-
۱۳۸۷/۰۵/۲۹, ۰۷:۲۲ #1
- نوشته
- 47
- مورد تشکر
- 19 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
انشراح
هر نوع فعالیتی در این سایت به یک آیه از قرآن مزین شده...وارد میشی : فادخلواها به سلام....
پیام میگیری یا می فرستی...
فاسئلوا اهل الذکر و..
فاخلع نعلیک ...
اما جالبه که در برخورد با نوشته های مختلف مدیران قرانی یادشون میره که باید هر سخنی رو بشنون و بهترین رو تبعیت کنن. به جاش هر سخنی رو میشنون و هر کدوم رو نپسندیدن حذف میکنن. اینه رفتار مدعیان پیروی از قرآن؟
نوشته ماقبل اخرین پست ( باید در شماره 79 یا 80 قرار میگرفت) حسام در موضوع مقام معظم رهبری که اثری ازش نیست چه اشکالی داشت که محو شده؟
پیشنهاد میکنم :
1-برای خراب نکردن قرآن این نام رو از سایت بردارید.
2- اعلام کنید که حذف و ویرایش پستها دلبخواهیه و هر کی سطح دسترسی به این کار داشته باشه میتونه هر پستی رو که به مذاقش خوش نیومد حذف کنه.این خیلی قابل قبول تره تا اینکه دلیل و منطق بیارین و بعد از حذف پست هم کسی ندونه مصداق دلایل کدوما بودن.
ویرایش توسط user* : ۱۳۸۷/۰۵/۲۹ در ساعت ۱۱:۴۶
-
۱۳۸۷/۰۵/۲۹, ۱۱:۴۵ #2
- نوشته
- 850
- مورد تشکر
- 3,450 پست
- حضور
- 35 دقیقه
- دریافت
- 1
- آپلود
- 0
- گالری
-
9
دوست خوبم
اهانت در این سایت ممنوعه .مطالبی که به نحوی بوی اهانت درش باشه یا بحث را به طرفی بکشاند که دیگران را به اهانت وادار کند ویرایش ویا حذف می شوند.وقرآن هم به هیچ وجه اجازه اهانت به کسی را نمی دهد.بنابراین فکر نمی کنم خلاف قرآن کاری صورت گرفته باشد.
باتشکر.ممنون از تذکرتان
ویرایش توسط askari110 : ۱۳۸۷/۰۵/۲۹ در ساعت ۱۱:۴۶
مولایم علی فرموند:
يابُنَىَّ اِصبِر عَلَى الحقِ وَ اِن كانَ مُرّا; اى پسر جان! در راه حق صبور و مقاوم باش گرچه تلخ و رنج آور باشد.
هرگز گمان مبر زخیال تو غافلم ،گرمانده ام خموش ، خدا داند ودلم.....
چون عاقبت همه امور با خداست همه چیز را به او واگذار کردم.
-
۱۳۸۷/۰۵/۲۹, ۱۲:۰۱ #3
- نوشته
- 47
- مورد تشکر
- 19 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
بوی اهانت!
یا بحث را به طرفی بکشاند که دیگران را به اهانت وادار کند !
معیار اینا چیه؟
اگر بحث به یه طرفی رفت که من وادار به اهانت به برخی افراد یا مفاهیم محترم برای شما بشم چی؟
یا فقط یه طرفه هست؟
خودتون هم میدونید که این دلایل برای حذف و ویرایش خیلی سلیقه ای اند. عیبی هم نداره گفتم که دلبخواهی بودن بهترین دلیله. خواهش میکنم دلیل دیگه ای نیارید.
-
۱۳۸۷/۰۵/۲۹, ۱۲:۱۸ #4
-
۱۳۸۷/۰۵/۲۹, ۱۲:۵۴ #5
- نوشته
- 5,435
- مورد تشکر
- 4,567 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
27
حذف و ویرایش پست ها در کانون و به طور کلی هر فاروم اینترنتی پیرو قاعده و قانون همان بخش یا انجمن است.
باقی جاها را نمی دانم اما در کانون گفتمان حذف و ویرایش ها بنا بر حب و بغض شخصی نبوده و معمولا دلایل محکم و قانع کننده ای دارد.
باز هم ای کاش به جای کلی گویی، مصداق معرفی نمایید.
دست به دست من بده
پا به پای من بیا
نگو امروز مال ما
بگو فردا رو میخوام
به لطف الهی فردا از آن ماست....
-
۱۳۸۷/۰۵/۳۰, ۰۰:۳۷ #6
- نوشته
- 47
- مورد تشکر
- 19 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
خوب شد سارا خانوم اطلاع دادید . تازه فهمیدم که قضیه چطور بوده!!!!!!!!!!!!!
منتظر خان
مصداق هم نوشته بودم اگه به دقت میخوندی. یکی از پستهای حسام که باید شماره 79 یا 80 در بحث مقام معظم رهبری بود حذف شده.
و حالا هم که اومدم میبینم یکی از پستهای من در بحث از کجا آمده ایم که دو خط بیشتر نبود حذف شده.
اون دوخط هم در توضیح نزدیک شدن به خدا بود که مثال زده بودم داستان نور و تنویره. و مثل جسمی که در مجاورت آتش مشتعل میشه و دیگه نمیشه تمایزی بین اون دو شعله قرار داد...
حالا از کجای این پست بوی اهانت به مشامتون رسیده یا کسی وادار شده اهانتی بکنه...نمی دونم!!!!!!!!!!!!!!!!!!
و همینطور گفتگوهای من و سارا و ...در مورد اینکه یکی دو روز نبودن علیجوهر دلیل فرار کردنش نیست و ظن و گمان بیخودی نبرید...(نقل به مضمون و خیلی خلاصه)
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری