جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید

موضوع: ایت الله سيد على حسيني خامنه اى"دام ظله رهبر معظم ا نقلاب
-
۱۳۸۷/۰۷/۱۹, ۰۶:۴۷ #11
خاطرات دوران کودکي مقام معظم رهبري
مکتبخانه
بايد بگويم اولين مرکز درسي که من رفتم، مدرسه نبود، مکتب بود – در سنين قبل از مدرسه- شايد چهار سال يا پنج سالم بود که من و برادر بزرگتر از من را – که از من، سه سال و نيم بزرگ بودند- با هم در مکتب دخترانه گذاشتند؛ يعني مکتبي که معلمش زن بود و بيشتر دختر بودند، چند نفر پسر بودند. البته من هم خيلي کوچک بودم.
پس از مدتي – يکي، دو ماه – که در آن مکتب بوديم، ما را از آن مکتب برداشتند و در مکتبي گذاشتند که مردانه بود؛ يعني معلمش مرد مسنّي بود. شايد شما در اين داستانهاي قديمي، « ملّا مکتبي» خوانده باشيد؛ درست همان ملّاي مکتبي تصوير شده در داستانها در قصّههاي قديمي، ما پيش او درس ميخوانديم.
من کوچکترين فرد مکتب آن بودم – شايد آن وقت، حدود پنج سالم بودم- و چون هم خيلي کوچک بودم و هم سيّد و پسر عالم بودم، اين آقاي ملّا مکتبي، صبحها مرا کنار دستش مينشاند و پول کمي، مثلا اسکناس پنج قراني – آن وقتها اسکناس پنج ريالي بود. اسکناس يک ريالي و دو ريالي شما نديدهايد- يا دو توماني از جيب خود بيرون ميآورد، به من ميداد و ميگفت: تو اينها را به قرآن بمال که برکت پيدا کند.
دوران کودکي
ما نان گندم نميتوانستيم بخوريم، نان جو گندم ميخورديم چون نان گندم گرانتر بود. البته يک دانه نان گندم ميخريديم براي پدرم فقط، ما نان جو گندم ميخورديم، گاهي هم نان جو ... وضعمان خيلي خوب نبود و اتفاق ميافتادشبهايي اتفاق ميافتاد در منزل ما که شام نبود. مادرم با زحمت زيادي که حالا بماند آن زحمت چگونه انجام ميشد، براي ما شام تهيه ميکرد. آن شام هم که تهيه ميشد و با زحمت تهيه ميشد، نان و کشمشي بود.
آن وقتها، از لحاظ مالي در فشار بوديم، يعني خانوادهمان، خانواده مرفهي نبود. پدرم يادم هست روحاني معروفي بود، اما خيلي پارسا و گوشهگير بود، لذا زندگيمان خيلي به سختي ميگذشت. در دوران کودکي با زحمت بسيار، براي ما کفش خريده بود که تنگ بود. پدرم ديگر قادر نبود که اينها را عوض بکند يا کفش ديگر بخرد، آمدند گفتند که خوب اين کفشها را ميشکافيم، اندازه ميکنيم و برايش بند ميگذاريم. يک عالمه خوشحال شديم که کفشهايمان بندي شد. آمدند شکافتند و بند گذاشتند بعد زشت شد، چون بندهايش خيلي فرق داشت با کفشهاي ديگر، خيلي زشت و ناجور درآمده بود. چقدر غصه خورديم و خلاصه چارهاي نداشتيم.(منبع پرتو)
خدایا تا ظهور دولت یار
گل پیغمبر مار را نگه دار
-
تشکرها 3
-
۱۳۸۷/۰۷/۱۹, ۰۶:۴۹ #12
این هم فایل صوتی مرتبط با موضوع از وبلاگ قبلی که معرفی کردم
http://vela.ir/download/madahi85/SOU...ram1428-15.wma
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۷/۰۸/۱۴, ۰۹:۲۴ #13
- نوشته
- 398
- مورد تشکر
- 481 پست
- حضور
- 5 ساعت 9 دقیقه
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
اینم یه شعر واسه شما که عاشق رهبرید :
اگه تا روز قیامت دیدنت نباشه قسمت
چشم به راه تو می مونم با دلی پر از صداقت
اگه با اشکای گرمم دل سنگ برام بسوزه
اگه جسم من بپوسسه بعد دنیای 2 روزه
بازم عاشقت می مونم
قشنگ بود ؟
?!who's winner
-
تشکرها 5
-
۱۳۸۷/۰۸/۱۴, ۱۲:۱۴ #14
آیا واقعاً آماده ایم ؟
سلام و عرض ادب
بد نیست یه تغییری به این شعار بدی !
ای رهبر آماده ، آزاده ایم ، آزاده
البته از اسمش پیداست ، اینا همش شعاره !
آیا واقعاً آماده ایم ؟ یا ول کردیم گل و گشاد ، پی کار خودمونیم ؟
به قول شهید چمران ، وقتی صدای چکاچک شمشیر ها بلند می شه ، مرد از نامرد معلوم می شه .
ان شاء الله که شماها از اون آماده های واقعی باشید
دولت انقلابی سر کاره ، هممون حزب اللهی شیش آتیشه هستیم .
کجا بودی برادر تو این 16 سال قبل
اونجا آمادگی مون رو باید نشون می دادیم نه ....
یا علی ع
-
۱۳۸۷/۰۸/۱۴, ۱۳:۰۶ #15
الحق معک یا سید علی خامنه ای
و انت قائدنا و سيدنا و ولي امر امتنا
افديك نفسي و والداي يا قائدي و سيدي خامنه اى
افديك كل ما لدي من قدرةٌ و ثروةٌ يا قائدي
خداوند حفظ كند اين شير مرد خراسانى كه شير مردان فارسی و عربه روزگار تحت اوامر او با دشمن پیکار میکنند
در شگفتم که چگونه در آفریقا و شرق آسیا و جنوب غربی آسیا و سایر نقاط جهان مردم به اسم ایشان با حکومتهای استکباری مبارزه میکنند و به ظلم و فساد "نه" میگویند.
وهابیهای اسلام ستیز او را دشمن شماره یک خود میدانند و میگویند چه میشود اگر او اعلام جهاد کند ؟!!
لــــــــــبیکـــ ـیــا خــــامنه ایـــ
حقا انک ولی امرنا یا سید علی
ویرایش توسط جانم فدای رهبر : ۱۳۸۷/۰۸/۱۴ در ساعت ۱۳:۰۹
قمه زنى حرام و وهن به مذهب است
-
-
۱۳۸۷/۰۸/۲۶, ۱۶:۴۷ #16
حسيني سفير جمهوري اسلامي ايران در عربستان در پاسخ به اين سوال كه آيا مقامات دولت عربستان در دعوت از رهبر معظم انقلاب براي سفر به اين كشور و انجام مناسك حج همچنان مصر هستند و آيا امسال نيز از ايشان دعوتي شده است يا خير گفت: اينكه امسال نيز از ايشان دعوت شده است يا خير ، اطلاعي ندارم اما
مقامات سعودي به مقام معظم رهبري علاقه بسيار زيادي داشته و دارند و مشخصاً ملك عبدالله پادشاه اين كشور همواره با احترام فراوان درباره ايشان سخن ميگويد.
حسيني افزود: در تمام ديدارهايي كه با ملك عبدالله داشتم، وي مقام معظم رهبري را امام خامنهاي خطاب كرده و در ابتداي ديدار از من پرسيدهاند كه «قبل از هر سخني بگوئيد كه حال امام خامنهاي چطور است؟» و در پايان ديدار نيز گفتهاند كه «سلام مرا به امام خامنهاي برسانيد».
هُو بَس، ... ما بقی هَوَس، ... و انقَطَعَ النَفَس
-
-
۱۳۸۷/۰۸/۲۶, ۱۷:۲۲ #17خاتمی گفته به من زنده باد دشمن منزاهدا من که خراباتی و مستم به تو چه؟ *** ساغر و باده بود بر سر دستم به تو چه؟تو اگر گوشه ی محراب نشستی صنمی گفت چرا؟ ***من اگر گوشه ی میخانه نشستم به تو چه؟تو که مشغول مناجات و دعـــائی چه به من *** من که شب تا به سحر يکسره مستم به تو چه؟آتش دوزخ اگر قصد تو و ما بکند ***تو که خشکی چه به من ، من که ترهستم به تو چه؟بسیجی واقعی همت بودو باکری
-
۱۳۸۷/۱۰/۲۹, ۰۸:۴۹ #18
ما منتظر صبح شب یلداییم
آماده برای فرج فرداییم
روزی که عزیز فاطمه می آید
با خامنه ای به کربلا می آییم
بالای تخت یوسف کنعان نوشته است
هر یوسفی که یوسف زهرا نمی شود
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم والعن اعدائهم
-
-
۱۳۸۷/۱۱/۲۰, ۱۰:۱۵ #19
سيد علي هم مانند سيد علي مظلوم بود.
سيد علي دين ما رو كسي نشناخت و هنوز قريب است و خواهد ماندو سيد علي كشور ما هم مانند جدش قريبه
آه....... چقدر مظلوم است علي
در رهگذر زمان دويدم
مظلوم تر از علي نديدم
ویرایش توسط سيد حسن نصرالله : ۱۳۸۷/۱۱/۲۰ در ساعت ۱۰:۲۸
شهوت فرماندهان روم و ريميبرد سرهاي ما را روي نيبشنو از ني چون حكايت ميكندشيعه را در خون روايت ميكند
شیعه یعنی هفتخطی درجنونشيعه طوفان میکند در کاف و نون
این سخن کوتاه کردم والسلامشیعه یعنی تیغ بیرون از نیام
-
تشکرها 3
-
۱۳۸۷/۱۱/۲۷, ۱۷:۱۵ #20
با رضا امیر خوانی اشنایید؟
یه کتاب داره به نام داستان سیستان،داستان همسفری با ره بره.
بخونیدش تا ببینید که مومن در هیچ چارچوبی نمیگنجد!
کتاب من چند جاش چروکه، به خاطر اشکهایی که.....
ویرایش توسط mostasqi : ۱۳۸۷/۱۱/۲۷ در ساعت ۱۷:۱۷
-
تشکرها 3
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)