صفحه 1 از 2 12 آخرین
جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید   

موضوع: معرفی و آموزش نرم افزار Gifcam (فیلم گرفتن از صفحه دلخواه در کامپیوتر با فرمت عکس )

شروع کننده موضوع

نوشته
    1,910
    مورد تشکر
    9,184 پست
    حضور
    58 روز 1 ساعت 27 دقیقه
    دریافت
    45
    آپلود
    0
    گالری
    288

معرفی و آموزش نرم افزار Gifcam (فیلم گرفتن از صفحه دلخواه در کامپیوتر با فرمت عکس )

سلام در خدمتتون هستم با معرفی یک

نرم افزار بسیار مفید به نام GIF CAM .

تا حالا حتما عکس های متحرک دیده اید؟؟

معرفی و آموزش نرم افزار Gifcam  (فیلم گرفتن از صفحه دلخواه در کامپیوتر  با فرمت عکس )

خوب حالا دیدید.

شاید برایتان جالب باشد که بخواهید از یک فیلم ، عکس متحرک بسازید ویا نه اصلا بخواهید از صفحه دستکتاپتان عکس بگیرید و ...
    با این نرم افزار می توانید این کار را به راحتی انجام بدهید .
    به تصویر زیر دقت کنید :

معرفی و آموزش نرم افزار Gifcam  (فیلم گرفتن از صفحه دلخواه در کامپیوتر  با فرمت عکس )

در ادامه با ما همراه باشید .

ویرایش توسط بهار ♥ها : ۱۳۹۴/۰۳/۰۵ در ساعت ۰۳:۵۰

حدیث قدسی : برای من باش تا من با همه ربوبیتم برای شما باشم. ...
    امام صادق(ع) : : «العبودیه جوهره کنهها الربوبیه؛ ما فقد فی العبودیه وجد فی الربوبیه؛ عبودیت و بندگی حق، جوهری است که کنه و حقیت آن ربوبیت است، آن چه انسان در عبودیت از دست می دهد در ربوبیت به دست می آورد.( مصباح الشّریعه، صفحه ۵۳۶ ، طبق نقل میزان الحکمه، واژه ی عبد).

شروع کننده موضوع

نوشته
    1,910
    مورد تشکر
    9,184 پست
    حضور
    58 روز 1 ساعت 27 دقیقه
    دریافت
    45
    آپلود
    0
    گالری
    288

توضیحات ارائه شده نرم افزارو باهم بخونیم :

نرم افزارهای زیادی هستند که کار ضبط از صفحه نمایش را بعهده می گیرند و هر یک به سهم خود امکانات و عملکردهای خاص خودشون رو دارند ولی هیچ کدوم دیده نشده که بتواند از صفحه نمایش با فرمت کم حجم GIF فیلمبرداری کند و همه‌ی آنها با فرمت‌های تصویری مختلفی نظیر Avi، Mkv، Mp4 و ده‌ها فرمت دیگر ضبط می‌کنند. نرم افزار پرتابل GifCam، عالی برای مواقعی که می‌خواهید با فرمت GIF از صفحه نمایش‌تون فیلم بگیرید یعنی شما به کمک این نرم افزار هیچ نیازی به نرم افزارهای اضافی که بخواهید فیلم ضبطی خود را به فرمت GIF تبدیل کنید، ندارید. نرم افزار GifCam با طراحی ساده و کاربرپسند خود شرایطی را بوجود می‌آورد که هر کاربری بتواند به راحتی از آن استفاده کند .

امام صادق(ع) : : «العبودیه جوهره کنهها الربوبیه؛ ما فقد فی العبودیه وجد فی الربوبیه؛ عبودیت و بندگی حق، جوهری است که کنه و حقیت آن ربوبیت است، آن چه انسان در عبودیت از دست می دهد در ربوبیت به دست می آورد.( مصباح الشّریعه، صفحه ۵۳۶ ، طبق نقل میزان الحکمه، واژه ی عبد).

شروع کننده موضوع

نوشته
    1,910
    مورد تشکر
    9,184 پست
    حضور
    58 روز 1 ساعت 27 دقیقه
    دریافت
    45
    آپلود
    0
    گالری
    288

اول یک توضیحی بدم در مورد نرم افزارهای portabl .نرم افزارهای پرتابل نرم افزارهای کم حجمی هستند که نیاز به نصب ندارند و برای هر بار استفاده باید بر روی انها کلیک کنید تا اجرا بشوند . این نسخه هم نسخه پرتابل نرم افزار هست که در احتیارتان قرار خواهد گرفت.

شروع کننده موضوع

نوشته
    1,910
    مورد تشکر
    9,184 پست
    حضور
    58 روز 1 ساعت 27 دقیقه
    دریافت
    45
    آپلود
    0
    گالری
    288

حالا نرم افزارو از فایل ضمیمه دانلود کنید تا بریم ادامه اموزشمون:

منبع : همین جا اعلام کنم این نرم افزار رو از سایت soft98.ir هم دانلود کنید .

ان شالله که دانلود کردید و بهانه حجم بالا رو هم که ندارید چون حجم این نرم افزار بسیار پایینه هستش.

فايل هاي پيوست شده فايل هاي پيوست شده
    ویرایش توسط بهار ♥ها : ۱۳۹۴/۰۳/۰۵ در ساعت ۰۷:۴۳

شروع کننده موضوع

نوشته
    1,910
    مورد تشکر
    9,184 پست
    حضور
    58 روز 1 ساعت 27 دقیقه
    دریافت
    45
    آپلود
    0
    گالری
    288

این تصویری از محیط نرم افزار هست :
    توضیحات :
    در ابتدا که نرم افزار را اجرا کنید یک فضای خالی در نرم افزار است که قسمتی از صفحه نمایش شما را نمایش می دهد. شما هر فعالیتی را که در این محدوده انجام دهید با زدن دکمه Rec به راحتی می‌توانید تمامی حرکت‌ها را ضبط کنید و اگر خواستید می‌توانید در حین ضبط کادر نرم افزار را بزرگ یا کوچک کنید .
    در اصل شما دو راه برای ضبط کردن دارید، راه اول به این صورت است که یکبار بر روی Rec کلیک کنید و بدون هیچ زخمتی هر چی خواستید ضبط کنید. راه دیگر استفاده از دکمه Frame است که به شکل دستی و تک تک برای هر کاری که انجام می‌دهید یک فریم ایجاد کنید. دکمه Edit نیز برای هر دو روش کاربرد دارد، شما با استفاده از این دکمه می‌توانید فریم‌های ناخواسته را حذف کنید یا زمان تأخیر هر فریم را کاهش یا افزایش دهید .

شروع کننده موضوع

نوشته
    1,910
    مورد تشکر
    9,184 پست
    حضور
    58 روز 1 ساعت 27 دقیقه
    دریافت
    45
    آپلود
    0
    گالری
    288

خوب خداقوت دست به کارشید و عکس های که با نرم افزار درست کردید رو برامون ارسال کنید تا خوشحال بشیمو آموزش های بعدی رو با سرعت بیشتری ارسال کنیم.
    خوب تا یادتون نرفته یک صلوات هم هدیه بر روح شهدامعرفی و آموزش نرم افزار Gifcam  (فیلم گرفتن از صفحه دلخواه در کامپیوتر  با فرمت عکس )
    به خصوص این دوشهید بزرگوار شهید چمران و شهید مجد بفرستید . متشکرم.

برای اموزش نرم افزارهای مفید دیگه منتظر ما باشید .معرفی و آموزش نرم افزار Gifcam  (فیلم گرفتن از صفحه دلخواه در کامپیوتر  با فرمت عکس )

نوشته
    3,366
    مورد تشکر
    17,883 پست
    حضور
    293 روز 7 ساعت 9 دقیقه
    دریافت
    57
    آپلود
    7
    گالری
    69

[IMG]معرفی و آموزش نرم افزار Gifcam  (فیلم گرفتن از صفحه دلخواه در کامپیوتر  با فرمت عکس )[/IMG]

نوشته
    3,366
    مورد تشکر
    17,883 پست
    حضور
    293 روز 7 ساعت 9 دقیقه
    دریافت
    57
    آپلود
    7
    گالری
    69

نقل قول نوشته اصلی توسط بهار ♥ها نمایش پست
    این تصویری از محیط نرم افزار هست :
    راستی همین تصویرو چطوری ساختی

شروع کننده موضوع

نوشته
    1,910
    مورد تشکر
    9,184 پست
    حضور
    58 روز 1 ساعت 27 دقیقه
    دریافت
    45
    آپلود
    0
    گالری
    288

نقل قول نوشته اصلی توسط kobra نمایش پست
    راستی همین تصویرو چطوری ساختی
    کبری جاناحتمالا اینو می شه با دوبار باز کردن نرم افزار ساخت منتها شاید با نرم افزاری مشابه که برای ساخت اموزش نرم افزارها استفاده می شه ساخته شده باشه . امتحان کنید روی یک شکل ببینید با دوتا میشه یا نه .

11. تشکرها 3

صفحه 1 از 2 12 آخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری