-
۱۳۸۷/۰۵/۲۹, ۱۹:۳۴ #21
الان ایران تمام نیروهاش تو گشت ارشادن ... همه چیزشون شده این..وقتی یک قانون رو تصویب می کنن ، چه خوب ، چه بد باید اون رو بپذیریم تا برامون مشکل پیش نیاد . چون اینجا که دموکراسی نیست . پس بهتر برای پیشرفتمون قوانین رو به هر شکلی که می گن عمل کنیم
خوب زندگی کردن سخته .. اما مردن آسونه ... خیلی آسونه
۱۳۸۷/۰۵/۲۹, ۱۹:۴۱ #22
در صورتی هم که حجاب تداشته باشی مشکلی پیش نمی آید
رجوع شود به اینجا :
http://www.askquran.ir/showpost.php?...8&postcount=18
-
۱۳۸۷/۰۵/۲۹, ۲۰:۰۳ #23
سلام سارا خانوم مي بخشيد جسارت مي كنم ، اول اينكه ديگه مصونيتم نيست، چون در حال حاضر شاهد هستيم كه عزيزاني كه چادري هستن چه كارها كه نمي كنن( بحث كلي نيست عده ي خاص) و ديگراني كه از ديد اسلام بد حجاب هستن نمازه سره وقتشون ترك نمي شه، حالا اين حقه كه سره حجاب، انگه مفسدي و بي ايماني به عده اي زده بشه و به عده اي ديگر كه محجبه ناميده مي شن، افرادي در راه بهشت؟
-
۱۳۸۷/۰۵/۲۹, ۲۲:۱۰ #24
من نمی فهمم جناب دی جی این همه شلوغ بازی برای چیه ؟
کدوم جبر ؟
دختری که مانتوی جذب کوتاه می پوشه و شلوار برموداو و از اون طرف هم روسری ای که مثل یه روبان روی سرشه یعنی موهاش از پشت و جلو بیرونه ، شما اینو می گی جبر؟
لطفا انقدر هم با کلمات بازی نکنید
متاسفانه ....
[quote]
خب یعنی چی ؟
مثلا الان جوابتون خیلی دندون شکن بود؟
با پست جناب شیندلر که نمی شه چیزی رو ثابت کرد
هر چند عقل من فرمایشات جناب شیندلر رو رد می کنه چون کسی که مست خورده ، عرق کرده ، قطعا شعورش تعطیله که بخواد پیش خودش فکر کنه که این خانم باید امنیت داشته باشه
تاااااااااااااااااااااااا ااااااااااازه ایشون تو پستشون فرمودن یکی از اونا هیچ کاری نکرد
نمردیم و معنی امنیت هم فهمیدیم
مهدیا کعبه شد از تاب تو بی تاب بتاب
-
۱۳۸۷/۰۵/۲۹, ۲۲:۱۱ #25
با سلام خدمت Schindler گرامی ،
اسلام هرگز کسی که با حجاب است و بدنش را از دید نامحرم پوشیده نگاه می دارد ، بهشتی نخوانده است . ولی شدیدا به حجاب توصیه کرده است . حجاب یک امر لازم است ولی کافی نیست . حفظ حجاب در کنار پیروی از سایر دستورات خداوند است که سربلندی و آینده ای روشن را تضمین می کند . در این شکی وجود ندارد که شخصی که حجاب خود را حفظ نمی کند و بدن و مویش را در معرض دید نامحرم قرار می دهد ، دستور خداوند را زیر پا گذاشته است .
موفق باشید ...
-
۱۳۸۷/۰۵/۲۹, ۲۳:۰۶ #26
-
۱۳۸۷/۰۵/۳۰, ۰۶:۴۱ #27
سلام خانم سارا، عقل شما كاملا درست تصميم گيري مي كنه چون بيشتر از اين رو نديدين، اول اينكه تگفتم فقط يك نفر از اونها بلكه منظور حتي يك نفر از اونها بود كه اينجا اشتباه نوشتاري از من بود ببخشيد. بنده هم عرض كردم حتي براي خود ما هم تعجب بر انگيز بود، اين ديگه مشاهده ي عيني خودم بود . مي بخشيد معني امنيتي كه شما مي گين چي هست كه اسم اين رو امنيت نمي شه گزاشت، توي تكسم نوشتم اينه معني امنيتي كه براي يك دختر اتريشي هست و يك دختر ايراني نداره كه شما حرف من رو ثابت كردين،
-
۱۳۸۷/۰۵/۳۰, ۰۶:۴۷ #28
سلام، اول از همه مرسي كه محترمانه جواب دادين، و بعد اينكه عرايض بنده در راستاي فرمايشات شما بود، حالا سوال من همينه ، چرا يه دختري كه ساير دستورات خدارو انجام مي ده (دستوراتي كه در قرآن هست نه اونايي كه مستقيما توسط انسان و برگرفته شده از قرآن هست) فقط سر حجابش از نعمت بهشت محروم مي شه.( با توجه به اينكه زير پا گزاشتن فرمان خدا گناه هست و انسانه گنها كار به بهشت نمي تونه وارد شه) و بعد اينكه چه كسي اين حد حجاب رو تعيين كرده، بازم مرسي.
-
۱۳۸۷/۰۵/۳۰, ۰۹:۵۳ #29
بسم الله الرحمن الرحیم
چه كسي اين حد حجاب رو تعيين كرده
خطاب به تمام دوستان از جملهschindler
مسئله حجاب در سوره نور آیه 31 و سوره احزاب آیه 59 ذكر گردیده است.
در آیه 29 و 30 سوره نور به مراحل مختلف حجاب اشاره شده است و از مفاد آیه چنین بر می آید كه حجاب تنها پوشش ظاهری نیست و یك فرهنگ عملی است در همه ی اعضاء و جوارح انسانی باید جاری و ساری گردد و بعضی از مراحل آن مثل حجاب در نگاه و غض بصر از نامحرمان فقط مخصوص بانوان نیست و مردان نیز باید چشمهای خود را از نگاه به نامحرم باز دارند. عبارات آیات حجاب اینگونه آغاز می شود : "قل للمؤمنین یغضوا من ابصارهم و یحفظوا فروجهم ذلك ازكی لهم ..." به مردان مومن بگو چشمان خود را از نامحرم فرو بندند (نهی از چشم چرانی) و فروج خود را از نامحرمان حفظ كنند (نگاه مقدمه ی گناهان دیگر است) .
" و قل للمؤمنات یغضضن من ابصارهن و یحفظن فروجهن (و برای زنان مؤمن هم نگاه به نامحرم مجاز نیست و همچنین باید عفاف خویش را حفظ كنند) و لا یبدین زینتهن الا ما ظهر منها (... وزینتهای خود را آشكار نكنند مگر صورت و دو كف دست كه ظاهر است ) و لیضربن بخمرهن علی جیوبهن (و با پوششی كه از سر تا پایین سینه را می پوشاند خود را بپوشانند (مقنعه)) و لا یبدین زینتهن الا لبعولتهن (و زینتهای خویش را نمایان نكنند مگر در مقابل محارم خویش ) و لایضربن بارجلهن لیعلم ما یخفین من زینتهن (به گونه ای راه نروند و پا بر زمین نكوبند كه صدای زیورآلاتشان بگوش رسد و آشكار گردد).
برای مطالعه ی بیشتر می توانید به تفسیر نمونه و المیزان در ذیل این آیات رجوع فرمایید.
مؤسسه فرهنگی احیاء ثقلین- تهران
خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار
ویرایش توسط حيدر کرار : ۱۳۸۷/۰۵/۳۰ در ساعت ۱۲:۲۵
-
تشکرها 3
-
۱۳۸۷/۰۵/۳۰, ۱۰:۲۹ #30
- نوشته
- 75
- مورد تشکر
- 85 پست
- حضور
- 27 دقیقه
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
بله درسته ولي متاسفانه تو ايران 999999/99% فكر و ذهن مسئولين به حجابه و انقدار همه رو حساس به اين موضوع كردن كه اگر مثلا 2 سانتي متر از پات مشخص باشه تاز ه اونم مچ پا به پايين همه چشمها به اون 2 سانت دوخته ميشه!!!!!!!! در حاليكه تو كشورهاي ديگه مثلا كنار دريا يا هرجاي ديگه اصلا كسي به كسي نگاه نميكنه يعني نيازي تو خودش احساس نميكنه كه بخواد زل بزنه به طرف حتي اگر طرف لباس مناسبم نپوشيده باشه. ولي بياين ببينين ايرانيهايي كه ميرن اونور چطوري 10 چشمي زل ميزنن!!!! به نظر من انقدر حساسيت الكي ايجاد كردن كه مردم ما مخصوصا آقايون حريص تر شدن.
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری