-
۱۳۸۶/۰۶/۱۵, ۱۷:۱۶ #1
- نوشته
- 1,799
- مورد تشکر
- 3,021 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
18
عدالت در آخرالزمان
خداوندمتعال مى فرمايد: : «خداوند به كسانى كه از شما ايمان آورده اند و اعمال صالح انجام داده اند وعده مى دهد كه آن ها را قطعاً جانشين خود در روى زمين خواهد كرد ، همان گونه كه پيشينيان را خلافت روى زمين بخشيد و دين و آيينى را كه براى آن ها پسنديده پا برجا و ريشه دار خواهد ساخت و خوف و ترس آن ها را به ايمنى مبدل گرداند ، {تا} مرا عبادت كنند و چيزى را با من شريك نگردانند ، و هر كس پس از آن به كفر گرايد ، آنانند كه نافرمانند .» (نور/55)
براساس تصريح برخى روايات اسلامى ، يكى از مصداق هاى آيه مذكور حكومت مهدى (عج ) است كه شرق و غرب جهان زير لواى حكومتش قرار مى گيرد و آيين حق در همه جا نفوذ مى كند و ناامنى و خوف و جنگ و بى عدالتى از صحنه زمين برچيده مى شود و آن حضرت زمين را پر از عدل و داد مى كند .• پيامبر اكرم(ص)مى فرمايد : «اگر از عمر دنيا جز يك روز باقى نماند خداوند آن يك روز را آن قدر طولانى مى كند تا مردى از دودمان من كه نامش نام من است ، حاكم بر زمين شود ، و صفحه زمين را پر از عدل و داد كند آن گونه كه از ظلم و جور پر شده باشد .» امام سجاد(ع)مى فرمايد : «سوگند به كسى كه محمد(صلى الله عليه وآله) را به حق بشارت دهنده و بيم دهنده قرار داد كه نيكان از ما اهل بيت و پيروان آن ها به منزله موسى و پيروان او هستند و دشمنان ما و پيروان آن ها به منزله فرعون و پيروان او مى باشند ، سرانجام ما پيروز مى شويم و آن ها نابود مى شوند و حكومت حق و عدالت از آنِ ما خواهد بود»..
آن چه از روايات اسلامى برمى آيد،اين است كه بعد از آن كه زمين پر از فساد ، جور ، ستم و ظلم و گناه شد و مردم از عدالت و اصلاح امور،نااميد شدند و البته شرايط ديگر ظهور آن حضرت نيز تحقق پيدا كرد حضرت مهدى (عج) ظهور مى كند . البته در ميان گناه و بى عدالتى ، همواره عده اى با تهذيب نفس و با تلاش زياد خود را براى همراهى با امام زمان (عج) آماده مى كنند و در زمره ياران واقعى آن حضرت قرار مى گيرند ، گرچه ممكن است اكثر جوامع آلوده باشند ; ولى هميشه در ميان جوامع فاسد افراد صالح و پرهيزگارى هستند بنابراين ، يكى از نشانه هاى ظهور آن حضرت انتشار مفاسد گوناگون و مأيوس شدن مردم از اصلاح و اجراى عدالت مى باشد . و در اين ميان عده اى نيز در پيچ و خم حوادث و آلودگى ها خود را براى همراهى با آن حضرت آماده مى كنند . چنان كه خود آن حضرت مى فرمايد : «نشانه ظهور من فراوانى هرج و مرج و شيوع فساد و فتنه هاست .»• حضرت امام محمدباقر(ع) در تفسير آيه 17 ، سوره حديد ، مى فرمايد : «خداوند زمين را به وسيله قائم زنده مى كند بعد از آن كه مرده باشد ، و منظور از مردن زمين كفر اهل آن است و كافر مرده است .»
منتظر نظرات شما دوستان گرامی هستم
-
تشکرها 3
-
۱۳۸۶/۰۶/۱۶, ۰۰:۵۳ #2
- نوشته
- 5,435
- مورد تشکر
- 4,566 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
27
نقل قول : عدالت در آخرالزمان
قدر مسلم قضیه اینه که در آخر الزمان عدالتی وجود نداره و مردم از بی عدالتی در رنج و سختی هستند.چون یکی از خصوصیات حکومت حضرت برقرار کردن عدالت برای همه مردمه...
دست به دست من بده
پا به پای من بیا
نگو امروز مال ما
بگو فردا رو میخوام
به لطف الهی فردا از آن ماست....
-
۱۳۸۶/۰۶/۱۶, ۰۰:۵۵ #3
- نوشته
- 5,435
- مورد تشکر
- 4,566 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
27
نقل قول : عدالت در آخرالزمان
البته این به معنای بی تفاوت بودنما نسبت به عدالت در زندگیه شخصی و اجتماعی نیست...همه ما موظفیم عدالت را در تمام رفتارها و اعمال خود جاری کنیم.
یا علی مددی
دست به دست من بده
پا به پای من بیا
نگو امروز مال ما
بگو فردا رو میخوام
به لطف الهی فردا از آن ماست....
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری