صفحه 6 از 6 نخست ... 456
جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید   

موضوع: آموزش تصویری نصب تلگرام روی کامپیوتر

نوشته
    682
    مورد تشکر
    4,336 پست
    حضور
    29 روز 21 ساعت 33 دقیقه
    دریافت
    3
    آپلود
    0
    گالری
    4

نقل قول نوشته اصلی توسط sayedali نمایش پست
    برخی ها ممکنه اجازه خاص داشته باشند و بروند داخل این مراکز فعالیت کنند،اما برخی ها ممکن است اجازه نداشته باشند و بروند برخی ها هم نمی دانند که ما باید آگاه کنیم.
    این سخن که نظارت مستقیم رهبری باشد این حرف اشتباه است، و حتی این که بگوییم بخواهد دقیقا بر اساس موازین رهبری برود جلو این هم حرف اشتباهی است ،رهبری فقط ریاست آن سازمان را تعیین می کند و آن سازمان هم طبق قوانین باید کارش را بکند...

وظیفه ما هم اطلاع رسانی هست ، مثل همین جا که مطالب رو گذاشتیم....
    چقدر خوش بینانه نظر میدید برادر من
    اینکه می فرمایید ربطی به موضوع نداره اتفاقا همه ش بهم ربط داره
    نقل قول نوشته اصلی توسط sayedali نمایش پست
    قانون اساسی ما و مجازات و ... کپی شده است؟ ثابت کنید....
    همین قانونی که شما اینگونه سنگش رو به سینه میزنید
    برادر من...
    این اسلام نهی از منکر کردنش الویت بندی داره... به خداوندی خدا الویت بندی داره...
    اگه این نرم افزار ها و حساب هایی که توش باز میشه تیر میشه میره تو چشم اون بندگان خدا
    اونقدر نهی از منکر های بزرگتر توی این کشور وجود داره که پپسی خوردن و وایبر و واتساپ داشتن در برابرش خنده آوره....
    ولی بازم ممنون
    وظیفه ی شرعی خودتون رو به جا آوردید

ویرایش توسط مدیر اجرایی : ۱۳۹۴/۰۳/۱۱ در ساعت ۱۶:۲۹ دلیل: آب به آسیاب دشمن نریزید
    نیا نیا گل نرگس ، جهان که جای تو نیست
    دو صد ترانه به لب ها ، یکی برای تو نیست

نیا نیا گل نرگس، تو را به خاک بقیع
    که شهر ما ، نَه مهیای گامهای تو نیست

نیا نیا گل نرگس ، دعای عهد کجاست؟
    نه این نماز جماعت به اقتدای تو نیست

نیا نیا گل نرگس، به مادرت زهرا
    کسی برای شهادت به کربلای تو نیست

نیا نیا گل نرگس، فدا شوی مولا

برای عصر عجیبی که خواستار تو نیست

2. تشکرها 3

نوشته
    181
    مورد تشکر
    1,113 پست
    حضور
    4 روز 6 ساعت 42 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    34

سلام علیکم

لطفا و خواهش مند هستم از آموزش اینگونه نرم افزارها و تلاش و زحمت بپرهیزید همکار محترم...

یا صاحب الزمان (عج)

... يا اَباعَبْدِاللهِ اِنّى سِلْمٌ لِمَنْ سالَمَكُمْ وَحَرْبٌ لِمَنْ حارَبَكُمْ ...

اَلـــلّــــهـُــــمَّ عَــــجِـّـــلْ لِـــوَلـــیـــِّکَ الــــْفــــَرَجْ

http://oshagholhosein.ir/up/images/e...1331196281.gif

نوشته
    36
    مورد تشکر
    221 پست
    حضور
    22 ساعت 14 دقیقه
    دریافت
    3
    آپلود
    0
    گالری
    6

سلام ممنون از آموزش باحالت ولی چجوری از حالت زیپ خارج میشه؟؟؟

نوشته
    579
    مورد تشکر
    2,380 پست
    حضور
    15 روز 22 ساعت 42 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط نگاه19 نمایش پست

چقدر خوش بینانه نظر میدید برادر من
    اینکه می فرمایید ربطی به موضوع نداره اتفاقا همه ش بهم ربط داره
    همین قانونی که شما اینگونه سنگش رو به سینه میزنید
    من الان یه اصطلاحی توی ذهنم هست نمیدونم فارسیش چی میشه گفت
    من بهش میگم loop hole !!
    یعنی راه در رو!! برخلاف قانون!!
    اگه یه نرم افزار کامپیوتری لوپ هول داشته باشه واقعا کارش ساخته س!! اونقدر که نسخه ی کرک براش ساخته میشه!!
    حالا شما حساب کن اگه یه مجموعه قانون بخواد لوپ هول داشته باشه چی؟؟
    برادر من...
    این اسلام نهی از منکر کردنش الویت بندی داره... به خداوندی خدا الویت بندی داره...
    اگه این نرم افزار ها و حساب هایی که توش باز میشه تیر میشه میره تو چشم اون بندگان خدا
    اونقدر نهی از منکر های بزرگتر توی این کشور وجود داره که پپسی خوردن و وایبر و واتساپ داشتن در برابرش خنده آوره....
    ولی بازم ممنون
    وظیفه ی شرعی خودتون رو به جا آوردید
    سلام

اما در مورد فرمایشات بسیار درست و بجای شما حیفم اومد چیزی ننویسم
    مدیریت فضای مجازی
    ببینید اصل مطلب این است که دولت اصلا برایش مهم نیست که آمریکا و اسراییل و .... چه استفاده یا سودی از وایبر و واتس اپ و .... میبرند. و یا جاسوسی میکنند یا نمیکنند! بلکه دولت فقط و فقط هم و غمش عدم نوانایی کنترل محتوای این فضاها و توان فیلترازیسیون آنهاست!! او ناراحت است که سانسورچی هایش نمیتوانند محتواهای مضر (آنهم نه اینکه فکر کنید عکس و فیلم غیراخلاقی منظور باشد) را سانسور کند!
    ویرایش توسط مدیر اجرایی : ۱۳۹۴/۰۳/۱۱ در ساعت ۱۶:۳۱ دلیل: حذف مطالب نامربوط با موضوع
    امکان پاک کردن کلیه ی پست هام رو ندارم
    همه ی پست هام خصوصا در زمینه خداشناسی رو رد میکنم و بهشون اعتقادی ندارم
    به نظرم دلیل کافی برای اثبات یا رد وجود خدا وجود ندارد

نوشته
    31
    مورد تشکر
    80 پست
    حضور
    1 روز 13 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

اعوذ بالله من الشیطان الرجیم

بسم الله الرحمن الرحیم

السلام علیک یا رسول الله(ص)

السلام علیک یا امیرالمومنین (ع)

السلام علیکم یا اهل بیت نبوه (ع)

السلام علیک یا صاحب الزمان (عج)

================================

باور کنید من وقت ندارم

کمی تحقیق کنید، اگر شایعه یا شبهه ای پخش می شود سریع باور نکنید، مثلا می تونید از این سایت استفاده کنید:

http://www.shayeaat.ir/

لینک پاسخ به شایعه اختلاس احمدی مقدم :

http://shayeaat.ir/post/278

اختلاس و... چه ربطی به ما دارد،چه ربطی به خوش بینی دارد،بحث ما چیز دیگری هست ، آن موارد نهاد های خاص خودشان را دارند ،قانون هست،خوب است که خودتان می گویید نظم و خلاف منطق خودتان قدم برمی دارید....چه ربطی به این تاپیک دارد، ما داریم می گیم مثلا اینستا گرام توسط فیس بوک خریداری شده است،با مدرک هم ثابت کنیم که موجب تقویت قوای دشمن هم می شود،حالا حکم برای ما چه هست؟ حکم برای ما این است که نرویم، حالا ممکنه بگید چرا مثلا فلان نهاد هست،خوب شاید اجازه خاص دارند،حکم خاص آنها برای ما تفسیر موسع نمی شود ،مثلا خواندن کتب ضاله برای ما ممنوع است، اما کارشناس می تواند بخواند ،حکم خاص کارشناس که برای ما اجرا نمی شود.

چه کسی گفته این همه راه گریز در قانون است؟ چرا سیاه نمایی می کنید؟

بله منکر این نیستیم که قانون ما راه گریز دارد، اما به خاطر این است که توسط بشر نوشته شده است ولی سعی ما بر این است قوانینی تدوین شوند که این راه گریز ها رو به حداقل برسانند.

این اشخاصی که اختلاس می کنند اشخاصی هستند که از نظر علم جرم شناسی خیلی خطرناک هستند، این ها مثلا 30سال می آیند اعتماد رو جلب می کنند وقتی اعتماد جلب شد و منصب رو گرفتند در موقعیت مناسب اقدام به اجرای نقشه شوم می کنند....علی ای حال شایعه احمدی مقدم رو براتون لینک پاسخش رو گذاشتم.

امر به معروف و نهی از منکر مراتب دارد هم به این معنا نیست که شما چون دزدی هست بیخیال امر به معروف شوید،هم باید جلوی اون رو گرفت و هم جلوی این رو....نه از اون ور بیفتیم و نه از این ور.

ویرایش توسط sayedali : ۱۳۹۴/۰۳/۱۱ در ساعت ۱۷:۴۲
    صرف عضویت در نرم افزار های خارجی،علی الخصوص صهیونیستی (از قبیل تلگرام،اینستاگرام،وتس آپ و...) برای صهیونیست منافع کلان اقتصادی و اطلاعاتی و...دارد و تحت عنوان اعانه به ظالم قرار می گیرد که تا به این لحظه(13 دی 94) ارزش اقتصادی کمپانی فیس بوک( فیس بوک،اینستاگرام،وتس آپ) در تالار بورس نزدک آمریکا295.977.857.587 میلیارد دلار می باشد.(از نرم افزار ایرانی استفاده کنید).

شروع کننده موضوع

نوشته
    1,910
    مورد تشکر
    9,184 پست
    حضور
    58 روز 1 ساعت 27 دقیقه
    دریافت
    45
    آپلود
    0
    گالری
    288

نقل قول نوشته اصلی توسط طلوع عشق نمایش پست
    سلام ممنون از آموزش باحالت ولی چجوری از حالت زیپ خارج میشه؟؟؟

سلام نرم افزار winrar را نصب کنید .

حدیث قدسی : برای من باش تا من با همه ربوبیتم برای شما باشم. ...
    امام صادق(ع) : : «العبودیه جوهره کنهها الربوبیه؛ ما فقد فی العبودیه وجد فی الربوبیه؛ عبودیت و بندگی حق، جوهری است که کنه و حقیت آن ربوبیت است، آن چه انسان در عبودیت از دست می دهد در ربوبیت به دست می آورد.( مصباح الشّریعه، صفحه ۵۳۶ ، طبق نقل میزان الحکمه، واژه ی عبد).

نوشته
    6,039
    مورد تشکر
    19,923 پست
    حضور
    120 روز 1 ساعت 35 دقیقه
    دریافت
    47
    آپلود
    19
    گالری
    72

معاون وزیر ارتباطات، ساعاتی پیش به تسنیم اعلام کرد و افزود: «نامه‌ای رسمی به تلگرام زدیم و در آن گفته‌ایم که شبکه شما در ایران مشکل دارد، بیایید بنشینیم مشکلات را حل کنیم
    لینک متن کامل خبر
    یعنی به نظر شما اگه تلگرام اسرائیلیه
    پس وزیر ارتباطات داره با یک نرم افزار اسرائیلی
    ارتباط برقرار میکنه برای حل مشکلش

چندین سایت خبری معتبر دیگه
    هم این خبر رو زدن کافیه سرچ کنید

9. تشکرها 2

نوشته
    682
    مورد تشکر
    4,336 پست
    حضور
    29 روز 21 ساعت 33 دقیقه
    دریافت
    3
    آپلود
    0
    گالری
    4

نقل قول نوشته اصلی توسط seyed yasin نمایش پست
    معاون وزیر ارتباطات، ساعاتی پیش به تسنیم اعلام کرد و افزود: «نامه‌ای رسمی به تلگرام زدیم و در آن گفته‌ایم که شبکه شما در ایران مشکل دارد، بیایید بنشینیم مشکلات را حل کنیم
    لینک متن کامل خبر

سلام خیلی جالبه
    ولی مسئله ای نیس
    ما همون موقع که وایبر خراب شد خانه به دوش شدیم... تمام گروه ها منتقل شدن تلگرام
    حالا هم imo و ticitoc
    فکر کنم خود تلگرام هم شاخ درآورد دید اینقدر استقبال ایرانی داره
    خلاصه نوید بدیم که هرچی شد سخت نگیرین

یه چیزی هم اومده پلاس مسنجر
    همون تلگرامه
    من از وقتی نصب کردم تلگرام رو پاک کردم
    سرعتش بهتر از تلگرامه
    اما باز هم کنده

اما در مورد اسرائیلی بودنشون که... من که همیشه میگم شایعه س
    دلیل هم دارم
    اما چون همه اصرار دارن بگن اسرائیلیه
    مام قبول میکنیم

نیا نیا گل نرگس ، جهان که جای تو نیست
    دو صد ترانه به لب ها ، یکی برای تو نیست

نیا نیا گل نرگس، تو را به خاک بقیع
    که شهر ما ، نَه مهیای گامهای تو نیست

نیا نیا گل نرگس ، دعای عهد کجاست؟
    نه این نماز جماعت به اقتدای تو نیست

نیا نیا گل نرگس، به مادرت زهرا
    کسی برای شهادت به کربلای تو نیست

نیا نیا گل نرگس، فدا شوی مولا

برای عصر عجیبی که خواستار تو نیست

11. تشکرها 2

نوشته
    31
    مورد تشکر
    80 پست
    حضور
    1 روز 13 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

اعوذ بالله من الشیطان الرجیم

بسم الله الرحمن الرحیم

السلام علیک یا رسول الله(ص)

السلام علیک یا امیرالمومنین (ع)

السلام علیکم یا اهل بیت نبوه (ع)

السلام علیک یا صاحب الزمان (عج)

================================

نقل قول نوشته اصلی توسط seyed yasin نمایش پست
    معاون وزیر ارتباطات، ساعاتی پیش به تسنیم اعلام کرد و افزود: «نامه‌ای رسمی به تلگرام زدیم و در آن گفته‌ایم که شبکه شما در ایران مشکل دارد، بیایید بنشینیم مشکلات را حل کنیم.»
    لینک متن کامل خبر

اما در مورد اسرائیلی بودنشون که... من که همیشه میگم شایعه س
    دلیل هم دارم
    اما چون همه اصرار دارن بگن اسرائیلیه
    مام قبول میکنیم

با سلام عرض ادب خدمت شما دوستان گرامی

من چند نکته عرض می کنم امیدوارم مفید باشد

نکته اول این که من خودم محقق این حوزه نیستیم و فقط از باب وجدان انسانی مطالب علمی محققین آن حوزه را این جا معرفی کردم،اگر دقت هم کرده باشید من این جا مفصلا چیزی را عنوان نکردم،فقط گریزی به مطالب زدم تا برای شما عزیزان ذهنی فعال ایجاد شود و خودتان آن مقالات را مطالعه کنید و زیاد هم اصرار ندارم حتما به شما بقبولانم،علتش هم این است که اگر زیاد اصرار کنم ممکن است طرف مقابل گارد بگیرد و خدای نکرده از سر لج بازی روی حرف خودش بماند[که ان شاء الله در مورد شما عزیزان این طور نیست]،پس همین قدر به نظر من کفایت می کرد که من مطلبی را بیندازم،لینک مقالاتی که آن کارشناس ها نوشتند را هم بزارم و بروم و متاسفانه چه در محیط مادی و چه مجازی وقتی ما این ها را عنوان می کنیم برخی عزیزان فکر می کنند ما دشمنشان هستیم گارد می گیرند و حتی توهین می کنند.
    ما اگر چیزی می گوییم از سر دلسوزی و وجدان انسانی و تکلیف دینی و حکم عقلی است که داریم.

نکته دوم این که عزیزان حتما می دانید این که فلان وزیر نامه زده و ....دلیل نمی شود که این نرم افزار صهیونیستی نباشد،اگر دقت کرده باشید مدت ها قبل خبر صدور حکم قضایی برای فیلتر برخی از این نرم افزار های صهیونیستی آمده بود،خب این حکم قضایی، چرا اجرا نشده است؟

قوه مجریه قوه اجرایی قانون است و حکم قاضی مثل قانون لازم الاجرا هست،وظیفه قوه مجریه اجرای قانون است .

پس اگر مثل شما بخواهیم فکر کنیم،مثلا بگوییم چون دولت مثلا وایبر[که تابلو هست صهیونیستی هست و اصلا مالک و طراحش افسر اطلاعاتی موساد هست و ..] را قیلتر نکرده پس صهیونیستی نیست،این تفکر صحیح نیست ،لذا حتما دقت کنید این ها دلیل نمی شود و خدای نکره باعث نشود به راه اشتباهی بروید.
    پس چه آن وزیر و مسئول محترم می دانسته است و چه نمی دانسته است و ... نامه زده است دلیل نمی شود.

نکته سوم این که شما عزیزان حتما می دانید که وظیفه محقق فحص و جستجو هست،بعد که این ها را پیدا کرد بر اساس وجدان انسانی و حرفه ای و تکلیف شرعی و عقلی باید داد بزند ، به قول معروف جیغ بزند و مردم را از این خطر آگاه کند،مدارک را هم ارایه می دهد، پس طوری حرف نزنیم که شایسته نباشد و قطعا می دانید
    این جا یک انجمن علمی هست و چه سیاست هایی دارد...این طور حرف زدن ها صحیح نیست،منطق قرآن نیست،در مباحث علمی دلیل چیزی است که در مراتب اثباتی بالا ترین حد را دارد و اصطلاحا علم آور است،لذا باید با ضوابط علمی که منطق قرآن هم هست خلافش را ثابت کنید.

ما هم مقالات ان محققین را مطالعه کردیم وتشخیص دادایم حق بود و این نرم افزار ها صهیونیستی هست،لذا این جا بر اساس وجدان و تکلیف شرعی مطالب محققین را منتشر کردیم،سر بحث با کسی نداریم تا لج بازی نشود،دشمن کسی هم نیستیم ،خودتان مطالعه کنید مثلا :

http://www.mashreghnews.ir/fa/news/429557/%D8%AA%D9%84%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%85-%DA%86%DA%AF%D9%88%D9%86%D9%87-%D8%AC%DB%8C%D8%A8-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D8%B1%D8%A7-%D8%AE%D8%A7%D9%84%DB%8C-%D9%85%DB%8C%E2%80%8C%DA%A9%D9%86%D8%AF

تلگرام هم از نظر امنیتی آن طور که جا انداخته اند نیست،این همه نسخه فیک دارد،اصلا اپن سورس هست و حتی من در یکی از اخبار دیدم که تیم امنیتی آشیانه که ایرانی هست و در رده دوم جهان قرار دارد گفت بود می توان هکش کرد:

http://www.mashreghnews.ir/fa/news/437289/%DA%A9%D8%B4%D9%81-%D8%AD%D9%81%D8%B1%D9%87-%D8%A7%D9%85%D9%86%DB%8C%D8%AA%DB%8C-%D8%AE%D8%B7%D8%B1%D9%86%D8%A7%DA%A9-%D8%AF%D8%B1-%D8%AA%D9%84%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%85

در اخر این که می دانم که دل کندن سخت است اما محل محک اعتقادات هست،تشخیص هم با خودتان،هر کسی برای سرنوشت خودش تصمیم می گیرد.

الان هم الحمدالله این قدر نرم افزار ایرانی هست که جدیدا من چند نمونه دیدم که اگر از این خارجی ها بیشتر نباشد کم تر نیست.

موفق باشید.

ویرایش توسط sayedali : ۱۳۹۴/۰۵/۲۳ در ساعت ۰۱:۰۸
    صرف عضویت در نرم افزار های خارجی،علی الخصوص صهیونیستی (از قبیل تلگرام،اینستاگرام،وتس آپ و...) برای صهیونیست منافع کلان اقتصادی و اطلاعاتی و...دارد و تحت عنوان اعانه به ظالم قرار می گیرد که تا به این لحظه(13 دی 94) ارزش اقتصادی کمپانی فیس بوک( فیس بوک،اینستاگرام،وتس آپ) در تالار بورس نزدک آمریکا295.977.857.587 میلیارد دلار می باشد.(از نرم افزار ایرانی استفاده کنید).

13. تشکر

صفحه 6 از 6 نخست ... 456

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری