صفحه 10 از 10 نخست ... 8910
جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید   

موضوع: ایت الله سيد على حسيني خامنه اى"دام ظله رهبر معظم ا نقلاب

نوشته
    3,215
    مورد تشکر
    9,897 پست
    حضور
    99 روز 15 ساعت 4 دقیقه
    دریافت
    15
    آپلود
    0
    گالری
    0

ایت الله سيد على حسيني خامنه اى"دام ظله رهبر معظم ا نقلاب

آیت الله صدیقی:

این یک پدیده الهی بود و کسی پیش‌بینی آن را نکرده بود. خود حضرت آقا هم به دنبال این مقامات دنیایی نبود و الان هم نیست. یکی از کسانی که در جریان همه مشکلات قرار ‌گرفت و حمایت معنوی ‌کرد، مرحوم آقای بهجت بود. ایشان مسیرشان و عادتشان این بود که در امور مدیریتی کشور دخالت نمی‌کردند که این خودش تقویت مدیریت کشور و رهبری بود. ولی دلسوزی و دعایشان را داشتند و در خلوت‌ها،‌ آنچه لازم خیرخواهی بود به آقایان می‌فرمودند. در جریان فتنه 18 تیر، آقازاده مقام معظم رهبری با مرحوم آقای بهجت دیداری داشتند که مرحوم آیت‌الله بروجردی هم در آن جلسه حضور داشتند. آیت‌الله بهجت به آقازاده رهبر انقلاب فرمودند، به پدر سلام برسانید و بگویید محکم در جای خودش بنشیند، دشمنان می‌خواهند پدر شما را از جایگاهش بلند و ضربه‌های سنگینی را به نظام وارد کنند. اجمالاً آیت‌الله بهجت شدیدا هوای رهبری را داشتند و بسیار مراقب بودند که خدشه‌ای به ایشان و انقلاب وارد نشود.
    شبی مجنون به لیلی گفت کِی معشوق بی همتا
    تو را عاشق شود پیدا ولی......

نوشته
    3,215
    مورد تشکر
    9,897 پست
    حضور
    99 روز 15 ساعت 4 دقیقه
    دریافت
    15
    آپلود
    0
    گالری
    0

شنیده‌‌ایم آیت‌الله العظمی بهجت بیشترین وقت را برای مقام معظم رهبری و فرزندان ایشان می‌گذاشت، این رابطه معنوی چگونه بود؟

آیت الله صدیقی:

آیت‌الله العظمی بهجت هم نسبت به حضرت آقا و هم نسبت به اعضای بیت‌ ایشان بویژه آقای حجازی عنایت خاصی داشت. با وجود اینکه مرحوم آقای بهجت اهل ذکر و ریاضت بود و وقت آزاد نداشت و برای لحظه‌لحظه عمر شریفش مراقبه و برنامه داشت، همنشینی با بیت مقام معظم رهبری را جزو عباداتش حساب می‌کرد. وقتی فرزندان مقام معظم رهبری خدمت ایشان می‌رسیدند مدت طولانی به مصاحبت با آنها می‌پرداختند و بالاتر از آن وقتی ‌مقام معظم رهبری به دیدار آیت‌الله بهجت می‌رفتند، ‌فضا، فضای بسیار معنوی و نورانی می‌شد.

حکایات عجیب و خواندنی از رابطه مقام معظم رهبری با آیت‌الله بهجت شنیده‌ایم. می‌خواهیم کمی هم در این باره برایمان تعریف کنید؟

آیت الله صدیقی:

منبع موثقی از آیت‌الله بهجت نقل کردند که ايشان در خواب دیدند که حضرت امام زمان(عج) در مجلسی حضور داشتند،‌ علمای بزرگ اسلام هم در خدمت آقا امام زمان(عج) بودند،‌ آیت‌الله خامنه‌ای وارد شدند و امام زمان (عج) جلوی پای ایشان تمام قد بلند شدند و برای ایشان جایی برای نشستن باز کردند. در جایی دیگر یکی از دوستان می‌گفت در خدمت آقای بهجت که بودیم، یک نفر درباره مقام معظم رهبری مساله‌ای را مطرح کرد و آقای بهجت فرمودند: «آیا شما بهتر از ایشان سراغ دارید؟ من که بهتر از ایشان سراغ ندارم.» و تعبیر یک عارف واصل که چشم خدا بود درباره آیت‌الله خامنه‌ای اینگونه است. در خواب یا مکاشفه‌ای ایشان خطری را نسبت به انقلاب پیش‌بینی کرده بودند و به مقام معظم رهبری پیغام دادند که خطری را نسبت به انقلاب پیش‌بینی کرده‌اند و توصیه صدقه و دعاهای خاص را به ایشان کردند و فرمودند، آنچه از من ساخته بود نیز انجام دادم. آیت‌الله بهجت از نگهبانان جدی انقلاب بود و جزو دیده‌‌بان‌هایی بود که خطر را رصد کرده و پیشاپیش برای پیشگیری آن حرکت می‌کرد.
    شبی مجنون به لیلی گفت کِی معشوق بی همتا
    تو را عاشق شود پیدا ولی......

نوشته
    109
    مورد تشکر
    327 پست
    حضور
    17 ساعت 39 دقیقه
    دریافت
    4
    آپلود
    0
    گالری
    0

دعاي قنوت رهبر انقلاب حضرت ايت الله امام خامنه اي در نوجواني

دعای قنوت رهبرانقلاب در نوجوانی
    رضا امیرخانی در خاطره‌ای روایتی از دوران نوجوانی رهبر معظم انقلاب را از سوی ایشان نقل کرده است که به نوبه خود جالب و خواندنی است.
    به گزارش شبکه ایران، در وبلاگ "مرگ آگاهی" خاطره‌ای خواندنی به نقل از "رضا امیرخانی" از رهبر معظم انقلاب ذکر شده که این‌گونه آمده است:
    ما خیلی اوقات که خدمت ایشون رسیدیم برای ما تعجب‌آور بوده ایشون کتاب‌هایی رو شاید که چند ماهی نشده از نشرشون گذشته خیلی خوب خونده بودن. حتی بعضی وقت‌ها ماها دیدیم خودمون نخوندیمو خلاصه آبرومون رفته و اینها. این هست! کتاب‌های فراوانی رو ما دیدیم که ایشون خوندن...درباره کتاب‌های خودم اصلاً دوست ندارم صحبت کنم چون این کار رو درست نمی‌دونم... ولی فکر می‌کنم درباره چیزهای می‌تونیم صحبت کنیم که شیرین‌تر باشه.
    ما یک بار این کتاب آقای عزت‌شاهی رو بردیم دادیم خدمت حضرت آقا-کتاب که فکر کنم 800-700 صفحه هست-ما جلسمون هفتگی بود، هفته آینده که رفتیم خدمت ایشون مطلع بودیم که ایشون در طی این هفته کتاب رو خونده بودن، از آقای عزت شاهی و آقای کاظمی نویسنده کتاب و اون کسی که خاطره گو بود از اون دو نفر دعوت کرده بودن و تقدیر و تشکر کرده بودن. خیلی الحمدالله ایشون با حوصله و با یک نظم خیلی خوبی کتاب می‌خونن.اگر اجازه بدین من پایان جلسمون رو با یکی از جلساتی که ایشون خاطرات نقل می‌کردند بگذرنم که فکر کنم از همشم هم مناسب‌تر باشه؛ حالا که در حقیقت راجع به این قضیه صحبت شد.
    یک بار ما خدمت حضرت آقا بودیم اجازه داشتیم سئوال بپرسیم.دربین ما یکی یه سوالی پرسید که ما رومون نمی‌شد بپرسیم یا برامون سخت بود این سوال. برگشت گفت که حضرت آقا! اصلاً شما فکر می‌کردید که رهبر بشین؟! مثلاً شما 12-13سالتون بوده فرض کنید در مدرسه‌ی علمیه‌ای در مشهد داشتید درس می‌خوندید اصلاً می‌تونیستید تصور کنید که شما یه روزی می‌شید رهبر؟!
    بعد ما گفتیم که ببینیم ایشون چه جوری جواب می‌دیدن!
    ایشون یه کمی فکر کردن و گفتن اگر اجازه بدین یک جوابی به شما بدم که این جواب رو سال‌ها پیش به یک دوستم دادم-این دوست حضرت آقا مرحوم شدند...-ایشون گفتند من در مدرسه سلیمان‌خان مشهد-اگر اشتباه نکنم- داشتم درس می‌خوندم، روزها می‌رفتیم سر درس و شب‌ها هم طبیعتاً برای درس فردا باید درس قبلی رو مباحثه می‌کردیم و آماده می‌شدیم. یکی از نکات درس اون‌روز رو من متوجه نشده بودم و هر چه تلاش می‌کردم متوجه نمی‌شدم. تو حجره هی می‌رفتم سمت چپ و راست و خلاصه شرق و غرب حجره رو می‌رفتم و این رو می‌خوندم که متوجه بشم ولی نمی‌شدم.
    هم‌حجره‌ای ما اون‌شب نوبت شام او بود یک دفعه عصابی شد و گفت آسد علی آقا بگیر بشین دیگه! این املت از دهن افتاد. هِی می‌ری این ور هی می‌ری اون‌ور! آخه چی‌کار می‌خوای بکنی تو؟! یه دونه چیزو نفهمیدی! منم نفهمیدم هیشکی تو کلاس نفهمید بیا بشین غذا از دهن افتاد-بعد ایشون گفت من همون جوابی رو می‌دم که به اون دوستمون دادم- اون دوستمون گفت چرا این رو داری این قدر می خوونی؟! توی این مدرسه سلیمان خان مگه چند نفر قراره بعد برن معمم بشن؟ چند نفر از ما وقتی معمم شدیم قراره توی این لباس باقی بمونیم؟خوب قضایای رضاشاه هم گذشته بوده و یه چنین تصوراتی هم بوده-چند نفر ما اگر موندیم قراره بریم امام جماعت یه مسجد سر کوچه بشیم؟ چند نفر از ما اگر امام جماعت سر کوچه شدیم اصلاً می‌آن از ما سوال می‌رسن؟ آقا کدوم ما می‌خواد مجتهد بشیم؟ تازه اگر که مجتهد شدیم کدوم ما می‌خواد مرجع بشه که این مسئله واجب باشه برمون که بدونیم؟! اصلا کسی کاری نداره به ما که! شما نمیایی بشینی سر سفره شام!
    حضرت آقا گفتن من یه جوابی می‌دم که اون رو به شما می‌دم، گفتیم بفرمائید!
    ایشون فرمودند که به ایشون گفتم که -اون زمان تازه بالغ بودم- گفتم من پیش از بلوغم نماز خووندن رو شروع کردم و هر روز در قنوت نمازم دعایی می‌خوندم که این دعا رو برای شما می‌گم.
    گفتیم بفرمائید!
    ایشون فرمودند دعای من در قنوت نمازم این بود:
    اللهم اجعلنی مجدد دینک و محیی شریعتک
    این رو گفتند و به ما اشاره کردند ما نرسیدیم به اونجا متاسفانه، ما خیلی دوست داشتیم به جاهایی برسیم که نرسیدیم.
    و این برای ما خیلی شیرین بود که یک نفر قبل از بلوغ یک آرزویی داشته باشه که وقتی یک روزی بعد از هزار اتفاق عجیب در عالم، بعد از هزار اتفاق محیر العقول در عالم، یک روزی شد رهبر مملکت، تازه بگه به اون آرزو نرسیدیم!
    ان شاءالله خدا آرزوهای ما رو بزرگ کنه!
    من صیدم و دلسپرده صیادم. . . . صیاد کجایی بشنوی فریادم? . . . . هرکس پی دلبری بگردد اما. . . . . من در به در پنجره فولادم

مدیر اسبق آنلاین نیست. مدیریت سابق کانون گفتگوی قرآنی

نوشته
    610
    مورد تشکر
    14,339 پست
    حضور
    9 روز 5 ساعت 39 دقیقه
    دریافت
    93
    آپلود
    0
    گالری
    11

با سلام
    این بحث به علت بیراهه رفتن و ورود به مباحث خارج اندیشه سیاسی جهت بررسی بیشتر تا اطلاع ثانوی بسته میشود دوستان توجه داشته باشند می توانند فقط در مورد اصل ولایت فقیه از نگاه دین سوالات خود را مطرح نمایند و پاسخ کارشناسانه دریافت نمایند اما طرح مباحث بی ربط با موضوع و ربط دادن آنها به همدیگر مانند ربط دادن اختلاف فتوایی دو مرجع به اختلاف بین آن دو و .... ممنوع است
    التماس دعا

يامحمد(ص)توبگو با غم و ماتم چه کنيم
    روزخوش بي تو نديديم به عالم چه کنيم
    براي آزادي شيعيان بحرين
    وديگر مسلمانان در بند ظلم دعا کنیم

ایت الله سيد على حسيني خامنه اى"دام ظله رهبر معظم ا نقلاب .. .ایت الله سيد على حسيني خامنه اى"دام ظله رهبر معظم ا نقلاب . . ایت الله سيد على حسيني خامنه اى"دام ظله رهبر معظم ا نقلاب. . . . ایت الله سيد على حسيني خامنه اى"دام ظله رهبر معظم ا نقلاب . . ایت الله سيد على حسيني خامنه اى"دام ظله رهبر معظم ا نقلاب . . ایت الله سيد على حسيني خامنه اى"دام ظله رهبر معظم ا نقلاب . . . . ایت الله سيد على حسيني خامنه اى"دام ظله رهبر معظم ا نقلاب . . ایت الله سيد على حسيني خامنه اى"دام ظله رهبر معظم ا نقلاب. . .

نوشته
    109
    مورد تشکر
    327 پست
    حضور
    17 ساعت 39 دقیقه
    دریافت
    4
    آپلود
    0
    گالری
    0

پلاكي كه رهبربوسيد

(دل رهبر را وقتی خیلی شاد كرد كه پلاك گردنش را به رهبر داد تا تبركش كند. پلاكی كه رویش حك شده‌بود: "افسر جوان جنگ نرم"؛ پلاكی كه رهبر بوسید.) یك تكبیر دیگر هم از حضار گرفت. وقتی كه خطاب به برخی مسوولین گفت كه دانشجو با تهدید و توهین دست از حقیقت برنمی‌دارد: "چه خیال باطلی! ما تا آخر ایستاده‌ایم" http://farsi.khamenei.ir/news-conten...9956

ایت الله سيد على حسيني خامنه اى"دام ظله رهبر معظم ا نقلاببراي سلامتي گل زهرا س صلوات
    من صیدم و دلسپرده صیادم. . . . صیاد کجایی بشنوی فریادم? . . . . هرکس پی دلبری بگردد اما. . . . . من در به در پنجره فولادم

نوشته
    109
    مورد تشکر
    327 پست
    حضور
    17 ساعت 39 دقیقه
    دریافت
    4
    آپلود
    0
    گالری
    0

ولي به رغم رقيبان به كوري نامرد/تغزلي به تو تقديم مي‌كنم رهبر؛ شعر امي

ولي به رغم رقيبان به كوري نامرد/تغزلي به تو تقديم مي‌كنم رهبر؛
    شعر امير عاملي در آستانه ديدار ساليانه شعرا با رهبر انقلاب
    خبرگزاري فارس: امير عاملي شاعر و خوشنويس متعهد كشورمان به مناسبت ديدار امشب شاعران با مقام معظم رهبري شعري سروده و به صورت اختصاصي در اختيار خبرگزاري فارس قرار داده است.

به گزارش خبرگزاري فارس امير عاملي شاعر و خوشنويس متعهد كشورمان به مناسبت ديدار امشب شاعران با مقام معظم رهبري شعري سروده و آن را «تو امتداد امامي» ناميده و به صورت اختصاصي در اختيار خبرگزاري فارس قرار داده است. اين شعر به شرح زير است:

«تغزلي به تو تقديم مي‌كنم رهبر
    تغزلي كه نوشتم هزار بار از سر
    هزار بار نوشتم كه دوستت دارم
    هزار بار سرودم سروده‌ي باور
    گلي، هميشه دعا مي‌كنم به جان بهار
    كه تا ابد نشوي از خزان دمي پرپر
    تو امتداد امامي بهار را ماني
    بهار خاطره در ذهن پاك نيلوفر
    فداي قد بلندت بلند قامت ما
    بمان به رغم منافق، به سايه سنگر
    تو را سروده‌ام اي عشق چون دلم فرمود
    تو را سروده‌ام اي از هميشه زيباتر
    بهار مثل تو زيباست يا تو مثل بهار؟
    يكي از آن دگري هست زان دگر بهتر
    حسود را نتوان چاره كرد مي‌دانم
    كه آتشي است نهان در نقاب خاكستر
    ولي به رغم رقيبان به كوري نامرد
    تغزلي به تو تقديم مي‌كنم رهبر»

نوشته
    977
    مورد تشکر
    2,986 پست
    حضور
    4 ساعت 47 دقیقه
    دریافت
    55
    آپلود
    5
    گالری
    56

بغض تو شکست بر لب ها...

بغض تو شکست بر لب ها...

نوشته شده توسط دانشجو آنلاين

ای آسمان ببار ، ای چشم گریه کن و ای دل بسوز ؛

باز دوباره تکرار شد تاریخ ! دوباره بغض علی برای یتیمان شکست . و به دل مهربان امامم اشک چنگ انداخت. آقا جان ، بیست و دو سال است که در غیبت آفتاب برای ما نماز عید فطر می خوانی ، بیست و دو سال است که چهره ی تو ای یار خراسانی ما ، التیام بخش دلهای تنگ از دوری نگار جمکرانی ست . یست و دو سال است که گل لبخند تو در فطر ، می شود عیدی ما از سوی مادر . اما رصد کردم تمام این بیست و دو سال را …. اولین بار است که نم نم اشک در قنوت مهمان غمزه ی نگاهت می شود
    آه یا ماه ، چه شده است ؟ آیا ظهور نزدیک است ؟!

امروز آدینه بود و چه خوب می شد فهمید که فقط برای دل ما آمدی نماز عید ، تا ما بی مولا نباشیم و الا دلت نزد خیمه مهدی بود . هوای آسمان چشمانت گواهی می داد این را

آقا جان ما بی قرار بی قراریم ، جان عالمی به فدات ، چرا بی تابمان کردی ؟

بغض تو تا شكست بر لب‌ها
    ذكر يا صاحب الزمان (عج) گل كرد

ما صورتمان سرخ است از سیلی غروب غربت غیبت . دلمان هوای کوچه کرده …. می خواهم سر بر دیواری بگذارم که رد خون سینه ای مجروح از مسمار در هنوز بر آن باقی ست ، می خواهم به پهنای صورت اشک بریزم ، کنج کوچه ی دلم خاکی است و این خاک حاکی از آن است که پهلوی دلم شکسته ، مسمار غم به سینه ی دلم نشسته و صورت دلم نیلی شده از سیلی غم فراق مهدی .

رهبرم ای ولی محبوبم قربان دل رئوفت که در باغ سینه ات پر است از مهر ، محبت ، رحمت ، کوفی نیستیم ما ، ما از اهالی عشقستان پر رونق خامنه هستیم و چینی نازک دلمان بند است به لبخند تو . کار هر صبح ما اول سر زدن به ” خامنه ای دات ای آر” است تا جدیدترین لبخند تو را ای نایب صاحب الزمان ببینیم و امیدی داشته باشیم برای زنده ماندن.

در نگاهت آرامش است از جنس ” الذی انزل السکینه ” و من می دانیم ریشه ی اشک امروز تو در کجاست .

یابن فاطمه ... ای پسر زهرا تو سلاله ی مادر دلشکسته ای که اول برای همسایه ها دعا می کرد .

آری صورت مطهر و گُر گرفته ی تو امروز شهادت داد که تو خلف صالح حیدری که صورتش سرخ بود از برای غم یتیمان همسایه . امـــا ای ماه به آه دلت قسم اینبار نمیگذاریم نمک نشناسی کنند کوفیان ، ایران که کوفه نیست مگر مرده ایم ما .

مادرم ، پدرم ، جانم ، و اموالم فدای یک لبخند تو یا خامنه ای . ما پر از احساسیم و مست بوی گل یاسیم و از نسل عباسیم . به دستت که می دهد بوی یک بغل گل یاس و دارد نشانی از عمویت عباس قسم ، خواهیم شکست با یک یا رقیه ، گردن کسی را که دل تو را بخواهد بشکند !

ما بسیجیان تو هستیم و از تو به یک اشاره ، مال چه قابل است جان می دهیم به فرمانت نه یک بار ، هزاران بار. به تعداد نفسهایمان مدیون توهستیم و از عمق جان فریاد می زنیم

ناگهان در نماز عید شهر ، عطر محراب جمکران گل کرد
    بغض تو شکست بر لب ها ، ذکر یا صاحب الزمان گل کرد …

.

دلا غافل ز سبحانی چه حاصل
    مطیع نفس و شیطانی چه حاصل
    بود قدر تو افزون از ملائک
    تو قدر خود نمیدانی چه حاصل

و ناگهان چه زود دیر می شود، ولی هیچگاه برای شروع دیر نیست...!!!

8. تشکرها 2

نوشته
    1,193
    مورد تشکر
    2,716 پست
    حضور
    10 ساعت 52 دقیقه
    دریافت
    68
    آپلود
    1
    گالری
    66

دستخط آیت الله جوادی آملی درباره ی اجتهاد و عدالت مقام معظم رهبری

متن و عکس دستخط آیت الله جوادی آملی درباره ی اجتهاد و عدالت مقام معظم رهبری مدظله :

متن دستخط :
    بسمه تعالي شأنه العزيز
    اجتهاد و عدالت آيت الله جناب آقاي حاج سيد علي خامنه اي دامت بركاته مورد تأييد مي باشد.
    لازم است امت اسلامي ايدهم الله در تقويت رهبري معظم له در بذل نفس و نفيس (۱) در هيچ گونه نثار و ايثار دريغ نفرمايند ، لتكون كلمة الله هي العليا ، والسلام علي من اتبع الهدي.
    جوادي آملي / ۳۰ ذيحجة الحرام ۱۴۱۰ هـ . ق
    ------------------------------------------------------------
    (۱) نفس و نفيس = جان و مال

«و فدت علی الکریم بغیر زادٍ
    من الحسنات والقلب السلیم
    و حمل الزاد اقبح کل شیٍ
    اذا کان الوفود علی الکریم.»

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

10. تشکرها 3

صفحه 10 از 10 نخست ... 8910

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)