-
۱۳۸۷/۰۶/۰۲, ۱۸:۳۶ #1
- تاریخ عضویت
بهمن ۱۳۸۶
- نوشته
- 2,483
- مورد تشکر
- 6,391 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 22
- آپلود
- 0
- گالری
-
51
@...هفته ای به نام دولت...@
هفته دولت یادآور شهادت دو تن از راد مردان ایران اسلامی، شهیدان سرافراز رجایی و باهنر است و از این رو، این هفته دارای معانی و مفاهیم ارزشمند و والایی میباشد که با اصول و آرمانهای انقلاب اسلامی و حضرت امام راحل (ره) و مقام معظم رهبری عجین شده است .. معانی ارزشمندی که پس از شهادت این دو بزرگوار برای ما متجلی شده همواره روشنی بخش راه و مسیری است که دولتهای جمهوری اسلامی ایران آن را طی کرده و در دسترسی به اهداف توسعه بلند و کلان کشور و دستیابی آن به قلل رفیع موفقیت و پیشرفت،کمک شایانی کردند. بی شک، شهادت این شهیدان بزرگوار، همواره الهام بخش کوشش ها و تلاش هایی است که دولتمردان نظام اسلامی برای تعالی جویی و کمال یابی جامعه و پیشرفت و توسعه آن، انجام می دهند.
این واقعه همچون هفت تیر علی رغم خیال باطل دشمنان اسلام که معتقد بودند موجبات منزوی شدن مردم و سقوط نظام آن را فراهم می آورد , باعث رشد و آگاهی و حضور بیشتر و فعال مردم در صحنه گردید و نظام کاملاً تثبیت و بیمه شد.به همه تلاش های دولتمردان و روسای جمهور بعد از شهید رجائی که ادامه دهنده راه شهید رجائی و باهنر و از یاران صدیق و مورد تائید حضرت امام (ره) بودند , مثل دولت حضرت آیت الله خامنه ای و دولت آقای هاشمی رفسنجانی و آقای خاتمی و در حال حاضر دولت فعلی جناب آقای دکتر احمدی نژاد سپاس گوئیم و قدرانی کنیم و به همه زحمتکشان نظام جمهوری اسلامی خسته نباشید بگوئیم. . چرا هفته دولت ؟
هفته دولت یادآور شهادت دو تن از رادمردان ایران اسلامی، شهیدان سرافراز رجایی و باهنر است و از این رو، این هفته دارای معانی و مفاهیم ارزشمند و والایی می باشد که با اصول و آرمانهای انقلاب اسلامی و حضرت امام راحل (ره) و مقام معظم رهبری عجین شده است .
این واقعه همچون هفت تیر علیرغم خیال باطل دشمنان اسلام که معتقد بودند موجبات منزوی شدن مردم و سقوط نظام آن را فراهم می آورد , باعث رشد و آگاهی و حضور بیشتر و فعال مردم در صحنه گردید و نظام کاملاً تثبیت و بیمه شد.به همه تلاشهای دولتمردان و روسای جمهور بعد از شهید رجائی که ادامه دهنده راه شهید رجائی و باهنر و از یاران صدیق و مورد تائید حضرت امام (ره) بودند , مثل دولت حضرت آیت الله خامنه ای و دولت آقای هاشمی رفسنجانی و آقای خاتمی و در حال حاضر دولت فعلی جناب آقای دکتر احمدی نژاد سپاس گوئیم و قدرانی کنیم و به همه زحمتکشان نظام جمهوری اسلامی خسته نباشید بگوئیم. .
ایام این هفته فرصت های مهم و ارزنده برای دستاندرکاران در سازمان ها و نهادها و ادارات برای بازتاب دادن و انعکاس تحولات و پیشرفت ها و دستاوردهای حوزه های کاری خود فراهم می سازد که چه بسا، چنین فرصتی در طول ایام سال، به نحوی که در هفته دولت شاهد آن هستیم،ایجاد نگردد. بی شک، تمامی بدنه قوه اجرایی متشکل از نهادها و سازمانها و ادارات، نیازمند انعکاس کارها و عملکردهای خود به افکار عمومی بوده و ازاین رو در این هفته، کوشش همه نهادهای دولتی در چارچوب انعکاس شفاف و پویا و مستمر اقدامات و عملکردها متبلور می شود.
مردم با همه طیفهای اجتماعی و اقتصادی و فرهنگی، در این هفته در انتظار انعکاس و اطلاع رسانی پویا و شفاف نهادها و سازمان ها بوده و مایلند که از سیاهه اقدامات و فعالیتها و به طور کلی کارنامه قوه مجریه مطلع شوند و البته،این اطلاع رسانی انگیزه های شکل دهنده پلهای ارتباطی میان دولت و مردم را به شدت مستحکم کرده و هرگونه شکاف و روزنه در پیوندهای دولت و مردم را ترسیم خواهد کرد و این البته نیازمند اطلاع رسانی دقیق ، مستحکم و همه جانبه و توام با برنامه ریزی می باشد.
-
تشکرها 3
-
۱۳۸۷/۰۶/۰۲, ۱۸:۴۵ #2
- تاریخ عضویت
بهمن ۱۳۸۶
- نوشته
- 2,483
- مورد تشکر
- 6,391 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 22
- آپلود
- 0
- گالری
-
51
دولت اسلامی در کلام رهبری
دولت اسلامى شامل همهى كارگزاران نظام اسلامى است؛ نه فقط قوهى مجریه؛ یعنى حكومتگران و خدمتگزاران عمومى. اینها باید جهتگیرىها و رفتار اجتماعى و رفتار فردىِ خود و رابطهشان با مردم را با معیارهاى اسلامى تطبیق دهند تا بتوانند به آن اهداف برسند. بعد هم باید آن جهتگیرىها را در مدّ نگاه خودشان قرار دهند و بسرعت به سمت آن جهتگیرىها حركت كنند؛ این مىشود دولت اسلامى.. از همان اوان كار، تلاش براى تشكیل دولت اسلامى شروع شد. بعضىها مىگویند شما بعد از 27 سال مىخواهید دولت اسلامى تشكیل دهید؟ نه، تلاش و اقدام براى تشكیل دولت اسلامى از روز اول شروع شد؛ منتها افت و خیز داشته؛ پیشرفت و عقبگرد داشته؛ در جاهایى موفق بودیم، در برههیى موفق نبودیم. بعضى از ماها وسط راه پایمان لغزید؛ بعضى از ماها در اصل هدف مردد شدیم؛ بعضى از ماها نتوانستیم خود را نگه داریم؛ دلبستهى به رفتارهاى طاغوتى شدیم.
اسم ما كه دولت اسلامى باشد، كافى نیست؛ والّا قبل از ما چند دولت جمهورى اسلامىِ دیگر در منطقهى ما و آفریقا و جاهاى دیگر وجود داشته و الان هم هست. بنابراین اسم ما دولت اسلامى باشد، كافى نیست؛ باید عمل و جهتگیرى ما اسلامى باشد. اگر در اینها اختلال پیدا شد، حركت مستمر و مداوم و پویندهیى كه لازم است تا دولت اسلامى به صورت كامل شكل بگیرد، اسم ما كه دولت اسلامى باشد، كافى نیست؛ والّا قبل از ما چند دولت جمهورى اسلامىِ دیگر در منطقهى ما و آفریقا و جاهاى دیگر وجود داشته و الان هم هست.
معناى شعار دولت اسلامى این است كه ما مىخواهیم اعمال فردى، رفتار با مردم، رفتار بین خودمان، و رفتار با نظامهاى بینالمللى و نظام سلطهى امروز جهانى را به معیارها و ضوابط اسلامى نزدیكتر كنیم. این شعار، بسیار باارزش است؛ انشاءاللَّه به این شعار پایبند بمانید و این تلاش را جدىتر، بىآسیبتر و واقعىتر كنید
نكتهى دوم: یكى از شعارهاى این دولت، عدالت است. عدالت یقیناً محور انقلاب بود؛ در این شكى نیست. هیچ دولتى هم از اول نیامده صریحاً بگوید من نمىخواهم طبق عدالت رفتار كنم؛ لیكن من باید از آقاى احمدىنژاد تشكر كنم كه ایشان كار جدیدى كردند؛ عدالت محورى را به عنوان یك شعار گذاشتند وسط؛ این كار خیلى بزرگى بود. وقتى كه ایشان تبلیغات انتخاباتى مىكردند، به افراد خانوادهى خودم مىگفتم اگر آقاى احمدىنژاد رأى هم نیاورد، این خدمت بزرگ را به انقلاب كرد كه شعار عدالت محورى را مطرح كرد؛ نگذاشت به فراموشى سپردنِ این شعار بشود یك سنت. این شعار مطرح شد و ذهنها را به خودش متوجه كرد. خوشبختانه مردم هم فهمیدند، خواستند، دوست داشتند و رأى دادند. این كار، كار مهمى است. بنابراین عدالتمحور بودنِ این دولت حرف بزرگى است؛ طرح این شعار به عنوان محور حركت دولت، یك كار جدید است؛ خودش یك تحول است؛ به این پایبند باشید.
وظیفهى حتمىِ دیگرِ دولت اسلامى، گسترش علم و دانایى است؛ چون دولت اسلامى بدون گسترش علم و دانایى به جایى نخواهد رسید. گسترش آزاداندیشى هم مهم است. واقعاً انسانها باید بتوانند در یك فضاى آزاد فكر كنند. آزادى بیان تابعى از آزادى فكر است. وقتى آزادى فكر بود، بهطور طبیعى آزادى بیان هم هست مبارزهى با فساد، یكى دیگر از وظایف بسیار مهم است. من دربارهى مبارزهى با فساد اینقدر در صحبتهاى عمومى و خصوصى حرف زدهام كه فكر مىكنم تكرارى است. البته بحمداللَّه اركانى در این دولت هم خودشان به این مسأله كاملاً توجه دارند.
نكتهى بعد، تأمین عزت ملى است. یك ملت اگر احساس عزت كرد، پیشرفت خواهد كرد و خواهد بالید؛ اما اگر توسرى خورد، استعدادها در او خفه خواهد شد.مبارزهى با سلطه هم یكى از وظایف دولت اسلامى است مطلب دیگرى كه عرض مىكنم، این است كه كارى كنید خدمترسانى شما محسوس شود. واقعاً گاهى اوقات دولتها سرمایهگذارىهایى كردند كه خیلى هم كلان نبوده؛ اما اثرش را مردم در مقابل چشمشان دیدند. در كنار این، نظام پاسخگویى را براى خودتان متحتّم بدانید.
توصیهى دیگر، كار جمعى و متوازن است. نكتهى بعد، توجه به سادهزیستى است. یكى از شعارهاى خوب آقاى احمدىنژاد مسألهى سادهزیستى است برادران عزیز و خواهران عزیز! بارتان سنگین و كارتان دشوار است. اگر خوب عمل كنید، اجرتان دو برابر است؛ اما اگر خداى نكرده بد عمل كنید، مؤاخذهتان هم د و برابر است
بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامى در دیدار رئیس جمهور و هیأت وزیران 8/ شهریور/84
منبع: سایت دفتر حفظ و نشر آثار آیت الله العظمی خامنه ای
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۷/۰۶/۰۲, ۱۹:۰۱ #3
- تاریخ عضویت
بهمن ۱۳۸۶
- نوشته
- 2,483
- مورد تشکر
- 6,391 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 22
- آپلود
- 0
- گالری
-
51
ارزیابی رهبری از دولت نهم
شما هم دولتى هستید كه این دو خصوصیت را جزو شعارها و برنامههاى عملكرد خودتان قرار دادهاید؛ هم به مردم امید مىدهید، هم وعدهى عدالت مىدهید. همان امید هم به خاطر این است كه شما پرچم عدالت را بلند كردهاید و دم از عدالت مىزنید. حقیقتاً هم خلأ امروز دنیا، بیش از همه چیز خلأ عدالت است. در كشور و جامعهى خود ما هم بیشترین چیزى كه این جامعه تشنهى اوست، عبارت است از عدالت. وقتى ما به مشكلات، كمبودها، توقعات و انتظارات مردم و آرزوهاى بلندى كه در ذهن خود ما براى مردم هست، نگاه مىكنیم، مىبینیم تقریباً همهى اینها برمىگردد به مسئلهى تأمین عدالت؛ كه اگر عدالت تأمین بشود، همهى این چیزها حل خواهد شد. شما عدالت را مطرح كردید، خیلى خوب است. البته ممكن است در این وادى طولانى و پرخطر و دشوار، شما بتوانید قدمهایى را طى كنید؛ ممكن است تا پایان راه، عمرهاى ما یا فرصتهاى خدمتگزارى كفاف ندهد؛ اما همین قدمى كه مىگذارید و جهتى كه اتخاذ كردهاید، بسیار باارزش و زندهكنندهى این شعار است.
...تقریباً دو سال است كه شماها مشغول خدمتید. در این دو سال، آنچه كه من از رفتار این دولت تلقى كردم، اینهایى است كه عرض مىكنم و تصور مىكنم ناظران برخوردار از انصاف هم - كه اكثریت نزدیك به اتفاق ملت ایران هستند - همین دریافتها و برداشتها را داشته باشند:
شعارهاى شما، فضاى اصولگرایى و فضاى ارزشهاى انقلابى و فضاى وفادارى به مبانى امام و انقلاب را بر جامعه حاكم كرده است؛ این خیلى چیز باارزشى است. اولین و مهمترین شاخصهى دولت شما این است. و دوم، همین پایبندى به عدالت است كه عرض كردیم. ممكن است شماها نتوانسته باشید - یا تا آخر هم نتوانید - همهى آنچه را كه در مورد عدالت مىباید انجام داد، انجام بدهید؛ لكن نفس رویكرد شما به عدالت، چیز بسیار باارزشى است و هر مقدارى كه مىتوانید بایستى حركت كنید كه:
به را بادیه رفتن به از نشستن باطل
که گر مراد نجوییم به قدر وسع بکوشیم
بهتر از این است كه انسان اصلاً دم از عدالت نزند، عدالت را فراموش كند، عدالت را در لابهلاى مفاهیم دیگرى مخفى و گم كند و از ذهن و چشم انسان دور بشود. اینها جایز نیست. وقتى عدالت رو آمد و به عنوان یك معیار و شاخص اصلى مورد توجه قرار گرفت، بهطور قهرى در برنامهها هم خواهد آمد. پایبندى به عدالت هم، شاخصهى بعدى است.. شعارهاى شما، فضاى اصولگرایى و فضاى ارزشهاى انقلابى و فضاى وفادارى به مبانى امام و انقلاب را بر جامعه حاكم كرده است؛ این خیلى چیز باارزشى است. اولین و مهمترین شاخصهى دولت شما این است. پایبندى به خدمت هم یكى از شاخصههاى این دولت است كه قابل ارجگزارى و ذكر است. پركارى این دولت هم انصافاً چیز برجستهاى است؛ حتى بعضیهایى كه مخالف هم هستند، این را نمىتوانند انكار كنند؛ یعنى بىانصافیها هرچه هم زیاد باشد، نمىتواند بر این حقیقت غلبه پیدا كند كه دولت شما انصافاً دولت پركارى است و تلاشتان و كارتان و تحركتان خیلى زیاد است. این بسیار جاى خرسندى دارد.
خصوصیت دیگر، شجاعت این دولت و قاطعیت اوست. این كار بزرگى كه شما براى سهمیهبندى بنزین انجام دادید كه یك قدم اولى است تا یارانهها هدفدار و هدفمند شده و به آن سرمنزل خود هدایت و مصرف بشود. از جملهى خصوصیات دیگرى كه من یادداشت كردهام در اینجا بگویم، مسئلهى روحیهى تحولگرایى و نوآورى و اصلاح است. همینطور كه الان آقاى رئیسجمهور گزارش دادند، تغییراتى كه در ساخت عمومى تشكیلات دستگاه و دولت داده مىشود، خیلى كارهاى اساسىاى است. اصلاح هم واقعاً همینهاست كه انسان بیاید و در جهت صلاح، بخشهاى مختلف را نگاه كند و ساختها را بهطور اساسى تغییر بدهد و دگرگون كند
یك خصوصیت دیگر هم كه باز جاى ذكر دارد، این است كه این دولت در برابر زیادهخواهیهاى استكبار، دچار انفعال نشد؛ این بهنظر من خیلى مهم است كه در تعامل با دنیا، انسان جاى خودش را بداند، خواست خودش را بداند، نیرو و قدرت خودش را بداند و بداند كه باید چهكار كند
در رساندن خدمت به افراد محروم جامعه و عدالت، به اعتقاد این مسئلهى سفرهاى استانى خیلى مهم است. این كارى كه آقایان بر دوش گرفتید و راه افتادید و رفتید و همهجاى كشور را زیر پا گذاشتید و با مردم تماس گرفتید و از نزدیك درد دلهاى مردم را - كه از زبان مسؤولینشان، ائمهى جمعهشان و افراد شاخصشان گفته مىشود - شنیدید، خیلى بهنظر من خوب است. بنده خودم سالهاست در مسائل اجرائى و غیر اجرائى این كشور هستم؛ اما وقتى به یك منطقهاى مسافرت مىكنم و برمىگردم، معلومات من نسبت به آن منطقه چند برابر معلوماتى مىشود كه انسان از روى كاغذ و در گزارشها بطور کامل می بینید پایبندى به خدمت هم یكى از شاخصههاى این دولت است كه قابل ارجگزارى و ذكر است. پركارى این دولت هم انصافاً چیز برجستهاى است.
بحمداللَّه شما این موفقیتها را داشتهاید. حالا وظیفهتان در قبال این موفقیتها چیست؟ وظیفهتان شكر است؛ شكر خداست. مبادا كسى از شما - چه آقاى رئیسجمهور، چه یكایك حضرات - تصور كنند كه اینها را شما بودید كه انجام دادید. نه، خداى متعال بود كه به شما این توفیق را داد. هركارى كه شما كردید به توفیق الهى بود، با قوّتى بود كه خدا به شما داده بود، با شوقى بود كه خدا در دلتان گذاشته بود، با فرصتى بود كه خدا براى خدمتگزارى به شما داده بود مبادا غرور ما را بگیرد سفارش اول ما مسألهى «سند چشمانداز» است. در گزارش آقاى رئیسجمهور یك جملهى كوتاهى گفته شد و اسم سند چشمانداز آمد؛ لكن این كافى نیست. سند چشمانداز، یك مسألهى فرادولتى است؛ مال این دولت و آن دولت و این سیاست و آن سیاست و این جریان و آن جریان نیست؛ محصول یك كار فشرده و متراكم است؛ كارِ كارشناسى شده است؛ و درست هم هست. این سند، در واقع برنامهى كلان بیستسالهى ماست و یك سند به معناى حقیقى كلمه است .
سفارش دوم مسألهى تقویت كارشناسى است. من حرفهایى را كه مخالفان شما و منتقدان باانصاف و بىانصاف شما در زمینهى كارشناسى نشده بودنِ كارهاى دولت ذكر مىكنند، هیچ جدى نمىگیرم و آنها ملاك قضاوت من نیست؛ چون مىبینم كه یك جاهائى كارهاى كارشناسى بسیار خوبى هم انجام مىگیرد؛ اما مىخواهم تأكید كنم بر اینكه كار كارشناسى را حقیقتاً جدى بگیرید یك سفارش دیگر من مسألهى تعامل با دیگر قواست. خوشبختانه امروز روابط قوهى مجریه با قوهى مقننه و قوهى قضائیه روابط خوبى است؛ لكن در بدنه باید این تعامل تقویت بشود؛ یعنى كوشش بشود كه تعامل منطقى و صحیح برقرار شود یك مسئله هم این گرانی هاست؛ این را واقعاً فكرى برایش بكنید. گرانی ها - بخصوص در مسئلهى مسكن و برخى از كالاها - واقعاً وجود دارد و به مردم فشار مىآورد.نكتهى دیگرى كه مىخواهم سفارش بكنم، مسألهى اطلاعرسانى است كه آن روز هم در اجتماع كارگزاران دولتى گفتم؛ واقعاً اطلاعرسانى را قوى كنید؛ رسانههاى مناسب را تغذیه كنید؛ رسانهى ملى هم باید در مورد دولت كار فعالانه بكند نكتهى بعدى كه مىخواهم سفارش كنم، این است كه از بخش فرهنگ رفع مظلومیت كنید. بخش فرهنگ انصافاً بخش مظلومى است. الان در گزارش آقاى رئیسجمهور، اصلاً اسمى از فرهنگ نیامد؛ یا در اولویتبندیها این اولویت فداى اولویتهاى دیگر شد و آنها تقدم پیدا كرد كه در كوتاهى وقت، بیان بشود! این مظلومیت است دیگر. واقعاً مسألهى فرهنگ را دست كم نگیرید. خیلى از مشكلات جامعهى ما با فرهنگسازى حل مىشود.
به همین مناسبت و در همین جهت، من به مسألهى علم و تحقیقات بپردازم. خیلى باید به مسألهى نهضت علمى در كشور اهمیت داد؛ باید آن را جدى گرفت خودتان را عالم كنید. كشورتان و ملتتان را در قافلهى علم جلو ببرید. ما در این زمینه عقبماندگى داریم. لعنت خدا بر آن كسانى كه در هنگام خود، اولویت علم و تحقیق را در این كشور نفهمیدند و كشور را عقب نگه داشتند یك مسئله هم مسئلهى سیاستهاى اصل 44 است كه حالا بهطور موردى من این را عرض مىكنم؛ سیاستهاى اصل 44 خیلى مهم است یك مسئله هم كه باز یك مسئلهى موردى است كه مىخواهم عرض بكنم، مسئلهى این گرانیهاست؛ این را واقعاً فكرى برایش بكنید. گرانیها - بخصوص در مسئلهى مسكن و برخى از كالاها - واقعاً وجود دارد و به مردم فشار مىآورد.
بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامى در دیدار رئیس جمهور و اعضاى هیأت دولت به مناسبت هفته دولت و در آستانهى نیمهى شعبان 4/شهریور/86
منبع: سایت دفتر حفظ ونشر اثار آیت الله العظمی خامنه ای
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۷/۰۶/۰۲, ۱۹:۲۴ #4
- تاریخ عضویت
بهمن ۱۳۸۶
- نوشته
- 2,483
- مورد تشکر
- 6,391 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 22
- آپلود
- 0
- گالری
-
51
خانواده محترم دکتر احمدی نژاد
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۷/۰۶/۰۲, ۲۰:۴۰ #5
- تاریخ عضویت
بهمن ۱۳۸۶
- نوشته
- 2,483
- مورد تشکر
- 6,391 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 22
- آپلود
- 0
- گالری
-
51
يک رئيس جمهور شگفت انگيز!
شبکه فاکس نيوز آمريکا زماني از محمود احمدي نژاد، رييس جمهور ايران پرسيد: «زماني که شما هنگام صبح به آينه نگاه مي کنيد چه چيزي به خودتان مي گوييد؟» و احمدي نژاد پاسخ داد: «من شخصي را در آينه مي بينم و به وي مي گويم به خاطر داشته باش، شما فردي بيش از يک خدمتگزار کوچک نيستي، امروز مسئوليت سنگيني پيش روي شماست و آن خدمتگزاري به ملت ايران است.»
به گزارش عصر ايران هفته نامه ساندي آيلند، چاپ سريلانکا، در گزارشي با بيان اين مقدمه به بررسي ساده زيستي رييس جمهور ايران پرداخت و نوشت: "احمدي نژاد زماني که به مسند رياست جمهوري تکيه زد با اهداي کليه فرش هاي گران قيمت دفتر رياست جمهوري به يکي از مساجد تهران و جايگزيني آن با فرش هاي معمولي و ارزان قيمت باعث شگفتي خيلي ها شد."
وي همچنين با مشاهده يک اتاق بسيار تجملاتي و پرزرق و برق براي استقبال از شخصيت هاي بسيار مهم دستور داد در اين اتاق بسته شود و در مقابل از مسوولان تشريفات خواست يک اتاق معمولي برخوردار از صندلي هاي چوبي را براي اين منظور آماده کنند..علاوه بر اين رييس جمهور ايران هر زمان تحت مسووليت خود به انتصاب وزيري اقدام مي کند از وي يک سند امضاشده دريافت مي کند که در آن تاکيد شده سطح زندگي وزير مورد نظر نبايد اشرافي باشد، حساب هاي شخصي وي و بستگانش تحت نظر خواهد بود و روزي که اين فرد وزارت خانه را ترک مي کند بايد از وي به نيک نامي ياد کنند. از اين رو وي و بستگانش اجازه نخواهد داشت از هرگونه مزاياي پست وزارت استفاده کنند.
به نوشته ساندي آيلند احمدي نژاد در زمان به قدرت رسيدن اول از همه ميزان دارايي هاي خود را اعلام و عنوان کرد: وي صاحب يک خودرو پژو 504 مدل 1977 و يک خانه قديمي است که 40 سال قبل از پدرش در يکي از مناطق فقيرنشين تهران به وي ارث رسيده است.همچنين تنها پولي که به حساب وي واريز مي شد مربوط به حقوق وي از استادي دانشگاه بود که اين مبلغ تنها در حدود 250 دلار در ماه بوده است.
اين گزارش مي افزايد: "محض اطلاع شما رييس جمهور ايران همچنان در همان خانه قبلي ساکن است و اين در حالي است که وي رييس جمهور کشوري است که از نظر استراتژيکي، اقتصادي، سياسي و با توجه به ذخاير نفت خود يکي از مهم ترين کشورهاي دنيا محسوب مي شود."وي حتي حقوق شخصي خود از رياست جمهوري را با اين استدلال که همه دارايي ها متعلق به ملت ايران است و شخص وي حافظ ملت محسوب مي شود، دريافت نمي کند.به نوشته ساندي آيلند يکي از مسائلي که تاکنون کارکنان ستاد رياست جمهوري را تحت تاثير قرار داده، کيف احمدي نژاد است که هر روز آن را به محل کار خود مي آورد. اين کيف حاوي صبحانه وي، تعدادي ساندويچ يا نان همراه روغن زيتون و پنير است که توسط همسرش آماده شده و رييس جمهور آن را با لذت تناول مي کند.
همچنين از مسائل ديگري که احمدي نژاد در مورد تغيير آن اقدام کرد به هواپيماي شخصي رييس جمهور مربوط مي شد که احمدي نژاد به منظور صرفه جويي در هزينه هاي خزانه عمومي مملکت دستور تعويض آن را صادر و اعلام کرد: وي با يک هواپيماي عادي سفرهاي خود را انجام خواهد داد.علاوه بر اين برگزاري نشست هاي گاه و بيگاه با وزرا يکي از برنامه هاي احمدي نژاد محسوب مي شود که وي به اين منظور پست مدير دفتري رياست جمهوري را از ميان برداشت تا هر وزيري بتواند بدون واسطه وارد دفتر وي شود و احمدي نژاد از ميزان فعاليت و کارايي اين وزير مطلع شود.
رييس جمهور ايران در اقدامي ديگر از تشريفات پرهزينه مراسم استقبال از شخصيت هاي خارجي کاست..اين گزارش اضافه مي کند: "احمدي نژاد هر زمان قصد اقامت در هتل را دارد جهت اطمينان از مسوولان درخواست مي کند از دادن اتاقي با تختخواب بزرگ به وي خودداري کنند چرا که او ترجيح مي دهد بر روي يک تشک ساده با پتو و بر روي زمين استراحت کند."
ساندي آيلند در پايان نوشت: "هنگام نماز مي توان مشاهده کرد که احمدي نژاد در صف اول نمي ايستد و ترجيح مي دهد در صفوف بعدي به اقامه اين فريضه بپردازد."
-
تشکر
-
۱۳۸۷/۰۶/۰۲, ۲۰:۵۹ #6
- تاریخ عضویت
اسفند ۱۳۸۵
- نوشته
- 5,435
- مورد تشکر
- 4,566 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
27
اما در مورد دولت!
بله!
بله!
بله!
دولت چیز خوبی است!
من دولت را دوست دارم!
دولت یک کلمه چهار حرفی است!
.
.
.
.
.
. اینا که همش شوخی بود!
اما انصافا دولت مردمی و خوبی داریم!
خدا رییس جمهور عزیز رو حفظ کنه که لااقل دلش برای هموطنانمون می تپه و مشکلات مردم برای مهمه...
خدا خیرت بده دکتر احمدی نژاد عزیز!
موفق باشی رییس جمهور محترم!
دست به دست من بده
پا به پای من بیا
نگو امروز مال ما
بگو فردا رو میخوام
به لطف الهی فردا از آن ماست....
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۷/۰۶/۰۳, ۱۶:۵۷ #7
- تاریخ عضویت
بهمن ۱۳۸۶
- نوشته
- 2,483
- مورد تشکر
- 6,391 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 22
- آپلود
- 0
- گالری
-
51
خوب و بد دولت نهم
محمود احمدی نژاد که به اذعان موافقان و مخالفانش "متفاوت ترین" رییس جمهور ایران است، در انتخابات خرداد ماه 1384 گوی سبقت را از دیگر رقبا ربود و به عنوان ششمین رییس جمهور ایران انتخاب شد. اکنون که 3 سال از دولت او می گذرد امکان ارزیابی عملکرد دولت او وجود دارد. در گزارش زیر می کوشیم مورادی را بر آنها اجماع بیشتری وجود دارد برشمریم.
دکتر محمود احمدی نژاد را به اذعان موافقان و مخالفانش باید "متفاوت ترین" رییس جمهور ایران دانست.
دستاوردهای دولت نهم:
1- سفرهای استانی و توجه به روستاها
به هر دلیلی که بوده عمده امکانات کشور در سالهای پیشین به شهرها و عمدتا شهرهای بزرگ اختصاص یافت. احمدی نژاد که با هدف تمرکز زدایی از تهران، پای به صحنه انتخابات گذاشت، بعد از پیروزی در انتخابات به جای تکیه زدن بر کرسی ریاست جمهوری، به سفرهای استانی مبادرت کرد تا در طول این سفرها اعتبارات دولتی را در اقصی نقاط کشور توزیع کند. اکنون دور دوم سفرهای استانی در جریان است.
2- کارت سوخت
شاید آمدن موضوع جزیی ای چون کارت سوخت در زمره دستاوردهای دولت عجیب باشد، به ویژه آنکه توزیع این کارت دردسرهایی را برای مردم به دنبال داشته و دارد اما اگر منصفانه بنگریم یکی از اقدامات مثبت دولت قلمداد میشود. در سال انجام طرح کارت سوخت میزان یارانه های اختصاص یافته به واردات بنزین به بیش از 5 میلیارد دلار رسید که 4 برابر یارانه نان و گندم از کل بودجه آموزش و پروش بیشتر است! آیا عاقلانه بود که این حجم از پول را در خودروها بسوزانیم و به محیط زیست ضرر بزنیم؟
3- پرونده هسته ای
بی تردید پرونده هسته ای ایران پیچیده ترین مساله سیاست خارجی ایران در چند دهه اخیر است. دولت نهم توانست با شجاعت و تدبیر این مساله را به پیش ببرد و از مواضع مسلم ایران در برخورداری از انرژی هسته ای کوتاه نیاید. چرا که خصلت استکبار این است که اگر قدمی به عقب برداری آنها گامی به پیش خواهند آمد.
4- اقدامات عمرانی
حجم اقدامات عمرانی صورت گرفته در دولت نهم از لحاظ حجم و تعداد در مقایسه با سایر دولتها قابل مقایسه نیست. این اقدامات در حیطه های مختلفی چون راه سازی، بهداشت و درمان، مدرسه سازی و ورزش در حال انجام است.
انتقاد از دولت نهم
1- تغییر 9 وزیر
هر چند محمود احمدی نژاد به درستی تغییر وزرا را حق رییس جمهوری می داند اما مسلم است که هر تغییر وزیری هزینه های فراوانی را به همراه خواهد داشت. در مدتی که وزراتخانه بدون وزیر خواهد بود با سرپرست اداره می شود. هر وزیری نیز سبک و سیاق خود را در اداره دارد و تا آن سبک و سیاق حاکم شود و مدیران وزارت خانه با آن آشنا شوند وزیر رفته است.
2- تورم
تورم به افزایش قیمت کالا ها گفته می شود. بسیاری از مردم از محاسبات پیچیده اقتصادی سر در نمی آورند اما افزایش قیمت کالا ها برای آنها محسوس است. به هر دلیلی که بوده در برخی موارد کنترل تورم از دست دولت خارج شد.
3- قطع گاز و قطع برق
در زمستان سال قبل با قطع گاز وارداتی از ترکمنستان بخشهایی از کشور در اوج سرما با قطعی گاز روبرو شدند و در تابستان امسال نیز به دلیل خشکسالی و از مدار خارج شدن نیروگاه های آّبی قطعی برق بر مردم تحمیل شد. هر چند دلایل گفته شده در جای خود درست است اما عدم برنامه ریزی دولت و عدم سرمایه گذاری مناسب در صنایع گاز و برق را نیز نباید نادیده گرفت.
درانتظار آینده:
قضاوت در مورد برخی از اقدامات دولت نهم نیز هنوز زود است و باید به انتظار آینده نشست. اقداماتی چون طرح تحول اقتصادی که مرحله اول آن با جمع آوری اطلاعات اقتصادی خانوارهای ایرانی کلیک خورده و قرار است تحولی عمده را در محورهای مهمی چون بیمه، بانک، بهره وری، یارانه ها و... به دنبال داشته باشد.. طرح تمرکز زدایی از فوتبال و اختصاص تیمهای تهرانی به استانها که برخی معتقدند به ضرر فوتبال ملی تمام می شود و برخی آن را مایه تقویت فوتبال می دانند.. سرانجام پرونده هسته ای نیزهنوز مشخص نیست. امیدورایم دیپلماتهای دولت نهم و در راس آنها دکتر سعید جلیلی بتوانند پرونده ایران را از شورای امنیت به آژانس بین المللی انرژی اتمی بازگردانند.
گروه جامعه و سیاست، حمید نساج، دانشجوی دکترای علوم سیاسی
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۷/۰۶/۰۳, ۲۰:۵۵ #8
- تاریخ عضویت
اسفند ۱۳۸۵
- نوشته
- 5,435
- مورد تشکر
- 4,566 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
27
خدا دولت اسلامی رو انشالله حفظ کند .
خدمت گذاران واقعی به اسلام و مسلیمن رو در پناه حق استوار بدارد.
دست به دست من بده
پا به پای من بیا
نگو امروز مال ما
بگو فردا رو میخوام
به لطف الهی فردا از آن ماست....
-
۱۳۸۷/۰۶/۰۴, ۱۵:۳۷ #9
- تاریخ عضویت
اسفند ۱۳۸۶
- نوشته
- 1,045
- مورد تشکر
- 4,260 پست
- حضور
- 2 ساعت 1 دقیقه
- دریافت
- 191
- آپلود
- 52
- گالری
-
45
به مناسبت پيروزمنديهاي پي درپي دكتراحمدي نژاد درعرصه هاي داخلي وخارجي
اين آقا ،محمود احمدي نژاد است .اسمش اين روزها نقل خيلي از محافل است. يك ويژه گيهايي دارد كه نگو ونپرس .قدي دارد كوتاه ،اما به اعتراف بسياري از آگاهان ،نبايد اينجوري ديدش،دهبرابرش ناپيداست وبا همين قد كوتاه،آنچنان محكم پايش راگذاشته است بيخ گلوي امپرياليسم وصهيونيسم كه خرخر خفه شدنشان حتي نوكرهاي فارسي زبان آنهارو هم سخت متوحش كرده است.اين اعجوبه ،شبانه روزي حدودا 48 ساعت كار مي كند وكمتركسي تابه حال خوابيدن اوراديده است.
مي گويند هميشه بادوتا هواپيما به مسافرت مي رود وهواپيماي دوم جگرش جگرش رو حمل مي كند!آخركارهايي كه او انجام داده كسي نمي توانسته بايك جگرمعمولي ازپسش بربياد.
كارهايي مثل كاهش نرخ سودتسهيلات بانكي ،توزيع سهام عدالت ،حذف سازمان عريض وطويل مديريت وبرنامه ريزي ،سهميه بندي بنزين ،مبارزه با اختاپوسهاي اقتصادي ،آزادسازي سواحل شمال ،سفرهاي استاني با هييت دولت ومهمترازهمه تشكيك درمسيله ي هولو كاست وسينه سپر كردن براي غني سازي اورانيوم وخلاصه جان به سر كردن غرب وآمريكا واسراييل وحمله ي دليرانه به جاي دفاع بزدلانه
اما اصلي ترين ويژه گي محمود خان ،لبخند خونسردانه ومكش مرگ ماي اوست كه شده است بلاي جان همه ي رساته هاي صيهونيستي .چه بسا گزارشگران كهنه كار اين رسانه ها با هزار من ادعا درپيچاندن مخاطب ،كه وقتي با محمود خان به مصاحبه مي نشينند با همين لبخند مكش مرگ ماي اوضربه فني شده ،قافيه رو مي بازند وتشنج عصبي مي گيرند.شايع است كه او با همين لبخند مكش مرگ مايش برخي شبها به خواب بوش ورايس و ساركوزي واولمرت وپرزونتانياهوواينها مي رود وبا عث مي شود كه صبح همه ،ملافه هايشان راعوض كنند.روان پريشي سران اسراييل وكاخ سفيد وكاخ اليزه وكاخ با كينگهام ،ازهمين لبخندمكش مرگ ماي محمود خان ،دردبي درماني شده كه هيچ دكتري قادر به علاجش نيست.
با همه ي اين احوال ،اين لبخند هاي محمود خان هرچند پدر همه ي زورگويان رادر آورده ،اما ملتهاي دنيا ومخصوصا مردم ايران ،عاشقش هستن ومخصوصا كه مي دونن لبخندزدنهاي رييس جمهورشون مثل بعضي ها مصنوعي نيست ومثل همه ي كارهاي ديگرش ،ازته دل واقعي است ،محمود خان رو دوستش دارن حمايتش مي كنند وبرايش دعا مي كنند .اين را هم مي دونن كه آقا محمود ،درمقابل دشمنان اسلام خان است ،امادرمقابل مردم كشورش ،خودرانوكر وخادم آنها مي داند ...
درود بر رييس جمهور مردمي وعزيز
-
تشکر
-
۱۳۸۷/۰۶/۰۹, ۰۶:۳۵ #10
- تاریخ عضویت
اسفند ۱۳۸۶
- نوشته
- 1,045
- مورد تشکر
- 4,260 پست
- حضور
- 2 ساعت 1 دقیقه
- دریافت
- 191
- آپلود
- 52
- گالری
-
45
فايل پي دي اف
درحدود90صفحه
براش واقعا زحمت كشيده شده
توصيه مي كنم حتما ببينين....
موفق
توجه :آپلودسايت مث هميشه خراب بودمن فعلا كاردارم لطف كرده به معصومي خبردهيد دراسرع وقت مي ذارم
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری