-
۱۳۸۷/۰۵/۰۶, ۲۲:۰۴ #1
- نوشته
- 492
- مورد تشکر
- 569 پست
- حضور
- 1 روز 14 ساعت 38 دقیقه
- دریافت
- 10
- آپلود
- 0
- گالری
-
1
بیخدا یا مزدور صهیونیسم؟
سلام علیکم و رحمة الله. این تاپیک را که در حال حاضر آخرین پست وبلاگم نیز هست را در اینجا ایجاد میکنم.
این پست من:
سلام. از حدود ده سال پیش در سطح اینترنت سایتهایی ایجاد شدند که به زبان فارسی با نام بیخدایی به تبلیغ بر ضد اسلام پرداختند. این افراد از هر حربۀ ممکن برای محکوم کردن اسلام استفاده میکردند ولی برای اینکه معلوم نشود که از کجا تغذیه میشوند، اینگونه شعار میدادند:
"ما مخالف هر دینی، به خصوص ادیان ابراهیمی و در رأی آنها اسلام هستیم. ما خدا را یکی از توهمات بشر میدانیم و به جای پرستش خدا شما را به خردگرایی دعوت میکنیم"
این شعار که سعی داشت منشأ این تلاش ضداسلام این سایتها را مخفی کند، چندان هم خوب به بار ننشست و به مرور زمان مدارکی دال بر تغذیۀ فکری و حمایت مالی آنها از سوی رژیم اشغالگر قدس برملا شد. هر چند تلاشهای آنها برای محکوم کردن این ادعا همچنان ادامه دارد ولی حمایتهای همیشگی آنها از رژیم صهیونیستی(که طبق تفکر سکولاریستی خود، باید مخالف آن نیز باشند، زیرا این رژیم، حکومتی دینی است) و آمریکا، این حقیقت را بصورت کامل آشکار کرده است که آنها به هیچوجه قصد محکوم کردن یهودیت را ندارند.
نویسندۀ آنها در توجیه جنایات بیشمار رژیم صهیونیستی در جنگ ۳۳روزه، میگوید:
لبنانیها از روی خانه هایی که مردم در آنها زندگی میکردند بر سر اسرائیلیها موشک میریختند انها هم مجبور میشدند(!) خانه ها را منهدم کنند
در حالی که در تورات و کتاب مقدس یهودیان و مسیحیان از کشتارهای دسته جمعی توسط انبیاء سخن رفته است، آنهم کشتاری که در آن زنان و کودکان را نیز از دم تیغ میگذرانند، این افراد به آیات جهاد در قرآن ایراد میگیرند! در کل این سایتها حتی یک کلمه در محکومیت مسیحیت و یهودیت یافت نمیشود.
از سویی مدارکی نیز در دست هست که آشکار میکند که بیخدایان مزدور صهیونیسم برا مبارزه با اسلام هستند.
اما چیزی که اخیرا پیش آمد ماجرای رسول دارامروئی، یکی از دوستان ناآگاه این افراد بود که در سایت گفتگویشان با آنها صحبت میکرد و با بسیاری از آنان دوست بود. رسول بعداز مدتها توهین به مقدسات اسلام بخاطر مسائل و مشکلات شخصی و خانودگیش پی برد که کسی را جز خدا ندارد و به همین خاطر به ایران بازگشت و دوباره مسلمان شد و حتی به شهر قم رفت که عکسهای او نیز در انجا موجود است؛ جالب اینکه مزدوران سایت بیخدایان ادعا کردند که این عکسها کار فوتوشاپ است!! اما این دروغی بیش نیست زیرا پیش از مسلمان شدن رسول فقط یک عکس تمام رخ کوچک از او روی آن سایت بود و ساختن عکسهای بزرگ و نیمرخ از او با فوتوشاپ و هیچ نرم افزاری ممکن نیست.
رسول در افشاگریهای تکان دهندۀ خود گفت که ارتباط او با بیخدایان از طریق سفارت اسرائیل در ترکیه برقرار میشده است و نیز گفت که آنها از سوی اسرائیل تأمین میشوند.
به نوکران اسرائیل میگوییم که دستتان برای ما رو شده است، پس خودتان را بیدلیل خسته نکنید.
بعد از نوشتن این مقاله، جناب رسول دارامروئی را که تازه به سایت بازگشته بودند را دعوت کردم تا متنم را بخوانند که ایشان در بخش کامنتها برای من نوشتند:
اینکه من بدلیل مشکلات خانوادگی مسلمان شدم اشتباه است !
قبلا هم گفتم که اصلا نمیدانم آدم ارتباط بین این دو موضوع را چگونه میتواند تصور کند ؟
این فقط یک حادثه بود که ژرده ای را از جلوی چشمم برداشت !
اما راجع به ارتباط اینگونه فعالیتها با رژیم صهیونیستی من دلایلی دارم که شاید فقط برای خودم ارزش داشته باشد ... شاید هم آدمهائی در این دنیا پیدا میشوند که حرف حالیشان میشود و میفهمند که من وقتی میگویم پس از مدتها گفتگو با اسرائیلیها توی سفارت خودشان قلبا متوجه ارتباط این موضوع (و همچنین بعضی چیزهای دیگر ) با آنها شدم .. این حرف کشکی نیست !
به هر حال راههای عقلانی بسیاری برای درک این ارتباط وجود دارد .. اما برای من یکی همان احساس قلبی ام کافیست !
نمیدانم دیگر باید چه بگویم ... اما فکر میکنم این حرفها میتواند چیزهای زیادی را ثابت کند .
همچنین در پیام خصوصی از من خواستند تا این مقاله را به صورت یک تاپیک در آورم تا در موردش بیشتر صحبت کنند که من هم دیدم کار بدی نیست و آنرا در این تالار که بحثهای سیاسی میپردازد مطرح نمودم.
به هر حال امیدوارم با سخنان جناب دارامروئی در این تاپیک چهرۀ واقعی بیخدایان بیش از پیش آشکار شود.
به امید ظهور
-
تشکرها 3
-
۱۳۸۷/۰۵/۰۷, ۰۰:۴۸ #2
با سلام ! به نظر بنده اینکه انسانی هدایت بشه خیلی خوبه ولی هر هدایتی را هم نمیشه به سادگی از کنارش رد شد! این خداوند است که فقط ار نیات و درون انسانها آگاه است ! باری برای تمامی انسانهای در جستجوی حقیقت از خداوند طلب یاری می کنم که اوست بهترین یاری دهنده و هدایت کننده به راه راست !
007
-
۱۳۸۷/۰۵/۰۷, ۰۹:۵۸ #3
-
۱۳۸۷/۰۵/۰۷, ۱۰:۰۵ #4
بحث با این بیخداهای مزدور بی فایده است ادم های بی ادب و بی نزاکتی هستند .
از سام گرفته تا اون یارو فری همشون یکی هستند.
-
۱۳۸۷/۰۵/۰۷, ۱۰:۱۴ #5
با سپاس از مسلمان ایرانی گرامی
متأسفانه شیوۀ بحث من سؤال و جواب است .
بهتر است سؤال شود تا پاسخ دهم .
-
۱۳۸۷/۰۵/۰۷, ۱۰:۱۴ #6
-
۱۳۸۷/۰۵/۰۷, ۱۳:۱۵ #7
مشام ها فرق می کنند!
دوست و برادر عزیز! منظور بنده با عینک بدبینی نبود! من بنوبه خود از برگشت و توبه و اظهار ندامت گمراهان و فریب خوردگان خیلی خوشحال میشوم .در اصل فکر کنم هدف اصلی کانون و اساتید و کاربران آگاهی دادن به ناآگاهان و منحرفان می باشد.منتها باید تمام شرایط و اصول توبه و برگشت رعایت شود !( نه تنها به زبان و ظاهر بلکه به دل و از درون ! )
007
-
۱۳۸۷/۰۵/۰۷, ۱۵:۴۱ #8
دوست عزیز
راجع به بدبینی حرفی نزدم !
میخواهی بدبین باش یا خوش بین ! بخودت مربوط است !
اینکه اصلا به اینگونه مسائل ( عقاید دیگران ) توجه شود ... آنهم از این زاویه !! معترض هستم !
وقتی اصطکاکی ایجاد میشود همه چیز منطقی بنظر میرسد !
اما وقتی قضیه به شخص مربوط میشود باید و نبایدی وجود ندارد : هر چه میخواهد دل تنگت بگو !
امیدوارم نخواهید بیش ازین به این مسئله بپردازم !
یا علی !
-
۱۳۸۷/۰۵/۰۷, ۱۷:۱۸ #9
با سلام !
بعضی از دوستان با عصبیت و با سوء تفاهمات پست یا جواب کاربرانو می دن! انگاری به زور آنان را وارد بحثی میکنیم !!! وقتی یک نظری یا مطلبی بیان می کنند باید انتظار جواب یا نظر ی ( حال موافق و حال مخالف) هم داشته باشند ! حال به مزاج مبارکشان خوش بیاید یا نیاید! باری بنده حقیر بر این عقیده ام که انسان نباید به علم و اطلاعات محدودش بنازد ( البته بلا نسبت کاربران محترم) چون دست بالای دست بسیار است!
خداوند همه ما را از کبر و خودبزرگ بینی دور نماید !
007
-
۱۳۸۷/۰۵/۰۷, ۱۷:۲۸ #10
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری