جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید   

موضوع: نامه‌اي به مادرم حوا

شروع کننده موضوع

نوشته
    1,045
    مورد تشکر
    4,260 پست
    حضور
    2 ساعت 1 دقیقه
    دریافت
    191
    آپلود
    52
    گالری
    45

نامه‌اي به مادرم حوا

پدیدآورنده:محبوبه زارع
    به نام ريشه تمام پرسش‌ها ... و خورشيد طلوع كرد؛ بي آن كه رسوايي زمين را تخمين زده باشد.
    ... و تو دوشادوش پدرم آدم، پا به خانه ‌بي‌سقف خود نهادي.
    سرت گرم شد به پرورش برادرهايم ـ هابيل و قابيل ـ راستي چه كسي قابيل ما را برادركش كرد؟
    هرچه بود، آن قدر سرگرم شدي كه من و خواهرهايم را از ياد بردي و ما را به مهد كودك تاريخ سپردي؛ بي آن كه سراغي از حال ما گرفته باشي.
    ورق بزن؛ پرونده تك‌تك ما را ورق بزن! جز روزهاي سياه، جز محروميت و ظلم، جز اندوه و آه، چه در صحيفه تقدير ما مي‌يابي؟ خواهر بزرگ‌هايم در اوايل تاريخ، پس از تو، چنان مقهور سرنوشت شوم خود بودند كه زنده به گوري بر تقدير آنان، مهر رهايي مي‌زد؛ بي آن كه تو بپرسي «باي ذنب قتلت؟»
    شأن خواهران مرا در هيچ نقطه تاريخ، رعايت شده نخواهي يافت. از وقتي حكم در دست مردان قرار گرفت، ما محكوم مانديم... محكوم زن بودن خويش!
    از قصه‌هاي تلخ گذشته، فاصله مي‌گيرم. مي‌خواهم برايت از همين امروز بنويسم؛ از همين آغاز هزاره سوم زمين. براي همين، تو را از جاهليت چهارده قرن پيش و عبوس شدن چهره مردان، هنگام شنيدن خبر تولد دختر، به جاهليت هزاره سوم و به روزگار تلفيق جهل و مدرنيته، فرا مي‌خوانم.
    اي اولين مادر! هرگز فكري به حال دخترانت، در اين عصر كرده بودي؟ تو نيستي تا پاسخ‌گو باشي تمرد انسان را مقابل حقيقت روشن. همين انسان كه خدا بر ناتواني‌اش تاكيدها كرده است، شايد به ظاهر از يك انقلاب كارگري در غرب، سرچشمه گرفته باشد؛ اما ريشه‌هايش عميق‌تر از هشت مارس است؛ نهضتي را مي‌گويم كه به نام حمايت از حقوق زن برپا شد؛ اما ارمغاني جز پريشاني و ظلمت با خود نياورد.
    ديروز نگاه به خواهرانم، نگاهي ابزاري بود؛ در قالب سنت و جهالت‌ها و امروز نگاه به من و دختران امروزت، نگاهي ابزاري‌تر است؛ در قالب تمدن و تكنولوژي. من از سرگرداني در طوفان‌هاي بي‌اصل و نسب اين تاريخ مكدر، به تو پناه مي‌آورم.
    فقط به يك سؤال من جواب ده! به من بگو پدر در حق برادرانم چه كرد كه آنان جنس غالب شده‌اند و كوتاهي تو در حق دخترانت چه بوده كه مغلوب شدن، هماره بر پيشاني تقدير ما ثبت شده است؟
    به نام او كه همه پاسخ‌ها از اوست

دختران سرزمين تكامل! منتظر بودم قبل از آن كه به شنيدن مرثيه‌هاي تلختان دعوتم كنيد، از مقامي كه خداوند در منتهاي رأفت و مهرباني‌اش، آن را مختص شما كرده، سخن بگوييد.
    اگر نژاد آفرينش را مرور كني، خوب مي‌بيني كه در ذات آن، زوجيت، اصلي انكارناپذير است. مبناي خلقت تمام كائنات، بر اصل زوجيت استوار شده است. اگر به اين حقيقت ملموس با نگاه تعقل بنگري، نه براي من و نه براي تو، جاي ابهامي باقي نمي‌ماند؛ زيرا هيچ برتري و حتي قياسي از جانب خدا، بر جنسيت انسان، انجام نگرفته است. پاسخ تمام پرسش‌هايت را خدا در اساس‌نامه‌اي به نام كوثر عطا كرد. او را فرستاد تا سند ملموس اهل زمين باشد. بشري از جنس خودتان ... آمد تا ابتريت آنان را كه بانيان زنده به گوري خواهرانت بودند، رقم بزند.
    از من چه مي‌پرسي؛ وقتي خدايت، كامل‌ترين پاسخ‌ها را به تمام سؤالات تو و خواهرانت در هر برهه زمان، داده است. راز پريشاني خود را در اين طوفان‌هاي بي‌اصل و نسب پرسيده بودي. فكر مي‌كردم در اين عصر (به قول خودت) مدرنيته، تا كنون فهميده باشي كه همه اينها ريشه در افراط و تفريط‌هاي برخاسته از جهل و يا غرور اومانيسمي انسان معاصر دارد. فكر مي‌كردم دانسته باشي كه الگو‌گيري خواهرانت از فرهنگ برهنگي، ريشه در خودباختگي مقابل جاذبه‌هاي فريبنده نظام ماده دارد و ريشه همه اينها، چيزي جز سستي اعتقادات نيست؛ اعتقاد به ارزش‌هايي كه خدا به تو هديه داده، اگر در كنه آن غوطه‌ور شوي، به يقين، نه تنها از برادرانت كمتر نيستي، بلكه تازه خواهي فهميد كه نظام الهي، چقدر تو را و مصالح منطبق بر فطرت تو را لحاظ كرده است. آن جاست كه ديگر جز شرمساري در برابر قانون عدل خداوند ياراي هيچ بياني نخواهي داشت.
    امروز كه خوب مي‌نگرم، مي‌بينم كه ابتداي همه قضاوت‌هاي ناصحيح و اعتراض‌هاي تند بشر به خداوند و خلقت او، ناآگاهي است؛ درست مثل خطاي اول من و پدرت. حال كه عرصه آگاهي براي تو و خواهرانت بيش از هميشه تاريخ مهياست، بكوش تا از فريب ابليس جهالت، در امان باشي. مادرانه برايت دعا خواهم كرد.
    امضا
    مادرت حوا
    ویرایش توسط valayat : ۱۳۸۷/۰۵/۲۱ در ساعت ۰۵:۵۹
    Online + mp3

انجمن گفتگوی دینی
    www.askdin.com

2. تشکرها 2

نوشته
    47
    مورد تشکر
    11 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

فقط با قسمت اول نامه موافقم
    بقیه اش یه سری حرفهای قشنگه به درد نخور بیشتر نیست چون گناه زنا فقط زن بودنشونه یعنی افرینششونه .همین که با این مشخصات افریده شدن یعنی بدبختن

4. تشکر

نوشته
    455
    مورد تشکر
    1,000 پست
    حضور
    16 ساعت 38 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    1

نقل قول نوشته اصلی توسط _K I T A N A_ نمایش پست
    گناه زنا فقط زن بودنشونه یعنی افرینششونه .همین که با این مشخصات افریده شدن یعنی بدبختن

زنان افریده خدا هستند و خداوند سراسر کمالات است. خدای سراسر کمالات بدون هیچ نقصی میافریند. این برداشت ناصحیح شماست که باعث میشوداینطوری فکر کنید. البته اگر در وجود خدا شک و شبهه دارید که برای بحث به اینجا تشریف ببرید:

http://www.askquran.ir/forumdisplay.php?f=10

نوشته
    6
    مورد تشکر
    7 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

گناه زنها شايد از نظر آدمهاي روي زمين "زن بودنشون باشه...... اما! حقيقت چيز ديگريست!
    خواهران عزيز لطفا به خودتون توهين نكنيد!
    اي نفس! اگر سخن تو نقره است، سكوت طلاست. امام علي عليه السلام

نوشته
    1,282
    مورد تشکر
    3,520 پست
    حضور
    9 روز 2 ساعت 21 دقیقه
    دریافت
    7
    آپلود
    0
    گالری
    0

نامه ای به مادرم فاطمه الزهرا س
    بسم الله الرحمن الرحیم
    سلام خدمت مادرم
    من امام حسن ع و برادرانم امام حسین ع و حضرت عباس ع از اینکه دوستدارانمان به دین اسلام بودند و ماندند خیلی شادمانیم و امید داریم که دوستان گذشته ما باز به دیدن ما بیایند و ما هم یاد آنها را از یاد نمیبریم.
    پدرم علی بن ابی طالب هم سلام میرساند و میفرماید که اللهم صل علی محمد و آل محمد
    همچنان میفرماید برای نهمین فرزند پسرم که برادر من میشود دعا کنید تا زودتر بیاید و خیلی چیزها مشخص شود.
    کاری به زن آدم نداشته باشید شما خودتان پیامبر دارید و میبایست طبق پیامبر خود عمل کنید.
    چرا نامه به همسر آدم مینویسید مگر شما خودتان پیامبر ندارید؟
    مادرجان از وقتی که آن ملعونان باب دشمنی با جدم و پدرم را گذاشتند خیلی عقده ها در دلمان مانده نمیدانیم کجا هستی که بیائیم نزد تو عقده هایمان را خالی کنیم.
    انشاء الله که هر چه زودتر پسر امام حسن العسکری بیاید و ما ضمن کمک به او و دوستانش شاهد گفتار عینی و بحق پیامبر خاتم باشیم که حضرت آدم را برادر خود خواند همچنین تمام پیامبران را .
    دوستت دارم مادرم
    خداحافظی

8. تشکر

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری