-
۱۳۸۷/۰۵/۱۸, ۱۰:۲۲ #1
- نوشته
- 915
- مورد تشکر
- 1,699 پست
- حضور
- 50 دقیقه
- دریافت
- 219
- آپلود
- 14
- گالری
- 0
شوخيهاي کامپيوتري
شوخيهاي کامپيوتري
قسمت اول
شش مرحله نصب يک کامپيوتر جديد:
1- شور و شوق زياد
2- دست پاچگي شديد
3- ناتواني شديد
4- به دنبال مقصر گشتن
5- مجازات بيگناه
6- سود افراد بينفع
-کامپيوترها به دو دسته تقسيم ميشوند:
- نمونه اوليه و از رده خارج شده.
- چه زماني يک کامپيوتر منسوخ ميشود؟
- فرداي روزي که ياد گرفتيد چه طور از آن استفاده کنيد.
- امروز روزت را در اداره چگونه گذراندي؟
- افتضاح، کامپيوتر خراب شده بود و ما مجبور بوديم فکر کنيم.
تعاريف:
فشردهسازي: کم کردن حجم فايلي که بايد آن را دور بيندازيد.
کنفرانس کامپيوتري: مجموعهاي از متخصصان کامپيوتر که جمع شدهاند و درباره باهوش بودن خودشان لاف ميزدند.
برنامه عيبياب: برنامهاي که به شما چيزي ميگويد که خودتان ميدانيد. «فايل خراب شده است.»
نامه الکترونيکي: روشي براي دريافت پيغامي نامفهوم از جانب کسي که نميشناسيد، درباره مطلبي که به آن اهميت نميدهيد.
هارد ديسک: وسيلهاي که به شما امکان ميدهد فايلهاي به درد نخور را نگه داريد.
چند رسانهاي: جستجويي بيمورد براي کاري نشدني.
برنامه آزمايشي: قسمتي از يک برنامه که مردم را متقاعد ميکند از کساني که به آنها اعتماد ندارند، با پولي که ندارند، چيزي را بخرند که به آن نيازي ندارند.
ميزبان: برنامهاي که به بقيه اين امکان را ميدهد که به کامپيوتر شما نفوذ کنند.
گارانتي: مدت زماني که در آن کامپيوتر شما خراب نميشود.
کامپيوترهاي برتر
در قديم مهم اين بود که بتوانيد يک بز کوهي را بگيريد و با يک تير در پيشاني او را بکشيد. اما به مرور زمان اين مهارت بيارزش شده است. امروزه مهم اين است که بتوانيد کارت شبکه نصب کنيد، بدون اينکه مجبور باشيد با قسمت پشتيباني تماس بگيريد و ناتواني خودتان را نزد او اعتراف کنيد.
راهنماي نحوه شماره گذاري ويرايش هاي يک نرم افزار
نسخه 1: شرکت مجبور شده اين نسخه را ارائه دهد، چون برنامهنويسها از ادامه کار خسته شده و بازاريابها هم زير فشار مشتريها داشتند سکته ميزدند.
نسخه 1. 1: ايرادهاي اساسي نسخه قبل که مانع از اجراي برنامه ميشد، مرتفع گشتهاند.
نسخه 2. 1: در اثر رفع اشکالات و ايرادهايي که در نسخه 101 صورت گرفته بود، ايرادهاي جديدي به نرم افزار اضافه شده بود که در اين نسخه همگي شناسايي و رفع شدهاند.
نسخه 2: بالاخره شرکت توليد کننده نرم افزار، موفق شد محصولي را که از اول برنامه ريزي کرده بود، توليد کند و به بازار ارائه دهد. البته اين محصول با خواستهها و نيازهاي اوليه مشتري هنوز فاصله دارد.
نسخه 1. 2: از آنجائيکه نسخه 2 نسبت به نسخه قبلي تغييرات زيادي داشته، عيوب زيادي هم به برنامه اضافه شده بود که در اين نسخه همگي رفع شدند. در ضمن با توجه به تجارب قبلي، برنامه کاملاً تست شده و هر گونه ايراد کشف شده رفع شده است.
نسخه 2. 2: شرکت سازنده يکي دو تا از خطاها را که در نسخه پيشين از قلم انداخته بود را رفع کرد. اين يکي دو خطا عملکرد کل نرم افزار را مختل ميکرد!
نسخه 3. 2: يکي از عيوبي که از نسخه يک در نرم افزار وجود داشته کشف و رفع شد. اين عيب بطرز مرموزي تاکنون خود را پنهان ساخته بود!
نسخه 3: بالاخره محصولي که مشتري از اول انتظارش را داشت توليد و وارد بازار شد.
نسخه 1. 3: باز هم بخاطر تغييرات عمده در نرم افزار، ايرادهايي بوجود آمده بودند که همگي رفع شدند.
نسخه 4: امکانات جديدي به برنامه اضافه شده ولي بدليل سنگينتر و کندتر شدن اجراي نرم افزار، مشتريها بايد هم مقدار حافظه رم خود را زيادتر کنند و هم cpu را ارتقاء دهند.
منبع: کتاب شوخيهاي کامپيوتري و نشريه رايانه خبر
-
-
۱۳۸۷/۰۵/۱۸, ۱۰:۴۸ #2
- نوشته
- 348
- مورد تشکر
- 1,058 پست
- حضور
- 9 ساعت 5 دقیقه
- دریافت
- 3
- آپلود
- 0
- گالری
-
9
بيچاره رفيق ما
يكي از رفقا تعريف مي كرد كه اولين بار كه كامپيوتر خريدم يه سري بد خاموش كردم وقتي دوباره روشن كردم كامپيوتر در حال اسكن بود من خيال كردم كه ويندوز مشكل پيدا كرده جالبه ايشون ميگه مانيتور و صفحه كليد و اسپكر و كيس و خلاصه كل كامپيوتر را برداشتم بردم يه موسسه كامپيوتري
حدیث قدسی
عبدی اطعنی اجعلک مثلی
بنده من تو مرا عبادت کن من تو را مثل خودم قرار می دهم.
عبد وافعی شدی قدرت خدایی پیدا می کنی
آي دي من در ياهو مسنجر unas120@yahoo.com
-
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری