صفحه 1 از 8 123 ... آخرین
جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید   

موضوع: تفاوت اسلام ما و عربستان!!!

شروع کننده موضوع

نوشته
    75
    مورد تشکر
    85 پست
    حضور
    27 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

تفاوت اسلام ما و عربستان!!!

ميخوام بدونم فرق بين اسلام و اسلام عربستان يا لبنان يا كشورهاي ديگر عرب چيه كه حجاب فقط براي ما اجباره؟!!! درحاليكه اسلام از اونجا ظهور كرده :Sokhan:

نوشته
    4
    مورد تشکر
    3 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

با سلام
    این اولین نظر می باشکه میدهم د و بسیار خوشحال شدم که چنین سایتی را دیدم تا جوانان بتوانند اسلام واقعی را بشناسند
    اسلام از نظر من دینی میباشد که اصلا ما شیعه ها به آن توجهی نداریم و اسم خود را مسلمان میگذاریم اسلامی که ما داریم پر شده از خرافاتهای این ملاها که
    جوانان بدون هیچ فکری به آن عمل میکنند
    دین یعنی عاقل بودن کسی که عاقل نیست دین ندارد
    دوستی گفته بود چرا در اسلام ما حجاب واجب است ولی در لبنان واجب نیست
    باید بگویم در اسلام واقعی واجب نیست
    بگذارید برایتان مسئله را باز کنم
    شما درقران خوانده اید که غیبت کردن گناه است و آتش جهنم دارد کسی که غیبت میکند وگفته شده
    ملاهایی که اسلام واقعی را از مردم دور میکنند ومردم را به گمراهی میکشانند سختترین مجازات ها را شامل میشوند
    ولی برای حجاب و شراب هیچ مجازاتی گفته نشده وهیچ آتشی برای بی حجابان نیست
    این علما هستند که بی حجابی را گناه میدانند و به دروغ گفته اند که کسی که بی حجاب است به آتش جهنم میرود وبه موهایش آویزان میشود
    از شما جوانان خواهش میکنم در دین خود دقت کنید تحقیق کنید قران زیاد بخوانید نه این کتابهایی که معلوم نیست نویسنده اش چه کسی است که جزگمراهی چیزی نداردکسی دیندار است که تمام دینهارا به خوبی بشناسد ولی شما حتی حاضر نیستید قران را بخوانید معنی فارسی قران مهم است .عربی اش را نخوانید خداوند کتاب را برای ما آفرید تا در آن بیاندیشیم
    نه آنکه آن را در طاقچه بگذاریم و وقتی کسی به آن دست میزند بگوییم دست نزن اول برو وضو بگیر و آن هم به خاطر وضو شاید دیگر به آن دست نزند
    نظر خود را در این مورد بگویید

نوشته
    43
    مورد تشکر
    62 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

یک ذره تند برخورد کردید..
    خوب زندگی کردن سخته .. اما مردن آسونه ... خیلی آسونه

انجمن موسیقی ایرانیان

شروع کننده موضوع

نوشته
    75
    مورد تشکر
    85 پست
    حضور
    27 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

چرا تند برخورد كردن؟؟! ببينيدكشورهاي به اصطلاح مسلمان ديگه خيلي آزادتر از اينجان و به نظر من شايد حجابشون به سفت و سختيه ما نباشه ولي واقعا ايمانشون قويتر از ماهاست. اونا قلبشون پاكه و ايمانشون واقعيتره. ماها اسلام رو فقط تو 2 تار مو ميبينيم. اسلام به قلب و ايمان قوي و پاكه. من عسكهاي راهپيماييهاي كشورهاي ديگه رو هم ميبينم كه چطور زنها بدون حجاب دارن جلوي سيدحسن نصرالله راهپيمايي ميكنن!!!!!!! يعني اينا گناهكارن؟ بي دينن؟ مسلمون نيستن؟! همين كشورها كانالهاي موزيك و رقصشون از كانالهاي اروپا و آمريكا پيشرفته تره!!!!!!

نوشته
    494
    مورد تشکر
    732 پست
    حضور
    31 دقیقه
    دریافت
    2
    آپلود
    0
    گالری
    0

لبنان يه كشور دو مذهبيه.
    هم مسلمون داره هم مسيحي. طبق قانون اساسي هم ارگانهاي مختلف حكومتي بين مسلمونا و مسيحيا تقسيم شده.
    علت اجباري نبودن حجاب هم همينه.

نوشته
    191
    مورد تشکر
    78 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

سلام. مي بخشيد ديوين عزيز توجيهتون نا مناسب بود. دوست عزيز آخه مسيحيه چيكاره نصرالله داره كه دنبالش راه افتاده باشه، اون اگه اين بابارو قبول داشت كه مسلمون مي شد، پس در هر صورت كه نگاه كني اون عده مسلمون بودن. خوب مگه نمي گين اسلام جبر نيست، خوب پس چرا فقط تو ايران اجازه نمي دن كه مردم طرز تفكر خودشون رو داشته باشن، اگه قرار باشه مسلمون باشن بايد عقايدشون رو تغيير بدن، مثل همين حجابي كه دوستمون از قرآن هم دليل اورد. حالا اين لا اكراه .... از كجا اومده، نمي خوام مثله همه كليد كنم رو يسري چيزهاي بيهوده ها، اما خوب شما هم حق رو ببين، اگه قراره با يه تاره مو جهنمي شيم كه كلن 90 % جامعه بايد بي خياله بهشت شن.

7. تشکر

نوشته
    5,435
    مورد تشکر
    4,566 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    27

خیلی واضحه!
    اونا دارن اشتباه حرکت می کنن.
    فرق ما با اونا اینه که اسلام اونا تفسیر به رایه و دلخواه.
    یعنی هر تیکش رو که بخوان انجام می دن و هر تیکش رو که بخوان می پیچونن.
    حجاب اجبار نیست بلکه یک حکم شرعی است برای زندگی سالم تر و بی دغدغه تر زن و مرد.
    همین.

دست به دست من بده
    پا به پای من بیا
    نگو امروز مال ما
    بگو فردا رو میخوام

به لطف الهی فردا از آن ماست....

9. تشکر

نوشته
    494
    مورد تشکر
    732 پست
    حضور
    31 دقیقه
    دریافت
    2
    آپلود
    0
    گالری
    0

نه ببينيد اسلام مذهب رسميه لبنان نيست.
    علت حمايت مسيحيون از سيد حسن هم به خاطر مسلمون بودن سيد حسن نيست. مسيحيون لبنان به خاطر اين كه حزب الله به رهبري سيد حسن تونسته لبنان رو از چنگ اسرائيلي ها در بياره و امينت رو براي مردم لبنان تامين كنه ازش طرفداري ميكنن.
    مطمئنا اگه حزب الله نبود توي جنگ 33 روزه همه اسرائيل لبنان رو تصرف كرده بود.

توي كشورمون چون مذهب رسمي تشيعه و نزديك به 95 درصد مردم شيعه هستن رعايت حجاب الزاميه.
    اولا كسي كه اسلام رو قبول مي كنه بايد به همش عمل كنه.
    مضاف بر اين، رعايت حجاب چون داراي اثر اجتماعيه و عدم رعيتش باعث تضييع حقوق بقيه ميشه اجباري هستش.

نوشته
    259
    مورد تشکر
    756 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    109
    آپلود
    206
    گالری
    7

بسم الله الرحمن الرحیم

دوستان توجه کنید که اسلام یکی است و چیزی به نام اسلام واقعی و اسلام غیر واقعی نداریم.اسلام همان دینی است که در آن حضرت محمدرسول الله بود و حضرت علی ولی الله و فرزندان او نیز امامان امت بودند.اسلام همان دینی است که امروزه به آن تشیع می گویند.
    عزیزان بی انصافی نکنید.ایران به داشتن اسلام (یا به قول بعضی از دوستان اسلام واقعی) مشهور است و همه ی اسلام شناسان در جهان اسلام این را می دانند ولی اگر بعضی از آن ها به این موضوع اعتراف نمی کنند موضوعی دیگر است. اگر شما به رفتار و زندگی کسانی که به این اسلام پایبند هستند (مانند حضرت فاطمه(س)،حضرت زینب(س)و یا زنانی که در همین زمان زندگی می کنند)توجه کنید، آن وقت خواهید دید که این جمله که"اونا قلبشون پاكه و ايمانشون واقعيتره. ماها اسلام رو فقط تو 2 تار مو ميبينيم شايد حجابشون به سفت و سختيه ما نباشه ولي واقعا ايمانشون قويتر از ماهاست"یک جمله ی کاملا اشتباه است.مگر حضرت فاطمه الگوی زنان در اسلام (و جهان) نیست؟اگر کسی که قلبش پاک باشد و ایمانش واقعی تر چرا این قدر باید بر بد حجابی پای فشاری کند؟!مگر امام صادق(ع)نگفته که پوشیدن لباس بدن نما نشانه سستی ایمان است.این که می گوینند ما در انتخاب الگو و اسوه دچار اشتباه شده ایم همین است.مگر می شود مسلمانی که حجاب و دستور خداوند را رعایت نمی کند از کسی که به اسلام و تمام دستورات خداوند پایبند است دلپاک تر و با ایمان تر باشد؟!(قابل توجه کنکوری ها:در جمله ی قبل از آرایه ی استفهام انکاری استفاده شد) اسلامی را که بعضی از شما در نظر دارید اسلام انگلیسی(!) و اسلام آمریکایی(!) است.(خانم) rosesefid و yasbahary من از نوشته های شما حدس زدم که اولا شما خانم هستید ثانیا چندان به حجاب اهمیت نمی دهید.درست می گویم؟به هر حال از شما خواهش دارم روی نوشته های دلسوزانه ی من به خوبی و منصفانه فکر کنید.

ویرایش توسط حيدر کرار : ۱۳۸۷/۰۵/۳۰ در ساعت ۱۱:۰۷

12. تشکر

نوشته
    191
    مورد تشکر
    78 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط divine love نمایش پست
    نه ببينيد اسلام مذهب رسميه لبنان نيست.
    علت حمايت مسيحيون از سيد حسن هم به خاطر مسلمون بودن سيد حسن نيست. مسيحيون لبنان به خاطر اين كه حزب الله به رهبري سيد حسن تونسته لبنان رو از چنگ اسرائيلي ها در بياره و امينت رو براي مردم لبنان تامين كنه ازش طرفداري ميكنن.
    مطمئنا اگه حزب الله نبود توي جنگ 33 روزه همه اسرائيل لبنان رو تصرف كرده بود.

توي كشورمون چون مذهب رسمي تشيعه و نزديك به 95 درصد مردم شيعه هستن رعايت حجاب الزاميه.
    اولا كسي كه اسلام رو قبول مي كنه بايد به همش عمل كنه.
    مضاف بر اين، رعايت حجاب چون داراي اثر اجتماعيه و عدم رعيتش باعث تضييع حقوق بقيه ميشه اجباري هستش.
    حرفتون منطقي هست و قبول مي كنم ، اما بازم مخالفم كه بدون حجاب نمي شه به بهشت رفت، حرف ديگرانم درسته در اسلام حجاب يك حكم شرعي هست ، هر كسي هم هر ديني داره بايد كلش رو بپذيره نمي تونه بگه اينجاش خوبه پس قبول دارم يا نه،در نتيجه يكي مثل من كه قبول نداره بايد خارج شم از دين ديگه!!!!! تكليفه من چيه؟ اين يه سوال بود از ته دلم جدا مي خوام بدونم

صفحه 1 از 8 123 ... آخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری