صفحه 1 از 6 123 ... آخرین
جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید   

موضوع: کتاب طب سنتی

  1. #1

    تاریخ عضویت
    جنسیت دي ۱۳۹۳
    نوشته
    8
    صلوات
    10
    تعداد دلنوشته
    1
    مورد تشکر
    0 پست
    حضور
    23 ساعت 59 دقیقه
    دریافت
    8
    آپلود
    0
    گالری
    0

    کتاب طب سنتی




    سلام خسته نباشید نمیدونم جای مناسبی نوشتم مطلب رو یا نه
    من میخوام کتاب هایی در مورد طب سنتی ایرانی یا اسلامی یا قرانی بخرم ولی زیاد نمیدونم چند کتاب وجود داره و کدام بهتره؟
    در حال حاضر یه کم روی کتاب قانون در طب ابوعلی سینا و کتابهای جمشید خدادادی(شش نمونه کتاب داره) و مثلث سلامت دکتر اکبری که فک کنم شنبه ها صبح میاد شبکه قران رو تحقیق کردم . ولی باز نمیدونم کدوم در چه موضوعی و بهتره؟

    کلا من کتابی میخوام که درمورد:
    انواع بیماری ها و راه حل ها؟
    انواع میوه ها و غذاها که کدام رو استفاده کنیم و کدام رو نه؟
    انواع درد ها و راه حل
    و خیلی موضوعاتی دیگر

    از اساتید و کارشناسان و همینطور برادران و خواهران میخوام که من رو راهنمایی کنن و اگه کتابی غیر از این کتاب ها وجود داره که بهتر هست بگین
    خیلی ممنون


  2.  

  3. #2

    تاریخ عضویت
    جنسیت مهر ۱۳۹۱
    نوشته
    1,079
    صلوات
    18000
    تعداد دلنوشته
    4
    مورد تشکر
    25 پست
    حضور
    28 روز 22 ساعت 5 دقیقه
    دریافت
    26
    آپلود
    0
    گالری
    80



    نقل قول نوشته اصلی توسط mehdibe نمایش پست
    سلام خسته نباشید نمیدونم جای مناسبی نوشتم مطلب رو یا نه
    من میخوام کتاب هایی در مورد طب سنتی ایرانی یا اسلامی یا قرانی بخرم ولی زیاد نمیدونم چند کتاب وجود داره و کدام بهتره؟
    در حال حاضر یه کم روی کتاب قانون در طب ابوعلی سینا و کتابهای جمشید خدادادی(شش نمونه کتاب داره) و مثلث سلامت دکتر اکبری که فک کنم شنبه ها صبح میاد شبکه قران رو تحقیق کردم . ولی باز نمیدونم کدوم در چه موضوعی و بهتره؟

    کلا من کتابی میخوام که درمورد:
    انواع بیماری ها و راه حل ها؟
    انواع میوه ها و غذاها که کدام رو استفاده کنیم و کدام رو نه؟
    انواع درد ها و راه حل
    و خیلی موضوعاتی دیگر

    از اساتید و کارشناسان و همینطور برادران و خواهران میخوام که من رو راهنمایی کنن و اگه کتابی غیر از این کتاب ها وجود داره که بهتر هست بگین
    خیلی ممنون
    سلام خدمت شما برادر عزيز
    طبق اين موضوعي كه شما مي فرماييد، تاپيكي توسط اينجانب در اين كانون ايجاد شده كه تمام سوالات پزشكي پرسيده ميشه و بنده براي پاسخگويي به اون ها اقدام مي كنم كه پاسخ شامل شرح درد، شرح بيماري، مراحل بيماري،‌علايم و درمان هاي مدرن و سنتي براي بيماري ها معرفي ميشه.
    اگر مايل هستيد، مي تونيد اين سوالتون رو در اين انجمن نيز اعلام بفرماييد. در اونجا در موردش بحث كنيم.

    اما در كل بايد خدمت شما عرض كنم كه كتب
    مجلد قانون در طب ابوعلي سينا، بهترين كتاب در اين موضوع است. و اگر خيلي به اين طب علاقه داريد، همين كتب رو مطالعه كنيد (چرا كه اين كتب در دانشگاه هاي انگليس و فرانسه و كانادا تدريس ميشه) و كامل تر اين كتب در طب سنتي وجود نداره.

    بعد از اين كتب، كتاب
    نسخه ي عطار نيز كتاب بسيار كم ياب و معتبر و خوبي هست كه ميتونيد ازش استفاده كنيد.
    همچنين كتاب
    الحاوي رازي نيز در زمينه ي طب سنتي بسيار معتبر و مفيد فايده است.
    اگر
    مجلد طب انبياء را نيز يافتيد، كتب معتبر و مفيدي است.
    با تشكر و سپاس
    آدرس تاپيك:
    http://www.askquran.ir/thread48874.html#post748821

    شر به ماهيت وجودي خود، وجود ندارد.
    بلكه شر تنها تعريفي از نبودن خير است.
    شر زماني است كه عشق، خدا، ايمان، و ... در دل ما نباشد.

    آلبرت اينشتين


  4. #3

    تاریخ عضویت
    جنسیت اسفند ۱۳۹۲
    نوشته
    22,915
    صلوات
    8500
    تعداد دلنوشته
    52
    مورد تشکر
    856 پست
    حضور
    98 روز 6 ساعت 52 دقیقه
    دریافت
    5
    آپلود
    0
    گالری
    1



    نقل قول نوشته اصلی توسط mehdibe نمایش پست
    کتابهای جمشید خدادادی(شش نمونه کتاب داره)
    سلام خود جناب دکتردیروز لاردعوت بودند به سوالات فرهنگیان جواب دادند

    خیلی کلاس جالب و خوبی بود تفسیرقرآن و طب با هم بهترین کلاسی که تابه حال تشکیل شده بود البته گواهی خودآموزی هم دادند!

    کاش می شد متن کتابهای دکترخدادای این جا باشه خیلی جدیدو متناسب نیازروز هست
    http://www.farsimode.com/1390/11/27/...7%D8%AF%DB%8C/


    کتاب طب سنتی

  5. تشکرها 3


  6. #4

    تاریخ عضویت
    جنسیت اسفند ۱۳۹۲
    نوشته
    22,915
    صلوات
    8500
    تعداد دلنوشته
    52
    مورد تشکر
    856 پست
    حضور
    98 روز 6 ساعت 52 دقیقه
    دریافت
    5
    آپلود
    0
    گالری
    1



    منافع و مضرات گیاهی به نام چای از زبان استاد خدادادی

    خداوند سبحان چیزی در جهان خلق نکرده است که در مجموع شر باشد! پس همه مخلوقات جهان هستی در مجموع خیر است! حتی چایی!
    خداوند تبارک و تعالی در قرآن کریم 2 بار خود را ستوده است!
    1. زمانی که انسان را خلق کرد، به خود احسن گفت . سوره مومنون آیه 14
    2. زمانی که غذای طیب را برای انسان به عنوان غذای او خلق کرد . سوره غافر آیه 64
    پس از این 2 آیه فوق نتیجه می گیریم که هم انسان و غذای مخصوص او از نظر حضرت حق با ارزش است و این بسیار مهم است ! ( دقت شود ) .
    اما در قرآن کریم در زمینه اشتراک تغذیه بین انسان و دام 4 آیه وجود دارد که جای بسی شگفتی است !
    1. سوره مبارک یونس آیه 24 . الف : در این آیات باید خوب دقت و توجه کنیم ! گاو برگ سبز چای را نمی خورد !
    2. سوره مبارک طه آیه 54 . ب : پس از این 4 آیه نتیجه می گیریم که بین انسان و دام اشتراک تغذیه وجود دارد !
    3. سوره مبارک سجده آیه 27 . ج : یعنی هر گیاهی که دام نمی خورد ، ای انسان تو هم استفاده نکن !
    4. سوره مبارک عبس آیه 32 . د : چون حیوانات فطری گیاهان را می شناسند و این بسیار مهم است و رمز همین است .
    مضرات گیاه چای
    1. گیاه چای بخاطر داشتن ماده ای به نام فنل که سرطان زا می باشد ، که خطر ناک است . فنل چیست ؟ اگر بنزن ( c6h6 ) به جای یک هیدروژن یک ch قرار گیرد فنول ایجاد می شود که بسیار سمی بوده و سرطان زاست ! بر روی پوست و کبد و سیستم گوارش اثرات نامطلوبی می گذارد . این مواد دارای ترکیبات حلقوی بوده و بسیار مضر است .
    2. در هر فنجان چای بین 60 تا 75 میلی گرم کافئین وجود دارد که ldl خون را افزایش می دهد و عاملی می شود برای انفارکتوس های قلبی و مغزی . ولی آرام بخش است و در دراز مدت اعتیاد ایجاد می کند !
    3. ماده آرام بخش دیگری در چای وجود دارد به نام تئین که محرک سیستم عصب سمپاتیک است . و موجب افزایش ترشح آدرنالین می شود . تئین موجب کاهش مقدار منیزیم داخل سلول می شود . منیزیم ماده ای است که خداوند سبحان در سلول قرار داده تا با انواع سرطان ها مبارزه کند و با نوشیدن چای این ماده مفید از بدن خارج می شود .
    4. چای دارای ماده ای است به نام تانن که بسیار مضر است و به همین خاطر مایعات بدن را دفع کرده و پلاسما غلیط می شود و آنزیم ها در پلاسمای غلیظ نمی تواند فعالیت کنند و به همین خاطر مواد زائد در بدن انبار شده و موجب بیماری می شود . ضمناً تانن موجب فعالیت بیش از حد سلول های اپیتلیال کلیه شده و کلیه را بمرور از کار می اندازند !
    5. گیاه چای دارای ماده ای است به نام اگزالیک اسید ، که مسموم کننده بوده و اختلالات متابولیسمی ایجاد می کند و در کلیه رسوب کرده و سنگ های کلیوی را موجب می شود . همچنین جلوگیری از جذب آهن که بسیار مفید است می شود . ( دقت شود ) .
    6. گیاه چای دارای ماده ای است به نام تئوبرومین که سمی است و مضر قوی است ، این ماده محرک اعصاب بوده و تعادل مایعات را در بدن مختل می کند . عوارضی مانند : سر درد ، تهوع و استفراغ دارد . شخص عصبی می شود .
    7. گیاه چای دارای ماده ای است به نام کزانتین که موجب مسمومیت می شود و عوارضی نظیر بی قراری و تحریک ایجاد می کند . این ماده بی نظمی در ریتم قلب را ایجاد می کند . ( این مختصر مطالبی بود از یک کتاب که به بیماری ها اشاره نشد ) .

    8. 70 نوع بیماری از جمله : میگرن ، ناراحتی های گوارشی ، سنگ های کلیه ، خار پاشنه ، دردهای مفصلی ، سریع عصبی شدن و پوکی استخوان و …. !

    کتاب طب سنتی

  7. تشکرها 3


  8. #5

    تاریخ عضویت
    جنسیت اسفند ۱۳۹۲
    نوشته
    22,915
    صلوات
    8500
    تعداد دلنوشته
    52
    مورد تشکر
    856 پست
    حضور
    98 روز 6 ساعت 52 دقیقه
    دریافت
    5
    آپلود
    0
    گالری
    1



    برای آشنایی بیشترباطب قرآنی نیز دکترخدادادی درموسسه پژوهش طب قرآنی می توانید سوالات بپرسید.


    کتاب طب سنتی


  9. #6

    تاریخ عضویت
    جنسیت اسفند ۱۳۹۲
    نوشته
    22,915
    صلوات
    8500
    تعداد دلنوشته
    52
    مورد تشکر
    856 پست
    حضور
    98 روز 6 ساعت 52 دقیقه
    دریافت
    5
    آپلود
    0
    گالری
    1



    براي درمان آفت دهان عسل را روی آفت ماليده و روزي چند عدد سيب بخوريد. از غذاهای ممنوعه پرهيز نماييد. و يا می ‎توانيد، عسل را روي سيب ماليده و آنرا به صورتی كه مدت زيادي در دهان بماند، جويده و بخوريد. اگر آفت در دهان زياد است و جويدن درد آور است، می ‎توانيد در آب سيب، عسل ريخته، و آنرا جرعه جرعه بنوشيد، بطوريكه براي مدتی، در دهان نگهداريد .


    دهان و دندان


    خوردن شكلات،پفك و چيپس،بيسكويت و ... باعث بروز لوزه سوم و خرابی دندانها می شود.

    رفع عفونت و دندان درد: از خوردن فرآورده های حيوانی، پرهيز كنيد و روزي يک تا سه حبه سير را، بسته به سن افراد، به اندازه عدس خوب ريز كرده، 5/2 ساعت بعد از غذا، بدون جويدن با آب ببلعيد.

    جلوگيری از ابتلا به عفونت دندان: سردی ها را كم استفاده نموده و روزي چند بار، با انگشت به نمك زده و دندانها را ماساژ دهيد.

    خمير دندان: پوست چوبی بادام را بر روي توری و شعله قرار داده و ذغال نماييد. ذغالها را آسياب نموده والک كرده و به آن نمك اضافه نماييد. مسواك زدن با اين ماده، دندانها سفيد و براق شده و هيچگاه خراب نمي شود.

    تركهای روی زبان: به علت ترشی زياد ايجاد می شود، كه براي رفع آن ترشی را حذف و غذاهای لعابدار و ژلاتينی استفاده نماييد.



    کتاب طب سنتی

  10. تشکرها 3


  11. #7

    تاریخ عضویت
    جنسیت اسفند ۱۳۹۲
    نوشته
    22,915
    صلوات
    8500
    تعداد دلنوشته
    52
    مورد تشکر
    856 پست
    حضور
    98 روز 6 ساعت 52 دقیقه
    دریافت
    5
    آپلود
    0
    گالری
    1



    پنير را صبح نخوريد و شب پنير ليقوان كم نمك بخوريد با نان و سبزي چند گردو و چند خرما
    مفيد براي: 1- كم خوني 2-ساييدگي استخوان 3- پوكي استخوان

    مضرات شیر و ماست پاستوریزه

    32 تا بیماری برای ماست نوشتم و 10ساعت درس دادم، گفتیم که وقتی بچه ماست بخوره (منظورم ماست پاستوریزه است) بچه پیش فعال می شه، گفتم که بچه پیش فعال یعنی چی، مثلاً کسی ماست می خورد 4 ساعت می خوابد دیگه توان اینکه یک تحقیق 30 دقیقه ای کنه ندارد.

    خوب حالا شیر، شیر معمولاً یک قندی داره به نام لاکتوز، در افراد بزرگ سال انزیم لاکتوز وجود ندارد در نتیجه با خوردنش حالت تهوّع می گیرند یا دچار اسهال می شوند یا دچار یبوست می شوند؛ خوب جدیداً امدن شیر های کم لاکتوز تولید کردند درحالی که شیری این طوری باشه دیگه به درد نمی خوره، ما نمی گوییم شیر بد، ماست بد، اگر رفتید داخل یک ییلاقی که گوسفند فقط علف صحرا را خورده، بخورید نوش جانتون ولی ماستش را کمتر بخورید، یکم به ماستش نعنا، پونه، نمک ، موسیر بزنید و کم بخورید عیبی نداره ولی ماست های پاستوریزه می خورید و عصبی می شوید خوب ماست چه کار می کنه؟ یک چهارم ماست اسید لاکتیک است، اسید لاکتیک چه کار می کنه؟ ایجاد اسیدوز در بدن شما می کنه که دو قسمت بدن تان را فعال می کنه یکی ریه است که به نفس نفس می افتی که این هیدروژن را خارج کنه یکی هم کلیه تون فرسوده می شود تا این حالت اسیدی ماست را خارج کنه، خوب داخل مغز چه اشکالی ایجاد می شه؟ نورون های مغزی را فعالیتش را کم می کنه.

    کلسیم موجود در شیر و ماست جذب نمی شود!

    اين مقدار کلسيمی که امروزه توصيه می شود استفاده شود منطقی نيست. استفاده از سه ليوان شير روزانه که برابر است با 1000 ميلی گرم کلسيم در روز که 900 ميلی گرم آن از طريق مدفوع و 100 ميلی گرم آن از طريق ادرار دفع می شود. سوال: چقدر از اين مقدار کلسيم مصرف شده جذب شده است ؟...

    برای اطلاعات بیشتر مقاله متابولیسم کلسیم و فسفات را بخوانید.

    مضرات ماست چکیده نشده

    امروزه خوردن ماست در کنار غذا برای خیلی ها یک عادت شده است. ولی باید دانست که طبع ماست سرد و تر بوده و اسید لاکتیک زیاد تولید میکند. ماستی که چکیده نباشد در آب آن سردی زیاد است. مضرات مصرف زیاد ماست چکیده نشده:
    1- پوكي استخوان و سائيدگي استخوان
    2- شب ادراري بچه ها
    3- يبوست
    4- ناراحتي اعصاب و روان
    5- صرع (براي كساني كه طبع سرد دارند)
    6- عرق كردن زياد
    7- آلرژي
    8- عرق كردن زياد (كف دست – زير بغل – كف پا)
    9- ارترز
    10- رماتيسم
    11- سيستم ايمني بدن را كم مي كند خار استخواني در پاشنه پا يا در استخوان دنبالچه ايجاد مي كند و نمي تواند روي صندلي بنشيند.

    سعي كنيد بجاي ماست سالاد استفاده كنيد. اگر ماست ميل داشتيد از ماست چكيده + نمك + پونه كوهي يا نعناع + كاكوتي + پودر موسير بمقدار كم استفاده كنيد

    کتاب طب سنتی

  12. تشکرها 3


  13. #8

    تاریخ عضویت
    جنسیت اسفند ۱۳۹۲
    نوشته
    22,915
    صلوات
    8500
    تعداد دلنوشته
    52
    مورد تشکر
    856 پست
    حضور
    98 روز 6 ساعت 52 دقیقه
    دریافت
    5
    آپلود
    0
    گالری
    1



    غذاهای مفید برای کبد عبارتند از:
    انواع میوه جات، سبزیجات، بخصوص کاهو و هویج و خیار، روغن زیتون، انار و شاتوت که اثر معجزه آسایی روی کبد دارند. در حقیقت شاتوت ضد هپاتیت است. انواع بذرهای ملین از قبیل خاکشیر، اسفرزه، بارهنگ، تخم ریحان و تخم شربتی، بالنگو، شیرخشت، ترنجبین، فلوس به مقدار کم، سوپ جو، آش جو، نان جو، بخصوص نان جوی دوسر و نوشیدن روزانه حداقل شش لیوان آب خنک نیم ساعت قبل و دو ساعت و نیم بعد از غذا، سالاد فصل همراه با لیموترش تازه و روغن زیتون قبل از غذا، زرشک و آب زرشک، عسل، کشمش، توت و انجیر، برگه هلو و برگه زردآلو، کدو خورشتی، کدو حلوایی، کنجد، اسطوخودوس، بادرنجبویه، کاسنی، آب مرکبات، مغز بادام خام.

    با تغذیه صحیح و مناسب می توان کبد را سالم نگه داشت. در واقع سالم بودن کبد مساوی است با سلامت جسم و روح. یکی از شگفتی های کبدترشح ماده ضد ویروسی است به نام اینترفرون. این ماده زمانی تولید می شود که کبد در نهایت سلامت باشد. پس باید از این اندام شگفت نهایت مراقبت انجام شود.
    آیا نمی توان عظمت خدا را در کبد دید؟

    به نقل از کتاب 15 روز تا سلامتی، تالیف استاد جمشید خدادادی، صفحه 77

    غذاهای مضر برای کبد

    غذاهای مضر برای کبد عبارتند از:
    چای، شیرینیجات قنادی، سرخ کردنی، پرخوری، غذاهای چرب و پرحجم، ماست، نوشابه، آب یخ، تخم مرغ، شور، نمک زیاد، ترشیجات سرکه، فلفل و ادویه جات تند به مقدار زیاد، سیر زیاد، تمام غذاهای ساندویچ فروشی ها، غذاهای فریز شده، غذاهای زودپز شده، سس، رب، بادمجان زیاد، نوشیدن مایعات همراه با غذا و یا بلافاصله بعد از آن، تنقلات مصنوعی، آجیل شور، خرده خرده غذا خوردن، یعنی اینکه دهان پیوسته بجنبد، ماکارونی، آش رشته، انواع دخانیات، مشروبات الکلی که موجب سیروز کبدی می شوند. عصبی شدن و حرص خوردن، یبوست مزاج، تنبلی و عدم فعالیت فیزیکی، خواب زیاد، تند و سریع غذا خوردن، گوشت زیاد از عوامل دیگری است که برای کبد مضر است.

    کبد اندام فوق العاده حساسی است که اگر از آن مراقبت نشود، سریع دچار کم کاری و بیماری می شود. سعی کنید در محافظت از این اندام نهایت سعی و کوشش را انجام دهید. زیرا کبد عضو فوق العاده مفیدی است که حتی با کمترین غم و اندوه آزرده شده و آنزیم های sgpt و sgot آن به سرعت ترشح شده و زیاد می شوند. همچنین است آنزیم ldh خون که ازدیاد آن بسیار خطرناک است. خوردن ماست به علت داشتن اسید لاکتیک فراوان این آنزیم را افزایش می دهد.

    به نقل از کتاب 15 روز تا سلامتی، تالیف استاد جمشید خدادادی، صفحه 77

    کتاب طب سنتی

  14. تشکرها 2


  15. #9

    تاریخ عضویت
    جنسیت اسفند ۱۳۹۲
    نوشته
    22,915
    صلوات
    8500
    تعداد دلنوشته
    52
    مورد تشکر
    856 پست
    حضور
    98 روز 6 ساعت 52 دقیقه
    دریافت
    5
    آپلود
    0
    گالری
    1



    خانمهایی كه دچار جوش سر سیاه در صورت هستند:
    دو قاشق غذاخوری آرد جو الك شده + یك مقدار آب
    خمیر نسبتا شل تهیه می كنیم صورت را با صابون بادام می شوییم وقتی شد. 10 تا 15 دقیقه این خمیر روی صورت بصورت ماسك شده بماند و قبل ازخشک شدن باید بشویند.
    عفونت ادراری و مجاری ادرار در خانمها:
    روزی دو یا سه لیوان شربت عسل بخورید. نبات و قند و شكر نخورید و روزی دو بار مجرای ادرار را شستشو دهید.
    خانمهایی كه دچار ناراحتی زنانه هستند. از اسفرزه یا قدومه شیرازی استفاده كنند.
    خانمهایی كه طبع سرد دارند و رحم آنها یخ كرده از شدت سرما دچار دل درد می شوند. دانه خربزه را آسیاب كرده سپس الك كرده و یك قاشق در یك لیوان آب همراه با مقداری عسل حل كرده میل كنند ناراحتی از بین می رود.
    خانمهایی كه در دوران پریود در ناحیه زیر شكم دچار درد می شوند. بهترین دارو خوردن مغز تخم خربزه است.
    خانمهایی كه در طول ماه لكه بینی دارند یا در مرز سن 50 سالگی كه می خواهند یائسه شوند و فوق العاده دچار خونریزی می شوند با خوردن این نوشابه سریع مساله آنها حل شده نیاز به استروكتومی ندارند:
    یك لیوان آب هویج + یك قاشق عسل را با چنگال مخلوط كرده و روزی دو تا سه لیوان میل كنند.
    سیر و پیاز نخورید. آب زیاد نخورید و ترشی نخورید.
    دختر خانمها و خانمهایی كه موقع پریود دچار درد شدید می شوند یا در روز اول درد شدید دارند قره قروت – ماست – پفك نخورند.

    پونه كوهی یك قاشق + آویشن شیرازی یك قاشق + آب جوش دو لیوان + نیم ساعت دم كنید سپس با عسل در حالت گرم بنوشید.
    برای خونریزی زنانه مفید است:
    جوانه گندم یا جوانه آلفاآلفا یا یونجه یا چند قاشق جوانه شبدر
    خانمها اگر میل جنسی كم دارند: از لباس بنفش استفاده كنندو سبزی شاهی بخورند یا تخم شاهی را آسیاب كنند داخل عسل بریزند و روزی دو قاشق مصرف كنند.

    كارهایی كه خانمهای متاهل بهتر است انجام دهند

    1. خصوصیات شوهر را بشناسند.
    2. محیط خانه را طوری تزئین كنند كه با روحیاتشان سازگار باشد.
    3. ببیند شوهر وقتی از محل كار باز می گردد از چه خوشش می آید همان را فراهم كند.
    4. بهترین لباس را نیم ساعت قبل از آمدن او بتن كنید.
    5. در هفته یك بار دامن یا بلوز سفید بپوشید.
    6. لباستان زیاد پوشیده نباشد و دامن نارنجی یا زرد خوشرنگ استفاده كنید.
    7. موها را شانه كرده و یك آرایش ملایم انجام داده و اگر مایل بودید از دستمال گردن استفاده كنید.
    8. به پیشواز شوهر رفته سلام كنید با لبخند دستش را بگیرید او را ببوسید و با علاقه او را به خانه بیاورید.

    کتاب طب سنتی

  16. تشکرها 2


  17. #10

    تاریخ عضویت
    جنسیت اسفند ۱۳۹۲
    نوشته
    22,915
    صلوات
    8500
    تعداد دلنوشته
    52
    مورد تشکر
    856 پست
    حضور
    98 روز 6 ساعت 52 دقیقه
    دریافت
    5
    آپلود
    0
    گالری
    1



    ویتامین ها موادی هستند که وجودشان به مقدار کم در سبد غذایی روزانه ضروری است برای تنظیم اعمال اندام های بدن، برای تولید مثل و نیز برای جلوگیری از بیماریها به کار می آیند. در صورت کمبود برخی ویتامینها در بدن، انسان دچار بیماری می شود. مثلا کمبود ویتامین c موجب بیماری اسکوربوت و خونریزی لثه می شود.

    ویتانینها بیشتر در مواد غذایی بوده و برخی بر اثر تابش نور خورشید در بدن ساخته می شود، مانند ویتامین d3 و مشتقات آن که برای استحکام استخوان به کار می رود. ضمنا توصیه می شود که ویتامین ها را به مقدار افراط استفاده نکنید، زیرا نتیجه عکس خواهد داشت. مانند ویتامین d.
    امروزه در برخی از کشورهای غربی، مقداری ویتامین به برخی از مواد غذایی یا آب میوه جات اضافه می کنند، و یا در صنعت داروسازی انواع ویتامین ها را سنتز می کنند و بصورت قرص، کپسول و شربت در آورده و به مصرف می رسانند. ویتامین ها عموما در میوه جات و سبزیجات تازه و حبوبات و غلات نیز به مقدار قابل ملاحظه ای وجود دارند.

    ويتامينها به دو گروه عمده تقسيم می شوند:

    ويتامين محلول در چربی:
    ويتامين a – d – e – k

    ويتامين a: این ویتامین بیشتر برای سیستم بینایی انسان مفید است و در تولید آنزیم رودوپسین استفاده می شود و کمبود آن موجب شب کوری می گردد. همچنین ویتامین a در تشخیص رنگ ها نیز نقش به سزایی دارد و دید انسان را نقویت می کند. این ویتامین بیشتر در مواد رنگی که آن را بتاکاروتن می نامند، مانند گوجه فرنگی، هویج، خرمالو، کدوحلوایی و انبه وجود دارد و برای سلامتی جسم و خشکی پوست و ناراحتی های مغز و اعصاب مفید است.

    ويتامين d: این ویتامین یکی از فاکتورهای مهم رشد استخوان بندی و در نهایت جلوگیری از نرمی استخوان و راشیتیسم است و در جذب کلسیم و فسفر به کار می رود. ویتامین d محرک غده پاراتیروئید است و موجب می گردد این غده جذب و دفع کلسیم را کنترل کند. بر اثر تابش نور خورشید این ویتامین در ملانین های پوست یا رنگدانه ها تشکیل شده و جذب می شود.

    ويتامين e: این ویتامین یکی از ویتامین های ضروری و لازم برای بدن است و حیاتی ترین نقش را در بدن انسان ایفا می کند؛ زیرا غدد جنسی را فعال می کند و در واقع ضد نازایی است. منبع اصلی این ویتامین جوانه گندم است و اگر با روغن زیتون طبیعی مصرف شود، بیشترین اثر را خواهد داشت. این ویتامین در زیبایی و طراوت پوست و نیز در جلوگیری از سفید شدن و ریزش مو اثر فوق العاده ای دارد.
    ويتامين k: این ویتامین نقش مهمی در سیستم انعقاد خوم دارد. ویتامین k در سنتز پروترومبین کاربرد فراوانی دارد و کمبود آن موجب رقیق شدن بیش از حد خون می شود و با وارد آمدن کمترین صدمه به بدن، خونریزی صورت خواهد گرفت و بند نخواهد آمد. این ویتامین بیشتر در گیاه یونجه و شبدر و بذر آنها به مقدار فراوان یافت می شود. استفاده از این گیاه به افرادی که از کمبود ویتامین k رنج می برند، خصوصا افرادی که در فصل تابستان خون دماغ می شوند توصیه می شود. بهتر است این افراد جوانه این دو گیاه را استفاده نمایند. مقدار مصرف بذرهای این ذو گیاه روزانه دو تا سه قاشق غذاخوری به صورت جوانه زده است.
    مهمترین توصیه این است که ویتامین های فوق را حتما با روغنهای گیاهی به خصوص روغن زیتون مصرف نمایید تا حداکثر بهره را ببرید؛ زیرا این نوع ویتامین ها محلول در چربی هستند.

    ويتامين محلول در آب:
    ویتامین c و تمامی گروه ویتامین های b محلول در آب هستند (b1, b2, b3, b5, b6, b7, b9, b12)

    ويتامين c: این ویتامین بیشتر در مرکبات وجود دارد و بهترین عاملی است برای متابولیسم و افزایش سوخت و ساز بدن. ویتامین c بیشتر در میوه جات ترش و کال و نیز در سبزی جات یافت می شود.
    ويتامين b1 (تیامین): این ویتامین در تنظیم فعالیت های عصبی و کاهش اختلالات شدید آن سهم به سزایی دارد. همچنان که در سوخت و ساز کربوهیدراتها موثر است و بیماری بری بری نقصان شدید ماهیچه ها را نیز از بین می برد.
    ويتامين b2 (ریبوفلاوین): این ویتامین یکی از ویتامین های مهم و اساسی برای بدن است و در بینایی انسان اثر به سزایی دارد. این ویتامین برای بهبود تب خال و جراحت های روی لب مفید است و باعث جلوگیری از خون مردگی و سوزش چشم می شود و حساسیت زیاد به نور را از بین می برد و برای رشد و متابولیسم کودکان مفید است.
    ويتامين b3 (نیکوتین آمید یا نیاسین): این ویتامین در سوخت و ساز atp (آدنوزین تری فسفات) بکار می رود و در جلوگیری از توقف رشد موثر است.
    ويتامين b5 (پانتوتنیک اسید): این ویتامین عامل رشد است و از کاهش شدید رشد جلوگیری می کند.
    ويتامين b6 (پیروکسین): این ویتامین در سوخت و ساز و متابولیسم اسیدهای چرب اثر به سزایی دارد و برای جلوگیری از کاهش رشد یا متوقف شدن آن موثر است. با استفاده معقول از این ویتامین انسان می تواند به رشد خود ادامه دهد. ویتامین b6 بیماری آنمی را درمان و از افزایش گلبولهای سفید نیز جلوگیری می کند. برای افراد بی خواب مفید است و از تغییر شکل غیر عادی در اطراف چشم ها و بینی و دهان جلوگیری می کند.
    ويتامين b7 (بیوتین): این ویتامین عامل رشد است و بر روی پوستهای چرب اثر مطلوبی دارد و برای افرادی که پوست دست یا بدن آنها پوسته پوسته می شود نیز مفید است. ویتامین b7 گاز co2 موجود در بدن را نیز تثبیت می کند و بیماری کبدی را بهبود می بخشد و چربی های کبد را تحلیل می برد.
    ويتامين b9 (اسید فولیک): این ویتامین یکی از ویتامین های مهم است که در روده انسان ساخته می شود و عامل فوق العاده موثری است برای درمان افراد کم خون. ویتامین b9 برای سوخت و ساز تیروزین بکار می رود و برای درمان بیماری های خونی از جمله بیماری های بدخیم نیز مفید است.
    ويتامين b12 (سیانوکوبالامین): این ویتامین در درمان بیماری های خونی مزمن از جمله کم خونی شدید (آنمی) بسیار موثر و حیاتی است. همچنین عامل رشد و درگیر در سنتز dna و هموگلوبین است.
    منابع ويتامين های گروه b: ویتامین های گروه b عموما در روده بزرگ انسان ساخته می شوند. تولید این ویتامین ها در گرو چند فاکتور است:
    1- فاکتور خارجی، یعنی غذا
    2- فاکتور داخلی، یعنی اسیدی که معده ترشح می کند
    3- کلیه ها، که آنزیم اریتروپوئتین تولید می کنند
    4- سلول های مغز استخوان یعنی سلولهای مادر، که سازنده گلبولهای قرمزند
    5- استخوانهای سازنده خون که عبارتند از استخوان لگن، ستون فقرات و دنده ها.

    مهمترین و حیاتی ترین فاکتور در این راستا، فاکتور خارجی یعنی همان غذایی است که بصورت روزانه مصرف می کنیم. اگر کیفیت غذای مصرفی خوب باشد، همه کارها روی روال صحیح خود انجام خواهد شد. در غیر این صورت و با اشکال پیدا کردن فاکتور داخلی، سیستم گوارش نخواهد توانست کار خود را به خوبی انجام دهد و در نتیجه موجب کم خونی، کسالت، ناراحتی، بی قراری و بی حوصلگی انسان خواهد شد.

    منبع اصلی ویتامین b در سبزیجات و میوه جات بخصوص در پوست میوه جات و غلات و مغزها مانند: گردو، بادام، فندق، پسته، کنجد، نارگیل، جوانه گندم و سایر مواد غذایی موجود است. متاسفانه امروزه ما پوست میوه جات و غلات را به مصرف دام و طیور می رسانیم و خود تفاله های آنها را مصرف می کنیم.
    هشدار: مصرف شیرینیجات قنادی موجب از بین رفتن ویتامین های گروه b در روده بزرگ می شود و عوارضی مانند و عوارضی مانند ناراحتی های پوستی را در بر دارد و همچنین موجب به وجود آمدن انواع کسیتهای تخمدان و رحم در خانمها و کیستهای بیکر در آقایان می شود.

    به نقل از کتاب 15 روز تا سلامتی، تالیف استاد جمشید خدادادی، صفحات 132 تا 138 (با تخلیص)

    کتاب طب سنتی

  18. تشکرها 2


صفحه 1 از 6 123 ... آخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
^

ورود

ورود