جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید   

موضوع: ولایت امیر المومنین(ع)

شروع کننده موضوع

نوشته
    505
    مورد تشکر
    1,183 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    17
    آپلود
    0
    گالری
    0

ولایت امیر المومنین(ع)

چند وقت پیش آقایی که پسر عبدالباسط (قاری مشهور قرآن) بود در تلویزیون های عربی آمد و با گفتن نکته ای راجع به پدر خود باعث شد تا بزرگان اهل سنت دیگر نگذارند به تلویزیون بیاید و آن مطلب مهم را که ارزش دوستی با حضرت علی و فرزندانش علیهم السلام را می رساند مطرح کند. آن مطلب از این قرار است:

او می گفت: چندی پیش خواب پدرم را دیدم که با تمام اینکه در دنیا عمرش را بر سر قرآن گذاشت ولی حال به پشت درهای بهشت او را نگه داشته اند. از پدرم علت را جویا شدم٬ او گفت:چون اینجا رسیدم تا پشت درهای بهشت آمدم ولی ازاینجا جلوترنمی توانم بروم٬ چون به من گفتند: وارد شدن به جنت اعلی بستگی دارد به محبت شما به امیرالمومنین علی علیه السلام . و چون من سنی بودم در دنیا حق ورود به بهشت را ندارم.
    آری٬ در روایات داریم هر آیه ای که بخوانیم در آخرت٬ یک درجه در بهشت بالاتر میرویم٬ اما وارد شدن به داخل بهشت در دست محبت به قسیم النار و الجنة (علی علیه السلام) است.
    ...

ویرایش توسط khoshnazar : ۱۳۸۸/۰۲/۱۰ در ساعت ۱۷:۳۷ دلیل: حذف مطالب مخالف وحدت و تنش زا
    السلام علیک یااباصالح المهدی(عج)

http://www.askquran.ir/picture.php?a...pictureid=2362

نوشته
    70
    مورد تشکر
    81 پست
    حضور
    36 دقیقه
    دریافت
    120
    آپلود
    0
    گالری
    0

بالاخره فرزند عبدالباسط در حوزه علمیه قم درس میخواند یا نجف؟!

با سلام خدمت دوست گرامی جناب ناصح
    با تشکر از شما به خاطر نوشته های مفید و دقیقتان
    مطلبی را که برای خودم پیش آمده برایتان نقل میکنم، شاید برایتان جالب باشد.
    بنده هم این مطلب را چندین سال قبل شنیده بودم اما با روایتی متفاوت، شنیده بودم که فرزند عبدالباسط این خواب را از پدرش دیده بود و بعدا خودش شیعه شده و الان هم در حوزه علمیه نجف مشغول به تحصیل است. چندین بار هم این مطلب را در مراسمهای رسمی شبی با قرآن از قاریان محترم شنیده بودم و همه عزیزان هم بر شیعه شدن و تحصیل ایشان در نجف تأکید می کردند.
    این مطلب همیشه توی ذهنم بود تا اینکه با فروپاشی حزب بعث در عراق، در سال 82 توفیق شد که به همراه چند تن از دوستان به زیارت عتبات عالیات برویم. در یکی از شبها که در نجف مهمان طلبه ای عراقی، از شاگردان آیت الله العظمی سیستانی، بودیم، در خلال گفتگوها به ما گفت: " راستی ما شندیده ایم که فرزند عبدالباسط چند سال پیش خواب پدرش را دیده و .... و الان هم در حوزه علمیه قم مشغول تحصیل است!"
    عجب!! واقعا تعجب کردم! وقتی این نکته را انکار کرده و گفتم که ما شنیده بودیم که ایشان در حوزه علمیه نجف درس می خوانند، اصلا باور نمی کرد!
    ما سالها در اینجا میگفتیم که فرزند عبدالباسط شیعه شده و در حوزه علمیه نجف درس می خواند و در نجف هم معروف بود که ایشان شیعه شده و در حوزه علمیه قم درس می خواند! (تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل)

به نظر من این نکته آنقدرها ارزش ندارد که ما بدون یقین به صحت آن، به عنوان تأییدی بر حقانیت ولایت امیرالمؤمنین، روی آن مانور بدهیم. یکی از اشکالاتی که نقل چنین مطالبی به دنبال دارد، ترویج و تبلیغ مطالب کذب و خرافی است و زمینه را را برای سست کردن مبانی دینی فراهم می کند.
    اولا حقانیت ولایت امیرالمؤمنین علی علیه السلام، آنقدر ادله عقلی و نقلی محکم دارد که نیازی به جعل شواهد غیر مستند ندارد، ثانیا، چون جناب عبدالباسط، از مسلمانان مصری بود، با توجه به علاقه و محبت مردم مصر به اهل بیت پیامبر اعظم(ص)، ممکن است که ایشان هم محبت و عشق به علی علیه السلام را در دل داشته و از اهل نجات باشد.
    و الله العالم
    علم خمینی بر زمین نمی ماند،مگر ما مرده ایم!

3. تشکر

نوشته
    191
    مورد تشکر
    78 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

آقا من ديگه خسته شدم، مگه حضرت علي كي بود، اصلا خود محمد(ع) كي بود. كردينشون خدا!!!!!!!طرف حافظ قرآنه ، مسلمونه، حالا سره اينكه علي رو براي خلافت قبول نداره تازه خلافت انساني خدا يه لنگه پا نگه هش مي داره پشت دره بهشت، چرا انسانهارو مقدم بر خدا مي كنين؟

نوشته
    1,799
    مورد تشکر
    3,021 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    18

نقل قول نوشته اصلی توسط schindler نمایش پست
    آقا من ديگه خسته شدم، مگه حضرت علي كي بود، اصلا خود محمد(ع) كي بود. كردينشون خدا!!!!!!!طرف حافظ قرآنه ، مسلمونه، حالا سره اينكه علي رو براي خلافت قبول نداره تازه خلافت انساني خدا يه لنگه پا نگه هش مي داره پشت دره بهشت، چرا انسانهارو مقدم بر خدا مي كنين؟
    بنام خدا
    سلام جنابschindler گرامي
    اشتباه نگيريد
    كسي حضرت علي (ع) و پيامبر گرامي اسلام (ص) را خدا نمي داند (العياذ بالله) .
    بحث بر سر شايستگي اهل بيت(ع) در ولايت ورهبري جامعه مي باشد . شيعه معتقد است اگر حافظ قران هم باشي مسلمان هم باشي ولي ولايت اهل بيت(ع) را قبول نداشته باشي . مسلماني بدرد نمي خورد.
    اميدوارم متوجه شده باشيد كه موضوع بحث روي مهم ترين مباحث بين مسلمانان مي باشد.

6. تشکرها 3

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری