جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید   

موضوع: بی دینان کافر حتی به خودشان هم رحم نمی کنند.

شروع کننده موضوع

نوشته
    16
    مورد تشکر
    22 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

بی دینان کافر حتی به خودشان هم رحم نمی کنند.

این متن دعوایی که بین دو تا بیدین افتاده بود.

sepehr.anti religion
    نقل قول:
    متن پاراگراف بندی شد. به مهر از فونت BOLD استفاده نکنید و متن را نیز در موارد بعد نگارش نمائید

دستکاری شما در نوشتار دیگران یک سو استفاده بی شرمانه از اختیارات مدیریتی است.
    در قوانین وهنجارهای سایت هیچ اشاره ای به استفاده نکردن از فونت bold نشده همچنین توصیه ای به استفاده از فونت خاصی نشده. بنا بر این دخالت شما در نوشتار دیگران کاملا سلیقه ایست.

از این پس اگر احساس کردید نوشتاری باید به علت فونت درشت و... یا پاراگراف بندی نشدن نا خواناست از نویسنده پست در خواست کنید که پستش را ویرایش کند.

این به شما ربطی ندارد که من نوشته ام را به چه شکلی مینویسم.

مفهومه ؟
    sAAm
    نقل قول:
    نوشته شده توسط sepehr.anti religion
    دستکاری شما در نوشتار دیگران یک سو استفاده بی شرمانه از اختیارات مدیریتی است.
    قوانین وهنجارهای سایت هیچ اشاره ای به استفاده نکردن از فونت bold نشده همچنین توصیه ای به استفاده از فونت خاصی نشده. بنا بر این دخالت شما در نوشتار دیگران کاملا سلیقه ایست.

از این پس اگر احساس کردید نوشتاری باید به علت فونت درشت و... یا پاراگراف بندی نشدن نا خواناست از نویسنده پست در خواست کنید که پستش را ویرایش کند.

این به شما ربطی ندارد که من نوشته ام را به چه شکلی مینویسم.

مفهومه ؟

لازم نیست وظایف مدیریتی رابه من یادآوری کنید.

نقل قول:
    مدیر هر تالار وظیفه گرداندن تالار خود را دارد، مدیر هر تالار امکان حذف، انتقال و ویرایش تمامی مطالب تالار خود را دارد.

نقل قول:
    تمامی مسئولین تارنمای گفتگو دات کام، پیامهای مدیریتی خود را باید با خط قرمز و Bold بنویسند و دیگر کاربران حق استفاده از این رنگ و استیل را ندارند.

پیشتر نیز به شما در مورد توجه به نگارش مطالبتان و ... هشدار داده شده بود، بنابراین بهتر است که به جای پرخاشگریهای معمول به قوانین هر تالار توجه کنید.
    در ضمن من در جهت ساده تر شدن مطالعۀ مطالب از سوی دیگر کاربران هر گونه تغییر نگارشی لازم را چون تصحیح پاراگرافبندی، نوع و اندازۀ فونت و ... اعمال خواهم کرد. شکایات خود را در تالار مربوطه ان مطرح نمائید.
    sepehr.anti religion

نقل قول:
    لازم نیست وظایف مدیریتی را به من یادآوری کنید.

وظایف مدیر بر اساس قوانین و جرایم است نه سلیقه شخصی که کاربران از فونت boldاستفاده یا نکنند.
    امیدوارم توان درک این موضوع را داشته باشید.

نقل قول:
    پیشتر نیز به شما در مورد توجه به نگارش مطالبتان و ... هشدار داده شده بود، بنابراین بهتر است که به جای پرخاشگریهای معمول به قوانین هر تالار توجه کنید.

قوانین این تالار و سایت اختیار استفاده از فونت bold را از من و دیگر کاربران سلب نکرده وحتی توصیه به استفاده نکردن از آن را نکرده و من از هیچ قانون و هنجاری تخطی نکردم .
    و ویرایش فونت نوشتار من توسط شما اعمال قانون نیست بلکه اعمال سلیقه است !

نقل قول:
    در ضمن من در جهت ساده تر شدن مطالعۀ مطالب از سوی دیگر کاربران هر گونه تغییر نگارشی لازم را چون تصحیح پاراگرافبندی، نوع و اندازۀ فونت و ... اعمال خواهم کرد. شکایات خود را در تالار مربوطه ان مطرح نمائید.

من وقت زیادی برای در گیری با شما را ندارم , ولی اگر باز این کار را تکرار کنید حتما شکایت خواهم کرد.
    sAAm
    نقل قول:
    وظایف مدیر بر اساس قوانین و جرایم است نه سلیقه شخصی که کاربران از فونت boldاستفاده یا نکنند.
    امیدوارم توان درک این موضوع را داشته باشید.

قوانین این تالار و سایت اختیار استفاده از فونت bold را از من و دیگر کاربران سلب نکرده وحتی توصیه به استفاده نکردن از آن را نکرده و من از هیچ قانون و هنجاری تخطی نکردم .
    و ویرایش فونت نوشتار من توسط شما اعمال قانون نیست بلکه اعمال سلیقه است !

بر اساس موارد اشاره شده در پست پیش مشخص شد که ویرایش و کنترل متون ارسالی بر عهدۀ مدیر هر تالار است و تصمیم گیری برای چگونگی اعمال این تغییرات نیز به عهدۀ اوست.
    بند مربوط به استایل مجاز کاربران برای نگارش نیز به اندازۀ کافی مشخص بود و توضیح اضافه ای را لازم نمی بینم.
    برای افرادی که به دنبال مصادیق شخصی و جزئی در بندهای قانونی هستند، احتمالاً استفاده از اندازۀ فونت 50 نیز باید مجاز باشد چون در جایی مشخصاً اشاره نشده!

نقل قول:
    من وقت زیادی برای در گیری با شما را ندارم , ولی اگر باز این کار را تکرار کنید حتما شکایت خواهم کرد.

احتیاج به رجزخوانی نیست. همانطور که گفتم جای این قبیل پستها در این تالار است.
    در ضمن در صورتی که در آینده تغییرات مدیربتی را در پستهایتان مجدداً دستکاری کنید، حتماً گزارش خواهد شد.
    sepehr.anti religion
    قل قول:
    بر اساس موارد اشاره شده در پست پیش مشخص شد که ویرایش و کنترل متون ارسالی بر عهدۀ مدیر هر تالار است و تصمیم گیری برای چگونگی اعمال این تغییرات نیز به عهدۀ اوست.
    بند مربوط به استایل مجاز کاربران برای نگارش نیز به اندازۀ کافی مشخص بود و توضیح اضافه ای را لازم نمی بینم.
    برای افرادی که به دنبال مصادیق شخصی و جزئی در بندهای قانونی هستند، احتمالاً استفاده از اندازۀ فونت 50 نیز باید مجاز باشد چون در جایی مشخصاً اشاره نشده!

نقل قول:
    احتیاج به رجزخوانی نیست. همانطور که گفتم جای این قبیل پستها در این تالار است.
    در ضمن در صورتی که در آینده تغییرات مدیربتی را در پستهایتان مجدداً دستکاری کنید، حتماً گزارش خواهد شد.

در بخش جرمها و هنجارها هیچ اشاره ای به شکل و اندازه فونت مجاز یا غیر مجاز نشده و من مختارم از آن استفاده کنم زیرا این کار جرم نیست.

((البته تا چند روز دیگر که ادمین به دفاع از شما این قانون را ویرایش میکند!))

در ضمن جالب است که شما این قوانین را فقط در مورد من با پیگیری جدی اجرا میکنید و در اکثر موارد از جرمهای مختلف دیگر کاربران چشم پوشی میکنید.
    من از این پس کوچکترین تبعیضی در مورد اعمال قانون و تذکر را در این تالار ذکر خواهم کرد.
    sAAm
    نقل قول:
    در بخش جرمها و هنجارها هیچ اشاره ای به شکل و اندازه فونت مجاز یا غیر مجاز نشده و من مختارم از آن استفاده کنم زیرا این کار جرم نیست.

لازم به وضع قوانین در مورد این موارد جزئی نیست. قوانین فروم در مورد محتوای پستها هستند، زیرا یک فروم به عنوان محلی برای تبادل افکار است و لذا مطالب مطرح شده در پستها دارای ارجحیت و اهمیت هستند.
    از حیث تصمیمگیری در مورد ظاهر و نگارش متون، مدیران تالار مسئول هستند و نحوۀ اجرای آن نیز در تاپیک شیوۀ گرداندن تارنما ذکر شده و مرجع ناظر نیز در وحلۀ اول مدیران ارشد و در سطح بالاتر ادمین تارنماست و جنابعالی در این میان نقشی ندارید.
    اینکه موارد نگارشی چون ممنوعیت اندازۀ بزرگ و رنگ نامتعارف فونت، Bold نگاشتن تمامی پست، فرستادن اسپم گونۀ دهها پست یک خطی یه یکباره در یک تاپیک و کپی و پیست نمودن طومارگونۀ مقالات، چنانکه شما تمامی این موارد را انجام داده اید، و ... در قوانین ذکر نشده به این دلیل است که هر کاربر بالقوه به عنوان شخصی نگریسته می شود که در جهت اهداف فروم و برقراری گفتمان سالم در اینجا حضور می یابد و نه برای جلب توجه دیگر کاربران و ساز مخالف زدن! لذا رسیدگی به این موارد جزئی به عهدۀ مدیران است.

نقل قول:
    ((البته تا چند روز دیگر که ادمین به دفاع از شما این قانون را ویرایش میکند!))

دیگر به این مظلوم نمائیهای بیمزۀ اندیشمندیسمی عادت کرده ایم.

نقل قول:
    در ضمن جالب است که شما این قوانین را فقط در مورد من با پیگیری جدی اجرا میکنید و در اکثر موارد از جرمهای مختلف دیگر کاربران چشم پوشی میکنید.

به جای ادعای مفت و بی اساس، مصداق آن را ذکر کنید.
    فکر می کنم مسامحه ای که در طول چند هفتۀ اخیر در قبال حمله ها و توهینهای شما به دیگر کاربران شد، در مورد شخصی دیگر اعمال نشده است که با وجود فرستاده شدن چندین پیام خصوصی در داخل و خارج از فروم از این شیوۀ نگارشی خود دست بردار نبودید.

نقل قول:
    من از این پس کوچکترین تبعیضی در مورد اعمال قانون و تذکر را در این تالار ذکر خواهم کرد.

این گوی و این میدان!
    اتفاقاً تمرین خوبیست که خودتان نیز به رعایت قوانین و آداب نگارشی در یک فروم بالاخره عادت کنید.
    در ضمن این قبیل پستهای شما دیگر از طرف من پاسخ داده نمی شود.
    SaaGhi
    درود گراميان

من هيچ ايرادي در مورد مديرت جناب سام نميبينم،طرفين نيز به اندازهء كافي به اين موضوع پرداخته اند، از اين رو اجازه نخواهم داد با چنين موضوعات كشداري جو و نظم تارنما بر هم بريزد در نتيجه من اين تاپيك را قفل و در آينده پاك خواهم كرد.

باسپاس
    ساقي
    .................................................. .................................................. ......................................
    بله دوستان .کار دیگری جز سانسور بلد نیستند واقعا جهالت تا چقدر

نوشته
    378
    مورد تشکر
    372 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    1
    آپلود
    0
    گالری
    0

اینا دیگه از کدوم تیمارستانی اومدن بیرون!
    امیدوارم این تاپیک ها چهره این انسان ها را فاش کند.

محمد رسول الله

3. تشکر

شروع کننده موضوع

نوشته
    16
    مورد تشکر
    22 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط منصور دهمرده نمایش پست
    اینا دیگه از کدوم تیمارستانی اومدن بیرون!
    امیدوارم این تاپیک ها چهره این انسان ها را فاش کند.
    تو تل اویو میتوانید تیمارستانی که از ان بیرون امده اند را مشخص کنید کار سختی نیست.
    این افراد از دویست کیلومتری داد میزنند چقدر ابله هستند احتیاجی به فاش شدن ندارند.

نوشته
    5,435
    مورد تشکر
    4,566 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    27

و خداوند دشمنان اسلام را نادان آفرید..!

دست به دست من بده
    پا به پای من بیا
    نگو امروز مال ما
    بگو فردا رو میخوام

به لطف الهی فردا از آن ماست....

6. تشکر

نوشته
    378
    مورد تشکر
    372 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    1
    آپلود
    0
    گالری
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط .:montazer:. نمایش پست
    و خداوند دشمنان اسلام را نادان آفرید..!
    نه نادان مناسب اینا نیست چون نادان ممکنه حقیقت رو نفهمه برای این ها احمق بهتر وقشنگ تر است.
    ویرایش توسط سرباز اسلام : ۱۳۸۷/۰۶/۲۶ در ساعت ۲۱:۲۲
    محمد رسول الله

8. تشکر

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری