جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید

موضوع: معرفی و آموزش نرم افزار Gifcam (فیلم گرفتن از صفحه دلخواه در کامپیوتر با فرمت عکس )
-
۱۳۹۴/۰۳/۰۵, ۰۳:۴۲ #1
- نوشته
- 1,910
- مورد تشکر
- 9,184 پست
- حضور
- 58 روز 1 ساعت 27 دقیقه
- دریافت
- 45
- آپلود
- 0
- گالری
-
288
معرفی و آموزش نرم افزار Gifcam (فیلم گرفتن از صفحه دلخواه در کامپیوتر با فرمت عکس )
سلام در خدمتتون هستم با معرفی یک
نرم افزار بسیار مفید به نام GIF CAM .
تا حالا حتما عکس های متحرک دیده اید؟؟
خوب حالا دیدید.
شاید برایتان جالب باشد که بخواهید از یک فیلم ، عکس متحرک بسازید ویا نه اصلا بخواهید از صفحه دستکتاپتان عکس بگیرید و ...
با این نرم افزار می توانید این کار را به راحتی انجام بدهید .
به تصویر زیر دقت کنید :
در ادامه با ما همراه باشید .
ویرایش توسط بهار ♥ها : ۱۳۹۴/۰۳/۰۵ در ساعت ۰۳:۵۰
حدیث قدسی : برای من باش تا من با همه ربوبیتم برای شما باشم. ...امام صادق(ع) : : «العبودیه جوهره کنهها الربوبیه؛ ما فقد فی العبودیه وجد فی الربوبیه؛ عبودیت و بندگی حق، جوهری است که کنه و حقیت آن ربوبیت است، آن چه انسان در عبودیت از دست می دهد در ربوبیت به دست می آورد.( مصباح الشّریعه، صفحه ۵۳۶ ، طبق نقل میزان الحکمه، واژه ی عبد).
-
تشکرها 4
-
۱۳۹۴/۰۳/۰۵, ۰۳:۵۶ #2
- نوشته
- 1,910
- مورد تشکر
- 9,184 پست
- حضور
- 58 روز 1 ساعت 27 دقیقه
- دریافت
- 45
- آپلود
- 0
- گالری
-
288
توضیحات ارائه شده نرم افزارو باهم بخونیم :
نرم افزارهای زیادی هستند که کار ضبط از صفحه نمایش را بعهده می گیرند و هر یک به سهم خود امکانات و عملکردهای خاص خودشون رو دارند ولی هیچ کدوم دیده نشده که بتواند از صفحه نمایش با فرمت کم حجم GIF فیلمبرداری کند و همهی آنها با فرمتهای تصویری مختلفی نظیر Avi، Mkv، Mp4 و دهها فرمت دیگر ضبط میکنند. نرم افزار پرتابل GifCam، عالی برای مواقعی که میخواهید با فرمت GIF از صفحه نمایشتون فیلم بگیرید یعنی شما به کمک این نرم افزار هیچ نیازی به نرم افزارهای اضافی که بخواهید فیلم ضبطی خود را به فرمت GIF تبدیل کنید، ندارید. نرم افزار GifCam با طراحی ساده و کاربرپسند خود شرایطی را بوجود میآورد که هر کاربری بتواند به راحتی از آن استفاده کند .
حدیث قدسی : برای من باش تا من با همه ربوبیتم برای شما باشم. ...امام صادق(ع) : : «العبودیه جوهره کنهها الربوبیه؛ ما فقد فی العبودیه وجد فی الربوبیه؛ عبودیت و بندگی حق، جوهری است که کنه و حقیت آن ربوبیت است، آن چه انسان در عبودیت از دست می دهد در ربوبیت به دست می آورد.( مصباح الشّریعه، صفحه ۵۳۶ ، طبق نقل میزان الحکمه، واژه ی عبد).
-
تشکرها 4
-
۱۳۹۴/۰۳/۰۵, ۰۳:۵۸ #3
- نوشته
- 1,910
- مورد تشکر
- 9,184 پست
- حضور
- 58 روز 1 ساعت 27 دقیقه
- دریافت
- 45
- آپلود
- 0
- گالری
-
288
اول یک توضیحی بدم در مورد نرم افزارهای portabl .نرم افزارهای پرتابل نرم افزارهای کم حجمی هستند که نیاز به نصب ندارند و برای هر بار استفاده باید بر روی انها کلیک کنید تا اجرا بشوند . این نسخه هم نسخه پرتابل نرم افزار هست که در احتیارتان قرار خواهد گرفت.
-
تشکرها 4
-
۱۳۹۴/۰۳/۰۵, ۰۴:۰۷ #4
- نوشته
- 1,910
- مورد تشکر
- 9,184 پست
- حضور
- 58 روز 1 ساعت 27 دقیقه
- دریافت
- 45
- آپلود
- 0
- گالری
-
288
حالا نرم افزارو از فایل ضمیمه دانلود کنید تا بریم ادامه اموزشمون:
منبع : همین جا اعلام کنم این نرم افزار رو از سایت soft98.ir هم دانلود کنید .
ان شالله که دانلود کردیدو بهانه حجم بالا رو هم که ندارید چون حجم این نرم افزار بسیار پایینه هستش.
ویرایش توسط بهار ♥ها : ۱۳۹۴/۰۳/۰۵ در ساعت ۰۷:۴۳
-
تشکرها 4
-
۱۳۹۴/۰۳/۰۵, ۰۴:۱۴ #5
- نوشته
- 1,910
- مورد تشکر
- 9,184 پست
- حضور
- 58 روز 1 ساعت 27 دقیقه
- دریافت
- 45
- آپلود
- 0
- گالری
-
288
این تصویری از محیط نرم افزار هست :
توضیحات :
در ابتدا که نرم افزار را اجرا کنید یک فضای خالی در نرم افزار است که قسمتی از صفحه نمایش شما را نمایش می دهد. شما هر فعالیتی را که در این محدوده انجام دهید با زدن دکمه Rec به راحتی میتوانید تمامی حرکتها را ضبط کنید و اگر خواستید میتوانید در حین ضبط کادر نرم افزار را بزرگ یا کوچک کنید .
در اصل شما دو راه برای ضبط کردن دارید، راه اول به این صورت است که یکبار بر روی Rec کلیک کنید و بدون هیچ زخمتی هر چی خواستید ضبط کنید. راه دیگر استفاده از دکمه Frame است که به شکل دستی و تک تک برای هر کاری که انجام میدهید یک فریم ایجاد کنید. دکمه Edit نیز برای هر دو روش کاربرد دارد، شما با استفاده از این دکمه میتوانید فریمهای ناخواسته را حذف کنید یا زمان تأخیر هر فریم را کاهش یا افزایش دهید .
-
تشکرها 4
-
۱۳۹۴/۰۳/۰۵, ۰۴:۱۹ #6
- نوشته
- 1,910
- مورد تشکر
- 9,184 پست
- حضور
- 58 روز 1 ساعت 27 دقیقه
- دریافت
- 45
- آپلود
- 0
- گالری
-
288
خوب خداقوت دست به کارشید و عکس های که با نرم افزار درست کردید رو برامون ارسال کنید تا خوشحال بشیمو آموزش های بعدی رو با سرعت بیشتری ارسال کنیم.
خوب تا یادتون نرفته یک صلوات هم هدیه بر روح شهدا
به خصوص این دوشهید بزرگوار شهید چمران و شهید مجد بفرستید . متشکرم.
برای اموزش نرم افزارهای مفید دیگه منتظر ما باشید .
-
تشکرها 4
-
۱۳۹۴/۰۳/۰۵, ۰۸:۱۸ #7
- نوشته
- 3,366
- مورد تشکر
- 17,883 پست
- حضور
- 293 روز 7 ساعت 9 دقیقه
- دریافت
- 57
- آپلود
- 7
- گالری
-
69
-
تشکرها 3
-
۱۳۹۴/۰۳/۰۵, ۰۸:۲۰ #8
- نوشته
- 3,366
- مورد تشکر
- 17,883 پست
- حضور
- 293 روز 7 ساعت 9 دقیقه
- دریافت
- 57
- آپلود
- 7
- گالری
-
69
-
تشکرها 4
-
۱۳۹۴/۰۳/۰۵, ۰۸:۵۱ #9
- نوشته
- 6,039
- مورد تشکر
- 19,923 پست
- حضور
- 120 روز 1 ساعت 35 دقیقه
- دریافت
- 47
- آپلود
- 19
- گالری
-
72
سلام و عرض ادب
باتشکر از سرکار بهار ♥ها این نرم افزار عالیه مخصوصا برای توضیح یک عملکرد
یاحق
-
-
۱۳۹۴/۰۳/۰۵, ۰۸:۵۵ #10
- نوشته
- 1,910
- مورد تشکر
- 9,184 پست
- حضور
- 58 روز 1 ساعت 27 دقیقه
- دریافت
- 45
- آپلود
- 0
- گالری
-
288
-
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری