جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید

موضوع: ناتو هميشه با توست!!! (تهاجم فرهنگی!!!)
-
۱۳۸۷/۰۶/۲۲, ۰۰:۱۱ #1
- نوشته
- 1
- مورد تشکر
- 0 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
ناتو هميشه با توست!!! (تهاجم فرهنگی!!!)
ناتوي فرهنگي: بي هويتي
اگه توي خيابون يا هر جاي ديگه ايي به يك منظره ي ناخوشايند اخلاقي برخورد بكني مقصر رو كي ميدوني؟؟! اغلب ميگيم چه ميكنه اين تهاجم فرهنگي....
قافل از اين كه سال ها از چيزي به نام تهاجم فرهنگي گذشته و بعضي ها هنوز اتفاقات اطرافشون رو گردن تهاجم فرهنگي ميندازن!!! چرا يكي فريادش به آسمون نمي ره كه جوان نوشكفته ي عزيز طبق فرمايشات مقام معظم رهبري، ما تهاجم فرهنگي رو كه پشت سر گذاشتيم هيچ يعد از اون دوران شبيخون فرهنگي، بعد استحاله ي فرهنگي رو هم رد كرديم حالا تو ناتوي فرهنگي قرار داريم...
خوب اگه من جوون ندونم كه ناتو چييه قدم به قدم دنبال برنامه ريزي هايي كه دشمن برام كرده راه ميرم يعني
1.: در فرهنگ اسلامي شك ميكنم (تشكيك)
2. بهم القا ميكنن كه فرهنگ من فرهنگي تهي از ارزش است (القا)
3. من رو از ارزش ها و فرهنك غني كشورم غافل مي كنن (اغفال)
4.در اين مرحله دشمن ادعا داره كه فرهنگ شيعه به درد نمي خوره و ميگه (با كمال پرويي!) با وجود اين همه دين و فرهنگ چرا شيعه رو انتخاب ميكني؟ (تعدد و تكسر فرهنگي)
5. اين جاست كه دشمن نسبت به من ابراز برتري ميكنه و ميگه اگه مي خواي برتر باشي بايد با ما باشي! (اغنا)
6. ايجاد ترس در زمينه ي حمله به ايران (رعب و ترس)
7. چون به ضعف خود پي برده ،چهره هاي برجسته ي مملكتي رو تخريب مي كنه (تخريب شخصيت)
8. نتيجه ي هفت مرحله ي قبل است كه وقتي هفت مرحله ي قبل رو عملي كرد، خواه ناخواه احساس ضعف و ناتواني و خود باختگي در انسان بوجود مي آيد(بي هويتي)
حالا كه خوب فهميدي ناتو چيه خوب هم مراقب سلاح هاي دشمن در ناتو باش.
ویرایش توسط سفیر : ۱۳۸۷/۱۰/۱۴ در ساعت ۱۵:۰۴
-
۱۳۸۷/۰۶/۲۲, ۰۰:۲۸ #2
- نوشته
- 5,435
- مورد تشکر
- 4,567 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
27
خیلی وقته داریم تو یه جنگ نابرابر به نام تهاجم فرهنگی با دشمن آگاه ومسلح و باهوش دست و پنجه نرم می کنیم!
دشمنی که همهوشش خیلی خوبه! هم ابزارهایی خوبی داره و هم از همه مهمتر از غفلت ما خوب استفاده می کنه!
دست به دست من بده
پا به پای من بیا
نگو امروز مال ما
بگو فردا رو میخوام
به لطف الهی فردا از آن ماست....
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری