جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید

موضوع: زن زرتشتي بايد 200 مورچه بكشد تا پاك شود
-
۱۳۸۷/۰۶/۰۵, ۲۱:۴۱ #1
- نوشته
- 711
- مورد تشکر
- 1,437 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 2
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
زن زرتشتي بايد 200 مورچه بكشد تا پاك شود
در اصطلاح ونديداد كلمه «دشتان» به معني قاعدگي، عادت ماهانه زنان كاربرد دارد و احكام بسيار پيچيده و سختي به دنبال دارد، چنين زني بايد دور از ديگران و در «دشتانستان» كه جايي متروك و دور از آتش و آب و مردمان است ساكن شود. در ظرفهاي فلزي كمبها به او غذا ميدهند لكن بايد غذاي كم بخورد تا نيرو نگيرد. بعد او را با گُميز(ادرار گاو) در دو گودال شستشو ميكنند سپس در گودال سوم با آب شستشو ميشود. و در تابستان بايد 200 مورچه بكشد و اگر زمستان بود بايد 200 حشره گزنده و آسيبرسان را از بين ببرد. حال اگر زني بچه مرده به دنيا آورد بايد او را در آلونكي دور از آب و آتش و مردم حبس كرد او بايد 3 يا 6 يا 9 جام گميز«ادرار گاو نر» بنوشد تا رحم او پاك شود. بعد از آن ميتواند شيرگرم ماديان يا گاو را بنوشد ولي نميتواند آب بنوشد تا 3 شب بايد به اين گونه بماند بعد از 3 شب تن و جامه خود را با گميز آميخته با خاكستر و آب در كنار 9 گودال بشويد بعد تا 9 شب بدين منوال تنها ميماند. بعد از آن تن و جامه خويش را با ادرار گاو و آب ميشويد تا پاك شود.
آيا با وجود اين احكام در آيين زرتشت براي زن مقامي در حد پست ترين موجود هم باقي مي ماند؟ چرا انقدر اين احكام توهين آميز است؟
-
-
۱۳۸۷/۰۶/۰۵, ۲۲:۳۰ #2
درود،
وندیداد قابل استناد نیست!!!!!!!!!!
وندیداد مصحف واژهٔ ویدیوداد به معنی قانون ضد دیو است. وندیداد یکی از نسکهای پنجگانهٔ اوستای امروزی است و بیشتر به احکام خشک فقهی (شامل مسائل بهداشتی و آیینی) میپردازد لیکن به قول جلیل دوستخواه «[وندیداد]-به رغم ظاهر خشک و قهرآمیز پارههایی از آن و ناخوشایند نمودن برخی از آداب و رسوم بیان شده در آن-گنچ شایگانیاست از ریشهدارترین و بنیادیترین بن-مایههای اساطیر و فرهنگ ایرانیان».[۱]. در اوستای ساسانی که ۲۱ نسک بوده، وندیداد نسک نوزدهم بودهاست. محتوای وندیداد بازتابدهندهٔ آیینهای مغان ماد است و از این لحاظ با سایر قسمتهای اوستا تفاوت میکند.[۲] زرتشتیان امروز محتوای وندیداد را در تعارض با گاهان دانسته و گرچه برای آن اهمیت تاریخی-اسطورهشناختی قایلاند آن را قابل استناد دینی نمیدانند.[۳]
و اوستا هم در زمان شاپور اول ساسانی نوشته شده ، که خودش می گوید که نسخه اصلی سد ها سال پیش از او از دست رفته است.
می دانیم مغان ماد ، بردیای دروغین را برای غصب حکومت هخامنشی راه انداختند!!!!!!!!
دو نسخه گاتای حضرت زرتشت (ع) داشتیم ، که یکی را اسکندر آتش زد و دیگری را با یونان فرستاد
که کتاب تورات جدید ، تحت تاثیر آن است
-
تشکرها 4
-
۱۳۸۷/۰۶/۰۵, ۲۲:۴۷ #3
- نوشته
- 711
- مورد تشکر
- 1,437 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 2
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
-
۱۳۸۷/۰۶/۰۵, ۲۳:۰۲ #4
درود
من زرتشتی نیستم .
مسلمان زاده هستم!!!!!
پاسخ را نمی دانم ، اگه فهمیدم می گویم
اما ایرانی هستم و به آن افتخار می کنم.
سپاس
ویرایش توسط shapour : ۱۳۸۷/۰۶/۰۵ در ساعت ۲۳:۰۲
-
تشکرها 3
-
۱۳۸۷/۰۶/۰۶, ۰۰:۴۸ #5
سلام
دوست عزیز اقای بچه با حال این مطالبی رو هم که عرض میکنم خیلی جالبه
امابخش دیگری از وندیدادکه سئوال برانگیز است در فرگردهجدهم بخش 67به بعد آمده است راببینید
اگر مردی دانسته وآگاهانه با زن دشتان همبستری کند مجازاتهایزیر برایش در نظر گرفته می شود:
1) هزار سر ستورکوچکرا بکشد واندرون انها راهمراه با زور(پیشکش آبکی مانند شیر )به آتش پیشکش کند
2) اوباید استخوانهایشانه )ستور ) را به ایزد بانوی آبها پیشکشکند
3) هزار بسته هیزم ازچوب نرم اوروانسنی و....یا هر گیاه خوشبوی دیگری را نزد اتش ببرد
4) اوباید هزار دستهبرسم را ببنددوویژه آیین نیایش کند
5) هزار زور همراه باهوم وشیر به پاگیزگی آمده شده ،همراه با ریشه های گیاه هذا-نئپیا پیشکشایزد بانویآبهاکند
6) باید هزار ماربرشکم خزنده ودو هزار مار ازگونه های دیگر را بکشد !!!!
7) باید هزارقورباغگانی راکه در خشکی می زیند ودو هزار تا از قورباغگان آبزی را بکشد!!!!
8) باید هزار مور دانهکش ودوهزار از گونه های دیگر را بکشد !!!!
9) سی پل بر آبراهه هابسازد
10 هزار تازیانه بااسپهه وهزار تازیانه باسروشو –چرن را برتابد!!!
چنین است تاوانی کهاو باید بخاطر عملش به دوش بکشد تا از گناه خود پاک شود
حالخود حدیث مفصل خوان از .......
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۷/۰۶/۰۶, ۰۱:۱۴ #6
دیگه زبونم مو درآورد از بس گفتم که وندیداد معتبر نیست!
در گاتهای زرتشت چنین می خوانیم :
«مرد و زن همچون دو بال یک پرنده هستند که با همکاری هم مسیر زندگی را پیش می برند»
و در قرآن می خوانیم :
« مردان را بر زنان تسلط و حق نگهبانی است. به واسطهُ آن برتری که خدا بعضی را بر بعضی مقرر داشته»
به همان خدایی که می پرستید خود داوری کنید کدام زیباتر سخن می گوید!؟
-
تشکرها 4
-
۱۳۸۷/۰۶/۰۶, ۰۱:۳۰ #7
سلام
در مورد وندیداد که در بحث خودش مطالبی رو خدمتتون عرض کردم
اما در مورد چهره زن در یین زرتشت و قبل از ورود اسلام و ... دوستان توضیحی دادند و بنده هم مقاله ای رو در مورد نظام خانوادگی قبل از ورود اسلام ارائه کردم که هر خواننده ای را متاثر می کند
http://naslejavan.parsiblog.com/-381682.htm
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۷/۰۶/۰۶, ۰۱:۵۲ #8
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۷/۰۷/۲۲, ۲۱:۵۲ #9
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۷/۰۷/۲۲, ۲۲:۱۹ #10
- نوشته
- 637
- مورد تشکر
- 2,146 پست
- حضور
- 11 ساعت 38 دقیقه
- دریافت
- 11
- آپلود
- 0
- گالری
-
41
نوشته اصلی توسط parsian
چيزي كه ملاك درستي يه چيزه پيشينه بودن اون نيست و يا اينكه تعصب بر پارسي بودن همه چيز براي پارسيان دريچه فهم مطالب جديد و علوم مختلف غير رشد يافته در ميان پارسيان رو از آدم مي گيره و اين خلاف عقله كه آدم بگه من فقط هر چيز كه پارسي باشه رو قبول دارم پس هر آنچه كه تازي يا غير اون باشه قبول ندارم.
من فكر مي كنم مرد اونه كه حق رو _ ولو به ضررش باشه يا اينكه با مرام پيشينيانش نسازه و يا اينكه از جاي ديگه به دستش رسيده باشه _ قبول كنه و ناحق رو _ ولو اينكه مرام هميشگي خاندانش بوده و براش پيشينه ي باستاني وجود داشته باشه _ رها كنه. شما چي فكر مي كنين؟ آيا اگه ناحق باستاني رو پاس بداريم اين مردونگيه؟! و يا اگه يه حق ثابت از تازي به پارسي وارد شده رو به راحتي رد كنيم افتخاريه براي ما ايرانيان؟!
-
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری