جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید

موضوع: ۩۞۩ شکاف ديوار کعبه و تلاش وهابيها در مخفي نمودن آن! ۩۞۩
-
۱۳۸۷/۰۶/۲۱, ۲۱:۴۴ #1
- نوشته
- 259
- مورد تشکر
- 756 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 109
- آپلود
- 206
- گالری
-
7
۩۞۩ شکاف ديوار کعبه و تلاش وهابيها در مخفي نمودن آن! ۩۞۩
بسم الله الرحمن الرحیم
شکاف ديوار کعبه و تلاش وهابيها در مخفي نمودن ان !
همانطور که مي دانيم حضرت علي عليه السلام مولود کعبه است ، و نيز فاطمه بنت اسد (س) از در کعبه وارد نشد بلکه ديوار کعبه براي او به أمر خدا شکافته شد و او وارد کعبه شد خبر ها حاکيست که تا کنون چندين بار اين محل را حکومت وهابي سعودي با روشهاي محتلف پوشانده است ولي باز هم اين محل کاملا پوشيده نميشود !
در اينجا مسلمانان را مي بينيم که به اين جايگاه بزرگ تبرک مي جويند ، و اظهار ارادت به حضرت اميرالمومنين عليه السلام مي کنند.(تصویر شماره 1)
در اين عکس انواع ديگري از مرمت را در سالي ديگري مي بينيد که سنگي مختلف از سنگ اصلي کعبه استفاده شده است .(تصویر شماره 2)
اکنون در اين عکس ببينيد که چگونه اين قسمت مرمت شده تا معجزه الهي تولد و عظمت علي عليه السلام را بپوشانند.(تصمیر شماره 3)
همانگونه که مي بينيد در اينجا ميخ هايي آهني و بسيار بلند و محکم نيز بکار رفته تا مانع از ترک گرفتن سنگ شود .(تصویر شماه 4)
تصویر شماره ی 5 هم پیشکش به دوستان
منبع: سایت فطرت به نقل از سايت 13 رجب
ویرایش توسط حيدر کرار : ۱۳۸۷/۰۶/۲۱ در ساعت ۲۱:۵۰
ما با ولایت زنده ایم.......... تا زنده ایم رزمنده ایم
-
تشکرها 9
-
۱۳۸۷/۰۶/۲۱, ۲۲:۰۱ #2
- نوشته
- 1,244
- مورد تشکر
- 7,357 پست
- حضور
- 33 روز 20 ساعت 50 دقیقه
- دریافت
- 349
- آپلود
- 5
- گالری
-
501
شايد بتونن شكاف رو بنحوي پر كنن هر چند در اين زمينه هم عاجز موندن اما بشر روزي را خواهد ديد كه آثار شكاف بر كره ماه و به دونيم شدن آن از روز روشن تر خواهد بود البته بسيار نزديك است آن روز !
-
-
۱۳۸۷/۰۹/۱۲, ۰۸:۴۳ #3
- نوشته
- 540
- مورد تشکر
- 1,103 پست
- حضور
- 1 ساعت 31 دقیقه
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
تزول الجبال و لا تزل عض على ناجذك اعرالله جمجمتك تد فى الارض قدمك و اعلم ان النصر من عندالله
اگر كوه ها از جا كنده شوند تو استوار باش دندان ها را بر هم بفشار كاسه سرت را به خدا عاريت ده پاى بر زمين ميخكوب كن و بدان كه پيروزى از سوى خداست.
-
تشکرها 3
-
۱۳۸۷/۱۰/۱۹, ۲۳:۵۵ #4
برادر عزیز حیدر کرار بسیار از اهل سنت نیز به ولات حضرت علی (ع) در کعبه شهدات می دهند پس چرا با طرح اینگونه مطالب و پاسخ بچهگانه مسعود به اقای کمیل بهانه می دهید تا شیعه را به سخوه بگیرد
-
۱۳۸۷/۱۰/۲۰, ۰۰:۰۹ #5
من فکر نمی کنم جناب کمیل شیعه را به سخره گرفته باشن ؟
از کجای حرفهای ایشون چنین برداشتی کردین ؟
مهدیا کعبه شد از تاب تو بی تاب بتاب
-
۱۳۸۷/۱۰/۲۰, ۰۰:۲۹ #6
کی شیعه را به سخره گرفته؟
کمیل
بابا این کمیل خودمون که ته شیعه است.
اونجا با اقای معصومی شوخی نموده است.
دوست منه ها ،کسی نگاه چب بهش نکنه
در ضمن عکس های جالبی است همیشه این سوال برای من مطرح بوده که آیا شکاف کعبه هنوز هم رویت میشه؟
اما حال اون را دیدم اما یه سوال دیگه ،آیا محل این شکاف با محلی که از ورود مادر امیر المومنین در اسناد تاریخی و احتمالا روایات هست یکسان است یا خیر؟
قال الله تعالی
اليس الله بكاف عبده
آيا خداوند براي بنده كافي نيست
تلاش کن چیزی را که دوست داری بدست آوریوگرنه مجبور می شویچیزی را که بدست آوردی دوست داشته باشی
-
۱۳۸۷/۱۰/۲۰, ۰۱:۳۰ #7
- نوشته
- 1,758
- مورد تشکر
- 3,252 پست
- حضور
- 6 ساعت 31 دقیقه
- دریافت
- 7
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
سلام
من خودم رفتم کنار کعبه این رکن کعبه کامل از هم ترک برداشته و سنگها همه شکسته شده و با نقره در بین درز شکستگی را پرکرده اند.
به نظرم این عکسها خیلی ضعیف بود و خوب نشون نداد واقعیت که هست در عین حال که بهتر از هیچ بود.
هم اهل سنت هم شیعه زمانی که به این گوشه از کعبه میرسند دست میکشند و بصورت خود میکشند برای تبرک...
طیب
هر معرفتى كـــه بوىِ هستىِ تو داد *** ديوى است به ره، از آن حذر بايد كرد
سبحه بر کف، توبه بر لب،دل پر از شوق گناه/ معصيت را خنده مي آيد ز استغفار ما
أَلَيْسَ الصُّبْحُ بِقَرِيبٍ
-
۱۳۸۷/۱۰/۲۰, ۰۷:۰۷ #8
آنچه استباط میشود از احادیث شیعه و اشاره اهل تسنن دال بر این است
که فاطمه بنت اسد که سلام خدا بر او قتی نزدیک کعبه میشود دیواره کعبه که تصویر آن توسط دوست گرامی
در تاپیک قرار داده شده باز میشود.
فاطمه بنت اسد وارد شکاف میشود و انطور که مطروح است بسته میشود.
می گویند سه روز بعد فاطمه بنت اسد پسری در بغل دارد که نافش بریده و مسائل اولیه ان انجام شده.
انچه که مورد بحث است این است.
که تعداد زیادی راویان حدیث شیعه می گویند
ابوسفیان وقتی این صحنه را میبیند به دلایلی(کینه شخصی و یا عداوت قومی) به طرف طفل میرود
و با دو انگشست ضربه ای به صورت طفل میزند.
و طفل سه روزه شروع می کند به خواندن سوره مبارکه الرحمن
که اگر اشتباه نکنم دهها سال بعد قران بر پیامبر نازل شد.
احادیث دیگری نیز وجود دارد که شاید تاییدی بر ارزش های مولا باشد
رسول اکرم: علی تو با پیامبران دیگران در خفا بودی و با من در آشکار که مولانا نیز غزل بسیار دقیقی
پیرامون این حدیث سروده.
بهر حال یا علی(ع) از اول علی بوده و با سختی و تحمل شدائد علی شده یعنی حافظ امانتی بزرگ.
و یا بعد از تحمل سختی ها و پیکار در راه خدا به مقام علی رسیده.
فرقی نمی کند
با گرفتن گل و بتون شاید بتوان شکاف کعبه را گرفت اما
ع در علی که نشان از عین بسته در کعبه دارد و شکاف خورده را در
نام مقدس علی را چه؟
نام ع در علی برایمان نشان شکاف کعبه در عین بسته کعبه است میتوانند بگیرند.
آفت تفکر تعصب است
السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین.
ببخشید اینجا از حضور شما بزرگواران خداحافظی میکنم مدیر محترم سایت ترجیج دادند تاپیک خداحافظی بنده حذف شود. بهر حال بدی و خوبی بقول قدیمیها از ما دیدید حلال کنید.
حق نگهدارتان دلهایتان پرامید و شاد باد.
-
۱۳۸۷/۱۰/۲۰, ۰۹:۴۵ #9
- نوشته
- 1,758
- مورد تشکر
- 3,252 پست
- حضور
- 6 ساعت 31 دقیقه
- دریافت
- 7
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
سلام
من نمی دونم چه اصراری دارید شما این را با گل و بتون بگیرید! من که یک مرتبه گفتم من خودم رفتم مکه --- چه سنی چه شیعه چه وهابی از کنار این رکن که رد میشند دست میکشن و بعد بصورتشون دستشون را میگذارند...حالا شما هم اصرار، اصرار که اینطور نیست!!!
دیگه این چه مدلشه؟
هیچ کسی هم اونجا را گل و بتون نگرفته از پایین تا بالا سنگها شکسته و بعد هم درز شکستگی را با نقره پر کردند...کاملا مشخص هست از بقیه دیوار کعبه....
حالا شما هم اینجا بیا با یک سری نوشته احساسی اون درز را بگیر!!!
من یادمه اینقدر شوکه شده بودم که همینطور اون قسمت کعبه را بوس میکردم و گریه میکردم یکی از این شرت های وهابی هم همینطور ایستاده بود به من میگفت مشرک مشرک مشرک و بعد با دستش نشون میداد و میگفت باید با دست بکشی به این قسمت و بعد به صورتت بکشی و میگفت رسول خدا به این شکل عمل میکردند!! و بسیاری از افرادی که رد میشدند این کار را انجام میدادند...
-----
اما خوب اگر میخواین سوال بپرسین. سوال من این هست از اون آقای وهابی چرا رسول خدا به دو رکن قبلی که میرسیدند تبرک نمیگرفتند؟ آیا این کار رسول خدا شرک نبود؟!
طیب
ویرایش توسط طیب : ۱۳۸۷/۱۰/۲۰ در ساعت ۱۰:۰۳
هر معرفتى كـــه بوىِ هستىِ تو داد *** ديوى است به ره، از آن حذر بايد كرد
سبحه بر کف، توبه بر لب،دل پر از شوق گناه/ معصيت را خنده مي آيد ز استغفار ما
أَلَيْسَ الصُّبْحُ بِقَرِيبٍ
-
۱۳۸۷/۱۰/۲۰, ۱۰:۰۸ #10
- نوشته
- 598
- مورد تشکر
- 1,660 پست
- حضور
- 8 ساعت 2 دقیقه
- دریافت
- 3
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
سلام ممنون ولی من چیزی نفهمیدم عکسا واضح نیست
ولی درهرصورت قرار نیست که فلسفه همه چیزو بدونیم واز همه چی سر در بیاریم اعتقاد داریم که اینطوری هست پس اینطوریه دیگه
و هیچ فکر نکرد مامیان پریشانی تلفظ درهابرای خوردن یک سیبچقدر تنهاماندیم...
-
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری