جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید

موضوع: تذکّر بسیار مهم :مواظب روانشناسان مشاوره ای در مدارس دخترانه باشید!
-
۱۳۹۳/۰۸/۲۸, ۰۹:۱۷ #11
- نوشته
- 4,908
- مورد تشکر
- 20,031 پست
- حضور
- 57 روز 19 ساعت 44 دقیقه
- دریافت
- 217
- آپلود
- 104
- گالری
-
16
خواهر بزرگوارم سرکار خانم عرفانی
با سلام و عرض ادب و احترام
من با تمام فرمایشاتتان کاملاً موافقم و فرمایشات این حاج آقا( روحانی) تنها راهکار نیست ولی شما هم تأیید نمودید که دو مورد را خودتان دیده اید و من فقط میخواستم همین موارد را تذکر بدهم و شما خودتان بهتر با تفکرات من آشنایی دارید:
این راهکاری که ایشان ارائه نموده اند اصلاً راهکار نیست!
راهکارهای اصلی را مدیران تراز اول کشور همه میدانند ولی چون بعد از عروج ملکوتی امام راحل ره و تمام شدن دفاع مقدّس که خود یک فرهنگ بود و رهبری امام خامنه ای دامة تأییداتهبدون توجّه به تذکرات ایشانهر کسی آمد که تیشه به ریشه زدند تا در حال حاضر جوانان ما هزاران مشکل سر راهشان هست و من هر جوان عزیزی را که در راه می بینم آنقدر متأثّر میشوم که ... من کلیپهای رسمی از آقایان دارم که بدلیل مصالح سایت آنها را نمی شود در ا ینجا آپلود کرد!
گزافه گویی مرا عفو فرمایید!
سپاسگزارم
التماس دعا
ویرایش توسط Partofar : ۱۳۹۳/۰۸/۲۸ در ساعت ۱۰:۳۲
اين الفاطميون
مدعي گويد كه با يك گل نميگردد بهار
من گلي دارم كه عالم را گلستان ميكند
مینوی من مینای من پیدا و ناپیدای من
ای منجی گیتی بیامهدی بیا مهدی بیا
-
-
۱۳۹۳/۰۸/۲۸, ۱۹:۲۹ #12
- نوشته
- 6,465
- مورد تشکر
- 25,240 پست
- حضور
- 71 روز 10 ساعت 31 دقیقه
- دریافت
- 11
- آپلود
- 0
- گالری
-
11
سلام
نه!
منظور جنای سیدتی زینب این است که کسانی که در مدارس وبا تفکرات غرب گرایانه به دانش آموزان مخصوصا دختران مشاوره می دهند به جای مشاوره دادن به طریق اسلام ناب سعی می کنند آنچه که در غرب توسط متفکرین منور المغز نها گفته شده به خانم ها القاء کنند!
نظر من این است که علاوه بر حضور مشاورین متعهد از مشاورین متبحر حوزه نیز در مدارس استفاده شود!
ثمره خوبی دارد!
به نظر ما حرکت امام خمینی دقیقا مقدمه سازی ظهور امام عصر(عج) است,لذا باید تقویت شود,ظهور امام عصر(عج)یک مسئله کاملا منطقی است و باید به شدت با خرافات و تیپ افسانه ای که برای ایشان درست شده مبارزه کرد و فهماند که ظهور هم به دست خود ماست,هرگاه مبنای برنامه ریزی ما این مسئله باشد به آن خواهیم رسید و لا غیر.با التماس و اشک و زاری تنها هیچ کاری صورت نمی گیرد.
-
تشکرها 4
-
۱۳۹۳/۰۸/۲۸, ۱۹:۳۶ #13
- نوشته
- 6,465
- مورد تشکر
- 25,240 پست
- حضور
- 71 روز 10 ساعت 31 دقیقه
- دریافت
- 11
- آپلود
- 0
- گالری
-
11
سلام
من هم خاطره دارم از دین گریزی!
یعنی شرمم می آید بگویم معلم قرآن زمانی که ما رفتیم مسجد قرآن اد بگیریم به خاطره غلط خواندن بچه ها بچه ها را مسخره می کرد!
من اعتراض کردم که مسخره نکنید.من خودمم هم یکی دو کلمه را غلط خواندم مسخره کرد.گفتم دیگه نمی آیم کلاس قرآن!گفت خوب نیا.مهم نیست!
من الان روان خوانی و روخوانی قرآنم خیلی خیلی خوبه ولی تجوید مشکل دارم!
هربار رفتیم به مسجد گفتیم کلاس قرآن بگذارید نمی گذارد.الان هم دارالقرآن مسجد را منحل کرده اند.ما هر شب قرآن خوانی داشتیم یک صفحه الان دیگه نداریم دیگه نداریم دیگه نداریم!
چون روحانیت مسجد با بسیجی ها به شدت به مشکل خورده!!!!!!!!!!!!!
به نظر ما حرکت امام خمینی دقیقا مقدمه سازی ظهور امام عصر(عج) است,لذا باید تقویت شود,ظهور امام عصر(عج)یک مسئله کاملا منطقی است و باید به شدت با خرافات و تیپ افسانه ای که برای ایشان درست شده مبارزه کرد و فهماند که ظهور هم به دست خود ماست,هرگاه مبنای برنامه ریزی ما این مسئله باشد به آن خواهیم رسید و لا غیر.با التماس و اشک و زاری تنها هیچ کاری صورت نمی گیرد.
-
-
۱۳۹۳/۰۸/۲۹, ۰۶:۲۹ #14
- نوشته
- 7,449
- مورد تشکر
- 25,951 پست
- حضور
- 61 روز 5 ساعت 30 دقیقه
- دریافت
- 43
- آپلود
- 0
- گالری
-
281
بله . بله متأسفانه. کاش یه نظارتی دقیق باشه
ماهم در همان دوران راهنمایی برای آموختن قرآن به کلاسهای قرآن مسجد محل شرکت کردیم. ولی تنها چیزی که از اون خانم یاد گرفتم این بود که گفت: بیایید یک کتابخانه موقت در مسجد بنا کنیم و کتابهاتون رو بیارین تا آخر تابستان امانت بزارین توی کتابخانه. و نتیجه این شد که گنجینه کتابهای نازنینم رو با جان و دل بردم و در آخر تابستان خانم مربی رو پیدا نکردم و خادمین مسجد گفتن اینجا کتابی موجود نیست!
و خوب به خاطر دارم که هنگام سفر حج ، روحانی کاروان بهم اطمینان دارد که : تو بلد نیستی مفضوب رو درست تلفظ کنی ، پس تا آخر عمرت مُحرِم میمونی و تا ابد به شورهت حرامی!!
خدا پشت و پناه خانم همسفرم باشه که اول از همه خوب باهام تمرین کرد و بهم اطمینان داد که درست تلفظ میکنم و یک جمله گفت که باعث شد قرآن خوندنم خوب بشه
گفت: وقتی میشینی برای خوندن قرآن ، دو فرشته کنارت میشینن و هر کلمه ای رو که اشتباه بخونی، اونا درستش میکنن و بعد میفرستن بالا
دیــدار بـه قـیـامـت
-
تشکرها 3
-
۱۳۹۳/۰۸/۲۹, ۲۲:۳۸ #15
- نوشته
- 29
- مورد تشکر
- 88 پست
- حضور
- 1 روز 23 ساعت 45 دقیقه
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
دوست گرامي ممنون ازتوضيحات كامل شما ، فقط يك چيزي خدمت شما عرض كنم ، من رشته ام انساني نيست ، ولي مطمن هستم اگه بود خيلي بهم بر ميخورد ، و در اولين جمعي كه دوستان و همكارانم بودند تا اونجا كه ميشد و ميتونستم از صنف روحاني ها بد ميگفتم ، تا ميشد سنگ اندازي ميكردم .
بله شايد اين حركت من درست نباشه ، ولي وقتي ببينم يك قشر از اين جامعه كه قرار هست الگو عطوفت تعقل معرفت باشند ، دارند من نوعي رو كه عاشقانه دارم براي فرزندان اين مرز و بوم تلاش ميكنم ، اينگونه بدون ملاحظه مورد قضاوت قرار ميدهند . ديگه جاي گله ي نميمونه
و البته شما هم فرموديد كه منظور خاصي نداشتيد من هم بر همين باور هستم ، با اين حال ، اخطار شما به گونه هست كه ممكن قشر خاصي از تحصيل كرده هاي اين جامعه رو ناراحت بكنه ، من به شخصه اصلا دوست ندارم ببينم فردي به خاطر يك سو تفاهم و برداشت نا صواب با قشر روحاني فاصله دار بشه.
و منصفانه هم اگه نگاه كنيم او كليپ هيچ سنديت نداره ، به هيچوجه معلوم نيست اصل ماجرا چي بوده ، حالا چون يك روحاني يك همچين حرفي زد ، خون مشاورين مدرسه مباح نشد ، بي ابرو نشدن اين دوستان
اگه قرار هست نهالي بكاريم ، مواظب باشيم درختي رو به جاش قطع نكنيم
-
تشکرها 3
-
۱۳۹۳/۰۸/۲۹, ۲۲:۵۹ #16
- نوشته
- 29
- مورد تشکر
- 88 پست
- حضور
- 1 روز 23 ساعت 45 دقیقه
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
باز براي روشن تر شدن موضع خود عرض ميكنم ، من منظور شما را كاملا گرفتم و نيت خير شما كاملا روشن شد ، من خودم تا همين چند وقت پيش خيلي با روحاني جماعت مشكل داشتم و دليل اين مشكلات هم مربوط ميشد بيشتر به برخوردها و قضاوت هاي كه از روي ظاهر ادم ها انجام ميدادند ، تا خدا خواست با برادري اشنا شدم ، كه كلا من رو عوض كرد ، و از وقتي دلم صاف شد ، به دنبال معرفي متفاوتي از دلسوزان دين به افرادي مثل انچه خودم بودم دارم ، و در اين راه مقدار عنايتي از طرف سروان تمنا دارم ، هدف ايجاد حب است نه بغض
-
تشکرها 3
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری