جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید

موضوع: تلاوت قرآن، ازدیاد ایمان(پژوهش در قرآن)
-
۱۳۸۷/۰۵/۱۱, ۱۶:۵۱ #1
- نوشته
- 5,435
- مورد تشکر
- 4,566 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
27
تلاوت قرآن، ازدیاد ایمان(پژوهش در قرآن)
قرآن درباره اثر تلاوت صحیح و همراه با تدبر، مىفرماید:«الذین اتیناهم الکتاب یتلونه حقّ تلاوته اولئک یؤمنون به» (1) یعنى کسانى که به آنان کتاب آسمانى دادیم، در حالى که آن را به درستى و خوبى تلاوت کنند، حتماً بدان ایمان مىآورند. حق تلاوت تنها این نیست که حرکات و اعراب و سکونها و وقفها و قواعد تجوید حروف و کلمات رعایت شود بلکه همراه با آن، تدبر در معانى و فکر و تعقل و آمادگى براى تأثیر پذیرى نیز لازم است .
دست به دست من بده
پا به پای من بیا
نگو امروز مال ما
بگو فردا رو میخوام
به لطف الهی فردا از آن ماست....
-
۱۳۸۷/۰۵/۱۱, ۱۶:۵۲ #2
- نوشته
- 5,435
- مورد تشکر
- 4,566 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
27
نیز درباره پذیرش مؤمنان مىفرماید: «اذا تلیت علیهم ایاته زادتهم ایماناً» (2) یعنى مؤمنان راستین هنگام استماع و شنیدن آیات الهى، ایمان آنها افزوده مىگردد. نشانه تلاوت صحیح آن است که در خواننده و شنونده اثرى حاصل شود و بر ایمانشان افزوده گردد. تلاوت قرآن به اندازهاى محترم و داراى اهمیت است که استماع و انصات نسبت به آن یا واجب است یا مستحب، چنانکه برخى از فقیهان امامیه در ذیل کریمه «اذا قرىء القران فاستمعوا له و أنصتوا» (3) فتوا دادهاند که مستفاد از دو امر مزبور که عبارت از استماع و انصات باشد وجوب است .
دست به دست من بده
پا به پای من بیا
نگو امروز مال ما
بگو فردا رو میخوام
-
۱۳۸۷/۰۵/۱۱, ۱۶:۵۲ #3
- نوشته
- 5,435
- مورد تشکر
- 4,566 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
27
تلاوت قرآن و درخشان شدن خانهها
رسول اکرم (ص) در اهمیت تلاوت قرآن مىفرماید: «نوروا بیوتکم بتلاوة القرآن ولا تتخذوها قبوراً» (4) خانههاى خود را با تلاوت قرآن نورانى کنید و خانهها را به صورت قبر و گورستان در نیاورید. کسى که اهل قرآن نیست و به آن انس ندارد، مرده است و خانه او گور اوست. امام ششم (سلام اللّه علیه) فرمود: خانهاى که قرآن در آن تلاوت شود نورانى است: «یتراءاه أهل السماء کما یتراءى أهل الارض الکواکب الدرى فى السماء» (5) یعنى همانگونه که اهل زمین از ستارگان آسمان نور مىگیرند و آن اجرام آسمانى براى مردم زمین چشمگیرند، خانهاى که در آن قرآن تلاوت مىشود براى اهل آسمانها چشمگیر و درخشان است و آنها نیز از این خانههاى نورانى کسب نور مىکنند.
دست به دست من بده
پا به پای من بیا
نگو امروز مال ما
بگو فردا رو میخوام
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری