-
۱۳۸۷/۰۵/۲۹, ۱۶:۱۰ #11
حجاب ربطی به اسلام نداره . نمی خوام توهین کنم ، اما حجاب به شعور اجتماعی انسان ها بستگی داره. هرچه شعور اجتماعی بالا تر باشه ، حجاب هم بیشتر میشه .حتی انسان های اولیه هم سعی می کردند خودشونو بپوشونن
ویرایش توسط f-a-r-a-z : ۱۳۸۷/۰۵/۲۹ در ساعت ۱۶:۱۵
خوب زندگی کردن سخته .. اما مردن آسونه ... خیلی آسونه
۱۳۸۷/۰۵/۲۹, ۱۶:۲۶ #12
سلام. اول انتخابتون رو به عنوان مدير تبريك مي گم و بعد اينكه به نظر شما حجابي كه اسلام مده نظر داشته چي بوده؟به نظر من اتفاقا هرچي سطح فرهنگي و شعوري جامعه بالاتر بره، نياز به پوشش براي حفظ امنيت كمتر مي شه. اگه حجاب رو وسيله اي براي سنجش شعور انسانها قرار بدين ، در اين صورت اوروپايي ها سطح شعوريشون صفر هست و كشورهايي مثل ما 100. در حالي كه در عمل عكس اين ديده ميشه.
-
۱۳۸۷/۰۵/۲۹, ۱۶:۲۹ #13
باید بیشتر بدانیم!
دوست خوبم ! حرفهای شما متین ! من خودم بیشتر از وضع ظاهری به نیات درونی معتقدم . حتی روز اول که در کانون عضو شدم به دوستان گفتم که چه تیپیم چون فوق العاده از ریا می ترسم و نفرت دارم. من بار ها در عکسها و تصاویر مختلف شاهد اقامه نماز توسط خانمهای بی حجاب حتی در مراسم نمازجماعت در دیگرکشورهای اسلامی بوده ام . منتهی بهتره همگی یکبار دیگه قرآن مجید را بدقت خوانده و همچنین به احادیث و روایات معتبر مراجعه کنیم تا بفهمیم که آیا اسلام اجازه مواردی را که اشاره کرده اید را به مسلمانان داده یا نه!
شرط مسلمان بودن در یدک کشیدن نام اسلام و مسلمانی نیست . و ما صرف عملکرد فلان کشور در رابطه با بعضی آزادیها نمی توانیم دین و مذهب خود را زیر سوال ببریم. باری به نظر بنده مسئولین کشور باید متناسب با زمان اقدامات فرهنگی مدرن و از نظر دین - قابل قبول را به انجام برسانند تا شاهد گرایش افراد بخصوص نسل جوان به فرهنگهای بیگانه نباشیم.
ویرایش توسط reza007 : ۱۳۸۷/۰۵/۳۰ در ساعت ۰۱:۱۲
007
-
۱۳۸۷/۰۵/۲۹, ۱۶:۵۴ #14
حجاب ربطی به اسلام نداره ؟
پس چرا جمهوری اسلامی در ایران گشتی به نام گشت ارشاد
به وجود آورده و به عقاید مردم حمله میکنه ؟
درباره شعور هم باید بگم که در حال حاظر در کشور های اروپایی
حجاب اجباری نیست ( کلا نیست موسی به دین خودشه و عیسی هم به دین خودش - جبر نیست )
پس این قشر از مردم بیشعورن ؟
یعنی شمایی که میگی یا باید چادر بپوشی و مسلمان باشی
یا حق زندگی در ایرانرو نداری شعورتون از دیگران بیشتره ؟
-
۱۳۸۷/۰۵/۲۹, ۱۷:۴۸ #15
- نوشته
- 1,251
- مورد تشکر
- 2,255 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
10
باسلام
معلومه شما از قوانین کشور عربستان خبر نداری؟ محدودیتهایی که در قانون عربستان برای خانها هست ذره ای از آن در ایران نیست.آیا می دانید رانندگی زن درعربستان ممنوعه؟ در مورد رعایت پوشش هم سختگیری صورت می گیرد وپوشاندن دست ها وصورت حتی توسط دختران پس از دوران ابتدایی اجباری است.پنانچه زنی بدن خود را به خوبی نپوشاند توسط مأموران موسوم به "مطوّع" که وظیفه امر به معروف ونهی از منکر رابر عهده دارند مورد باز جویی قرار می گیرند.به زن اجازه داده نمی شود به تنهایی وبدون اجازه مرد ارشد خانواده از خانه خارج شوند. و...
برای مطالعه بیشتر به کتاب " شناخت عربستان"صفحات 45 به بعد مراجعه فرمایید
کلام آخر : من چون تعدادی از کشورهای عربی ومسلمان رو از نزدیک دیده ام لذا خدمتتان عرض می کنم که :آواز دهل شنیدنش از دور خوش است....اگر از نزدیک ببینید می فهمید که این خبرا هم که تصور می کنید نیست.
موفق باشید
زخون هر شهيدي لاله اي رست** مبادا روي لاله پا گذاريم
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۷/۰۵/۲۹, ۱۸:۲۹ #16
- نوشته
- 494
- مورد تشکر
- 732 پست
- حضور
- 31 دقیقه
- دریافت
- 2
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
احتمالا شما تعريف جديدي از شعور در ذهن داري؟
بي بندوباري، روابط افسارگسيخته جنسي، فضاي جنسي حاكم بر تمام شئون زندگي بشر اروپايي به نظر شما نشان دهنده ي شعور بالاي آن هاست؟!
گلايه هاي يك زن دانشگاهي از فرهنگ جنسي امريكا كه زنان را مجبور مي كند كه به هر مردي كه از آنان درخواست رابطه ي جنسي مي كند پاسخ مثبت دهند
ویرایش توسط askari110 : ۱۳۸۷/۰۵/۲۹ در ساعت ۱۸:۳۶ دلیل: حذف لینک مشکل دار
-
۱۳۸۷/۰۵/۲۹, ۱۸:۳۸ #17
من شعور اجتماعی رو گفتم . هیچ کدوم از اعضای خانواده ما با حجاب نیستن که بخوام طرف داری کنم.
اگه فرهنگ درست شه موردی نداره . اما باید قبول کنیم ما فرهنگشو نداریم. الان که اینجوریه ، این وضع برخورد پسرا با دختراس . فقط کافیه آستینش بیاد بالا...همه عکس میگیرن ، همه میرن تو فکر ، عکسشو تو اینترنت می ذارن ، حالا با این اوضاع می خواید بدون روسری و بدون روپوش برید بیرون؟
خوب زندگی کردن سخته .. اما مردن آسونه ... خیلی آسونه
۱۳۸۷/۰۵/۲۹, ۱۹:۱۰ #18
خير دوست عزيز ، تو سفر آخرم به ايتاليا لب ساحل دريا عده اي از سياه پوستها داشتن رقص هاي قومي خودشون رو انجام ميدادن، همه از دم مست، من كه پسر بودم وحشت كرده بودم چه برسه به دخترايي كه همراهمون بودن، يكي از افرادي كه اونجا بود دعوت كرد ما هم دوري دوره آتيش بزنيم چون گفت كه اونا نارحت مي شن اگه اين كار رو نكنيم، دختراي ما به صورت طبيعي مي ترسيدن، اما يه دختر اتريشي كه همراهه ما بود با قدرت اين رو گفت كه اونا حق ندارن حتي دست به شما بزنن! ما خندمون گرفت گفتيم بابا اينا مستن مگه مي فهمن كه نبايد كاري بكنن، اما با كمال تعجب يكدوم از اونا هيچ كاري نكرد، اينه تعريف امنيت و شعور براي يه دختر اتريشي و تعريفي كه واسه يه دختره ايراني وجود داره
ویرایش توسط schindler : ۱۳۸۷/۰۵/۲۹ در ساعت ۱۹:۵۴
-
۱۳۸۷/۰۵/۲۹, ۱۹:۲۳ #19
-
۱۳۸۷/۰۵/۲۹, ۱۹:۲۸ #20
جناب دی جی
بحث سیاست جداست
اینجا هم کانون گفتمان قرآنه ، نه گفتمان سیاست
ولی باید خدمتتون عرض کنم
حجاب یکی از احکامی است که در اسلام باید رعایت بشه پس ربط داره
حجاب مصونیت نه محدودیت
وقتی حجاب داری ، طرف مقابلت می فهمه که تو برای خودت حرمت قائلی، ارزش قائلی
بی حجابی باعث فساد بیشتر در جوامع بوده و هست
مهدیا کعبه شد از تاب تو بی تاب بتاب
-
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری