35 دقیقه
- دریافت
- 1
- آپلود
- 0
- گالری
-
9
خواص وثواب قرائت سوره هاي قرآن
برای دیدن فضایل وثواب وخواص سوره ها به این آدرس مراجعه کنید فضایل وخواص هر سوره را که بخواهید روی آن کلیک کنید براتون نشون می دهد
ویرایش توسط مدیر اجرایی_فرهنگی : ۱۳۹۹/۰۵/۲۷ در ساعت ۱۷:۴۴ دلیل: تبلیغات
-
تشکرها 13
***, *عرفانی*, mohebbe mother, reyhan2, sky, فاطمه ایمانی, مليح, مهدیار313, z.sh, آفرینـــــش, حدیث 74, درگاه محبوب, طیب
-
۱۳۸۶/۰۳/۲۲, ۱۰:۴۹ #2
نقل قول : خواص وثواب قرائت سوره هاي قرآن
با سلام
من به سايتي كه آدرسشو دادين مراجعه كردم . شما ذيل سوره ها رواياتي رو آوردين سوال اينه كه آيا اين رواياتي كه فرمودين در موردشون كار روايي از جهت صحت سند و... هم انجام شده يعني احاديث معتبري هستند ؟ يا به صرف اينكه در كتب روايي مندرج هستند ذيل سور مربوطه آورديد ؟
-
-
۱۳۸۶/۰۳/۲۲, ۲۲:۰۴ #3
- نوشته
- 850
- مورد تشکر
- 3,450 پست
- حضور
- 35 دقیقه
- دریافت
- 1
- آپلود
- 0
- گالری
-
9
با سلام مجدد
دوست عزیز به قول یکی از اساتید اخلاق دقت بیش از حد در باره سند روایات و...گاهی وقتها انسان را از اصل غافل می کنه .واز خیلی ثوابها محروم می کنه.
خوب است قدری تعبذ ذاشته باشیم البته نه آنکه هر چه گفته شود را بدون دلیل قبول کنیم ولی این طور هم نباشه هر چی گفتند بگوییم سندش کو؟
این روایات هم چون حنبه تشویقی برای اهل قران دارند خوب است به آنها توجه کنیم والبته باید تجربه کنید .آن هم با دید مثبت نه منفی .
-
-
۱۳۸۶/۰۳/۲۳, ۰۴:۳۳ #4
-
تشکرها 8
-
۱۳۸۶/۰۳/۲۵, ۱۹:۳۷ #5
با سلام
ممنون از پاسختون فرمایش استاد اخلاق شما کاملا درسته بله آدم نباید از اصل غافل بشه ، تعبد هم باید داشته باشه روی بحث روایات تشویقی هم حرفی نیست ، متعرض روایت کافی و احادیث( من بلغ ) هم نمی شم همه درست ، بحث اساسا روی دو مساله است نه یک مساله من اصلا از ثواب قرائت آیات پرسش ندارم من از خواص قرائت آیات پرسش دارم لطفا دقت بفرمایید این دوتا مساله با هم متفاوتند البته ظاهرا یا خیلی کم روی اون بحث علمی شده یا اصلا نشده .ببینید یه وقت یه بنده خدایی سوره یا آیاتی رو طبق همون روایاتی که شما آوردین به تعداد مشخصی می خونه برای اینکه ثوابی که در روایت اومده رو کسب کنه . اما یه وقت آیه یا سوره ای رو برای رفع مشکلی می خونه که در روایت وعده حل اون داده شده اصلا هم دنبال ثوابش نیست . مثال می زنم : مشهوره که میگن سوره نباء رو یکسال بدون وقفه هر شب بخونید حج مشرف میشید خیلی هم مجربه خوب حالا سند روایت رو بررسی می کنیم – البته من اینکار رو نکردم و نمی دونم کس دیگری هم اونو انجام داده یا نه _ حتی ممکنه ضعیف باشه ولی این وعده محقق میشه ببینید نمی شه سوره دیگری رو جایگزین سوره نباء کرد و حتی نمیشه یک شب اونو نخوند و مکه رفت می خوام بگم این خاصیت قرائت این سوره به تعداد معین در طول ساله.
یا مثلا مشهوره که هرکسی آیه آخر سوره کهف رو موقع خواب بخونه در ساعتی که می خواد از خواب بیدار میشه . این به تجربه رسیده و آیه دیگری رو نمی شه جایگزین اون کرد .در این مورد هم همینطور ممکنه سند روایت بررسی بشه و ضعیف هم باشه یا نباشه ولی این کار با خوندن این آیه محقق میشه .
منظور من از بررسی سند روایت که در سوال قبلی مطرح کردم این نبوده که بررسی کنیم ببینیم هر کدوم سند صحیح یا قوی داره بگیم اون آیه رو بخونیم نتیجه میگیریم و هر کدوم سند ضعیف دارن بگیم روایت رو رد کنیم و کنار بگذاریم بلکه میخوام بدونم تا چه حد خواص آیات مورد بررسی قرار گرفته بازم تاکید میکنم که خواص آیات با ثواب قرائت اونها فرق داره . مردم پرسشهای بسیار زیادی در این زمینه مطرح میکنن ببینید در همین انجمن یکی از کاربرها دقیقا از همین مساله پرسیده . میگه چرا میخونیم و جواب نمی گیریم .
فکر میکنم اگر کسی در این زمینه کار تخصصی انجام داده بهتره در این بحث شرکت کنه بالاخره تکلیف این سری روایات روشن بشه که ما باید کاملا تجربی با این دسته از روایات برخوردکنیم یعنی عمل کنیم به اونها و ببینیم مجربه ؟ یا اینکه اساسا راه حل دیگری داره ومثلا اینکه باید این جور سوالها رو از عرفا و اهل ذکر و سلوک پرسید و کار تحقیقی به شکلی که مد نظر ماست نمی شه رو اونها انجام داد .
-
-
۱۳۸۶/۰۷/۱۰, ۰۸:۰۳ #6
- نوشته
- 1,251
- مورد تشکر
- 2,255 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
10
به نظر من اگر كسي با دل پاك وبااعتقاد به اينكه قرآن نسخه شفا بخش همه دردهاست وحلّال همه مشكلات است و..با اين ديد به اون روايات عمل كند قطعا نتيجه مي گيرد .اون رواياتي كه كاربرAskari110
ذكر كرد ندهم به خواص وهم به ثواب سوره ها اشاره داشت. كساني هم كه شبهه جواب نگرفتن را مطرح كرده اند درهمان تاپيك پاسخشان داده شده .مي توانيد مراجعه كنيد .
-
-
۱۳۸۶/۰۸/۱۹, ۱۴:۴۰ #7
- نوشته
- 1,251
- مورد تشکر
- 2,255 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
10
خواص وثواب قرائت سوره هاي قرآن
در كنزالمدفون سيوطي به نقل از حضرت علي (ع )روايت است كه قرائت ده سوره مانعي براي ده حالت است :1-قرائت سوره حمد مانع از خشم و غضب خداوند.....2- قرائت سوره يس مانع عطش روز محشر....3- سوره دخان مانع از هول روز قيامت...4-سوره واقعه مانع از فقر و پريشاني....5-سوره ملك مانع عذاب ....6- قرائت سوره كوثر مانع از خصومت و تسلط دشمنان .....7- كافرون مانع از كفر در حال مرگ ...8- سوره اخلاص مانع نفاق است 9- سوره فلق مانع از حسد حاسدين .....10- سوره ناس مانع قروض و وسوسه شيطان ميباشد
التماس دعا
-
-
۱۳۸۶/۰۸/۱۹, ۱۴:۴۳ #8
- نوشته
- 1,251
- مورد تشکر
- 2,255 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
10
خواص بعضی از آیات قرآن
پیامبر اکرم ( ص ) : در مکارم الاخلاق فرمودند : هر که خواهد کسی را به دوستی و محبت خود مایل سازد این آیه را خوانده به طعامی بدمد و به او بخوراند که موثر خواهد بود .
بِسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحیمِ اَن لا تَعلُوا عَلَیَّ وَ أتُونی مُسلِمینَ لَولا اَن رَبَطنا عَلی قَلبِها لِتَکُونَ مِنَ المُؤمِنینَ .
چهار آیه جهت نصرت و هیبت : هر کس همراه داشته باشد این چهار آیه را نصرت یابد و در نزد حاکمان با هیبت باشد عبارتند از : ( سورۀ بقره آیۀ 246 ) ، ( سورۀ آل عمران آیۀ 181 ) ، ( سورۀ نساء آیۀ 77 ) ، ( سورۀ مائده آیۀ 27 )
-
تشکرها 8
-
۱۳۸۶/۰۸/۱۹, ۱۴:۵۲ #9
- نوشته
- 1,251
- مورد تشکر
- 2,255 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
10
آياتى براى شفاى بيمار
نقل است به جهت شفاى بيمار اين شش آيه را در جامى نوشته بشويد و به بيمار دهد تا بخورد، شفا يابد.
آيه اول :
و يشف صدور قوم مومنين
آيه دوم :
و شفاء لما فى الصدور و هدى و رحمه للمومنين
آيه سوم :
يخرج من بطونها شراب مختلف الوانه فيه شفاء للناس
آيه چهارم :
قل هو للذين آمنوا هدى و شفاء
آيه پنجم :
و ننزل من القرآن ما هو شفاء و رحمه للمومنين
آيه ششم : و اذا مرضت فهو يشفين .
-
تشکرها 9
*عرفانی*, mohebbe mother, reyhan2, sky, مليح, مونس, z.sh, حدیث 74, درگاه محبوب
-
۱۳۸۶/۰۸/۱۹, ۱۴:۵۷ #10
- نوشته
- 1,251
- مورد تشکر
- 2,255 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
10
آیه بجهت وسعت رزق
1-هرروز صبح بعد از نماز دستها را به طرف آسمان بلندکرده به قصد دعا آیه ذیل را ده مرتبه بخواند
ربنا انزل علینا مائده من السماء تکون لنا عیدا لاولناو آخرنا و آیه منک و رزقنا و انت خیر الرازقین
2-به تجربه رسیده آن که در روز بخواند آیه مبارکه و من یتق الله تا آخر آیه ۳سوره
اطلاق را سه مرتبه بعد از نمازهای واجب با سه مرتبه صلوات در اول آن و سه
مرتبه صلوات درآخر آن بخواند موجب وسعت رزق خواهد شد.انشاءالله
((و من یتق الله یجعل له مخرجا و یرزقه من حیث لا یحتسب و من یتوکل علی الله فهو
حسبه ان الله بالغ امره قد جعل الله لکل شیء قدرا.))
-
تشکرها 8
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری