-
۱۳۸۷/۰۶/۰۲, ۱۶:۳۸ #1
- نوشته
- 3,425
- مورد تشکر
- 1,987 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
اثبات سرعت نور توسط قرآن!
ثباتسرعتنورتوسطقرآن
لينك فايلي كه سرعت نور را توسط قرآناثبات كرده مي گذارم. حجم كم است 300kb
براي اجراي فايل بايد برنامه پاورپوينت داشته باشيد
با دانلود حجم كم اين فايل پاورپوينتكه كاملا صوتي و انيميت است بوسيله قرآن سرعت نور بهاثبات رسيده
http://www.4shared.com/file/30143408/face7ff3/quran_farsi_.html
پس دانلود كنيد كه پشيمون نميشيدشما راحت با كليك روي لينك پس از لود كاملصفحه در وسط صفحه بروي
Download file
كليك كنيد
-
تشکرها 6
-
۱۳۸۷/۰۶/۰۳, ۲۲:۲۲ #2
بسم الله الرحمن الرحیم
آقای رضوان اگر فایل ها را در سایت آپلود کنید خیلی بهتر است.
با تشکر
-
تشکرها 3
-
۱۳۸۷/۰۹/۲۵, ۲۲:۳۶ #3
پس چرا این صفه باز نمیشه بابا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2ساعته الافیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!سره کارییییییییییییییم
-
۱۳۸۷/۰۹/۲۶, ۰۱:۲۴ #4
میشه یکمی بیشتر توضیح بفرمایید
تا جایی که ما می دونیم انجام دادن
کاری برای خدا نیاز به زمان ندار
حال اگر قبول کنید که رسیدن
دستورات خداوند بر اساس
سرعت نور می باشد جریان
قادر متعال چی میشه؟
-
۱۳۸۷/۰۹/۲۶, ۰۷:۱۵ #5
درود بر همه دوستان
اگر اشتباه نكنم مولف با برابر قرار دادن مسافتي كه ماه در فضا طي يك سال طي ميكند و مسافتي كه نور در يك شبانه روز طي مي كند. سرعت نور را محاسبه كرده است. اينكه اين دو مسافت يكي است خود تناسب بسيار جالبي است. البته من ارتباط اين تناسب با آيه مورد اشاره را به خوبي درك نكردم.
-
۱۳۸۷/۱۰/۰۸, ۰۷:۵۵ #6
بله مولف دقیقا همین رابطه رو اثبات کرده و من هم محاسبات رو چک کردم و هیچ مشکلی نداشت، محاسبات ریاضی و فیزیک به راحتی قابل اثبات هست و اگر درست باشه همه هم قبول میکنند، اما مشکل من هم دقیقا مثل شماست، یعنی متوجه نشدم که رابطه این آیه با این محاسبات چیه؟ یعنی نویسنده از کجا تو این آیه فهمیده که منظور این بوده که مسافتی که نور در یک شبانه روز طی میکنه برابر مسافتی هست که ماه در هزار سال طی میکنه؟
خوب از زمان نزول اون آیه تا به حال بیش از هزار سال میگذره اما هنوز هیچ اتفاق خاصی نیوفتاده و جهان هستی همچنان باقیست.
اگر کسی میتونه ارتباط بین آیه و محاسبات رو دقیقا اثبات کنه خوشحال میشیم که ما رو هم روشن کنه.
۱۳۸۷/۱۰/۰۹, ۰۸:۵۷ #7
دانشمندان مصری! مثل اینکه همانند حکمرانانشان ایات جهاد و پیکار با ظالم
را در قران فراموش کردند و کارشان شده همین مسائل
از کشفیات این دانشمندان
اعداد اول در قران
اعداد زوج و فرد
تعداد روزها (ایام) در قران 365
تعدادماه(12)
حروف مقطعه و بیشترین تکرار در همان سوره
رجل مساوی نسا پس زن و مرد مساویند
و.....
حالا هم سرعت نور
سرعت نور را که خداوند برای انسان عقل قرار داده و محاسبه میکند
پردازش قران روی مسائل مهمتری است
نگاهی گذرا به ایه قبل از ایه پنجم و افرینش اسمانها و زمین و مابین انها در شش روز و بعد ایه بعدی و اشاره به موضوع زمان است که عروج ارواح به
سوی بالا برابر 1000 سال ماست.
اما جالب اینکه عروج ارواح و حقایق ان محل فرودش کره ماه نیست.
دوم اینکه ماهیت ارواح بر کسی اشکار نیست چه برسد به سرعت انها
و اگر قرار بود سرعت انها برابر سرعت نور بگیریم فاصله فرود ارواح میشد
1000 سال نوری که همین توی کهکشان خودمون میشد میلیاردها کهکشان
دیگر هم سر کاری بودند.
و اما موضوع دیگر اشاره یکی از دوستان در همین تاپیک که میشود انرا بسط
داد
ابتدا خداوند زمان را آفرید یا مکان را ؟
افریده شدن مکانها در شش روز !
ایا به نظر شما زمان در افرینش خداوند معنا دارد یا این فقط اشارتی است
برای انسان تا بفمد موضوع بسیار مهمی را
البته خداوند در کتاب قران شکافنده این موضوعات را اولوالالباب معرفی میکند راز این رمز را میدانند. اما اگر بدانند نمی گویند چون
با مدعی مگوئید اسرار عشق و مستی
تا بیخبر بمیرد در رنج خودپرستی
برای فهمش باید نمره غرورمان یخ بزند! صفر شود!.
مطمئن باشید راز این رمز از این ایه بسیار بالاتر از محاسبه سرعت نور
است .
حرکت دانشمند مصری مثال این است که مثلا دو بیت از حافظ را برداریم
و حرفش را بشماریم ببینم کدامش به سن وفات حافظ میخورد و بگوییم
حافظ میدانسته کی میمیرد در این بیت از حافظ حروفش را جمع بزنید و ببینید سالروز وفاتش را تعیین کرده.
حالا اینکه حافظ از ان بیت چه مفهوم ژرفی را دنبال میکرده بماند
اگر سن وفات حافظ را نمیدانست این ادعا را نمیکرد.
اگر سرعت نور را قبلا کشف نمیشد این دانشمند مصری عمرا همچین
تحقیقی را داشت.
یکی میگفت خداوند در قران اشاره فرموده که شما را از بطون امهاتکم بیرون کشیدیم این به معنای پهلو است پس سزارین بهتر از زایمان طبیعیه ببینید
قران کی اشاره کرده به سزارین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
پیرمرد را لحظات اخر عمرش در بیمارستان گفتگو کردند
او کسی بود که یک اسیابان بود و بسبب کار خیرش قران بر دلش نازل شد
و صبح که بیدار شد دید قران را حفظ است
او گفت مرا به حوزه نجف و القاهره و قم و غیره بردند و همه شان میپرسیدند
این سوره چند ایه دارد چند حرف دارد چند کلمه دارد .......:Sokhan:
تعجبم چرا در مورد اسرار قراننپرسیدند و در بیمارستان ساعاتی بعد چشم
از دنیا بست.
اینهم بماند
ویرایش توسط غریبه : ۱۳۸۷/۱۰/۰۹ در ساعت ۰۹:۰۲
آفت تفکر تعصب است
السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین.
ببخشید اینجا از حضور شما بزرگواران خداحافظی میکنم مدیر محترم سایت ترجیج دادند تاپیک خداحافظی بنده حذف شود. بهر حال بدی و خوبی بقول قدیمیها از ما دیدید حلال کنید.
حق نگهدارتان دلهایتان پرامید و شاد باد.
-
۱۳۸۷/۱۰/۰۹, ۱۱:۱۹ #8
درسته غریبه عزیز. ما از قرآن چیز دیگه میخوایم اینها گیر دادند از توی قرآن اون چیزهایی که میدونیم رو برامون در بیارن که بگن قرآن معجزه هست.
اگر به داستان سلیمان و جابجایی تخت اعتقاد دارید باید بگم که:
تعریف سرعت ماده کاملا مشخص و اثبات شده هست ( میزان تغییرات مکان با توجه به تغییرات زمان - یا میزان جابجایی در یک بازه زمانی ) باید به این نکته هم توجه کرد که اگر قرار باشه جسمی به سرعت نور برسه باید شتابی براش در نظر بگیریم چون اگر جسم مادی یکدفعه از حالت سکون به سرعت نور برسه ( یا برعکس ) متلاشی میشه. ضمن اینکه اگر اشتباه نکنم طبق قوانین فیزیک اگر جسمی دارای سرعت نور بشه جرمش بینهایت میشه. حالا اگر قرار بود کارهای خدا هم محدود به این مادیات باشه احتمالا تخت رو که میخواستند با اون سرعت و شتاب منتقل کنند احتمالا پارچه ای که برای پشتی استفاده شده بود هم در زمان استارت حرکت تخت پودر میشد چه برسه به اینکه کل تخت توی اون زمان اندک اون فاصله زیاد رو طی کنه. پس از همین میشه نتیجه گرفت که تخت از حالت ماده خارج شده و منتقل شده و دوباره به حالت ماده برگشته.
در نتیجه اگر این داستان رو قبول دارید حتما متوجه میشید که آفرینش عالم هیچ نیازی به دو بعد زمان و مکان نداشته.
علاوه بر اون من فکر میکنم برداشت ما از آفریده شدن مکانها در شش روز کاملا اشتباه هست. کدوم مکانها در 6 روز آفریده شدند؟ شما میدونید؟ جهان ما همچنان در حال آفریده شدن و نابود شدن هست و هنوز نه آفرینش اون کامل شده نه نابود شدنش تمام شده. احتمالا اون 6 روز به چیز دیگه ای اشاره داره که خارج از ادراک ما هست.
ما برای اینکه مطلبی رو از خدا بگیریم در حواس 5 گانه خود محدود هستیم، نباید انتظار داشته باشیم که بتونیم همه علم ها رو درک کنیم، خدا به اندازه توانایی ما میتونسته به ما یاد بده، شما هیچ وقت نمیتونید به حلزون تهیه خوراک بوقلمون رو آموزش بدید مگر اینکه حلزون رو از حلزون بودن خارج کنید.
-
۱۳۸۷/۱۰/۰۹, ۱۴:۴۷ #9
خیلی باحال بود من که رشتم جغرافیای طبیعی حال اعظمو بردم چون میفهمم اینا چی چیه و چقدر زحمت کشیدی که اینا رو جمع کردی ولی بازم بیشتر کار کن تا بتونی هم مطالب متنوع و هم جذاب و جالب را در دید عموم بذاری اگه با این چیزا حال میکنی چند تا مطلب توی این زمینه ها یعنی ارتباط بین علم جغرافی و قرآن پیدا کن و جمع کن تا من اونارو توی سایتمون به اسمwww.qclubs.ir که همون سازمان فعالیت های قرآنی دانشجویان کشور مربوط به جهاد دانشگاهیه بذارم تا کسایی که کارشون اینه ازت خوششون بیاد و باهات قرارداد ببندن:Sokhan:
-
۱۳۸۷/۱۰/۰۹, ۱۵:۰۳ #10
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری