جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید

موضوع: آموزش تصویری نصب تلگرام روی کامپیوتر
-
۱۳۹۴/۰۳/۰۹, ۱۶:۳۹ #21
اعوذ بالله من الشیطان الرجیم
بسم الله الرحمن الرحیم
السلام علیک یا رسول الله(ص)
السلام علیک یا امیرالمومنین (ع)
السلام علیکم یا اهل بیت نبوه (ع)
السلام علیک یا صاحب الزمان (عج)
================================
همه ؟
چه کسی گفته است همه ؟
کافیه کمی تحقیق کنید این قدر نمونه ایرانی پیدا می شود!
همین الان من حداقل 6تا ایرانی می شناسم!
شایعه!
خوب است که ما مستند و مستدل صبحت کردیم که صحبت با مدرک ما را ما شایعه می دانید.
خوب است که فیلم گذاشتیم و لینک 4تا مقاله را گذاشتیم تا بخوانید
همین اینستا گرامی که شما دارید استفاده می کنید و داخل امضا خودتان قرار داده اید، توسط فیس بوک خریداری شده است و اگر لازم باشد مدارکش را هم می گذاریم
ما از خودمان مطلب نمی گذاریم!
از خودمان هم فتوی نمی دهیم
سوال 13 از لینک زیر را گذاشتیم تا بخوانید!
سوال :
آیا نرمافزارها هم بهمثابه کالا هستند و حکم خرید کالای ایرانی در اینجا هم وجود دارد؟
جواب:
حکم خرید کالای دشمنان که به نحوی کمک به آنها محسوب میشود تحت عنوان «اعانهی ظالم» شامل اینجا نیز میشود؛ یعنی ما با خریداری یک نرمافزار، خدماتی به آنها برسانیم یا به نحوی از این نرمافزارها استفاده کنیم که سودش به جیب آنها برود، مثل برخی برنامهها که اصل ورود به آنها و تعداد استفادهکنندگان از آنها برای صاحبش مفید است، همین ورود به برنامه هم حرام میشود. بنابراین فرقی نمیکند که این کالا سختافزار باشد یا نرمافزار و این توصیهای که گفتهاند اگر کالایی مشابه داخلی دارد، از کالای خارجی استفاده نکنید، شامل نرمافزارها هم میشود و باید از نرمافزار داخلی استفاده کنید.
http://farsi.khamenei.ir/news-content?id=29126#13
صرف عضویت در نرم افزار های خارجی،علی الخصوص صهیونیستی (از قبیل تلگرام،اینستاگرام،وتس آپ و...) برای صهیونیست منافع کلان اقتصادی و اطلاعاتی و...دارد و تحت عنوان اعانه به ظالم قرار می گیرد که تا به این لحظه(13 دی 94) ارزش اقتصادی کمپانی فیس بوک( فیس بوک،اینستاگرام،وتس آپ) در تالار بورس نزدک آمریکا295.977.857.587 میلیارد دلار می باشد.(از نرم افزار ایرانی استفاده کنید).
-
تشکرها 3
-
۱۳۹۴/۰۳/۰۹, ۱۶:۴۶ #22
- نوشته
- 6,039
- مورد تشکر
- 19,923 پست
- حضور
- 120 روز 1 ساعت 35 دقیقه
- دریافت
- 47
- آپلود
- 19
- گالری
-
72
همون اینستا که میگید واسه فیسبوکه حتی واسه رهبر هم پیج ساختن اکثرا مقامات
کشوری هم پیج دارن
تو فیسبوک هم اکثر مقامات پیج دارن
خب شما خوشت نمیاد میگید اسرائیلیه استفاده نکنید
ولی در نظر داشته باشید نستل و پپسی هم که در هر بقالی
هست اسرائیلیه چرا جلوی اینا گرفته نمیشه
به هر حال من بحث رو ادامه نمیدم
یاحق
ویرایش توسط seyed yasin : ۱۳۹۴/۰۳/۰۹ در ساعت ۱۶:۵۷
-
تشکرها 4
-
۱۳۹۴/۰۳/۰۹, ۱۶:۴۸ #23
- نوشته
- 579
- مورد تشکر
- 2,380 پست
- حضور
- 15 روز 22 ساعت 42 دقیقه
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
سلام
این خیلی حرف درستیه! متاسفانه ماها فقط تحریم و سانسور و فیلتر رو یاد گرفتیم و بعدشم میریم یه نسخه کپی ازش میسازیم که هیچکسی هم استفاده نمیکنه و کلی خرج روی دستمون میذاره!
از اونطرف جوان ما میره فیلترشکن نصب میکنه که یعنی با دستان خودش تمام دیتای ورودی و خروجی (و حتی احتمالا کل کامپیوترش را) تحت اختیار همانهایی میذاره که ما ازشون فرار میکنیم!!
بهتره یکبار جای شعار و حرف و این بد است و آن بدست راه انداختن، بیایم این پولهایی که بعدا خرج ساخت نسحه های کپی بی مصرف میکنیم، بدیم به ۴ تا جوان دانشجو این مملکت که هم آنها خودشان خلاقیت کنند و چیزی بهتر و نوین تر از خارجی ها برای اولین بار در جهان بسازند که اتفاقا باعث بشه خارجی ها بیایند و در نرم افزار ما عضو بشند! و هم این شاغل بودن جوانان از کلی معضلات جلوگیری میکند، میروند ازدواج میکنند ، بچه می آورند! در نهایت همین باعث شود ما مدیریت فضا را بر عهده داشته باشیم و نه دشمنمان!
ولی خب کسی گوشش به این حرفها بدهکار نیست!
مثلا الان شاید ۱ میلیارد خرج کنند و چیزی بسازند که دنیارو تحت تاثیر قرار دهد و هزارها میلیارد برایشان سود داشته باشد. ولی نمیکنند و بعد ۱۰ برابرش را صرف هزینه مبارزه میکنند و نه تنها سود نمیکنند بلکه به ضرر ها دامن هم میزنند!
خسته شدیم از این تفکرات و رفتارهای غلط دیگر ..........
امکان پاک کردن کلیه ی پست هام رو ندارم
همه ی پست هام خصوصا در زمینه خداشناسی رو رد میکنم و بهشون اعتقادی ندارم
به نظرم دلیل کافی برای اثبات یا رد وجود خدا وجود ندارد
-
تشکرها 3
-
۱۳۹۴/۰۳/۰۹, ۱۶:۵۱ #24
بسم الله الرحمن الرحیم
این طوری:
بله ممکن است و چیز عجیبی هم نیست
همین هکر های خودمان هم می توانند دوربین موبایل و نوت بوک ها رو به کار بیندازند بدون این که متوجه باشید تصاویر را بردارند .
این ها می توانند!چه برسد به اسرائیلی هایی که کلا نرم افزار ها دستشان هست!
صرف عضویت در نرم افزار های خارجی،علی الخصوص صهیونیستی (از قبیل تلگرام،اینستاگرام،وتس آپ و...) برای صهیونیست منافع کلان اقتصادی و اطلاعاتی و...دارد و تحت عنوان اعانه به ظالم قرار می گیرد که تا به این لحظه(13 دی 94) ارزش اقتصادی کمپانی فیس بوک( فیس بوک،اینستاگرام،وتس آپ) در تالار بورس نزدک آمریکا295.977.857.587 میلیارد دلار می باشد.(از نرم افزار ایرانی استفاده کنید).
-
تشکرها 2
-
۱۳۹۴/۰۳/۰۹, ۱۷:۰۳ #25
- نوشته
- 682
- مورد تشکر
- 4,336 پست
- حضور
- 29 روز 21 ساعت 33 دقیقه
- دریافت
- 3
- آپلود
- 0
- گالری
-
4
نیا نیا گل نرگس ، جهان که جای تو نیست
دو صد ترانه به لب ها ، یکی برای تو نیست
نیا نیا گل نرگس، تو را به خاک بقیع
که شهر ما ، نَه مهیای گامهای تو نیست
نیا نیا گل نرگس ، دعای عهد کجاست؟
نه این نماز جماعت به اقتدای تو نیست
نیا نیا گل نرگس، به مادرت زهرا
کسی برای شهادت به کربلای تو نیست
نیا نیا گل نرگس، فدا شوی مولا
برای عصر عجیبی که خواستار تو نیست
-
تشکرها 6
-
۱۳۹۴/۰۳/۰۹, ۱۷:۱۰ #26
بسم الله الرحمن الرحیم
من به مقامات کاری ندارم ، من رو تو گور خودم می گذارند
اما حرف رهبر رو زدید.....حرف آقای ما رو زدید،باید پاسخ شما رو بدهیم.
اولا شما باید ثابت کنید اون پیج ها متعلق به دفتر مقام معظم رهبری است ، می تونید ثابت کنید؟
یکی از کارهایی که شما باید این جا انجام بدهید باید به من نشان بدهید که آن پیج در سایت مقام معظم رهبری رسما معرفی شده باشد،چون باید این کار بشود و الا ما رد می کنیم.
ثانیا این که به فرض هم که دفتر مقام معظم رهبری پیج داشته باشد....شما این قدر نمی دانید که آنها ممکن است از مرجع تقلید اجازه خاص داشته باشند و حکم استثنائی آنها برای شما حجت نیست؟
الان شما مجوز خواندن کتب ضاله را دارید؟ خیر! برای شما حرام است
اما علما دین و کسانی که کارشناس آن قسمت هستند آنها از مراجع اجازه خاص دارند و می توانند بخوانند.
اجازه خاص آنها برای شما که وجود ندارد....این جا حکم خاص و استثنایی است و تفسیر موسع نمی شود!
در خصوص پپسی و ...هم اگر شما علم دارید که این ها به دشمن کمک اقتصادی و ...می رساند و برای دشمن سود آور هست که نباید استفاده کنید،شرع این رو می گوید، حالا شما می خواهید توجیه بیاورید به ما ربطی ندارد، ما وظیفه گفتن داریم.
سر خیابان دزدی می شود ، دلیل بر این نیست که دزدی حلال است ! این جا هم همین طور
ما که اسلحه روی شقیقه شما نگذاشتیم !
ما داریم مطالبمون ر مستند می گذاریم ....امر به معروف و نهی از منکر می کنیم.....حکم شرع را هم می گذاریم
دوست داشتید قبول کنید.....دوست داشتید قبول نکیند
خودتان می دانید ومسئولیت شرعی آن.
همین.
ویرایش توسط sayedali : ۱۳۹۴/۰۳/۰۹ در ساعت ۱۷:۲۸
-
تشکرها 3
-
۱۳۹۴/۰۳/۰۹, ۱۷:۱۲ #27
بسم الله الرحمن الرحیم
خیلی از این نرم افزار ها که من می شناسم ایران ساخته است کپی نیست،برایش زحمت کشیده اند.....شما مطلع هستید که این طور یک جانبه برای خودتان می گویید؟
یعنی ما امر به معروف و نهی از منکر نکنیم؟
مگر امر به معروف و نهی از منکر کردن انتقال علم در جامعه نیست؟شما دلتان می خواهد جامعه بیدار نباشد؟ از امر به معروف و نهی از منکر خسته شدید؟
خب بروید از ایرانی ها استفاده کنید .......البته من هیچ کدام را توصیه نمی کنم ، نه ایرانی و نه خارجی! ولی محض اطلاعتان نمونه مشابه ایرانی بسیار زیاد است.
گفت: فیلترینگ یعنی ما عقل نداریم و یک عده دیگه باید تصمیم بگیرند که چه چیزی را ببینیم و چه چیزی را نبینیم!http://www.lenzor.com/p/4RIig
گفتم: با این منطق می توان تمام قوانین جهان و تمدن بشری را زیر سؤال برد، زیرا همه آنها محدودیت هایی را اعمال می کنند و مثلا شهرداری هم به شعور ما توهین می کند اگر بر روی فاضلاب درپوش می گذارد!
-
تشکرها 3
-
۱۳۹۴/۰۳/۰۹, ۱۷:۱۶ #28
بسم الله الرحمن الرحیم
گفت: مگه اونا چقدر حافظه دارن که تمام اطلاعات ما رو بخوان ذخیره کنن؟ چنین چیزی محاله؟
گفتم: در یک اتاق ۱۲ متری میشه با کمترین امکانات ۹۰ میلیون گیگابایت اطلاعات ذخیره کرد... ضمن اینکه همه داده ها با فرمول خاصی به تکست تبدیل شده و با استفاده از نرم افزارهای مخصوص در زمان مورد نیاز دوباره تبدیل به عکس یا فیلم می شوند، در نتیجه حجم زیادی ندارند... راستی archive.org را دیده ای؟!
http://www.lenzor.com/p/E1fDM
-
تشکرها 3
-
۱۳۹۴/۰۳/۰۹, ۱۷:۲۰ #29
بسم الله الرحمن الرحیم
http://www.lenzor.com/p/AWXD3
ویرایش توسط sayedali : ۱۳۹۴/۰۳/۰۹ در ساعت ۱۷:۲۲
-
تشکرها 2
-
۱۳۹۴/۰۳/۰۹, ۱۷:۳۳ #30
بسم الله الرحمن الرحیم
-
تشکرها 2
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری