جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید   

موضوع: مسيحيت واقعي بهتره يا اسلام ظاهري؟؟؟

شروع کننده موضوع

نوشته
    191
    مورد تشکر
    78 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

مسيحيت واقعي بهتره يا اسلام ظاهري؟؟؟

به نام خداي زنده.

مسيحيت واقعه اي يا اسلام ظاهري!!!! كدوم بهتره؟؟؟؟؟؟

سوال مطرح شده در بالا ، سوالي هست كه با توجه به عقايد و نظرات جواب هاي متفاوتي داره ، اما از اونجايي كه اين سايت ، سايتي در راستاي قرآني هست ، خواهش من اينه كه با توجه به قرآن پاسخ داده بشه، صحبت ها ي مطرح شده با توجه به صحبت دوستان با رفع ابهامات از اين قرارن:
    1- فرض رو بر اين مي گيريم كه من يك نفري هستم كه به خواست خدا آگاه شدم كه بايد دينم رو بشناسم و خدايي كه مي پرستم رو با دلايل منطقي قبول كنم.
    2- بنا به تحقيقاتي كه مي كنم،( حالا از منابع درست يا غلط) تصميم مي گيرم كه اسلام دين حق نيست يا اگرم هست نيازهاي من رو جواب نمي ده ، يا اگه ميده من متوجه نمي شم، يا در مرحله ي آخر هيچ كدوم از اينا نيست به زبان عاميانه حال نمي كنم باش يني اعتقاداتم همسو نيست باش.پامو كردم تو يه كفش كه غلطه!!!!!!
    در اين مرحله تصميم مي گيرم كه يه دين ديگه انتخاب كنم براي مثال در بحثمون با جناب سخن آشنا مسيح رو نام بردم كه با حجم عظيم حملات روبرو شدم كه اين دين كه تحريف شده پس هركي به سليقه خودش غير اسلام يه ديني جايگزين كنه ، خلاصه بده يكم ايندرو اون در زدن به اين نتيجه مي رسم كه كلا با دين مشكل دارم.
    3- حالا يا بي دينم يا بلخره يه ديني دارم بجز اسلام
    و باز هم در اينجا بنا به صحبت دوستان قرار شد كه توبه كنم برگردم و من دليل اوردم كه آقا كلا فكرم بسته شده و اصلا دين رو قبول ندارم ، دليله قانع كننده واسه شماهام ندارم، ( مي دونم همينجوري بي دليل نمي شه ها اما خوب حالا اين يه بارو بپذيرين بي دليل قبول كنين كه من ديگه خارج شدم)
    اينجا ديگه بنا به شواهدي كه هم خودم اعتراف كردم كه از دين اومدم بيرون ، هم براي همه مشخص شده اگه دوباره دوستان شاكي نشن در قرآن ازم به عنوان مرتد ياد شده.( اينجا هم خدمته دوستان گفتم متاسفانه آيه دقيقش يادم نمياد دوستاني كه آگاهي دارن زحمته آيرو بكشن) .
    اينجا بنده عرض كردم كه در قرآن حكم افراد مرتد مرگه، بر سر نوعش بحثي نداريم چون من گفتم سنگسار ولي دوستان گفتن نه،در آخر جناب سخن آشنا نجاتم دادن گفتن كه بله افرادي كه مرتد هستن و اين مسئله اثبات شده قرآن حكمشون رو اعدام ميدونه. البته با كلي تفسير كه اگه مرد باشه يجوره و اگر زن باشه يه جور ديگه كه سوال شد برام كه اين روش ها كه گفتين دقيقا در قرآن اومده يا حكمه يكسري از بنده هاي خداست كه اگه حكم بنده ي خدا باشه صحبتي راجبش نداريم.
    حالا اين فرض رو مي كنيم كه من دينم رو تغيير دادم و و در حال حاضر مرتد به حساب ميام، با توجه به اينكه قرآن و در نتيجه اسلام حكم من رو اعدام مي دونه و با توجه به اين كه فقط و فقط از نظر من بدون هيچ منطق و دليلي اين راهي كه انتخاب كردم درسته، و حاضرم نيستم ازش كوتاه بيام حالا تكليفه من چيه، بخاطر ترس از مرگ اونم به شيوه اي ترسناكه( براي من سنگسار رو تعريف كردن خدايي وحشتناكه)نمي تونم بگم كه آقا من مسلمون نيستم و چون در اين جامعه دارم زندگي مي كنم مجبور هستم بجز مخفي كردن اين مطلب دروغي هم بگم و اون اينكه هركي ازم پرسيد بگم كه نه من كاملا مسلمونم، شايد بعضي بگن نه هيچ اجباري براي دروغ نيست، حقيقت رو بگو و در راه خدايي كه بش ايمان داري بمير اما به نظر شما اين عاقلانست.
    با توجه به اين حرفا آيا در اسلامي نوعي فرار از حقيقت وجود نداره، به قل دوستمون( كانون) اسلام و قرآن با كرم ها دروني آدما كاري نداره( كه البته اين يه مورد به نظرم كرم نيست). آيا اين آيه در قرآن منيش اين نيست كه هركي هرچي تو باطن هست باشه اما ظاهرش رو حفظ كنه، آيا متناقض نمي شه با حرفي كه مي گه ظاهر و باتنتون يكي باشه؟
    يكي از دوستان گفت تا زماني كه تبليغ نكنيم هيچ مشكلي نداره ، اين حرف كاملا درست هست تفسيري كه از اين آيه مي شه در كتب به همين صورت اومده، اما مگه نمي گن هرچه را براي خود مي پسندي براي ديگران هم بپسند؟ يا در جاي ديگه در قرآن خداوند مي گه هيچ ايرادي نداره اگه دلايل قانع كننده داشته باشين از اسلام خارج شين، حالا دو موضوع پيش مياد 1- اينكه اگه دلايل رو بگيم همون تبليقه ضد اسلام مي شه و بد هم توجيه نكرده براي چه كسي دلايل خودمون رو مطرح كنيم( بحثم در مورد همين دنيا هست در آخرت)
    2- در چند آيه قبلش و در واقع در كل قرآن به دفعات اومده كه اين كتاب بي نقص و كامل هست و اگر كسي ردش كنه كافر شده به آيات خدا و عذاب بزرگي گريبانگيرش مي شه، به نظر شما اين مثل شوخي هايي كه با دوستانمون مي كرديم نيست، به اونها اجازه ي راي مي داديم اما بشون مي گفتيم كه اگه غير اين رو انتخاب كني چها و چها....
    ببخشيد خيلي حرف زدم بازم مي گم من براي رد و يا اثبات قرآن صحبتي نكردم يكسري شبهات بود برام كه مي خوام روشن شه. متن همراه با يكسري شوخي بود به بزرگي خودتون ببخشين، با تشكر از وقتي كه گذاشتين براي خوندن متن.

نوشته
    711
    مورد تشکر
    1,437 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    2
    آپلود
    0
    گالری
    0

بي زحمت سوالتون رو توي دو سه جمله رك و پوست كنده خلاصه كنيد و بنويسيد تا در موردش گفتگو بشه.

شروع کننده موضوع

نوشته
    191
    مورد تشکر
    78 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط بچه با حال نمایش پست
    بي زحمت سوالتون رو توي دو سه جمله رك و پوست كنده خلاصه كنيد و بنويسيد تا در موردش گفتگو بشه.
    من فقط يك سوال اصلي داشتم اونم موضوع تاپيكمه ما باقي شاخ و برگ ها هستن. سوال اصليم همون مسيحيت واقعي بهترست يا اسلامه ظاهري ، جواب اون رو لطف كنين به ما باقي هم ميرسيم. سپاس

نوشته
    513
    مورد تشکر
    1,094 پست
    حضور
    1 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

سلام
    دوست عزیز منظورتون از اسلام ظاهری چیه ؟؟
    در ضمن مسیحیت واقعی رو پیدا کردید سلام منو برسونید از مسیحیت چیزی نمونده که واقعی و غیر واقعی هم داشته باشه
    در ضمن این بحث به زودی به انجمن مرتبط خودش منتقل خواهد شد از جناب بچه با حال خواهشمندم ای بحث رو ادامه داده و پاسخ سوال دوست عزیزمون رو بدند
    التماس دعا

نوشته
    9
    مورد تشکر
    9 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط schindler نمایش پست
    من فقط يك سوال اصلي داشتم اونم موضوع تاپيكمه ما باقي شاخ و برگ ها هستن. سوال اصليم همون مسيحيت واقعي بهترست يا اسلامه ظاهري ، جواب اون رو لطف كنين به ما باقي هم ميرسيم. سپاس
    خوب معلومه دوست من: هیجکدام به درد نمی خوره.فقط اسلام واقعی
    چون مسیحیت واقعی که خدایش رحمت کندواسلام ظاهری هم که خدایش رحمت نمی کندپس می ماند اسلام واقعی که خیر وبرکت ودنیا وآخرتی آباد در عمل به دستورات اسلام وافعی است.

هرکه قبول داره علاوه برصلوات ؛تشکر یادش نره

خوب سوال بعدی رو بپرس

6. تشکر

شروع کننده موضوع

نوشته
    191
    مورد تشکر
    78 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط kanoon111 نمایش پست
    خوب معلومه دوست من: هیجکدام به درد نمی خوره.فقط اسلام واقعی
    چون مسیحیت واقعی که خدایش رحمت کندواسلام ظاهری هم که خدایش رحمت نمی کندپس می ماند اسلام واقعی که خیر وبرکت ودنیا وآخرتی آباد در عمل به دستورات اسلام وافعی است.

هرکه قبول داره علاوه برصلوات ؛تشکر یادش نره:mosighi:

خوب سوال بعدی رو بپرس:moshtagh:
    سلام دوست عزيز، ممنون از اينكه وقت گزاشتي و خوندي، امااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااااا
    هيچكي تو مسلمونا پيدا نمي شه كه يه جواب درست بده، سول من يه چيزي تو اين مايه ها بود: مثلا دو نفر در رشته ي متالوژي درس مي خونن بد يكي تو گرايش سطح ديگري نانو. بد مي پورسيم كه كدوما بهتره ، يكي مثله شما بلند مي شه مي گه مكانيك. عزيز من اگه قبول داشته باشين كه من با دلايل خودم اسلام رو براي خودم رد كردم و وقني يكي يه چيزي رو رد مي كنه ديگه دلايل اون رو قبول نداره (بحث رده اسلام نيست كه ازم دلايل بخواينا ، گير ندين) و حالا بر مي گرديم به تاريخ شما تا قبل از قرآن هيچ مدركي دال بر اينكه اين دين تحريف شده ندارين پس نمي تونين بگين مسحيت واقعي كه خدايش بيامرزد كه تازه اين جمله يني خودش واسه خودش يه خداي ديگه داشته. حالا اين دفعرو زير سيبيلي ، با التماس ، زوري ، هرجور كه دوست داري بپذير كه مسيحيت حقيقي و واقعي هست و اين مسيحيته درسته، از طرفي عده اي هم چون شما به دين اسلام اعتقاد دارن حالا جواب من رو بدين. كدوم بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟( خواهشن با حق صحبت كنين و حقيقت رو قبول كنين و به زبون بيارين)

نوشته
    47
    مورد تشکر
    19 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

شیندلر
    بقالی نیست که بخوای انتخاب کنی...اونم چی هیچکدوم از اینا جایی پیدا نمیشه.
    مربوط به باور و به قول خودت حال کردنه.با هر کدوم احساس بهتری داری همون برای تو بهتره. ...فقه اسلام در مورد ارتداد کم لطفی کرده....باید یکی زحمتشو بکشه این حکمو بندازه دور.

شروع کننده موضوع

نوشته
    191
    مورد تشکر
    78 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

[quote=قمارباز;38942]شیندلر
    بقالی نیست که بخوای انتخاب کنی...اونم چی هیچکدوم از اینا جایی پیدا نمیشه.
    مربوط به باور و به قول خودت حال کردنه.با هر کدوم احساس بهتری داری همون برای تو بهتره. ...فقه اسلام در مورد ارتداد کم لطفی کرده....باید یکی زحمتشو بکشه این حکمو بندازه دور.[/quo
    شما يه سري به خودت بزن، مگه فقط تو بقالي چيز انتخاب مي كنن. اتفاقا اين تنها چيزي هست كه بعد از اين كه ايمان اوردي خدايي هست بايد انتخاب كني. بر خلاف حرف شما اتفاقا هر جفتش به زيادي پيدا مي شه. عزيزم من تعداد زيادي از دوستامو مي بينم كه مسلمون زاده هستن اما مسلمون نيستن و تعداده زيادي ديگه كه مسيحي شدن و مي ترسن اعلام كنن. شايد از نظر شما اينا جزو آمار نباشن

نوشته
    47
    مورد تشکر
    19 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

من متاسفم که افراد دینشونو از ترس پنهان می کنن. و انگار نوشته منو کامل نخوندی. من گفتم ملاک خودتی و انتخاب خودت بهترینه. حکم ارتداد بازبینی میخواد.

شروع کننده موضوع

نوشته
    191
    مورد تشکر
    78 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط قمارباز نمایش پست
    من متاسفم که افراد دینشونو از ترس پنهان می کنن. و انگار نوشته منو کامل نخوندی. من گفتم ملاک خودتی و انتخاب خودت بهترینه. حکم ارتداد بازبینی میخواد.
    اينكه نمي تونن بگن رو گفتم كه اصلا من يه نقص در قرآن مي دونم كه باعث مي شه بشون اجازه داده نشه كه حقيقت رو بگن. ارتداد كلا چرت هست، ملاك خودمون هستيم اما براي تصميم گيري نياز به درك حقيقت داريم اين حقيقته كجاست؟

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری