-
۱۳۸۷/۰۵/۱۷, ۲۱:۱۸ #1
- تاریخ عضویت
اسفند ۱۳۸۶
- نوشته
- 915
- مورد تشکر
- 1,699 پست
- حضور
- 50 دقیقه
- دریافت
- 219
- آپلود
- 14
- گالری
- 0
هک و هکرها
هکرهای ایرانی
قسمت اول
در ماههای گذشته ماجرای هك شدن 100 سایت عربی در بین خبرگزاریها و روزنامههای داخلی و خارجی جنجال به پا كرد. در این حركت یك گروه هكر ایرانی -كه پیش از این هم در سالهای گذشته اقدام به هك كردن سایتهای دانماركی و اسرائیلی كرده بودند- صفحههایی از 100 سایت عربی را تغییر دادند. در لیست این سایتها سایتهای مهمی چون روزنامه الخلیج امارات، سایت لیگ خلیج عرب، سایت وزارت آموزش عالی عراق، اداره پلیس ابوظبی، دانشگاه میادین عربستان، شركت گاز عمان و بسیاری سایتهای دیگر وجود داشت.
این گروه 5 نفره كه با اسامی مستعارR00tb0x ،Sha2ow ،Q7x, ActionSpider و BehroozIce فعالیت میكنند، 3روز برای هك كردن این 100 سایت عربی كار كردهاند. هدف این گروه اعتراض به تغییر نام خلیج فارس به خلیج عربی در سایتهای مذكور بوده. جالب است بدانید فعالیت اصلی این گروه كارهای امنیتی است ولی در زمینه هك كردن سایتها هم بسیار فعالند. موفق شدیم با یكی از اعضای این تیم به نامBehroozIce ارتباطی برقرار كنیم و صحبتهایش را راجع به هككردن این سایتها بشنویم.
گروه شما یك گروه امنیتی است و قرار است كارهای تامین امنیت انجام دهد ولی هك كردن كاملاً بر خلاف این هدف است. مثل قفل سازی كه قفلهای مطمئن برای امنیت خانهها میسازد ولی خودش از خانههای دیگر دزدی میكند!
هك دزدی نیست. در بسیاری از موارد ما به وسیله هك كردن سایتها به آنها كمك میكنیم. البته این مربوط به سایتهای ایرانی است.
پس سایتهای ایرانی را هم هك میكنید؟ حمله به خودی!
گفتم كه هك نه دزدی است و نه حمله. ما با هككردن به آنها كمك میكنیم. در ابتدا هدف ما كمك به امنیت سایتهای مهم كشور بود. گروه ما از سال 2002 فعالیتش را آغاز كرد. ما با هك كردن سایتهای ایرانی به آنها نشان میدادیم كه در سایتهایشان مشكلات و حفرههای امنیتی وجود دارد.
در واقع با شكستن قفل یك خانه به صاحبخانه نشان می دهید كه قفلهای خانهاش مطمئن نیست! كاری هم برای كمك به رفع این نقصها میكردید؟
كاری كه ما میكردیم این بود كه یك Page روی سایت میگذاشتیم تا متوجه شوند كه سایتشان مشكل امنیتی دارد. البته خودمان هم در بحث امنیت بودیم. در Page یك متن میگذاشتیم و به صاحبان سایت پیشنهاد میكردیم كه اگر بخواهند حاضریم در بحث امنیت و برطرف كردن مشكل سایتشان كمك كنیم. در خیلی از موارد این كار را هم انجام میدادیم. فعالیت ما الان بیشتر در زمینه امنیت است. در رشته امنیت سنجشی به نام تست نفوذ وجود دارد. سایتها میتوانند از شركتهایی كه كار امنیت انجام میدهند بخواهند كه برایشان تست نفوذ انجام دهند تا به شكل قانونی حفرهها و باگهای سیستم شناسایی شود. علاوه بر این میتوانند تقاضای تامین امنیت داشته باشند یا پس از تامین امنیت از شركت مربوطه بخواهند كه از امنیت سایتشان پشتیبانی كند. امنیت مقطعی فایده ندارد. باید حفرههای جدید هم شناسایی شوند.
این پیشنهاد كمك را جور دیگری نمیتوانستید مطرح كنید؟ حتماً لازم بود كه سایتها هك شوند؟
هك كردن تنها روش ما نبود. خیلی وقتها تلفن می زدیم. فكس و ایمیل ارسال میكردیم و اطلاع میدادیم كه سایتشان مشكل امنیتی دارد ولی غالباً توجهی نمیكردند. آن سالهای نخست فعالیت ما، خیلیها حتی نمیدانستند كه هك چیست. وقتی هم كه مشكل سایت را خبر میدادیم، انكار میكردند و میگفتند: هیچ مشكل امنیتی ندارند. ما هم از راه هك كردن وارد عمل میشدیم.
نمیترسیدید كه شناسایی شوید؟
هدف ما كمك به امنیت سایتهای داخلی بود. شناسایی شدن برایمان اهمیتی نداشت. اسم ما درPage بود و حتی باعث میشد كه پس از آن سازمانها و مراكز دولتی صاحب سایتها به فكر رفع مشكلهای امنیتی بیفتند.
این ابتدای فعالیتتان بود. بعد چطور شد كه به فكر هك كردن سایتهای خارجی افتادید؟
دلایل زیادی وجود داشت. برای مثال یكی از مسایلی كه ما را خیلی ناراحت میكرد این بود كه بسیاری از سایتهای ایرانی توسط هكرهای خارجی هك میشدند. در خیلی از این موارد هكرها عكسها و متنهای توهینآمیز روی این سایتها میگذاشتند.
پس قصد مقابله به مثل داشتید؟
نه! اصلاً اینطور نبود. همیشه دلیلهای دیگری هم وجود داشت. گروه ما هدفش را بر اساس پروژه تعریف میكند.
در پروژه اخیر كه حدود 100 سایت عربی را هك كردیم هدفمان دفاع از نام خلیج فارس بود. در همه این سایتها نام خلیجفارس به خلیجعربی تغییر داده شده بود و ما با این حركت خواستیم اعتراضمان را نشان دهیم.
چرا فقط سراغ سایتهای عربی رفتید؟ در سایتهای كشورهای دیگر چنین تغییر نامی دیده نشده؟
چیزی كه اهمیت دارد سرچشمه و ابتدای ماجراست. این كه چه كسی از اول چنین كاری را آغاز كرده. مبدا این ماجرا كشورهای عربی بودند. آنها هستند كه سعی میكنند برخلاف همه مستندات موجود نام خلیج فارس را كه همیشه بوده و هست و خواهد بود، تغییر دهند. ما نمیتوانیم جلو كل ماجرا را بگیریم ولی میتوانیم اعتراض خود را نشان دهیم.
در پروژههای دیگر چه هدفی را دنبال میكردید؟
یكی از پروژههای ما هك كردن 500 سایت دانماركی بود كه در اعتراض به توهین آنها به پیامبر اسلام انجام شد. این پروژه مربوط به حدود 2 سال پیش بود. یك بار هم 100 سایت اسرائیلی را برای محكوم كردن جنگ اسرائیل با مسلمانان فلسطین هك كردیم.
هك كردن خودش نوعی جنگ نیست؟
هك جنگ نیست. اتفاقاً به نظر من نوعی دفاع است. علم است. علمی كه میشود از آن استفادههای مثبت كرد. بعضی هكرها با هككردن تهدید میكنند و از این روش برای كسب درآمد استفاده میكنند. حتی با هك كردن سایتهای بانكها پول جابجا میكنند. این دیگر نوعی دزدی است ولی هككردن همیشه هم اینطور نیست. به نظر من هك مثل یك چاقو است. با چاقو هم می شود عمل جراحی كرد و بیماری را نجات داد و هم میشود آدم كشت. وقتی سایتی به پیامبر ما توهین میكند یا به وضوح از نام خلیج عربی كه نامی جعلی بیش نیست، استفاده میكند، ما باید دفاع كنیم. سایتی وجود دارد به نام سایت لیگ فوتبال خلیج عربی. این نشان میدهد كه عربها خیلی روی این موضوع كار میكنند و سعی دارند این نام را جا بیاندازند. در چنین شرایطی هركس باید هر كاری كه میتواند انجام دهد. بعضیها راهپیمایی میكنند. بعضیها با ایمیل و امضا كردن نامههای اینترنتی اعتراضشان را به چنین مسایلی نشان می دهند. ما هم با هك كردن ...
یعنی یك گروه سیاسی هستید؟
نه! كار ما هیچ ربطی به سیاست ندارد. ما یك گروه شخصی هستیم و به هیچ جایی هم وابستگی نداریم. گروه ما با علاقه به مقوله امنیت و هك این فعالیتها را انجام میدهد. بعد از هك كردن چندین سایت مهم دانماركی و اسرائیلی، هر اتفاقی كه میافتاد مردم به ما ایمیل میزدند و میخواستند كه سایتهای خارجی را هك كنیم.
ادامه مصاحبه در قسمت دوم
منبع: هفته نامه کلیک
-
تشکرها 5
-
۱۳۸۷/۰۵/۱۸, ۰۱:۲۲ #2
با سلام!
ما در ایران جوانانی داریم که در رابطه با مقوله هک شاید از بیشتر رقبای خارجی قویتر عمل کنند. منتها ما چاره ای نداریم جز اینکه در این زمینه روزبروز پیشرفت کنیم بقول مصاحبه شونده نه برای حمله بلکه برای دفاع !
برای جوانان باهوش و با استعداد ایرانی که از توانائیهای علمیشان در جهت دفاع از دین و کشورشان استفاده می کنند آرزوی موفقیت دارم .
007
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۷/۰۵/۱۸, ۱۰:۳۶ #3
- تاریخ عضویت
اسفند ۱۳۸۶
- نوشته
- 915
- مورد تشکر
- 1,699 پست
- حضور
- 50 دقیقه
- دریافت
- 219
- آپلود
- 14
- گالری
- 0
درباره هك و هكرها
درباره هك و هكرها
شاید تا به حال برای شما اتفاق افتاده باشد كه مورد حمله هكرها (hackers) قرار بگیرید.
شاید بارها account های اینترنت تان در عرض یك روز خالی شده باشد بدون آنكه خودتان استفاده كرده باشید.
شاید متوجه شده باشید كه در yahoo messenger شخص دیگری هم از ID شما استفاده می كند.
هك چیست و Hacker كیست ؟
hack به زبان ساده و شاید عامیانه ترین تعبیر آن دزدیده شدن كلمه عبور یك سیستم یا account می باشد.
به طور كلی نفوذ به هر سیستم امنیتی كامپیوتری را hack می گویند.
Hacker شخصی است باهوش , فرصت طلب , دارای معلومات بالا با افكار سازنده و مطمئنا با وجدان .
لازم به ذكر است كه از نظر من هكرها با دزدان اینترنتی و یا الكترونیكی فرق دارند. هكرهای واقعی در میان خود مرام نامه ای دارند كه همه پایبند به آن می باشند.
هكر در موقع هك كردن یك سیستم امنیتی هدفش ضربه زدن (چه مادی و چه معنوی) به شخص یا اشخاصی نیست.
او هك می كند تا معلوماتش را نشان دهد. هك می كند تا همگان بدانند كه سیستمهای امنیتی دارای مشكل هستند. هك می كنند تا نواقص (حفره های امنیتی ) این سیستمها نمایان شوند. اگر هكرها نمی بودند مطمئنا سیستمهای امنیتی به كاملی سیستمهای امروزی نمی بود. پس هكرها مفیدند.
در این میان افرادی هستند كه با سوء استفاده از معلومات خود و یا دیگران هدفشان از هك كردن ضربه زدن به اشخاص است یا به دنبال پركردن جیب خود می باشند. از نظر من این افراد دزدانی بیش نیستند.
در این مقاله منظور من از هكر همان دزد اینترنتی یا الكترونیكی است.
به دلیل اینكه نمی خواهم وارد مباحث تخصصی شوم و حتی آنقدر اطلاعاتش را ندارم و البته هیچكدام از ما بانك اینترنتی یا فروشگاه مجازی نیز نداریم , لذا منظور من از هك در اینجا دزدیدن كلمه عبور حسابهای dialUp و yahoo messenger و Hotmail می باشد كه بسیاری از خوانندگان از آنها استفاده می كنند.
چگونه هك می شویم ؟!
روزی با هكری صحبت می كردم و از او پرسیدم رایج ترین و مطمئن ترین روش هك كردن چیست ؟ و او در جواب گفت :رایج ترین روش , ساده ترین روش است. آنروز معنی سخنش را نفهمیدم. ولی وقتی كمی تحقیق كردم و در دنیای اینترنت هك شدم, متوجه منظورش شدم. یكی از متداول ترین روش های هك كردن, حدس زدن password است.
روش رایج دیگر خواندن password از روی دست User به هنگام تایپ آن می باشد. یا فرستادن صفحه ای مانند صفحه ورودی Hotmail , Yahoo به صورت یك Email كه در آن به ظاهر كاركنان شركت سرویس دهنده از user خواسته اند به منظور اطمینان از صحت سرویس دهی password خود را تایپ كند. كه این password در همان لحظه برای هكر mail می شود.
برنامه جالبی وجود دارد كه LOG تمامی حرفهایی كه وارد شده است را ذخیره می كند. هكر برنامه را اجرا می كند و بعد از شما می خواهد كه رمز خود را بزنید. كلیدهای تایپ شده توسط شما درون یك فایل متنی TXT ذخیره می شود و هكر بعدا به آن رجوع می كند و رمز شما را كشف می نماید.
روش دیگر حدس زدن جواب سوالی است كه شما انتخاب نموده اید تا در صورت فراموش نمودن رمزتان از شما پرسیده شود. در yahoo استفاده از این روش سخت است زیرا تاریخ دقیق تولد و آدرس و حتی كد پستی را نیز می خواهد. ولی در سرویس hotmail به سادگی می توانید جواب سوال را حدس بزنید و رمز را بدست آورید. و نیز هكر می تواند به كاركنان hotmail نامه زده و در آن ابراز نماید كه account اش مورد هك قرار گرفته و درخواست رمز جدید كند كه كاركنان Hotmail از او چند سوال در مورد سن و آخرین دسترسی به account و آخرین رمزی كه به خاطر دارد می كنند و سپس رمز جدید در اختیار او قرار می گیرد.
(چند بار از این روش توانسته ام به رمزها دست یابم) یا برای یافتن رمز account های اینترنت, به ISP شما زنگ می زند و با دادن مشخصات خواستار تغییر رمز می شود. جالب اینجاست كه در بسیاری از موارد منشیان رمز قبلی را نمی پرسند.
اینها همه روشهای ساده ولی رایج و متداول بودند. روش دیگری كه در اینجا در موردش صحبت می كنم كمی تخصصی است و هر شخصی نمی تواند از این روش استفاده كند بلكه باید معلوماتی در خصوص اینترنت و IP و یك سری نرم افزارها داشته باشد.
در این روش شخص با فرستادن یك فایل آلوده به ویروس یا Trojan سیستم شما را آلوده می كند. با اجرای این فایل , فایل مورد نظر در حافظه جای می گیرد و هر زمان كه كامپیوتر روشن شود دوباره در حافظه صدا می شود. پس با پاك نمودن فایل اولیه مشكل شما حل نمی شود. این فایل كامپیوتر شما را به عنوان یك Server در می آورد و یكی از پورت ها را برای استفاده هكر باز می گذارد. (برخی از این trojan ها پرتی را باز نمی گذارند بلكه از طریق یك email رمز ها را برای هكر ارسال می نمایند.) حال هكر می تواند با پیدا كردن IP شما و اتصال به پورت مورد نظر در زمانی كه هم شما Online هستید هم هكرتان هر كاری با كامپیوتر شما بكند حتی آنرا خاموش كند و رمزهای موجود در كامپیوتر شما را بدزدد.
البته ارسال فایل گاهی به صورت online نمی باشد. هكر می تواند اگر با شما آشنایی داشته باشد به پشت كامپیوتر شما بی آید و فایل مورد نظر را روی آن اجرا كند.
جالب اینجاست كه اغلب ویروس كشها از شناسایی Trojan های جدید عاجزند. از همین رو من مدتها گرفتار یكی از آنان بودم.
چه باید كرد ؟!
چگونه هك نشویم ؟!
روشهای ساده را به سادگی و با كمی دقت می توان مسدود كرد. مثلا رمزی انتخاب كنید كه حدس زدنش كار هر كسی نباشد. شماره تلفن , اسم , فامیل , شماره شناسنامه یا تاریخ تولید و تركیبی از اینها معمولا اولین چیزی است كه به ذهن هر كسی می رسد. سعی كنید در رمز انتخابی خود از پرانتز یا كروشه استفاده كنید یا حتی كاما كه اینها به ذهن هیچ هكری نخواهد رسید. هنگامی كه رمز خود را وارد می كنید مراقب باشید , كسی نزدیكتان نباشد. یا از كلید های منحرف كننده استفاده كنید. مثلا چند كلید الكلی بزنید و بعد با Backspace پاكش كنید كه اگر كسی هم دید , متوجه رمز شما نشود.
پشت كامپیوتر كسی كه به او اطمینانی ندارید , رمزی وارد نكنید. یا اگر مجبورید, با استفاده از كلید های Ctrl+Alt+Del و باز نمودن Task Manager كلیه برنامه های مشكوك را ببندید. معمولا اسامی آنها مانند Thief یا Keylogger یا keyl یا هر اسم مشكوك دیگری می تواند باشد. در موقع ثبت نام در سرویسهای Hotmail و Yahoo به شما تذكر داده می شود كه كاركنان شركت سرویس دهنده به هیچ عنوان از طریق Email از شما درخواست Password نمی كنند. پس هیچ گاه از طریق هیچ Email ی رمز خود را وارد نكنید. از جایی اینترنت تهیه كنید كه امنیت بیشتری دارد و تجربه كارشان بالاست. زیرا علاوه بر منشیان بی تجربه كه بعضاً رمزها را برباد می دهند , اگر شبكه (ISP) هك شده باشد , دیگر از دست شما كاری بر نمی آید و رمز شما و دیگر كاربران در خطر می باشد.
احتمال حمله با روش تخصصی كه در بالا توضیح دادم به كاربرانی كه از سیستمهای Instant messaging مانند Yahoo messenger یا MSN messenger یا ICQ و ... استفاده می كنند بیشتر است چون اینگونه برنامه ها به راحتی IP شما را در اختیار هكر قرار می دهند و همواره یك پورت آزاد را اشغال می كنند و معمولا به صورت مستقیم با كاربر مقابل در ارتباط هستند. مخصوصا در مواقع ارسال و دریافت فایل. پس اگر می خواهید در امان باشید از این برنامه ها استفاده نكنید.
ولی امروزه در ایران اینترنت بدون اینگونه برنامه ها فایده ای ندارد ! پس هیچگونه فایلی را كه از افراد ناشناس فرستاده می شود , باز نكنید.
حال اگر كامپیوتر شما از قبل آلوده شده باشد چه باید كرد ؟!
اگر مطئمن ترین راه را می خواهید. كامپیوتر خود را فرمت نموده و دوباره ویندوز را نصب كنید. زیرا اغلب ویروس كشها قادر به شناسایی یا پاك نمودن بسیاری از این نوع ویروسها نمی باشند. ولی معمولا این روش به صرفه نیست. كاری كه من برای مبارزه با این نوع ویروس ها (كه نمی دانم آیا به آن مبتلا هستم یا خیر) كردم این است كه یك ویروس كش جدید نصب نمودم كه هر هفته آنرا Update می كنم. من Norton Antivirus 2003 را پیشنهاد می كنم كه خود به صورت اتوماتیك هر 10 روز یكبار به روز می شود.
حال اگر ویروسی پیدا شد كه ویروس كش من نتوانست آنرا شناسایی كند چه ؟!
همانطور كه گفتم فایلی كه در حافظه شما اجرا می شود و كامپیوتر شما را به عنوان Server آماده حمله هكر می كند برای اتصال به اینترنت و فرستادن اطلاعات احتیاج به یك پورت آزاد دارد. روشهای زیادی برای مسدود نمودن پورت های آزاد وجود دارد. همواره در ایران رسم است كه می گویند اینترنت بدون Proxy بهتر است ولی باید بدانید كه Proxy نه تنها سرعت كار شما در اینترنت را بالا می برد بلكه جلوی حمله هكرها را نیز می گیرد.
روش دیگر استفاده از Firewall می باشد. امروزه بسیاری برنامه های كم حجم با عنوان Firewall خانگی وجود دارند.
شما با استفاده از یكی از این برنامه ها می توانید به راحتی هرگونه رد و بدل شدن اطلاعات بین كامپیوتر خود و اینترنت را ببینید و كنترل نمایید.برنامه ای كه من پیشنهاد می كنم ZoneAlarm می باشد. با نصب این برنامه هرگاه , برنامه ای بخواهد با اینترنت تبادل اطلاعات نماید ابتدا به شما تذكر می دهد و شما می توانید اگر برنامه مشكوكی بود اجازه فرستادن اطلاعات را از او صلب كنید. در ضمن هیچ شخص و برنامه ای هم نمی تواند بدون اطلاع شما از بیرون به كامپیوتر شما وصل شود. ویندوز XP از نظر امنیت در شبكه بسیار پیشرفته است و احتمال هك شدنش كمتر است , پیشنهاد می كنم از این ویندوز استفاده كنید.
در آخر باید بگویم هیچ روشی به صورت 100% شما را ایمن نمی كند. فقط سعی می كنیم احتمال هك شدنمان را پایین بیاوریم.
منبع :تبیان
-
۱۳۹۰/۱۲/۲۲, ۲۰:۳۴ #4
- تاریخ عضویت
اسفند ۱۳۹۰
- نوشته
- 49
- مورد تشکر
- 59 پست
- حضور
- 1 ساعت 36 دقیقه
- دریافت
- 0
- آپلود
- 1
- گالری
- 0
✔✔ ۞۞ 5 هکر معروف دنیا ۞۞ ✔✔
در اینجا قصد داریم به ۵ هکر از معروفترین هکرهای دنیا در تمام دوران اشاره کنیم و ببینیم آنها در حال حاضر در کجا به سر میبرند؟
ابتدا با سوپر استار هکرها یعنی Kevin Mitnick شروع میکنیم:
کوین،رکورد دار تحت تعقیبترین هکر دنیا
Kevin Mitnick در سالهای ۱۹۷۹ تا ۱۹۹۵ فعالیت میکرد. او اولین هکری بود که مفهوم کراکینگ شبکه را به سمت افکار عمومی سوق داد.او قبل از دستگیر شدن به مدت دو سال و نیم تمام از چنگ FBI گریخت.اینها باعث شد او تبدیل به یک سوپر استار در میان هکرها گردد.تصویر روبرو اعلامیه دستگیری او توسط مارشالهای ایالت متحده آمریکاست.
کوین به مدت ۵ سال تمام زندانی شد.او به مدت ۸ ماه در سلول انفرادی به سر برد به این علت که مقامات،قاضی دادگاه را متقاعد کردند که او میتواند یک جنگ هستهای را با یک سوت زدن در تلفن آغاز کند!
کوین در سال ۲۰۰۰ آزاد شد و آزادی تحت مراقبت او تا سال ۲۰۰۳ به طول انجامید و در این مدت استفاده از هرگونه فناوری ارتباطی بجز تلفن ثابت برای او ممنوع بود.او برای بدست آوردن حق استفاده از اینترنت در دادگاه جنگید و سرانجام توانست با یک قرارداد حق استفاده از اینترنت دریافت کند.او اکنون شرکت Mitnick Security Consulting LLC در زمینه مشاوره امنیت کامپیوتری راه اندازی کرده است.
در سال ۲۰۰۸، جاناتان جیمز ۲۵ ساله،اهل فلوریدا دست به خودکشی زد.او در یادداشتی که قبل از اقدام به خودکشی از خود به جا گذاشت،نوشته بود که تمام ایمان و اعتماد خود را نسبت به نظام قضایی ایالت متحده از دست داده و تنها راه بدست آوردن مجدد کنترل زندگیاش را پایان دادن به آن میداند.
چه اتفاقی برای Jonathan James بیچاره افتاد؟ خوب،برمیگردیم به سال ۲۰۰۰ و هنگامی که او ۱۶ ساله بود و با نام مستعار c0mrade فعالیت میکرد.او اولین نوجوانی بود که برای هک کامپیوتری زندانی شد.او به هزاران سیستم از جمله سیستمهای وزارت دفاع ایالت متحده و ناسا نفوذ کرد.
او ابتدا به ششماه حبس خانگی و سپس طی کردن ۵ سال دوره آزمایشی محکوم شد.او در ۲۱ سالگی تعهداتی که داده بود را زیر پا گذاشت و بار دیگر به شش ماه حبس در زندان فدرال محکوم شد.
او در سال ۲۰۰۷،یعنی دو سال بعد از اینکه دوره آزمایشی خود را طی کرده بود مضنون به شرکت در حملات گسترده سایبری با هدف سرقت میلیونها کارت اعتباری شد.او هرگونه دست داشتن در این عملیات را رد کرد.اما سرویس مخفی شتابزده به خانه او ،برادر و دوست دخترش یورش برد.در سال ۲۰۰۸ ظاهرا به این جهت که او معتقد بود برای جرائم مرتکب نشده تحت پیگرد قانونی گرفته،به زندگی خودش پایان داد.
جولیان آسانگ
اسم آسانگ را اخیرا زیاد شنیدهاید.او موسس ویکیلیکس است او ویکیلیکس را با هدف ایجاد حکومتهای باز راهاندازی کرد.آسانگ قبل از برنامهنویس شدن یک هکر بود.او پرآوازهترین هکر اخلاقی استرالیا به شمار میرفت.آسانگ در ابتدا در سال ۱۹۸۷ از دسته هکرهای قانونمند بود اما در سال ۱۹۹۱ به جرم هک کردن پایانۀ اصلی ملبورن نورتل، شرکت مخابرات کانادایی دستگیر و سه سال بعد با ۳۱ عنوان اتهام هک،در دادگاه محکوم شد.۲۵ اتهام هک کردن او ثابت شد و به دلیل رفتار خوب و اینکه او یک هکر اخلاقی بود و خرابکاری به بار نیاورده بود.به همین جهت مجازاتی که در صورت خرابکاری میتوانست دستکم ده سال او را به زندان بیندازد شامل او نشد و او با پرداخت ۲۱۰۰ دلار جریمه آزاد شد و پس از آن به انجام فعالیتهای نیکوکارانه مرتبط با حوزه کامپیوتر و اینترنت پرداخت.
عکس بالا که تا حدودی جولیان آسانژ را آرام و رمانتیک نشان میدهد قبل از اینکه ویکیلیکس او را به یک سوپراستار تبدیل و زندگیاش را پر از تنش کند گرفته شده است.او امروزه نسبتا متفاوت به نظر میرسد.
تصادفا Adrian Lamo یکی دیگر از هکرهای محکوم به نفوذ به سیستمهای مایکروسافت،نیویورکتایمز و یاهو نیز با ویکیلیکس در ارتباط است.آدریان به عنوان بخشی از زندگی جدید و تغییر شکل یافته خود حالا مردی است که مقامات فدرال او را در انتقال برخی از ۲۶۰هزار سند دیپلماتیک به ویکیلیکس شریک میدانند.
رابرت موریس،اولین سازنده کرمهای رایانهای
برمیگردیم به سال ۱۹۸۸.درست قبل از اینکه تیمبرنزلی وبجهان گستر را (در سال ۱۹۸۹) اختراع کند، Robert Tappan Morris اولین ویروس (یا به عبارت بهتر کرم اینترنتی امروزه) با توانایی همانند سازی را ساخت.این کرم موریس نام داشت.
موریس هماکنون از اساتید دانشگاه MIT و همچنین از بنیانگذاران Y Combinator است.او پسر رابرت موریس (از نویسندگان همکار سیستم عامل یونیکس در لابراتوارهای Bell) است.
ستیو وزنیاک از بنیانگذاران اپل
Steve “Woz” Wozniak در واقع یک هکر کامپیوتر محسوب نمیشود بلکه او یک هکر تلفن یا به اصطلاح phreaker است.با توجه به پیش زمینه او به عنوان طراح و مهندس در پشت ایجاد کمپانی اپل و گذشته غیر قابل انکار او به عنوان یک هکر سختافزار و سابقه تیره اش به عنوان یک هکر تلفن،نمیتوان او را در این لیست ذکر نکرد.
در واقع قبل از اختراع ترانزیستور و مدارات مجنمع کامپیوتری که کامپیوتر و شبکه کامپیوتری برای هک کرد نبود،یک شبکه تلفنی بزرگ وجود داشت و هک و کاوش در شبکه تلفن که به اصطلاح به آن phreaking میگویند از تفریحات هیجان انگیز استیو محسوب میشد. او BlueBox مخصوص خودش را توسعه داد و با استیو جابز اقدام به ایجاد تماسهای تلفنی از راه دور کرد.او با تبحر بسیاری که در هک وسایل الکترونیکی داشت یک phreaker تمام عیار در آن زمان محسوب میشد.
برگرفته از سایت اسان دانلود
آدمکی که می خواهد دیگر آدم شود ...
... دعا کنین برام آی آدما ...
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری