جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید

موضوع: *آموزش ساخت تصاویر متحرک در فتوشاپ*
-
۱۳۹۳/۰۱/۰۳, ۲۳:۰۲ #11
- نوشته
- 3,457
- مورد تشکر
- 10,326 پست
- حضور
- 29 روز 12 ساعت 12 دقیقه
- دریافت
- 49
- آپلود
- 5
- گالری
-
76
-
تشکرها 5
-
۱۳۹۳/۰۱/۰۴, ۰۲:۴۸ #12
- نوشته
- 11,627
- مورد تشکر
- 20,268 پست
- حضور
- 66 روز 15 ساعت 33 دقیقه
- دریافت
- 11
- آپلود
- 0
- گالری
-
13
بسم الله
يا محمد ص
سلام به همه.
اين يعني ايست شانس منو تو.
يا فكر كنم به هم چسبيده جداش بكنيم ميشه اسم چيني شرقي
ايست شانس يون
سياوش ايست يون.
دايي ايست يون.
اون چون اين .
اين چون اون.
داداش سياوش عيده شيريني از همجام ميباره.
خود شيرين بوديم بدتر شديم.
.
خب همكار سالار زینب اسممن را هم ثبت كنيد.
همينجا ميشه ثبت كرد؟
پ ن پ دايي برو سنجش
من فقط ميام مطالب را ميخونم ميرم.
موفق باشيد
يا حق
ویرایش توسط دايي حسن : ۱۳۹۳/۰۱/۰۴ در ساعت ۰۶:۴۶
رفيق بي كلك مادر
قويترين درختان در كوير ميرويند من يك كويريم
-
تشکرها 8
-
۱۳۹۳/۰۱/۰۴, ۰۸:۱۴ #13
- نوشته
- 3,366
- مورد تشکر
- 17,883 پست
- حضور
- 293 روز 7 ساعت 9 دقیقه
- دریافت
- 57
- آپلود
- 7
- گالری
-
69
انشاءالله تا الان اسممون ثبت شده ديگه؟
-
تشکرها 7
-
۱۳۹۳/۰۱/۰۴, ۱۰:۲۹ #14
- نوشته
- 3,457
- مورد تشکر
- 10,326 پست
- حضور
- دریافت
- 49
- آپلود
- 5
- گالری
-
76
-
تشکرها 4
-
۱۳۹۳/۰۱/۰۴, ۱۷:۱۴ #15
- نوشته
- 3,366
- مورد تشکر
- 17,883 پست
- حضور
- 293 روز 7 ساعت 9 دقیقه
- دریافت
- 57
- آپلود
- 7
- گالری
-
69
-
تشکرها 7
-
۱۳۹۳/۰۱/۱۰, ۲۳:۴۶ #16
- نوشته
- 7,449
- مورد تشکر
- 25,951 پست
- حضور
- 61 روز 5 ساعت 30 دقیقه
- دریافت
- 43
- آپلود
- 0
- گالری
-
281
ویرایش توسط *عرفانی* : ۱۳۹۳/۰۱/۱۱ در ساعت ۰۹:۳۰
دیــدار بـه قـیـامـت
-
تشکرها 9
-
۱۳۹۳/۰۱/۱۴, ۱۵:۵۱ #17شروع کننده موضوع
- نوشته
- 7,978
- مورد تشکر
- 18,453 پست
- حضور
- 34 روز 14 ساعت 27 دقیقه
- دریافت
- 5
- آپلود
- 0
- گالری
-
90
دغدغه روزمره ام ، بودن توست !
نفس کشیدنت ..
ایستادنت ..
خندیدنت ..
مــــــــــادرم♥
تو باشی و خدا ، دنیا برایم بس است ...
-
تشکرها 8
-
۱۳۹۳/۰۱/۲۹, ۲۲:۵۷ #18
- نوشته
- 3,457
- مورد تشکر
- 10,326 پست
- حضور
- دریافت
- 49
- آپلود
- 5
- گالری
-
76
به نام خدا
کسانی که قصد دارند چیزی بیاموزند، باید واو به واو همه ی پست ها رو بخونند.چون ممکنه با نخوندن یک جمله، وسط کار ببینند تصویری که میخوان بسازند یه چیزی کم داره و این بخاطر نخوندن همون یک جمله ست.
برای درست کردن یک تصویر متحرک، قبل از هر چیزی، باید ذوق یادگیری رو داشته باشه.بعد باید ایده های خلاقانه داشته باشه و تصاویری طرح کنه که در دنیای مجازی یکه تاز باشه. داشتن ایده های منحصر به فرد، لذت ساختن تصاویر متحرک رو در شما بیشتر می کنه و کسانی که تصاویر شما رو می بینند، لذت بیشتری می برند.
یاد گرفتن آسونه اما اینکه ما به چه منظوری از دانسته هامون استفاده کنیم خیلی مهمه و اینکه چطوری از این علم، تاثیر مثبت بگذاریم روی دیگران مهمتر از هر چیزیه.
این مقدمه ای بود برای شروع درس.
تا یام نرفته اینو هم بگم که:من نیازی به زدن تشکر زیر پستم ندارم و حتی الامکان از زدن دکمه ی تشکر خودداری کنید. همین که یاد بگیرید برای من کافیه
در آخر: هر سوالی داشتین می تونین بپرسین. از این شاگرد تنبلا نباشین که هیچ سوالی ندارن و لالمونی میگیرن. هر چیزی رو متوجهش نشدین یا بلد نبودین بپرسین. چون ممکنه من جاییشو یادم بره توضیح بدم یا خوب توضیح ندم. پس مقصر من هستم و شما بی خجالتی بپرسین هر سوالی در مورد فتوشاپ و ساخت تصاویر متحرک دارین.
پستهایی شامل (خوب بود، مرسی، دستت درد نکنه، عالی بود، مزخرف بود، برو گوسفنداتو بچرون، آخه اینم آموزشه!!؟؟ و ...) در این موضوع ارسال نکنید. اگه دیدین زیاد لازمه این نمونه حرفا، توی پروفایلم بنویسید. این آموزش در حد مبتدی هستش و فقط در همین حد هم ادامه پیدا می کنه پس نباید انتظار بیشتری داشت. ان شاالله اگه عمری بود، بعد از پایان دوره ی ابتدایی، آموزش پیشرفته تر رو یا خودم یا دیگر دوستان، روی سایت قرار خواهیم داد.
...
من توی دوران مدرسه مبصر (نماینده) کلاس بودم همیشه و خیلی سخت گیر بودم. بچه ها از من بیشتر میترسیدن تا از معلم. اینجا هم سخت گیرم. همون نماینده ی قدیمی هستم و شما هم همکلاسی. داد و هوار دارم و کتک.فقط جا یخمک ندارم که سنگ ریزه کنم توش و دستاتونو سرخ کنم.
این پست طولانی شد. پست های بعد سعی میکنم کوتاه تر باشه.
-
تشکرها 7
-
۱۳۹۳/۰۲/۰۶, ۱۰:۱۳ #19
- نوشته
- 3,457
- مورد تشکر
- 10,326 پست
- حضور
- دریافت
- 49
- آپلود
- 5
- گالری
-
76
برای ساخت تصاویر متحرک، ابتدا شما باید فتوشاپ بلد باشین. فکر کنم یه موضوع در همین مورد داریم توی کانون. پس اون موضوع رو بخونین. هر چند جسته گریخته در همین تاپیک به فتوشاپ می پردازیم.
ابتدا باید بدونیم از چه برنامه ی فتوشاپی استفاده می کنیم.
فتوشاپ ها رو با نام های زیر میشناسیم
*. فتوشاپ 1
*. فتوشاپ 2
*. فتوشاپ 3
*. فتوشاپ 4
*. فتوشاپ 5
*. فتوشاپ 6
*. فتوشاپ 7
*. فتوشاپ (cs1)
*. فتوشاپ (cs2)
*. فتوشاپ (cs3)
*. فتوشاپ (cs4)
*. فتوشاپ (cs5)
*. فتوشاپ (cs6)
فعلا فتوشاپ جدیدتری نداریم
این دوتا فتوشاپ که قرمز کردم، دارای برنامه ی متحرک سازی هستند و شما میتونید این برنامه ها رو روی رایانه ی خودتون نصب کنید تا بتونید تصاویر متحرک بسازید.
فتوشای 7 دارای برنامه ای هستش به نام ایمیج ردی (Adobe ImageReady 7.0 ME) که بصورت جداگانه از فتوشاپ عمل می کنه. یعنی شما تصویرتون رو ابتدا در فتوشاپ 7 درست می کنید و بعدش برنامه ی ایمیج ردی رو باز می کنید و در اونجا به تصویر متحرک تبدیلش میکنید. با اینکه ایمیج ردی وفتوشاپ 7 دو برنامه جداگانه هستند اما با نصب کردن فتوشاپ 7، ایمیج ردی هم بصورت خودکار نصب میشه.
فتوشاپ سی اس 6 برنامه ی متحرک سازیش در خودش هستش که روش فعال کردنشو بهتون توضیح میدم.
اما یه روش دیگه ای هم هست که شما بتونید با فتوشاپ های دیگه ای که دارین تصویر متحرک بسازین. البته اگه فتوشاپ 6 نداشته باشین.
در این روش ابتدا هر برنامه ی فتوشاپ که دارین رو نصب می کنین و بعدش برنامه ی فتوشاپ 7 رو هم نصب می کنین و بدین صورت، ایمیج ردی به فتوشاپتون پیوند میخوره و در بالای فتوشاپ از نوار بالای فتوشاپ، گزینه ی (window) رو کلیک می کنید و (animation) رو انتخاب می کنین و گزینه ی متحرک سازی برای شما فعال میشه. ( این روش به این دلیل استفاده میشه که ممکنه کسی فتوشاپ سی اس 6 نداشته باشه و امکانات فتوشاپ 7 هم براش کافی نباشه به همین دلیل فتوشاپ سی اس 5 یا سی اس 4 رو استفاده می کنه)
اما اگه میخواین از فتوشاپ سی اس 6 استفاده کنید برای متحرک سازی، از نوار منو، قسمت ویندو، گزینه ی (timeline) رو تیک بزنید تا یک صفحه ی کوچیک پایین فتوشاپ ایجاد بشه
ویرایش توسط سیاوش عشق : ۱۳۹۳/۰۲/۰۶ در ساعت ۱۰:۲۸
-
تشکرها 4
-
۱۳۹۳/۰۲/۰۶, ۱۰:۱۴ #20
- نوشته
- 3,457
- مورد تشکر
- 10,326 پست
- حضور
- دریافت
- 49
- آپلود
- 5
- گالری
-
76
حالا میریم سراغ نوار منو و ببینیم این گذینه ها به چه دردمون میخورن.
البته این نوار،خودشون کارشون مشخصه و باید در فتوشاپ اینا رو یاد گرفته باشین چون در متحرک سازی، این نوار کار چندانی رو انجام نمیده. و این نوار بیشتر برای آماده کردن تصویر قبل از متحرک سازی به درد ما میخوره. که البته در حین کار کردن اونا رو یاد میگیرین. هرچند بحث فتوشاپ در حد بسیار گسترده ست و برای توضیح هر کدوم از گزینه های موجود در نوار منو، نیاز به حداقل بیست پست یا بیست صفحه توضیح در برنامه ی ورد هستش ولی این آموزش ها برای اینه که یه جورایی کارمون راه بیوفته و هر کسی میتونه بعد از یاد گرفتن این سطح از آموزش، با ذوقی که داره، پیشرفت کنه و به مراحل بالاتر برسه
در لینک زیر می تونید آموزش فتوشاپ رو ببینید.
http://www.askquran.ir/thread32695.html
نوار ابزار معمولا در سمت چپ فتوشاپ به شکل عمودی قرار داره و کارایی بسیار زیادی دارن. اما ما در حد مبتدی فعلا ازش استفاده می کنیم تا بعدا با تمرین بیشتر، به طور کامل کاراییشو ازش استفاده کنیم.
نوار منو شامل :
1. فایل (file)
2. ادیت (edit)
3. ایمیج (image)
4. لایه (layer)
5. تایپ (type)
6. سلکت (select)
7. فیلتر (filter)
8. ویو (vieo)
9. ویندو (window)
…………………
از قسمت ویندو (window)چه صفحاتی را باید تیک یزنیم؟
خب این بستگی داره که شما بخواید چه عکسی بسازید و چه کارهایی میخواید با عکستون انجام بدین ولی خودم شخصا از قسمت ویندو (window) فقط (layer) و (history) رو تیک میزنم و وقتی بخوام تصویر متحرک بسازم، (timeline) رو هم تیک میزنم
ویرایش توسط سیاوش عشق : ۱۳۹۳/۰۲/۰۶ در ساعت ۱۰:۱۷
-
تشکرها 5
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری