صفحه 1 از 3 123 آخرین
جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید   

موضوع: دسرهای تابستانی دختران هنرمند کانون گفتگوی قرآنی بفرمایید نظرهم یادتون نره!

  1. #1

    تاریخ عضویت
    جنسیت اسفند ۱۳۹۲
    نوشته
    22,908
    صلوات
    8500
    تعداد دلنوشته
    52
    مورد تشکر
    833 پست
    حضور
    98 روز 1 ساعت 2 دقیقه
    دریافت
    5
    آپلود
    0
    گالری
    1

    دسرهای تابستانی دختران هنرمند کانون گفتگوی قرآنی بفرمایید نظرهم یادتون نره!




    دسر انبه خیلی شیک برای مهمانی



    دسرهای تابستانی دختران هنرمند کانون گفتگوی قرآنی بفرمایید نظرهم یادتون نره!
    مواد اولیه :
    زرده تخم‌مرغ چهار عدد(۸۰ گرم)
    شکر نصف پیمانه(۷۵ گرم)
    آب انبه ۲و۴/۱ پیمانه(۳۸۰ میلی‌لیتر)
    ژلاتین چهار ورق(هشت گرم)

    وانیل شکری ۴/۱ قاشق چایخوری
    خامه شیرین شده نصف پیمانه(۱۰۰ گرم)

    طرز تهیه:
    زرده‌های تخم‌مرغ و شکر را با همزن برقی می‌زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود. سپس آب انبه را به زرده‌ها اضافه کرده مواد را با هم مخلوط می‌کنیم. روی حرارت ملایم گذاشته و مرتب هم می‌زنیم. در این مدت ورقه‌های ژلاتین را به مدت دو دقیقه در آب سرد قرار می‌دهیم. پس از این‌که مواد کمی غلیظ شد، ورقه‌های ژلاتین را از آب سرد بیرون آورده داخل مواد مخلوط شده می‌ریزیم و کمی هم می‌زنیم تا ژلاتین در مواد حل شود. سپس از روی حرارت برداشته، وانیل را اضافه می‌کنیم. پس از این‌که مایه کمی خنک شد، خامه شیرین شده را با همزن برقی می‌زنیم تا فرم بگیرد. خامه را نیز داخل مایه ریخته و با لیسک(قاشق پلاستیکی) آن را هم می‌زنیم تا یک‌دست شود. مایه را در قالب مناسبی ریخته و به مدت پنج تا شش ساعت در یخچال می‌گذاریم تا کرم کاملا بسته شود. کرم را از یخچال بیرون آورده و ته قالب را یک لحظه در آب گرم فرو برده و در ظرف مورد نظر برمی‌گردانیم و به دلخواه تزیین و سرو می‌کنیم.

    دسرهای تابستانی دختران هنرمند کانون گفتگوی قرآنی بفرمایید نظرهم یادتون نره!


  2.  

  3. #2

    تاریخ عضویت
    جنسیت اسفند ۱۳۹۲
    نوشته
    22,908
    صلوات
    8500
    تعداد دلنوشته
    52
    مورد تشکر
    833 پست
    حضور
    98 روز 1 ساعت 2 دقیقه
    دریافت
    5
    آپلود
    0
    گالری
    1



    برترین ها: حتما گرمای وحشتناک این روز های تابستان شما را هم مستاصل کرده است. دسر هایی خنک متناسب با حال و هوای این روزها مطمئناً گزینه بسیار مناسبی برای پایان یک روز گرم کاری شماست. طرز تهیه چند دسر خنک تابستانی که در این هوا به کارتان خواهد آمد.


    دسرهای تابستانی دختران هنرمند کانون گفتگوی قرآنی بفرمایید نظرهم یادتون نره!

    باتراسكاچ

    تعداد: 12 نفر

    زمان آماده سازی: 40 دقیقه

    زمان سرد شدن: 6 ساعت

    مواد لازم

    • یک پیمانه آرد سفید

    • ¼ پیمانه جودو سر نیمه کوبیده (جو پوست کنده)

    •¼ پیمانه شکر قهوه ای

    •نصف پیمانه کره

    • نصف پیمانه مغز گردو

    • نصف پیمانه خامه کاراملی روی بستنی

    • 3.5 لیتر بستنی شکلاتی یا وانیلی

    طرز تهیه

    1. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت روشن کنید. در یک کاسه متوسط آرد سفید، جو دوسر و شکر قهوه ای را با هم مخلوط کنید. تکه های کره را اضافه کنید و هم بزنید. مغز گردو را اضافه کنید و مواد را داخل تابه پیرکسی که چرب نکرده اید بریزید. به مدت 10 تا 15 دقیقه آن را بپزید. از فر خارج کنید تا زمانیکه هنوز گرم است، خرده های گردو را اضافه کنید. اجازه دهید خنک شود.

    2. نیمی از بستنی کاراملی را هم بزنید تا نرم شود و آن را روی خمیر به دست آمده پهن کنید. بقیه بستنی را روی آن قرار دهید و با خرده های گردو تزئین کنید. روی آن را بپوشانید و به مدت 6 ساعت داخل یخچال نگهدارید.
    باتراسكاچ نوعى‌ آب‌ نبات‌ سفت‌ حاوى شكر قهوه ای و كره‌ است.



    دسرهای تابستانی دختران هنرمند کانون گفتگوی قرآنی بفرمایید نظرهم یادتون نره!

    کیک‌بستنی شکلات و بادام زمینی

    تعداد: 12 نفر

    زمان آماده سازی: 20 دقیقه

    زمان سرد شدن: 6 ساعت

    زمان پخت: 8 دقیقه در دمای 350 درجه فارنهایت

    مواد لازم


    • دو پیمانه خرده های بیسکوئیت

    • نصف پیمانه کره آب شده

    • ¼ پیمانه شکر

    • 1.5 پیمانه بادام زمینی با روکش شکلات خرد شده

    • یک لیتر بستنی شکلاتی

    • یک لیتر بستنی وانیلی

    • سس شکلات و بادام زمینی

    طرز تهیه


    1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. در یک کاسه متوسط، خرده های بیسکوئیت، کره آب شده و شکر را با هم مخلوط کنید. مواد را داخل یک ظرف گرد فشار دهید تا همه مواد به خوبی به هم بچسبند. آن را به مدت 8 تا 10 دقیقه در فر بپزید. آن را از فر خارج کنید و 30 دقیقه داخل فریزیر بگذارید تا خنک شود.

    2.بستنی وانیلی را 15 دقیقه در دمای اتاق قرار دهید تا کمی نرم شود. در یک کاسه بزرگ، با کمک قاشق چوبی بستنی را هم بزنید تا کاملا نرم و آب شود. بستنی آب شده را روی لایه سفت بیسکوئیتی بریزید. روی آن 1.5 پیمانه بادام زمینی با روکش شکلات بریزید. حدود یکساعت در فریزر قرار دهید تا بستنی سفت شود.

    3.بستنی شکلاتی را 15 دقیقه در دمای اتاق قرار دهید تا کمی نرم شود. در یک کاسه بزرگ با کمک قاشق چوبی بستنی را هم بزنید تا کاملا آب شود. بستنی آب شده را روی بادام زمینی ها با روکش شکلات بریزید و آن را پهن کنید.

    4. بستنی ها را از اطراف ظرف پاک و تمیز کنید. آن را داخل یخچال بگذارید تا بستنی خودش را بگیرد.

    5. برای سرو، روی آن سس شکلات و بادام زمینی بریزید.

    6.برای تهیه سس شکلات و بادام زمینی به 350 گرم خامه وانیلی و سه قاشق غذاخوری کره بادام زمینی نیاز دارید. در یک قابلمه کوچک، هر دو ماده را با هم مخلوط کنید و روی حرارت متوسط چند دقیقه هم بزنید تا نرم و یکدست شود.

    دسرهای تابستانی دختران هنرمند کانون گفتگوی قرآنی بفرمایید نظرهم یادتون نره!


  4. #3

    تاریخ عضویت
    جنسیت اسفند ۱۳۹۲
    نوشته
    22,908
    صلوات
    8500
    تعداد دلنوشته
    52
    مورد تشکر
    833 پست
    حضور
    98 روز 1 ساعت 2 دقیقه
    دریافت
    5
    آپلود
    0
    گالری
    1




    دسرهای تابستانی دختران هنرمند کانون گفتگوی قرآنی بفرمایید نظرهم یادتون نره!

    کیک‌بستنی شکلات و بادام زمینی

    تعداد: 10 نفر

    زمان آماده سازی: 20 دقیقه

    زمان سرد شدن: 10 ساعت

    مواد لازم

    • 1.5 پیمانه قیف بستنی خرد شده

    • نصف پیمانه کره یا مارگارین آب شده

    • ¼ پیمانه شکر

    • 3.5 پیمانه توت فرنگی تازه

    • یک لیتر بستنی وانیلی آب شده

    • 1/3 پیمانه شیر خشک

    • 1.5 پیمانه خامه وانیلی

    • خامه پف کرده (اختیاری)

    • بادام خرد شده (اختیاری)

    • توت فرنگی (اختیاری)

    طرز تهیه

    1. در یک کاسه کوچک، خرده های قیف بستنی، کره و شکر را با هم مخلوط کنید. این مخلوط را در یک ظرف گرد فشار دهید تا به هم بچسبند.

    2. سه پیمانه توت فرنگی را داخل مخلوط کن بریزید و تا زمانی که له شود مخلوط کنید، سپس شیر خشک را اضافه کنید. آن را روی خرده های نان بستنی بریزید. 8 ساعت داخل فریزر بگذارید تا یخ بزند. خامه وانیلی را روی پای بریزید و دو ساعت دیگر داخل فریزر بگذارید.

    3. 30 دقیقه پیش از سرو، پای را در اتاق بگذارید تا کمی نرم شود. در صورت تمایل، روی آن را با خامه پف کرده، بادام و توت فرنگی تزئین کنید.

    دسرهای تابستانی دختران هنرمند کانون گفتگوی قرآنی بفرمایید نظرهم یادتون نره!


  5. #4

    تاریخ عضویت
    جنسیت اسفند ۱۳۹۲
    نوشته
    22,908
    صلوات
    8500
    تعداد دلنوشته
    52
    مورد تشکر
    833 پست
    حضور
    98 روز 1 ساعت 2 دقیقه
    دریافت
    5
    آپلود
    0
    گالری
    1




    دسرهای تابستانی دختران هنرمند کانون گفتگوی قرآنی بفرمایید نظرهم یادتون نره!

    دسر بستنی نعنایی

    تعداد: 10 نفر

    زمان آماده سازی: 30 دقیقه

    زمان سرد شدن: 9 ساعت

    مواد لازم

    • 1/3 پیمانه کره آب شده

    • ¼ پیمانه شکر

    • 1.5 پیمانه بیسکوئیت یا ویفر خرد شده

    • یک لیتر بستنی با تکه های شکلات

    • یک پیمانه شکلات نعنایی

    • یک پیمانه بیسکوئیت نعنا-شکلاتی

    طرز تهیه

    1. در یک کاسه متوسط کره و شکر را با هم مخلوط کنید. ویفرهای خرد شده را اضافه کنید. مواد را ته قالب فشار دهید تا سفت شود. یک ساعت در یخچال خنک کنید.

    2. در یک کاسه بزرگ، بستنی را با قاشق چوبی آب کنید. هم بزنید تا بستنی نرم شود اما آب نشود. نصف پیمانه شکلات های نعنایی و نصف پیمانه بیسکوئیت نعنا-شکلاتی را اضافه کنید. با قاشق بستنی را روی پای بریزید. روی آن را بپوشانید و 8 ساعت داخل فریزر بگذارید تا سفت شود.

    3.پیش از سرو 10 تا 15 دقیقه در دمای اتاق بگذارید تا کمی نرم شود.

    دسرهای تابستانی دختران هنرمند کانون گفتگوی قرآنی بفرمایید نظرهم یادتون نره!


  6. #5

    تاریخ عضویت
    جنسیت اسفند ۱۳۹۲
    نوشته
    22,908
    صلوات
    8500
    تعداد دلنوشته
    52
    مورد تشکر
    833 پست
    حضور
    98 روز 1 ساعت 2 دقیقه
    دریافت
    5
    آپلود
    0
    گالری
    1



    تیرامیسو با شکلات سفید


    مواد لازم برای ۸ تا ۱۰ نفر

    شکلات سفید خرد شده : ۱۰۰ گرم
    * پنیر خامه‌ ای ماسکارپونه : ۲۵۰ گرم
    * پودر قند : ۵۰ گرم کافی‌میت: ۱۶ گرم
    * خامه شـیرین‌ شده : ۲۰۰ گرم
    * آب جوش : ۱۰ قاشق سوپخوری
    * نسکافه : هشت گرم
    * بیسکویت شکلاتی : ۱۵۰ گرم (۲۵ عدد)
    * پودر کاکائو : یک قاشق سوپخوری
    * شکلات سفید و سیاه : به میزان لازم
    طرز تهیه :

    کف و دیواره قالب با ابعاد و ارتفاع ۶×۱۹×۶ را با پلاستیک یا کیسه فریزر می‌پوشانیم. شکلات را در ظرفی ریخته و با قدرت ۲۰ درصد سه الی پنج دقیقه در مایکروویو قرار می‌دهیم تا آب شود. پنیر خامه‌ای را با پودر شکر یا قند مخلوط کرده و با همزن می‌زنیم.
    شکلات آب شده را به مخلوط پنیری اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم سپس مواد را در مایکروویو گذاشته و با قدرت ۲۰ درصد دو دقیقه زمان می‌دهیم. اجازه می‌دهیم تا مواد سرد شود سپس کافی‌میت را اضافه می‌کنیم.

    مواد لازم برای ۸ تا ۱۰ نفر

    شکلات سفید خرد شده : ۱۰۰ گرم
    * پنیر خامه‌ ای ماسکارپونه : ۲۵۰ گرم
    * پودر قند : ۵۰ گرم کافی‌میت: ۱۶ گرم
    * خامه شـیرین‌ شده : ۲۰۰ گرم
    * آب جوش : ۱۰ قاشق سوپخوری
    * نسکافه : هشت گرم
    * بیسکویت شکلاتی : ۱۵۰ گرم (۲۵ عدد)
    * پودر کاکائو : یک قاشق سوپخوری
    * شکلات سفید و سیاه : به میزان لازم
    طرز تهیه :

    کف و دیواره قالب با ابعاد و ارتفاع ۶×۱۹×۶ را با پلاستیک یا کیسه فریزر می‌پوشانیم. شکلات را در ظرفی ریخته و با قدرت ۲۰ درصد سه الی پنج دقیقه در مایکروویو قرار می‌دهیم تا آب شود. پنیر خامه‌ای را با پودر شکر یا قند مخلوط کرده و با همزن می‌زنیم.
    شکلات آب شده را به مخلوط پنیری اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم سپس مواد را در مایکروویو گذاشته و با قدرت ۲۰ درصد دو دقیقه زمان می‌دهیم. اجازه می‌دهیم تا مواد سرد شود سپس کافی‌میت را اضافه می‌کنیم. خامه را با همزن می‌زنیم تا فرم بگیرد و به مواد می‌افزاییم. نسکافه را نیز در آب جوش حل می‌کنیم.
    سه تا چهار قاشق از کرم آماده شده را کف ظرف ریخته و با قاشق صاف می‌کنیم. بیسکویت‌ها را درون مخلوط نسکافه زده تا مرطوب شوند، سپس آنها را روی کرم گذاشته و به همین ترتیب ادامه می‌دهیم تا آخرین لایه روی کار، کرم باشد. تیرامیسو را دو تا سه ساعت در فریزر می‌گذاریم. به کمک پلاستیک دسر را از قالب جدا نموده و در ظرف مورد نظر برمی‌گردانیم و با شکلات رنده شده سیاه و سفید یا پودر کاکائو تزیین می‌کنیم. همزن می‌زنیم تا فرم بگیرد و به مواد می‌افزاییم. نسکافه را نیز در آب جوش حل می‌کنیم.

    سه تا چهار قاشق از کرم آماده شده را کف ظرف ریخته و با قاشق صاف می‌کنیم. بیسکویت‌ها را درون مخلوط نسکافه زده تا مرطوب شوند، سپس آنها را روی کرم گذاشته و به همین ترتیب ادامه می‌دهیم تا آخرین لایه روی کار، کرم باشد. تیرامیسو را دو تا سه ساعت در فریزر می‌گذاریم. به کمک پلاستیک دسر را از قالب جدا نموده و در ظرف مورد نظر برمی‌گردانیم و با شکلات رنده شده سیاه و سفید یا پودر کاکائو تزیین می‌کنیم.

    دسرهای تابستانی دختران هنرمند کانون گفتگوی قرآنی بفرمایید نظرهم یادتون نره!

    ویرایش توسط شقایق : ۱۳۹۴/۰۱/۲۰ در ساعت ۱۷:۰۲
    دسرهای تابستانی دختران هنرمند کانون گفتگوی قرآنی بفرمایید نظرهم یادتون نره!


  7. #6

    تاریخ عضویت
    جنسیت اسفند ۱۳۹۲
    نوشته
    22,908
    صلوات
    8500
    تعداد دلنوشته
    52
    مورد تشکر
    833 پست
    حضور
    98 روز 1 ساعت 2 دقیقه
    دریافت
    5
    آپلود
    0
    گالری
    1



    دسر پاناکوتا



    پاناکوتا
    مواد لازم:
    وانیل : 2/1 ق چایخوری

    شیر: 400 میلی لیتر
    خامه: 600 گرم
    ورقه ژلاتین: 7عدد
    پودر ژله توت فرنگی نصف بسته
    شکر: 150 گرم
    دسرهای تابستانی دختران هنرمند کانون گفتگوی قرآنی بفرمایید نظرهم یادتون نره!
    طرز تهیه:
    خامه و شکر (بهتر است شکر را پودر کنید) و وانیل را در ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید.
    دسرهای تابستانی دختران هنرمند کانون گفتگوی قرآنی بفرمایید نظرهم یادتون نره!
    برگه های ژلاتین را 10 دقیقه در آب سرد بگذارید سپس آب آن را گرفته و تک تک در مخلوط شیر و خامه حل کنید.
    مایه آماده شده را در ظرفهای مناسب ریخته و چند ساعتی در یخچال میگذاریم تا کاملاً ببندد.
    دسرهای تابستانی دختران هنرمند کانون گفتگوی قرآنی بفرمایید نظرهم یادتون نره!
    برای درست کردن ژله نصف بسته ژله توت فرنگی را بایک لیوان آب جوش مخلوط کرده و فضای خالی قلبها رو با ژله پر میکنیم


    دسرهای تابستانی دختران هنرمند کانون گفتگوی قرآنی بفرمایید نظرهم یادتون نره!
    حالا باید یکی یکی پاناکوتا رو از قالب خارج کنید. با یک کارد پنیر خوری که تیز نباشه دور دسر رو از قالب جدا کنید و داخل ظرف سرتون برگردونید.
    نکته: یکی یکی اینکارو بکنید چون اگه همه رو با هم داخل یه ظرف برگردونید انتقال دادنشون به ظرف سروتون یه مقدار مشکله.

    * الان باید قسمت خالی قلبی شکل رو با باقی مونده ژله پر کنید و بزارید داخل یخچال.
    دسرهای تابستانی دختران هنرمند کانون گفتگوی قرآنی بفرمایید نظرهم یادتون نره!
    دسر رو تزیین کنید و ساعات خوبی رو درکنار عزیزانتون بگذرونید.
    دسرهای تابستانی دختران هنرمند کانون گفتگوی قرآنی بفرمایید نظرهم یادتون نره!
    دسرهای تابستانی دختران هنرمند کانون گفتگوی قرآنی بفرمایید نظرهم یادتون نره!

    دسرهای تابستانی دختران هنرمند کانون گفتگوی قرآنی بفرمایید نظرهم یادتون نره!


  8. #7

    تاریخ عضویت
    جنسیت اسفند ۱۳۹۲
    نوشته
    22,908
    صلوات
    8500
    تعداد دلنوشته
    52
    مورد تشکر
    833 پست
    حضور
    98 روز 1 ساعت 2 دقیقه
    دریافت
    5
    آپلود
    0
    گالری
    1



    تيراميسوي ليواني



    مواد لازم

    بیسکویت لیدی فینگر یک بسته ونيم

    خامه فرم گرفته 300 گرم

    پنیر خامه ای یا پنیر ماسکارپونه 450گرم

    پودر شکر 6 ق غ

    نسکافه 3 ق غ پر

    شکر 4 ق غ پر

    آبجوش نيم پیمانه

    پودر نسكافه به مقدار لازم

    طرز تهيه:

    ابتدا نسکافه رو داخل آبجوش ریخته و هم بزنید تا کاملا حل بشن

    پنیر خامه ای رو با همزن یک دقیقه هم بزنید .

    بعد خامه فرم گرفته رو اضافه کنید شکر و وانیل رو اضافه کرده و با همزن بمدت یک دقیقه دیگه هم بزنید .

    خوب ، مواد وسط تیرامیسو به همین راحتی آماده شد بیسکویت رو داخل محلول نسكافه فرو برده و بلافاصله در آورده و داخل ظرفمون می چینیم.
    تیرامیسو رو روی بیسکویت ها رو پوشش می دیم اینکارو بایستی لایه به لایه انجام بدیم تا هم بیسکویت و هم کرم اون تموم بشه لایه آخر با کرم پوشونده می شه.

    و بعد روشو با پالت یا قاشق صاف می کنیم . و بمدت 6-5 ساعت در یخچال قرار می دیم .

    موقع سرو از یخچال در آورده با شكلات رنده شده و شكلات چيپسي تزئين مي كنيم.

    دسرهای تابستانی دختران هنرمند کانون گفتگوی قرآنی بفرمایید نظرهم یادتون نره!

    دسرهای تابستانی دختران هنرمند کانون گفتگوی قرآنی بفرمایید نظرهم یادتون نره!


  9. #8

    تاریخ عضویت
    جنسیت اسفند ۱۳۹۲
    نوشته
    22,908
    صلوات
    8500
    تعداد دلنوشته
    52
    مورد تشکر
    833 پست
    حضور
    98 روز 1 ساعت 2 دقیقه
    دریافت
    5
    آپلود
    0
    گالری
    1




    دسر موز سرخ شده

    موادلازم :آردسفید 100 گرم
    بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
    تخم مرغ یک عدد
    عسل سه قاشق غذا خوری
    خلال بادام 60 گرم
    روغن به میزان لازم
    موز 2 تا 3عدد


    دسرهای تابستانی دختران هنرمند کانون گفتگوی قرآنی بفرمایید نظرهم یادتون نره!طرز تهیه :
    آرد را همراه بکینگ پودر الک کرده و بعد تخم مرغ را به آن اضافه میکنیم تا صاف و یکدست بشه و به غلظت ماست برسه اگر سفت بود کمی آب یا شیر اضافه می کنیم سپس به مدت نیم ساعت در جای خنک قرار می دهیم


    دسرهای تابستانی دختران هنرمند کانون گفتگوی قرآنی بفرمایید نظرهم یادتون نره!موزها را پوست گرفته و حلقه ای خرد میکنیم و بعد در مایه آماده غلطانده
    دسرهای تابستانی دختران هنرمند کانون گفتگوی قرآنی بفرمایید نظرهم یادتون نره! و بعد در روغن داغ سرخ می کنیم
    زمان سرح کردن 3-4 دقیقه کافی است
    دسرهای تابستانی دختران هنرمند کانون گفتگوی قرآنی بفرمایید نظرهم یادتون نره!

    سپس از روغن خارج می کنیم و روی حوله کاغذی قرار میدیم البته قبل از خنک شدن باید روی اونها عسل ریخت و با خلال بادام تزئین کرد و یک جای خنک مثل یخچال نگهداری کرد


    دسرهای تابستانی دختران هنرمند کانون گفتگوی قرآنی بفرمایید نظرهم یادتون نره!نووووش جان

    دسرهای تابستانی دختران هنرمند کانون گفتگوی قرآنی بفرمایید نظرهم یادتون نره!


  10. #9

    تاریخ عضویت
    جنسیت اسفند ۱۳۹۲
    نوشته
    22,908
    صلوات
    8500
    تعداد دلنوشته
    52
    مورد تشکر
    833 پست
    حضور
    98 روز 1 ساعت 2 دقیقه
    دریافت
    5
    آپلود
    0
    گالری
    1



    تارت انبه


    مواد لازم خمیر تارت:آرد 2 پیمانه
    کره نرم شده 100 گرم
    پودر قند 2 قاشق سوپخوری
    روغن جامد 2 قاشق سوپخوری
    آب 2قاشق سوپخوری
    وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
    طرز تهیه خمیر تارت:
    پودر قند را داخل آردمون می ریزیم بعد کره نرم شده بین اونها میگذاریم و ورز میدیم و بعد روغن آرد را می ریزیم
    یک خمیر نرم ولطیف بدست میاد خمیر را ته قالب چرب شده تارت ریخته تا جاییکه کاملا سطح قالب را بپوشونه
    روی خمیر را کاملا با چنگال سوراخ میکنیم تا خمیر پف نکنه

    دسرهای تابستانی دختران هنرمند کانون گفتگوی قرآنی بفرمایید نظرهم یادتون نره!
    موادلازم کرم تارت:
    شیر 2ونیم پیمانه
    آرد نشاسته ذرت 4قاشق سوپخوری
    زرده تخم مرغ 2 عدد
    شکر یک پیمانه
    خامه 100 گرم
    کره 50 گرم
    انبه 3تا 4 عدد متوسط
    طرز تهیه مواد رویه تارت :
    زرده تخم مرغ و آرد نشاسته ذرت و شیر را داخل ظرف ریخته و ردی حرارت میزاریم
    نکته:قبلا باید نشاسته ذرت را توی شیر حل کنیم تا آرد گلوله نشه
    هم می زنیم تا غلیظ بشه زیر قابلمه را خاموش میکنیم کره و خامه می ریزیم و کاملا هم میزنیم
    وقتی خمیر تارت خنک شده کرم را روی خمیر میریزیم

    دسرهای تابستانی دختران هنرمند کانون گفتگوی قرآنی بفرمایید نظرهم یادتون نره!نکته:خمیر هم باید خنک بشه
    3 تا انیه ها را رنده می کنیم روی خمیر می ریزیم
    یک عدد انبه را نگینی خرد کرده روی انبه های رنده شده می ریزیم
    برای اینکه انبه ها تازه بمونه از پودر آگار اگار استفاده میکنیم به این ترتیب که
    یک قاشق چایخوری پودر آگارآگار را با آب وشکر و لیمو مخلوط کرده روی حرارت میزاریم تا 10 دقیقه بجوشه و بعد با برس روی انبه ها میریزیم تا انبه تازه بمونه نوش جوووون

    دسرهای تابستانی دختران هنرمند کانون گفتگوی قرآنی بفرمایید نظرهم یادتون نره!

    دسرهای تابستانی دختران هنرمند کانون گفتگوی قرآنی بفرمایید نظرهم یادتون نره!


  11. #10

    تاریخ عضویت
    جنسیت اسفند ۱۳۹۲
    نوشته
    22,908
    صلوات
    8500
    تعداد دلنوشته
    52
    مورد تشکر
    833 پست
    حضور
    98 روز 1 ساعت 2 دقیقه
    دریافت
    5
    آپلود
    0
    گالری
    1



    کرم کیک

    مواد لازم (كرم كيك):تخم مرغ 2عدد
    كره 200 گرم


    آرد ذرت 3 قاشق غذا خوري
    شير 2ليوان
    شكر اليوان
    وانيل كمي
    مواد لازم لايه زيرين :
    بيسكويت ساقه طلايي 2 بسته
    كره 200 گرم

    طرز تهيه كرم :
    ابتدا زرده و سفيد را جدا ميكنيم .سفيده را با همزن خوب ميزنيم .
    بعد زرده را بهش اضافه كرده و بعد شكر را ميريزيم و ميزنيم
    وقتي كه موادمون خوب مخلوط شدن شير و وانيل را اضافه كرده خوب زده وبعد داخل قابلمه ريخته آرد ذرت را اضافه ميكنيم و روي اجاق با حرارت ملايم ميزاريم و
    سپس كره را اضافه مي كنيم
    اين كرم را بايد مرتب هم زد چون اگه يك لحظه ازش غافل بشيد موادسريع سفت ميشه
    كرم بايد به غلظت ماست برسه
    طرز تهيه لايه زيرين:
    بيسكويتها را با ميكسر پودر ميكنيم
    بعد كره را اضافه كرده خوب ورز ميدهيم
    بيسكويتها را روي سيني ريخته و با دست صاف ميكنيم
    و به مدت 10 دقيقه توي فر ميزاريم
    وقتي كرم آماده شد ميزاريم كمي سرد بشه و بيسكويتها هم خنك بشن

    كرم را روي بيسكويتها ريخته داخل يخچال قرار ميديم
    بعد از 2 الي 3 ساعت دسر ما آماده است برش زده وتزئين ميكنيم.

    دسرهای تابستانی دختران هنرمند کانون گفتگوی قرآنی بفرمایید نظرهم یادتون نره!

    دسرهای تابستانی دختران هنرمند کانون گفتگوی قرآنی بفرمایید نظرهم یادتون نره!


صفحه 1 از 3 123 آخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. جمع بندی آیا این روایت های در تایید تحریف قرآن معتبر است ؟
    توسط ساحل نجات در انجمن دلایل عدم تحریف قرآن
    پاسخ: 6
    آخرين نوشته: ۱۳۹۴/۰۲/۱۷, ۱۸:۰۸
  2. قرآن و تغییر قبله
    توسط مدیر تدوین در انجمن جمع ‏بندی‏ های نهایی
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: ۱۳۹۳/۰۷/۲۹, ۰۸:۰۱
  3. یک راه حل ساده و مؤثر برای تغییر پوشش افراد بدحجاب
    توسط monemizadeh در انجمن حجاب و پوشش اسلامي
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: ۱۳۹۲/۰۷/۰۸, ۰۵:۴۲

کلمات کلیدی این موضوع

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
^

ورود

ورود