صفحه 1 از 2 12 آخرین
جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید   

موضوع: ۩۞۩۩۞۩ طرح انس با دعای ابوحمزه ثمالی ۩۞۩۩۞۩

شروع کننده موضوع

نوشته
    1,251
    مورد تشکر
    2,255 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    10

۩۞۩۩۞۩ طرح انس با دعای ابوحمزه ثمالی ۩۞۩۩۞۩

باسلام وآرزوی قبولی طاعات وعبادات همه شما روزه دارن قرآنی
    چون درسحرهای ماه مبارک رمضان خواندن دعای روح بخش ابوحمزه ثمالی زیاد سفارش شده وانصافا هم دعای باصفا وزیبایی است که حال آدمی را متحول می کند؛ روی همین حساب به نظرم آمد دراین روزهای ماه مبارک مقداری بامضامین این دعا آشنا شویم تابتوانیم با دعای ابوحمزه ثمالی انس پیداکنیم.

توضیح پیرامون طرح:
    هر روز یک قسمتی از فرازهای ناب این دعا را در این تاپیک میگذارم .همه دوستان علاقه مند اگر پیرامون این فراز از دعا؛ آیه ای ازقرآن ویا نکته ای عرفانی ؛اخلاقی ویا شعرویا داستان وحکایتی ویاحدیث وروایتی ویا متن ادبی زیبایی ویا توضیح روشن کننده ای سراغ دارند که می توانند به انس بیشتر با این فرازهای دعا کمک کنند؛ دراین تاپیک بیاورند.(مطالبی هم که از خودتان نیست مانند آیات وروایات وحکایات را با ذکرمنبع بیان بفرمایید)
    شماهرروز منتظر فرازی از دعای ابوحمزه باشید وما هم منتظرمطالب زیبای شما درذیل آن فراز هستیم.
    (درضمن مطالبی که به هیچ عنوان با فرازهای دعا مناسبت نداشته باشد حذف می گردد.)

باتشکر از عنایت شماوالتماس دعا- شهیدان

زخون هر شهيدي لاله اي رست** مبادا روي لاله پا گذاريم

شروع کننده موضوع

نوشته
    1,251
    مورد تشکر
    2,255 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    10

قسمت اول

قسمت اول:
    بِسمِ اللهِ الرَّحمَنٍ الرَّحِیمِ

اِلهى لا تُؤَدِّبْنى بِعُقوُبَتِكَ وَلا تَمْكُرْ بى فى حيلَتِكَ مِنْ اَيْنَ لِىَ الْخَيْرُ يا رَبِّ وَلا يوُجَدُ اِلاّ مِنْ عِنْدِكَ وَمِنْ اَيْنَ لِىَ النَّجاةُ وَلا تُسْتَطاعُ اِلاّ بِكَ لاَ الَّذى اَحْسَنَ اسْتَغْنى عَنْ عَوْنِكَ وَرَحْمَتِكَ وَلاَ الَّذى اَسآءَ وَاجْتَرَءَ عَلَيْكَ وَلَمْ يُرْضِكَ خَرَجَ عَنْ قُدْرَتِكَ يا رَبِّ يا رَبِّ يا رَبِّ ...

خدايا مرا به مجازات و عقوبتت ادب مكن و مكر مكن به من با حيله ات .
    از كجا برای خيرى بدست آورم اى پروردگار من با اينكه خيرى يافت نشود جز در پيش تو.
    و از كجا نجاتى برايم باشد با اينكه نجاتى نتوان يافت جز به كمك تو.
    نه آن كس كه نيكى كند بى نياز است از كمك تو و رحمت تو.
    و نه آنكس كه بدی كند و دليرى وجسارت به تو ورزداز تحت قدرت تو بيرون رود .
    اى پروردگار من اى پروردگار من اى پروردگار من.. .

ویرایش توسط شهيدان : ۱۳۸۷/۰۶/۱۶ در ساعت ۱۳:۳۱

نوشته
    163
    مورد تشکر
    201 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

[بِكَ] عَرَفْتُكَ وَاَنْتَ دَلَلْتَنى عَلَيْكَ وَدَعَوْتَنى اِلَيْكَ وَلَوْلا اَنْتَ لَمْ اَدْرِ ما اَنْتَ
    بوسيله خودت من ترا شناختم و تو مرا برخود راهنمايى كردى و بسوى خود خواندى و اگر تو نبودى من ندانستم كه تو كسيتى
    اَلْحَمْدُ لِلّهِ الَّذى اَدْعوُهُ فَيُجيبُنى وَاِنْ كُنْتُ بَطيَّئاً حينَ يَدْعوُنى
    ستايش خدايى را كه مى خوانمش و او پاسخم دهد و اگرچه وقتى مى خواندم بكندى به درگاهش روم

وَالْحَمْدُ لِلّهِ الَّذى اَسْئَلُهُ فَيُعْطينى وَاِنْ كُنْتُ بَخيلاً حينَ يَسْتَقْرِضُنى
    و ستايش خدايى را كه مى خواهم از او و به من عطا مى كند و اگرچه در هنگامى كه او از من چيزى قرض خواهد من بخل كنم

ویرایش توسط نهان : ۱۳۸۷/۰۶/۱۶ در ساعت ۱۱:۰۴
    آفتاب ‌حسن ‌رويت ‌صبح‌ هر آدينه‌اي‌

نور باران ‌مي‌نمايد اين‌ دل ‌ويرانه ‌را

شروع کننده موضوع

نوشته
    1,251
    مورد تشکر
    2,255 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    10

نقل قول نوشته اصلی توسط نهان نمایش پست
    [بِكَ] عَرَفْتُكَ وَاَنْتَ دَلَلْتَنى عَلَيْكَ وَدَعَوْتَنى اِلَيْكَ وَلَوْلا اَنْتَ لَمْ اَدْرِ ما اَنْتَ
    بوسيله خودت من ترا شناختم و تو مرا برخود راهنمايى كردى و بسوى خود خواندى و اگر تو نبودى من ندانستم كه تو كسيتى
    اَلْحَمْدُ لِلّهِ الَّذى اَدْعوُهُ فَيُجيبُنى وَاِنْ كُنْتُ بَطيَّئاً حينَ يَدْعوُنى
    ستايش خدايى را كه مى خوانمش و او پاسخم دهد و اگرچه وقتى مى خواندم بكندى به درگاهش روم

وَالْحَمْدُ لِلّهِ الَّذى اَسْئَلُهُ فَيُعْطينى وَاِنْ كُنْتُ بَخيلاً حينَ يَسْتَقْرِضُنى
    و ستايش خدايى را كه مى خواهم از او و به من عطا مى كند و اگرچه در هنگامى كه او از من چيزى قرض خواهد من بخل كنم
    باسلام وتشکر از شمادوست گرامی
    قرار نیست دراینجا فرازهای دیگر دعا گذاشته شودبلکه دوستانی که پیرامون همان قسمت اول دعا مطلب یا روایت یا داستان یا شعر مناسبی سراغ دارنددراینجا قرار دهند

نوشته
    163
    مورد تشکر
    201 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

شرمنده شدم
    آفتاب ‌حسن ‌رويت ‌صبح‌ هر آدينه‌اي‌

نور باران ‌مي‌نمايد اين‌ دل ‌ويرانه ‌را

شروع کننده موضوع

نوشته
    1,251
    مورد تشکر
    2,255 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    10

در این دعا چند نکته مهم وجود دارد:

1-در ابتدای اين دعا به ما آموخت كه از ذات اقدس اله طلب عفو و بخشايش كنيم.
    2-به خدا عرضه میداریم که: ما در اثر گناه گرچه استحقاق این را داریم که ما را ادب بكني ولی خدايا ! ما را در اثر گناهانمان عقوبت نكن!
    3-به خداوند می گوییم که: اگر خير به دست توست و در غير تو، در نزد غير تو خيري نيست، ما از كجا خير را فراهم بكنيم؟ خیر نه پيش ماست، نه پيش ديگران. (قرآن می فرماید:وما بكم من نعمه فمن الله ) نحل/53(یعنی:هر كه هرچه دارداز عنایت خدا دارد)
    4-اعتراف می کنیم که:اگر كسي گناه كرد و خواست نجات پيدا كند، راه نجات نه پيش خود گنه كار است، نه پيش ديگران.هيچ كسي توان رهايي از عذاب را ندارد، مگر به فيض خاص تو(ای خدا).نه آنها كه راه خير را طي كردند از تو بي نياز بودند، نه آنها كه راه تباهي و تيرگي را طي كردند، از قلمرو قدرت تو بيرون بودند.(چنانچه قرآن می فرماید: و ما انتم بمعحزين في الارض وَ لا فِي السَّماءِ وَ ما لَكُمْ مِنْ دُونِ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَ لا نَصير) عنکبوت/22(یعنی:و شما عاجز كننده (خدا) در زمين و در آسمان نيستيد، و جز خدا، هيچ سرپرست و ياورى براى شما نيست.

7. تشکرها 3

شروع کننده موضوع

نوشته
    1,251
    مورد تشکر
    2,255 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    10

دوستان شما هم هرچه از این قسمت از دعا گیرتان آمده رو کنید.
    استفاده می بریم.

9. تشکر

نوشته
    418
    مورد تشکر
    697 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

سلام! حال معنوي بسيار خوبي بود .منتظر فرازهاي بعدي اين دعا با قلم شما هستم .التماس دعا

كجاروم كجا روم اگر مرا رها كني
    چگونه رد شود كسي كه بر تو دارد التجا
    خدا خدا خدا خدا خدا خدا خدا خدا
    ۩۞۩۩۞۩ طرح انس با دعای ابوحمزه ثمالی ۩۞۩۩۞۩

شروع کننده موضوع

نوشته
    1,251
    مورد تشکر
    2,255 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    10

قسمت دوم

وَالْحَمْدُ لِلّهِ الَّذى اُناديهِ كُلَّما شِئْتُ لِحاجَتى وَاَخْلوُ بِهِ حَيْثُ شِئْتُ لِسِرِّى بِغَيْرِ شَفيعٍ فَيَقْضى لى حاجَتى

و ستايش خدايى را كه هرگاه براى حاجتى بخواهم او را ندا كنم و هر زمان بخواهم براى
    راز و نياز بدون واسطه با او خلوت كنم و او حاجتم را برآورد

12. تشکرها 3

شروع کننده موضوع

نوشته
    1,251
    مورد تشکر
    2,255 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    10

منتظرجملات زیبا واثرگذارشما دوستان؛ ذیل قسمت دوم دعای ابوحمزه هستیم.

ویرایش توسط شهيدان : ۱۳۸۷/۰۶/۱۷ در ساعت ۰۵:۰۴

14. تشکر

صفحه 1 از 2 12 آخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری