جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید

موضوع: در یک دقیقه ازنگاه معنوی غنی شوید لذت ببرید!!!!!!!!
-
۱۳۸۷/۰۵/۰۸, ۰۵:۰۳ #1
- نوشته
- 505
- مورد تشکر
- 1,183 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 17
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
در یک دقیقه ازنگاه معنوی غنی شوید لذت ببرید!!!!!!!!
در یک دقیقه می توان ۶۰ بار برای مسلمانان دنیا طلب مغفرت کرد حضرت عباده می فرماید : هر کس برای مومنی طلب مغفرت کند خداوند یک حسنه برای او می نویسد.
در یک دقیقه می توان ۷ بار سوره ی حمد را خواند که در نتیجه ۱۴۰۰ نیکی کسب کرد.
در یک دقیقه می توان چند بار دست شفقت و مهربانی بر سر یتیم کشید و میلیون ها نیکی کسب کرد.حضرت محمد(ص) می فرماید: هر کس دست شفقت بر سر یتیمی بکشد به اندازه ی موهای سر یتیم برای او حسنه نوشته می شود.
در یک دقیقه می توان ۵۱ مرتبه عبارت( لا اله الا الله وحده لا شریک له له الملک و له الحمد و هو علی کل شی قدیر ) را خواند که ثواب آن برابر است با آزاد کردن ۸ غلام از نسل اسماعیل(ع) در راه خدا.
در یک دقیقه می توان ۱۰۰ مرتبه عبارت ( سبحان الله و بحمده) را خواند که ثواب آن معاف شدن و بخشش همه گناهان است.
در یک دقیقه می توان ۲۰ مرتبه عبارت ( سبحان الله و الحمد الله و لا اله الا الله و الله اکبر) را خوانئ که این کلمات بهترین کلماتی هستند که خورشید بر آنها طلوع می کند.
در یک دقیقه می توان ۵۰ مرتبه عبارت ( سبحان الله و بحمده سبحان الله العظیم) را خواند که ثواب آن بر ترازوی قیامت سنگین اند.
در یک دقیقه می توان چند قدم به سوی مسجد برداشت که با هر قدم یک نیکی کسب و یک درجه به درجان اضافه و یک بدی از بدی ها را پاک کرد.
در یک دقیقه می توان تقریبا ۱۰۰۰ حرف از قرآن مجید را تلاوت کرد آن حضرت(ص) فرمودند : تلاوت هر حرفی از قرآن پاداش دارد که ۱۰۰۰۰پاداش را کسب کرد.
در یک دقیقه می توان یک نهال درخت کاشت و حسنه جاریه ای برای خود ایجاد کرد پیامبر اعظم(ص)می فرمایند: هر مسلمانی نهالی را غرس کند که انسان یا حیوان از آن بخورد برای او صدقه ای است.
در یک دقیقه می توان صد مرتبه عبارت (سبحان الله) را خوان که هزار حسنه را کسب کرد و هزار کناه از تو معاف می شود.
: خلاصه در کمتر از یک دقیقه می توان گفت
اللهم عجل لولیک الفرج
آمین یا رب العالمین
-
-
۱۳۸۷/۰۵/۱۰, ۱۵:۵۹ #2
البته بشرطها و شروطها
شرطش هم اینه که با گناهانمون این حسنات رو تبدیل به سیئات نکنیم.
-
-
۱۳۹۳/۰۷/۱۷, ۲۰:۴۵ #3
- نوشته
- 6,465
- مورد تشکر
- 25,240 پست
- حضور
- 71 روز 10 ساعت 31 دقیقه
- دریافت
- 11
- آپلود
- 0
- گالری
-
11
به نظر ما حرکت امام خمینی دقیقا مقدمه سازی ظهور امام عصر(عج) است,لذا باید تقویت شود,ظهور امام عصر(عج)یک مسئله کاملا منطقی است و باید به شدت با خرافات و تیپ افسانه ای که برای ایشان درست شده مبارزه کرد و فهماند که ظهور هم به دست خود ماست,هرگاه مبنای برنامه ریزی ما این مسئله باشد به آن خواهیم رسید و لا غیر.با التماس و اشک و زاری تنها هیچ کاری صورت نمی گیرد.
-
تشکرها 5
-
۱۳۹۳/۰۷/۱۷, ۲۲:۵۶ #4
- نوشته
- 6,465
- مورد تشکر
- 25,240 پست
- حضور
- 71 روز 10 ساعت 31 دقیقه
- دریافت
- 11
- آپلود
- 0
- گالری
-
11
صلوات بلند نفاق را از بین می برد . سعی کنید ذکر «و عجل فرجهم » را هم همیشه همراه صلوات بگویید مرحوم علامه امینی فرمودند هر کس بعد از صلوات این ذکر را هم بگوید من او را در ثواب کتاب الغدیر شریک خواهم کرد ؛ کتاب الغدیر هویت شیعه است .
انسان موجودی است دو بعدی : یک جسم دارد یک روان . یک تن دارد ، یک جان ، یک بعد مادی دارد و یک بعد معنوی . همانگونه که بعد جسمی ما نیاز به تغذیه دارد بعد روحی نیز نیاز به تغذیه دارد . نوع خوراک این دو متفاوت است . همانگونه که جسم علیل و بیمار می شود . روح نیز بیمار می شود . غذای بد و مسموم جسم انسان را بیمار می کند . خوراک بد روحی نیز روح را بیمار می کند . مثلا" اگر فرزند خود را از کودکی به چیپس و پفک و تنقلات عادت دهید ، بهترین غذا را هم که جلوی او بگذارید به آن اشتیاقی نشان نمی دهد . روح انسان هم همین است . اگر روح انسان هم با غذاهای نا مناسب انس گرفته باشد ، دیگر از تلاوت قرآن زیارت عاشورا و ...... لذت نمی برد چون با خوراک خوب مانوس نشده است .
امشب می خواهم در مورد رزق و انواع آن صحبت کنم . انشاء الله ..... خروجی این بحث این باشد که روشهای افزایش و گسترش رزق مادی و معنوی خود را بیاموزیم . قرآن کریم (سوره شورا آیه 112 ) می فرماید :
«کلید گنج های آسمان و زمین دست خداست برای هر کس که بخواهد روزی را گشاده یا تنگ می گرداند » آنوقت می بینید که برای یک نفر از آسمان در زمین روزی می بارد . لذا رزق را ( چه مادی و چه معنوی ) باید از خداوند خواست . در آیات قرآن و روایات معصومین و ادعیه به رزق های معنوی اشاره شده است . مثلا" در زیارت عاشورا ، در زمان سجده که اوج لذت در قرائت آن است ، (در عبارت و نماز هم اوج بندگی خدا در سجده است .
در روایت آمده است که شخصی از پیامبر پرسید : که من چه کنم در بهشت با شما همنشین باشم؟ پیامبر فرمودند : سجده هایت را طولانی کن ، کار دیگر برای همنشینی با پیامبر، داشتن محبت حضرت زهراست . پیامبر به سلمان فرمود که هر کس این دختر من را دوست داشته باشد خداوند او را با من محشور می کند ) یک رزق معنوی را از خداوند طلب می کنید که آن شفاعت امام حسین در روز محشر است . زیارت خانه خدا ، برائت از دشمنان خدا و معصومین رزق معنوی است همانطور که در زیارت عاشورا هم به ان اشاره شده است . ( در زیارت عاشورا لعن ها حدودا" دو برابر سلام هاست . سلام به شجره طیبه و لعن به شجره خبیثه . در زیارت عاشورا خود شجره خبیثه و رهبران آن به نام و حزب و گروهشان به همراه شیوه و روشهایش معرفی می شود )
پیامبر در جریان جنگ احزاب می فرماید خدایا نماز را روزی ما قرار بده . زیارت امام رضا ، نماز شب و ..... همه رزق است . ا...... هم ارزقنا توفیق الطاعه . خدایا توفیق عبادت و بندگی را روزی ما قرار بده . تصمیم حلال و ..... اینها همه ارزاق معنوی است .
امام علی (ع) در روایتی می فرماید : دو نوع رزق وجود دارد : رزقی که ما دنبالش می رویم و رزقی که او دنبال ما می آید . رزقی که مال یک بنده است هر جای عالم که باشد به او می رسد و هیچکس هم نمی تواند مانع آن شود . یک رازقی را هم خداوند تفضل می کند . اگر می خواهی خداوند در رزق ماده توجه ویژه به تو داشته باشد باید از او بخواهی . البته متاسفانه ما بیشتر به فکر رزق مادی هستیم تا رزق معنوی .
چه کنیم که روزی ما افزایش یابد ؟ اگر یاد بگیریم به آن عمل کنیم قطعا" به آنچه که می خواهیم می رسیم .
1- اولین قدم برای افزایش رزق مادی و معنوی ، شکر به درگاه خداست . خداوند در آیه 7 سوره ابراهیم می فرماید : اگر سپاسگزاری کنید ، شما را افزون خواهم کرد . معنای این آیه این است که خداوند به خود انسان وسعت می دهد . یعنی ظرفیت روحی انسان رشد می کند . مصداق این افزایش ظرفیت را در حوادث کربلا می توان دید . عصر روز تاسوعا ، حضرت زینب با شنیدن شعری از امام حسین که خبر از شهادت آن حضرت می داد ، غش کردند . همین حضرت زینب ، در جایی آنقدر با ظرفیت می شود که امام حسین را دلداری می دهد و امام به او می گویند که در نماز شب مرا یاد کن . دقت کنید که اگر ظرفیت نداشته باشیم ، رزق معنوی ما بسیار کاهش می یابد . اهل بیت هم بر اساس ظرفیت افراد به سوالاتشان پاسخ می دادند. فردی از امام صادق پرسید چرا به پیامبر می گویند ابوالقاسم ؟ امام نگاهی به او کردند و فرمودند: چون فرزندی به نام قاسم داشت به او پدر قاسم می گفتند . این شخص ادامه داد : آیا من ظرفیت دارم که بیشتر به من بگوید؟
امام فرمودند : بله . شنیده اید که پیامبر فرمود من و علی پدران این است هستیم . می دانید که علی (ع) از کودکی در خانه پیامبر بزرگ شد و تربیت یافته پیامبر است . همچنین پیامبر فرمود : علی (ع) تقسیم کننده بهشت و دوزخ است . این ابوالقاسم یعنی پدر تقسیم کننده بهشت به جهنم یعنی پدر امیر المومنین . یکی از بزر گان می فرمود اگر این شخص قانع نمی شد و باز هم می پرسید امام از همین یک واژه کلی معارف به او می آموختند . چرا به امام حسین می گویند اباعبدا.....؟ حداقل شکر همین آیه اول سوره حمد است چه در رزق مادی چه در رزق معنوی . روزی مرکب امام صادق (ع) گم شد . فرمود اگر مرکب پیدا شود من حق شکر خدا را بجا می آورم . طولی نکشید که مرکب پیدا شد . امام گفتند الحمد ..... ( آیه اول سوره حمد ) وسوار شدند و رفتند . اطرافیان امام تعجب کردند که چرا امام با پیدا شدن اسب عمل خاصی در جهت شکر خدا انجام نداند و این موضوع را از امام پرسیدند . امام پاسخ دادند : مگر نشنیدید که من گفتم الحمد .... این حداقل شکر خداست . پیامبر در روایتی می فرماید امت من سه دسته اند : دسته ای شبیه پیامبران ، دسته شبیه فرشتگان و دسته ای شبیه حیوانات . آنها که شبیه پیامبر انند بر دو کار همت می گمارند : ا- نماز ( یعنی رابطه انسان با خدا ) و 2- زکات (رابطه انسان با مردم ) . آنهایی که شبیه فرشتگاتند همتشان بر تسبیح و ذکرهای الحمد .... ، لا اله الا و ا... اکبر است . . و آنهایی که شبیه حیوانات هستند همشان بر خوردن و آشامیدن و خوابیدن است .
قدم دوم در جهت توسعه رزق مادی و معنوی تقوای الهی است طبق وعده خداوند در آیه 44 سوره اعراف که می فرماید : اگر مردم شهرها ایمان آورده و با تقوا شوند ، قطعا" برکاتی از آسمان و زمین برایشان می گشودیم . بارن به برکت نفس اولیاء خدا نازل می شود . تقوا و پا کدامنی رزق (مادی و معنوی ) را زیاد می کند . البته هستند کسانیکه نه دین دارند و نه ایمان و زندگی خیلی خوبی هم دارند . چون خداوند تمام مزدشان را در همین دنیا می دهد . دنیایی که خیلی زود تمام می شود .آنوقت نتیجه تقوا و پاکدامنی مشخص می شود .
قدم سوم علمی است . تلاوت بعضی از سوره های قرآن رزق را زیاد می کند . پیامبر (ص) فرمود : هر کس سوره لیل را بخواند خداوند آنقدر به او روزی می دهد تا راضی شود . امام صادق (ع) فرمود : اگر کسی شب ها سوره واقعه بخواند غم و غصه روزی را دیگر نمی خورد و سختی و فقر و نیازمندی و دیگر آفات دنیا به او نخواهد رسید . می توان در نافله نماز عشاء که نشسته هم است به جای سوره توحید سوره واقعه را خواند . تلاوت سوره همزه هم همینطور است .
نکته : در نماز های یومیه اگر اصلا" سوره توحید خوانده نشود مکروه است یعنی یکبار باید این سوره را بخوانیم ولی ما فقط این سوره را عادت کرده ایم که بخوانیم و این خوب نیست . بهتر است کمی تنوع داد و سوره های متنوع خواند مثل همین سوره همزه .
قدم چهارم برای کسب روزی فراوان دعا برای ازدیاد رزق به خصوص در سجده است . امام باقر (ع) می فرماید : اگر می خواهید روزیتان زیاد شود در نمازهای واجب ، در سجده این دعا را بخوانید :
یا خیر المسئولین و خیر المعطین ، ازرقنی و ارزق عیالی من فضلک الواسع فانک ذوالفضل العظیم . مکان دیگر دعا ، دعا بعد از نماز شب در سجده است . (همت کنید برای خواندن نماز شب به خصوص در این شب های طولانی زمستان . دو رکعت هم بخوانید کافی است ولی لذت دارد و زندگی را دگرگون می کند . نکند که ما از حیوانات و اشیاع کمتر باشیم که آنها همیشه در حال ذکر هستند )
کار دیگری که باید انجام داد طبق حدیثی از امام صادق است که می فرماید : صله رحم کنید که باعث افزایش روزی است . اینهایی که مهمان زیاد دارند روزی فراوانی دارند . طبق روایت کسی که به خانه انسان می آید ، رزق و برکت می آورد و بیماری را با خود می برد .
وضو قبل و بعد از غذا رزق را زیاد می کند . نظافت و بهداشت نیز اینگونه است . پیامبر در روایتی می فرماید : رزق را نازل کنید ( یعنی ما با بعضی کارها می توانیم روزی خود را پایین نیاوریم ) با صدقه دادن ، سحر خیزی که همه نعمت ها را توسعه می دهد خصوصا" نعمت روزی مادی را ، خط خوش و زیبا نویسی .(همه خط فکری و هم خط نوشتاری ) و کلام مودبانه و خوب حرف زدن و حرف خوب زدن این چهار کار روزی را زیاد می کند . خوش اخلاقی و خوش رفتاری خیلی مهم و موثر است . حتی در امر به معروف و نهی از منکر . گاهی با یک تذکر زبانی مودبانه می توان تاثیر گذار بود . روزی من با اتوبوس به شهرستان می رفتم (با لباس روحانیت ) فردی شروع به کشیدن سیگار کرد و من خیلی اذیت شدم و با ناراحتی به او گفتم سیگارت را خاموش کن ولی او توجهی نکرد . فرد دیگری به او گفت : لطفا" سیگارتان را خاموش کنید . اینبار او سیگارش را خاموش کرد ولی به من گفت من به خاطر این آقا خاموش کردم نه برای شما . ادب در کلام بسیار مهم است . اما آخرین عامل برای ازدیاد رزق . امام باقر فرمودند : به شیعیان ما بگویید زیاد به زیارت قبر امام حسین (ع) بروند چون اینکار رزق و روزی را زیاد می کند ( چه مادی و چه معنوی )
در استتفتائات حضرت آیت ا....... خامنه ای شخصی در مورد به صورت زدن و آسیب رساندن به خود در عزاداری سید الشهدا سوال کرده است . به پاسخ و فقوا کاری ندارم ولی در پاسخ آمده است : عزاداری و ارتباط با امام حسین اقرب قربات الی ا....... است . این یعنی رزق معنوی .
پسر مرحوم علامه امینی پس از فوت ایشان ، در خواب پدر را دید . پدر جای بسیار خوبی داشت . پسر گفت : شکر خدا شما به برکت نوشتن الغدیر جایگاه بسیار خوبی در بهشت دارید . علامه پاسخ داد : نه پسرم تمام این نعمت ها و برکات به خاطر زیارت امام حسین (ع) است . می گوید من پرسیدم : الان راه کربلا بسته است . ما چه کنیم ؟ علامه فرمودند : حالا که راه کربلا بسته است ، هر جا که خیمه ای زده شد و هیاتی بر پا شد آنجا شعبه ای از حرم امام حسین (ع) است .
امام هفتم می فرماید : در قیامت و در صحرای محشر ، مردم آرزو می کنند ای کاش یکبار در دنیا به زیارت قبر امام حسین رفته بودند چون می بینند خداوند با زوار قبر ابی عبدا... چگونه برخورد می کند . امام صادق در مدینه به شخصی پول دادند و گفتند به کربلا برو و در کنار قبر جدم حسین برای من دعا کن . آن فرد پرسید همه شما نور و احد هستید چرا خودتان در مدینه دعا نمی کنید . فرمود مگر نمی دانی که خداوند بقعه هایی دارد که تحت آنها دعا مستجاب می شود که یکی از آن بقاع قبر جدم حسین است . امام هادی (ع) به یک نفر پول داد که به کربلا برود و برایشان دعا کند .
(ادامه حدیث اول این بخش) زیارت امام حسین روزی را زیاد می کند ، عمر را طولانی می گرداند و بدی را از انسان دور می کند واگر کسی اقرار به امامت امام حسین دارد واجب است به زیارت آن حضرت مشرف شود .
در روایتی آمده است : پس از مرگ و در سوالات شب اول قبر که از انسان می پرسند خدایت کیست ؟ امامت کیست؟ پاسخ می دهی امام من علی (ع) است . سپس حسن (ع) اگر کسی در خانه قبر توانست هفت بار بگوید الحسین امامی ، ابی اعبدا...... در خانه قبر به دیدار او می آیند .
کلید دنیا و آخرت دست امام حسین است .
به نظر ما حرکت امام خمینی دقیقا مقدمه سازی ظهور امام عصر(عج) است,لذا باید تقویت شود,ظهور امام عصر(عج)یک مسئله کاملا منطقی است و باید به شدت با خرافات و تیپ افسانه ای که برای ایشان درست شده مبارزه کرد و فهماند که ظهور هم به دست خود ماست,هرگاه مبنای برنامه ریزی ما این مسئله باشد به آن خواهیم رسید و لا غیر.با التماس و اشک و زاری تنها هیچ کاری صورت نمی گیرد.
-
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری