صفحه 2 از 9 نخست 1234 ... آخرین
جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید   

موضوع: طرح یک مسئله در باره قدمت نسل بشر

نوشته
    452
    مورد تشکر
    54 پست
    حضور
    3 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

[quote]
    [quote=hoseintabar;110032][quote]

جناب عليجوهر !! تو كه گقتي قرآن را قبول داري !!!!قرآن كه خرافه نيست !! ومي فرمايد:
    يا ايها الناس انا خلقناكم من ذكر وانثي ( سوره حجرات آيه 13) اي مردم ما شما را از مرد وزن (ادم وحوا )افريديم.
    آیه اشاره به منشا ء پیدایش انسان نداره .پرانتز هم بی خودی باز نکن.الاغ هم از ذکر و انثی درست شده.

وفرمود : .. والله خلقكم من تراب ثم من نطفة (سوره فاطر آيه 11) ..وخدا شما (انسان)را از خاك خلق نمود سپس از نطفه (ادم) ..

ربطی به منشاء پیدایش نداره ؛ قرآن را به میل خود تفسیر نکن.

وباز فرمود: ان مثل عيسي كمثل ادم خلقه من تراب ..( سوره آل عمران آيه 59)... عيسي هچون ادم از خاك خلق شد..

این دلیل نیست ؛ ماهی هم از خاک خلق شده ، پس می توان گفت نسل انسان در عین حال که از میمون وار ها و ماهی است از خاک هم هست.
    در جاهای دیگر فرموده " انسان را از آب آفریدیم" که ثابت میکنه نسل انسان به دریا های قدیمی بر میگرده.

جناب عليجوهر ... شيعه ...!!

1- آيا اين آيات منشاء خلقت خرافه هستند؟؟!! اين تذهبون... به كجا (ي گمراهي) ميرويد...؟
    تفسر شما اینه ؟, محترم ! ولی غلط هستند. چون با علم ناسازگارند.

باز قرآن مي فرمايد: ..فتلقي آدم من ربه كلمات تاب عليه... قلنا اهبطوا منها جميعا ... (سوره بقره آيه 38) پس ادم از طرف خدا كلماتب را ديد..خدا توبه اش را پذيرفت.. گفتيم همه شما (ادم و حوا) از بهشت بيرون رويد ...
    باز فرمود: ..وقلنا يا ادم اسكن انت وزوجك الجنة..... وقلنا اهبطوا بعضكم لبعض عدو.. .. (سوره بقره آيه 35- 36 )وگفتيم اي ادم تووهمسرت داخل بهشت شويد... و گفتيم خارج شويد كه بعضي از شما دشمن بعض ديگريد.

این آیات "فلسفه پیدایش انسان" را توضیح میدهند نه "مکانیزم" آن را - دقت کنید-

نظریه تکامل مکانیزم را توضیح میدهد و یک نظریه علمی است. مخالفت با آن انسان را یاد کشیش های قرون وسطی میاندازه.

2- جناب عليجوهر! آيا آيات صريح قرآن بر خلقت ادم وحوا وخروجشان از بهشت .. واقعيت عيني ندارد؟!

سرنمون هستند. فلسفه هستند.

3- يعني نسل خودت را از حيوان (از نوع ماهي)ميداني ؟

من نه تنها نسل خود بلکه نسل همه انسان ها را از نوعی موجود میمون وار میدانم که نسل آو هم به ماهی و سپس تک سلولی و در نهایت به خاک و آب بر میگردد این نظر علم است. من تایع علم هستم.
    مخالفت با نظریه تکامل انواع ناشی از بی اطلاعی یا ناشی از تعصب کور است. مخالفت با علم بر خلاف روح جهان بینی توحیدی و اسلام فقاهت است.

ولي ما بفرموده قرآن نسل خودمون را از انسان كه مسجود فرشته هاست واحسن المخلوقين هست ميدانيم.

1- یعنی شما معتقدید روزی خدا دور از چشم فرشتگان مقداری گل صلصال کالفخار را آورد با حما مسنون و ما ء قاطی کرد و از روحش در او دمید و آدم بلند شد راه آفتاد ؟ و حوای بد بخت را هم از پهلوی چپ ادم تولید کرد ؟ یعنی نظریات علمی همه کشک چون شما اینطور بر داشت میکنی ؟

اين درحالي است كه شما گفتيد شيعه هستيد وقرآن را كلام خدا وقبول داريد!!!

اميدوارم ديگه ا زاين اشتباهات بزرگ نكني ... ويبار ديگه بريد با مطالعه بيشتر بياييد.

من شیعه هستم ولی علم را هم قبول دارم. مخالفت با علم صحیح نیست.

ویرایش توسط alijohar : ۱۳۸۷/۱۱/۲۳ در ساعت ۱۱:۳۶
    در "لا احب الافلین " پاکی ز صورت ها یقین
    در پیش چشم های غیب بین ؛ هر دم زتو تمثال ها

2. تشکرها 2

نوشته
    1,183
    مورد تشکر
    1,666 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط alijohar نمایش پست
    1- متخصصین علوم دینی هم که با علم مخالفند ، تکلیف من چیست ؟

همیشه وقتی در مباحثات کم می آرید از حربه دروغ و تهمت استفاده می کنید ؟

برخی نابالغان فکر میکنند منظور اینست که انسان ماهی است ! خیر عزیزم انسان نوعی حیوان است.

آقای محترم
    این نظریه جدید شماست ؟؟؟؟
    فکر کنم تعقل انسان و حیوان رو از هم متمایز می کنه
    این نسبتها رو به خودتون بدونید
    ویرایش توسط sara.m : ۱۳۸۷/۱۱/۲۳ در ساعت ۱۲:۳۹
    مهدیا کعبه شد از تاب تو بی تاب بتاب

4. تشکرها 2

نوشته
    452
    مورد تشکر
    54 پست
    حضور
    3 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

معلوم میشود از نظریه تکامل انواع که توسط بزرگترین و اثر گذار ترین دانشمند تاریخ بیان شده بی اطلاع هستید.
    1- حیوانات هم فکر تعقل دارند.
    2- گیاهان هم فکر و تعقل دارند.
    3-

نوشته
    264
    مورد تشکر
    271 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

باز هم دعوت به مطالعه وپيروي از قرآن...

1- قران که تر ا از حماء مسنون خلق کرده
    2- چه فایده قرآن خواندن ؟ من که متخصص در علوم دینی نیستم ؟! اگر قرآن بخوانم که نم یتوانم نتیجه ای بگیرم ؟ متخصصین علوم دینی هم که با علم مخالفند ، تکلیف من چیست ؟
    نظریه تکامل انواع را هم نمی توان انکار کرد .
    3- وقتی می گوییم "نسل انسان از میمون یا ماهی " است ؛ برخی نابالغان فکر میکنند منظور اینست که انسان ماهی است ! خیر عزیزم انسان نوعی حیوان است.
    سلام. جناب عليجوهر : ...
    1- قرآن نه خدا مرا (انسان را) از ادم وحوا خلق نمود ... لقد خلقنا الانسان من صلصال من حما مسنون.. (سوره حجر آيه 26) ما انسان را از خاكي خشك سياه ومتغير آفريديم.
    2- ممنونم كه به عدم تخصصتون در علم قرآن ودين اعتراف نمودي .
    3- شما به عنوان انسان بفرما از كدوم نوع حيوان هستي؟؟؟؟!!!!!!
    ....الاغ هم از ذکر و انثی درست شده.

جناب .. ما كه گفتيم قرآن مي فرمايد... يا ايها الناس ...يبار ديگه ببين آيه رو
    من شیعه هستم ولی علم را هم قبول دارم. مخالفت با علم صحیح نیست.

شيعه يعني چي؟ در فرض تضاد علم با قرآن كدام برات اصل هست؟
    خوب اگه فرمايش ديگه نداريد بحث جديدي شروع بفرما ... موفق باشيد..

نوشته
    452
    مورد تشکر
    54 پست
    حضور
    3 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

[QUOTE]
    نقل قول نوشته اصلی توسط bababozorg نمایش پست
    سلام. جناب عليجوهر : ...
    1- قرآن نه خدا مرا (انسان را) از ادم وحوا خلق نمود ... لقد خلقنا الانسان من صلصال من حما مسنون.. (سوره حجر آيه 26) ما انسان را از خاكي خشك سياه ومتغير آفريديم.
    2- ممنونم كه به عدم تخصصتون در علم قرآن ودين اعتراف نمودي .
    1- این یک مزاح بود, چون کسی حق دارد قرآن بخواند که به علوم ضرب ضربا ضربو ا؛ درایه و روایه , نقل و حدیث ؛ خیارات و احکام دخول و ... مسلط باشد ؛ من که مسلط نیستم حق خواندن و فهمیدن ندارم ؛ من فقط قرآن را باید سر قبر مرده ها بخوانم , چون آنها را نمی توانم منحرف کنم !

3- شما به عنوان انسان بفرما از كدوم نوع حيوان هستي؟؟؟؟!!!!!!

من حیوان ناطقم.
    این مطلب را همان کسانی گفتند که تمام فلاسفه مسلمان از روی فلسفه آنها فلسفه شان را کپی برداری کردند .
    اما باید بدانی انسان نوعی متکامل از گونه پستانداران است.

شيعه يعني چي؟ در فرض تضاد علم با قرآن كدام برات اصل هست؟
    خوب اگه فرمايش ديگه نداريد بحث جديدي شروع بفرما ... موفق باشيد

قرآن کریم بخودی خود هرگز با علم و دانش تضادی نداشته و نخواهد داشت. (بر خلاف نظر جوجه فیلسوفان این سایت ) ؛ اما چون هر کس "بدون استثنا" برداشت شخصی خود را از قرآن مطرح میکند ؛ بدیهی است که باید علم ملاک باشد.
    مثلا شما برداشت شخصی خود را قران دارید که خدا یک مجسمه گلی درست کرده و در ان فوت کرده شده آدم ؛ (4500 سال پیش !) ؛ و معتقدید که نظریه تکامل که مورد تایید دانشمندان است با قرآن تضاد است ؛ در حالیکه برداشت شما غلط و ارتجاعی است . قران با نظریه تکامل تضادی ندارد.

8. تشکر

نوشته
    1,957
    مورد تشکر
    3,494 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    28
    آپلود
    0
    گالری
    0

دعوت به دقت بيشتر

[quote=alijohar;111554]
    1- این یک مزاح بود, چون کسی حق دارد قرآن بخواند که به علوم ضرب ضربا ضربو ا؛ درایه و روایه , نقل و حدیث ؛ خیارات و احکام دخول و ... مسلط باشد ؛ من که مسلط نیستم ....
    سلام... بسيار خوب ... پس در حقيقت وواقع قبول داريد كه خدا فرمود: انسان را از خاك آفريديم.
    لقد خلقنا الانسان من صلصال من حما مسنون.. (سوره حجر آيه 26) ما انسان را از خاكي خشك سياه ومتغير آفريديم. ...درهيچ كجاي قرآن حتي كوچيكترين اشاره به خلقت انسان از حيوان ( ماهي ) نشده !!!

من حیوان ناطقم
    اما باید بدانی انسان نوعی متکامل از گونه پستانداران است.
    پس قبول داري كه با حيوان ساحق يا شاهق يا ماهي فرق داري !!!
    ولي قبول كن كه قرآن با قطع ويقين به فيكسيسم مطابقت دارد. يعني منشاء همه رااز ادم وحوا دونسته.
    داروين بيچاره در كتاب منشاء بشر فقط گفته ... ممكن است بشر نوع متكامل از حيوان باشه. هيچ كجا به قطع نگفته ..كتابش را مطالعه بفرما..

قرآن کریم بخودی خود هرگز با علم و دانش تضادی نداشته و نخواهد داشت. (بر خلاف نظر جوجه فیلسوفان این سایت ) ؛ اما چون هر کس "بدون استثنا" برداشت شخصی خود را از قرآن مطرح میکند ؛ بدیهی است که باید علم ملاک باشد.
    مثلا شما برداشت شخصی خود را قران دارید که خدا یک مجسمه گلی درست کرده و در ان فوت کرده شده آدم ؛ (4500 سال پیش !) ؛ و معتقدید که نظریه تکامل که مورد تایید دانشمندان است با قرآن تضاد است ؛ در حالیکه برداشت شما غلط و ارتجاعی است . قران با نظریه تکامل تضادی ندارد .
    اين نسبت دادن شما كاملا غلط و اتهام نارواست... كي وكجا نفخ در قرآن را چنين معني كرده ؟!! دقت بفرما به ديگران نسبت دروغ نبند بزرگوار.
    الهمّ صلّ علی محمّد وآل محمّد

نوشته
    452
    مورد تشکر
    54 پست
    حضور
    3 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

[quote]
    نقل قول نوشته اصلی توسط hoseintabar نمایش پست
    سلام... بسيار خوب ... پس در حقيقت وواقع قبول داريد كه خدا فرمود: انسان را از خاك آفريديم.

اینکه ترجمه ایه است ؛ شما هم قبول کن فرمود انسان را از آب آفریدیم ؛ درک نسبی من از قرآن اینست که دارد به منشا اشاره میکند و منظورش مجسمه گلی نیست.

لقد خلقنا الانسان من صلصال من حما مسنون.. (سوره حجر آيه 26) ما انسان را از خاكي خشك سياه ومتغير آفريديم. ...درهيچ كجاي قرآن حتي كوچيكترين اشاره به خلقت انسان از حيوان ( ماهي ) نشده !!!

1- اینکه در هیچ جا اشاره نشده نسل انسان از تک سلولی بعد میمون وار و ... دلیل این نیست که اینطور نبوده ؛ خداوند منشا را میفرماید ؛ بدیهی است منشا تمام موجودات زنده ؛ آب +خاک است. یعنی داخل اقیانوس ها.

پس قبول داري كه با حيوان ساحق يا شاهق يا ماهي فرق داري !!!

اصلا فرقی بین انسان و حیوان نیست ؛ مگر اینکه انسان متکامل تر است.
    مثلا فرق انسان و حیوان چیست ؟ جنس فرق بین انسان و حیوان از جنس فرق بین حیوان و گیاه است .

ولي قبول كن كه قرآن با قطع ويقين به فيكسيسم مطابقت دارد. يعني منشاء همه رااز ادم وحوا دونسته.

این اتهام ناروا به قران و بر خلاف علم و دانش است . در نظریه مردود فیکسیسم هم فقط انسان مورد نظر نیست. آنها برای هر نوعی ؛ یک جد اعلا ! قائلند که باطل است.

داروين بيچاره در كتاب منشاء بشر فقط گفته ... ممكن است بشر نوع متكامل از حيوان باشه. هيچ كجا به قطع نگفته ..كتابش را مطالعه بفرما..

داروین یکی از بزگترین دانشمندان سر تاسر تاریخ است ؛ اما من با او کاری ندارم ؛ او فقط تکامل را تبیین علمی کرد , ما روی اصل تکامل بحث داریم ؛من کاری ندارم مثلا انتخاب اصلح درست است یا نه ؛ بنظر من موجودات در یک سیر تدریجی تکامل میابند و فعلا نوک پیکان تکامل انسان است ؛ شاید چند میلیون سال دیگر ؛ شاخه انسان به بن بست برسد و دلفین ها از آب بیرون بیایند و هواپیما بسازند ؛ این عظمت و شاهکار اراده خداوندی را خراب نکنید.

اين نسبت دادن شما كاملا غلط و اتهام نارواست... كي وكجا نفخ در قرآن را چنين معني كرده ؟!! دقت بفرما به ديگران نسبت دروغ نبند بزرگوار.
    فیکسیسم یعنی همین جان من.

نوشته
    264
    مورد تشکر
    271 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

دعوت به ترك تناقض و قبول حقيقت .با اين اعتراف بزرگ

[quote=alijohar;111844]
    فیکسیسم یعنی همین جان من.
    سلام ... جناب عليجوهر...
    باز هم ممنون كه به حقيقت بزرگ اعتراف نمودي !
    ببينيد در باره نسل انسان دو نظريه عمده وجود داره:
    1- ترانسفورميسم = همون چيزي است كه به تكامل انواع معروف هست و شما گفتيد . بقول قبلي شما ماهي !!
    2- فيكسيسم = يعني نسل بشر از ادم و حوا ثابت است. يعني همون نظر قرآن . يا ايها الناس انا خلقناكم من ذكر وانثي... (سوره حجرات آيه 13) ما شما را از يك مرد و زن آفريديم. (ادم وحوا)
    خدا رو شكر كه قبول نموديد. ما هم تمام حرفمون همين بود .
    اميدوارم ديگر به تناقض دچار نشيد. امر باطل چون باتلاقيست كه هر چه جلو روي فرو تر روي. واين بار ديگه حقيقت را قبول نماييد. هدف ما هم جز بيان حقيقت نيست . انتخاب با شما

نوشته
    452
    مورد تشکر
    54 پست
    حضور
    3 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

[QUOTE]
    [quote=bababozorg;111907]
    سلام ... جناب عليجوهر...
    باز هم ممنون كه به حقيقت بزرگ اعتراف نمودي !
    1- عجب ! پس اعتراف کردم ؟! اینطوری از مردم اعتراف میگیرید ؟ من گفتم فیکسیسم یعنی آدم ها از یک پدر و مادرند ، خر ها هم از یک پدر مادر ، گوسفند ها هم به هم چنین ، این کجاست "اعتراف" است ؟ اعتراف به چی ؟ این نظر برخی از دانشمندان قرون وسطی است که باطل شده و شکی هم در آن نیست .
    2- این نظریه هم از نظر علمی باطل است ؛ هم هیچ سنخیتی با قرآن ندارد.

ببينيد در باره نسل انسان دو نظريه عمده وجود داره:
    1- ترانسفورميسم = همون چيزي است كه به تكامل انواع معروف هست و شما گفتيد . بقول قبلي شما ماهي !!

2- فيكسيسم = يعني نسل بشر از ادم و حوا ثابت است. يعني همون نظر قرآن . يا ايها الناس انا خلقناكم من ذكر وانثي... (سوره حجرات آيه 13) ما شما را از يك مرد و زن آفريديم. (ادم وحوا)
    1- اینکه قرآن فرموده ما انسان ها را زن و مرد درست کردیم ربطی به فیکس شما ندارد ؛ طبیعی است "میمون انسان نما " پس از اینکه به "انسان میمون نما" تبدیل شد ؛ (بر اثر فرایند تکامل انواع ) ، دارای ذکر و انثی باشد ؛ این چه ربطی دارد به فیکسیسم؟
    2- جد اعلای انسان هم که در دریا میزیست ؛ دارای زوجیت بود. اگر عقب تر برویم ؛ آنگاه که تک سلولی بودند نیز دارای زوجیت بودند ؛
    3- شما حق ندرید معجزات قرآنی را با تفکرات غلط و قرون وسطایی به گند بکشید .
    4-

هل اتى على الانسان حین من الدهر لم یکن شیئا مذکورا؟

این آیه نشانه تکامل تدریجی اوست.

خدا رو شكر كه قبول نموديد. ما هم تمام حرفمون همين بود .

این سبک حرف زدن مرا یاد انجمن ذد بهاییت میاندازد.!

اميدوارم ديگر به تناقض دچار نشيد. امر باطل چون باتلاقيست كه هر چه جلو روي فرو تر روي. واين بار ديگه حقيقت را قبول نماييد. هدف ما هم جز بيان حقيقت نيست . انتخاب با شما

نوشته
    264
    مورد تشکر
    271 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

دعوت به دقت ومطالعه..

نوشته اصلی توسط alijohar طرح یک مسئله در باره قدمت نسل بشر
    1- قران که تر ا از حماء مسنون خلق کرده
    2- چه فایده قرآن خواندن ؟ من که متخصص در علوم دینی نیستم ؟!
    [/quote]
    [quote=alijohar;112034]
    ....هل اتى على الانسان حین من الدهر لم یکن شیئا مذکورا؟
    این آیه نشانه تکامل تدریجی اوست.
    جناب عليجوهر...
    شما كه بارها اعتراف نمودين تخصص در علم قرآن نداري ! بهتر نيست آيات قرآن را بدون تخصص تفسير نكني...
    اين آيه ربطي به تكامل نداره..... انسان نبود و شد.. چه ربطي به تكامل داره؟!!!

صفحه 2 از 9 نخست 1234 ... آخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری