جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید

موضوع: نتيجه ختم صلوات ودعا و توسل با خدايان
-
۱۳۸۷/۰۶/۰۲, ۱۶:۲۳ #1
- نوشته
- 1,799
- مورد تشکر
- 3,021 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
18
نتيجه ختم صلوات ودعا و توسل با خدايان
بنام خدا
سلام دوستان
روزي رسول آمده بود و همگان خوشحال از بازگشت يك بيخدا به جمع با خدايان.
و حالا نيز رسول خبر از بازگشت خانواده خود مي دهد .
بازگشتي كه به يقين به بركت دعاها و ختم صلوات همه دوستان و كاربران سايت به سرانجام آفريد.
بازگشتي كه با توكل بالاي رسول عزيز و توسل او به غريب خراسان آقا علي بن موسي الرضا(ع) به بار نشست.
فعلا همين.
خبر خوش اين بازگشت را ان شاء الله خود آقا رسول عزيز به همين زودي خواهد داد.
-
تشکرها 28
-
۱۳۸۷/۰۶/۰۲, ۱۷:۰۳ #2
خداوندا
بر منکرت لعنت
فقط همین به دهنم اومد
مهدیا کعبه شد از تاب تو بی تاب بتاب
-
تشکرها 14
-
۱۳۸۷/۰۶/۰۲, ۱۷:۱۱ #3
الا بذكر الله تطمئن القلوب
-
تشکرها 6
-
۱۳۸۷/۰۶/۰۲, ۱۷:۱۶ #4
جناب دارامروئی
برادر بزرگوار
من هیچ وقت جنابان بیخدایان رو برادر خطاب نکردم، ولی دیگه با اطمینان قلبم شما رو برادر خطاب می کنم، حالا اینو ولش کنین بریم سر اصل موضوع
برادر بزرگوارم ، اونشب یادتونه ، یادتونه گفتم ، خدا هوای شما رو خیلی داره ، گفتم خیلی دوستون داره، شما گریه می کردین و می گفتین دیگه همه چیز تمومه
حالا دیدین قدرت خدا رو ، دیدین وساطت اما رضا (ع) رو ،دیدین چطوری دل گلدونه شما رو نرم کرد ، دیدین چطوری دوباره خانواده گرم سه نفری شما رو دور هم جمع کرد
امیدوارم گلدونه هم بیاد توی سایت و ما کمی باهاشون خوش و بش کنیم و بیشتر باهاشون آشنا شیم
شما دلت خیلی پاکه پس یادتون نره برای منه گناهکار دعا کنید
هر چه دلم خواست نه آن می شود
هر چه خدا خواست همان می شود
ویرایش توسط sara.m : ۱۳۸۷/۰۶/۰۲ در ساعت ۱۷:۱۸
مهدیا کعبه شد از تاب تو بی تاب بتاب
-
تشکرها 6
-
۱۳۸۷/۰۶/۰۲, ۱۸:۰۱ #5
مبارکه اقای دارامرائی
محمد رسول الله
-
تشکرها 4
-
۱۳۸۷/۰۶/۰۲, ۱۸:۲۱ #6
- نوشته
- 850
- مورد تشکر
- 3,450 پست
- حضور
- 35 دقیقه
- دریافت
- 1
- آپلود
- 0
- گالری
-
9
به به مبارکا باشه ؛ داش رسول....چشمتون روشن
دعا می کنیم خدا مراد دل همه رو بده.خصوصا مراد دل همه دوستان قرآنی در کانون گفتمان رو.
عجب خبری مسرت بخشی....خوب دیگه یک شام رو افتادیم.( آقا رسول خودتو آماده کن ؛ همه مدیران کانون تو صفند برای عرض تبریک ودیدنگل
پسرت....خودت بگو کی خدمت برسیم ؟کجا؟
همیشه شاد باشی درکنار خانواده ودر زیرسایه لطف خدا
مولایم علی فرموند:
يابُنَىَّ اِصبِر عَلَى الحقِ وَ اِن كانَ مُرّا; اى پسر جان! در راه حق صبور و مقاوم باش گرچه تلخ و رنج آور باشد.
هرگز گمان مبر زخیال تو غافلم ،گرمانده ام خموش ، خدا داند ودلم.....
چون عاقبت همه امور با خداست همه چیز را به او واگذار کردم.
-
تشکرها 6
-
۱۳۸۷/۰۶/۰۲, ۱۸:۳۲ #7
سلام
اقا رسول گرامی تبریکات بنده رو پذیرا باشید انشاء الله همیشه درسایه خداوند منان موفق و پیروز باشید
التماس دعا
-
تشکرها 5
-
۱۳۸۷/۰۶/۰۲, ۱۸:۳۴ #8
- نوشته
- 742
- مورد تشکر
- 1,784 پست
- حضور
- 9 روز 5 ساعت 34 دقیقه
- دریافت
- 21
- آپلود
- 0
- گالری
-
119
-
تشکرها 6
-
۱۳۸۷/۰۶/۰۲, ۱۹:۱۶ #9
بله خبر خيلي خوشحال كننده اي بود. قراره تا نيم ساعته ديگه همسرش هم مرخص بشه. خيلي عاليه. صداي رسول خيلي جالب شده بود. صداي اون رسول قبلي نبود. خيلي شاد شدم باهاش صحبت كردم.
همه مي دونيم كه رسول توي ايران با مشكلات خيلي زيادي دست و پنچه نرم مي كرد. اما هر چي بود مي تونست تنهايي گليم خودش رو از آب بيرون بكشه. رسول عزيز به لطف خدا و يكي از دوستان خوبي كه داشت ، از تنهايي در اومد. اما الان رسول يك خانواده است. براي همين قطعا با مشكلات زيادي مواجه هستش.
پيشنهاد مي دهم يك بحثي باز بشه براي كمك به آقا رسول گلمون تا همه دوستاني كه علاقمندند يه جوري ارادتشون رو ابراز كنند.
نظر دوستان چيه؟ اگه موافقيد يه نفر مسئوليت هماهنگي هاش رو به عهده بگيره. فكر مي كنم خانم سارا با توجه به تجربه هايي كه توي مهدي ياران داشته گزينه خوبي باشه.
منتظر پيشنهادات بقيه دوستان هم هستم .
ویرایش توسط saeed623 : ۱۳۸۷/۰۶/۰۲ در ساعت ۱۹:۵۸
-
تشکرها 8
-
۱۳۸۷/۰۶/۰۲, ۱۹:۲۵ #10
سلام به آقا رسول
من که آقا رسول رو نمیشناسم و در موردش نمیدونم,احتمالا دوستان جدید هم آشنایی ندارند .
ضمن عرض تبریک به ایشان به خاطر اتفاق بسیار مبارک ومیمونی که در زندگیشون رخ داده دو خواهش ازشون دارم .
یک رفتید مشهد بگید ما هم بیایم با دلهای پاک شما که نظر کرده است دعا کنیم . اون دعا یه چیز دیگست .
دو اگه میشه یه خلاصه از اتفاقاتی که براتون افتاد رو بنویسید قطعا با این اخبار از بازگشت خانو اده تون خیلی ها مشتاقند بدونند چی شد که شما عقایدتون رو عوض کردید .
باز هم تبریک میگم .
ما زنده به آنیم که آرام نمانیم
موجیم که آسودگی ما عدم ماست
-
تشکرها 5
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری