-
۱۳۸۷/۰۶/۲۷, ۰۳:۴۴ #1
- تاریخ عضویت
شهريور ۱۳۸۷
- نوشته
- 211
- مورد تشکر
- 177 پست
- حضور
- 45 دقیقه
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
سوال در باره ی کتاب آیات شیطانی
بازم ممنونم ، پیشاپیش.من یه سوال داشتم که خیلی وقته تو ذهن من هستش.تا حالا از چند نفر پرسیدم ولی جواب معلومی نگرفتم.میخواستم بدونم این کتاب آیات شیطانی در چه مورد هستش؟مثلآ در مورد قرآن هستش؟آیات؟روایات؟احادیث ؟...منظورم اینه که چه چیزایی رو روشون انگشت گذاشته؟تا به حال کسی از شما این کتاب رو خونده؟دوستان من فقط از روی کنجکاوی این سوال رو پرسیدم.یکم در مورد این کتاب برام توضیح بدین(پیشاپسش تشکر).خیلی از مخالفین این کتاب رو مورد دستاویز خودشون قرار میدن و حرفایی میزنن.من دوست دارم اگر سلمان رشدی تو این کتاب ادعایی داشته شما اونو برام نقد کنید.بخاطر همین بود که این سوال رو تو این انجمن پرسیدم.چون به حرفای اونای دیگه(همون مخالفین) نمیتونم زیاد اعتماد کنم و میدونم شما حرفاتون بیشتر به واقعیت نزدیک هست و بیشتر از روی سند حرف میزنید.
-
-
۱۳۸۷/۰۶/۲۷, ۰۵:۵۳ #2
- تاریخ عضویت
شهريور ۱۳۸۷
- نوشته
- 641
- مورد تشکر
- 3,862 پست
- حضور
- 14 ساعت 4 دقیقه
- دریافت
- 84
- آپلود
- 9
- گالری
-
66
بسم الله الر حمن الر حيم
سلام عليكم و رحمة الله و انواره
دوست گرامي اين كتاب مانند كتب ضد ديني ديگر نيست كه به طرح مباحث علمي پرداخته باشه و براي رد دين و امام و ... دليل آورده باشه يك كتابي است كه به زبان عاميانه سراسر فحش است. البته با قلمي قوي و آن طور كه نقل شده با حالت داستاني ارزش هاي ما به تمسخر گرفته شده و مورد حتاكي قرار گرفته. البته بنده براي ديدن اين كتاب جست و جو كردم ولي در اينتر نت فارسي اش نيست انگليسي اش هم به سختي پيدا مي شود كه بايد انگليسي بلد باشيد.
خيلي كتابي نيست كه قابل بحث باشه. چرا مثلا كتب ديگري بوده كه ضد ما با دليل و مدرك (البته غلط) نقادي شده و ما هم با منطق جوابشان را داديم ولي اين از آن دست كتب نيست.ارزش اين كتاب به زبان ادبي آن است. يعني از نظر ادبي قوي است. والا از نظر علمي علمي مطلبي ندارد.
الحمد لله الذي جعلنا من المتمسكين بولاية اميرالمومنين
زياده عرضي نيست.
التماس دعا
طارق
اي حيوان ناطق بدان:برباد فنا تا ندهي گرد خودي راهرگز نتوان ديد جمال احدي راو بدان فرودگاه شيطان خودبيني و تكبر است براي همين است كه شيطان به عزّت خدا قسم خورد همه را اغوا كند جز مخلَصين را و ويژگي انسان با اخلاص آن است كه آنقدر محو جمال و جلال خداست كه نه در فكر و نه در عمل هيچ توجهي به خويش ندارد.رابطه ي عكس ميان توجّه به خدا و تكبر بسيار مهم است در مسير سعادت انسان.
[SIGPIC][/SIGPIC]
-
تشکرها 4
-
۱۳۸۷/۰۶/۲۷, ۰۶:۳۵ #3
- تاریخ عضویت
شهريور ۱۳۸۷
- نوشته
- 211
- مورد تشکر
- 177 پست
- حضور
- 45 دقیقه
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
ممنون از دوست عزیز .من بعداز اینکه این تاپیک رو زدم متوجه شدم در جایی دیگر به این موضوع پرداخته شده . پس عزیزانی که به این تاپیک میان میتونند جوابشون رو در http://www.askquran.ir/showthread.php?p=46189 بگیرند.
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۷/۰۶/۲۷, ۰۶:۴۲ #4
- تاریخ عضویت
شهريور ۱۳۸۷
- نوشته
- 937
- مورد تشکر
- 1,692 پست
- حضور
- 1 ساعت 48 دقیقه
- دریافت
- 2
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
با سلام
اوایل انقلاب رمانی از سلمان رشدی ( نویسنده ی کتاب آیات شیطانی ) منتشر شد به نام « بچه های نیمه شب » . رمان نسبتا بلندی بود که سبک نوشتاری آن منحصر به فرد بود. در این کتاب شرح حال و وقایعی که برای یک خانواده ی مسلمان هندی قبل و در زمان جدایی پاکستان از هند رخ می داد ، آمیخته با لحنی ماورایی و اسرار آمیز روایت می شد .
کتاب بچه های نیمه شب اقبال بلندی داشت و سلمان رشدی به خاطر آن به شهرت زیادی دست یافت . همین موضوع موجب شد تا دست های پنهان و پشت پرده او را برای ماموریت مهمی انتخاب کنند.
کتاب آیات شیطانی که مدت ها بعد منتشر شد ، یک کتاب پزوهشی و محققانه نیست ، چون سلمان رشدی اصولا یک محقق نیست . این یک رمان است . منتهی رمانی که سفارشی بودن از سر و روی آن می بارد . بار داستانی کتاب بسیار ناچیز و رمان در قیاس با بچه های نیمه شب بسیار ضعیف و بی مایه است .
من این کتاب را خوانده ام اما باور کنید که به خواندن هم نمی ارزید . داستانی است که در آن سلمان رشدی چنین فرض کرده که حضرت جبرئیل ( نعوذ بالله ) مثلا در اصل شیطان است و به جای آن که از سوی خدا پیامی بیاورد ، القائات شیطانی را در ذهن پیامبر رشد می دهد .
دقیقا به دلایل فوق و نظر به این که :
1. کتاب فاقد هر گونه جنبه ی استدلالی ، تحقیقی و کارشناسانه است .
2. فقط بیانگر افکار منحط ذهن مریض سلمان رشدی است
3. و بدون هیچگونه پشتوانه ی منطقی اعتقادات و مقدسات جمعیت کثیری را مورد اهانت و تشکیک و تمسخر قرار داده است .
این مردک ملعون مرتد و محکوم به مرگ است . بحمدالله خداوند روزگاری را برای سلمان رشدی فراهم کرده که زندگی اش بدتر از مرگ است .
-
تشکرها 4
-
۱۳۸۷/۰۶/۲۷, ۰۹:۱۲ #5
به نام خدا
با سلام
حالا که بحث این کتاب هست یه چیز جالب هم من بگم.ملکه انگلیس به سلمان رشدی یه لقب معتبر(نمی دونم چه لقبی،سر،لرد،مک،...)به خاطر کتاب آیات شیطانی داده.اما چند روز پیش همین ملکه به مسجد یکی از شهرهای ترکیه رفته بود و یه قرآن هم هدیه گرفته بود.جالب اینجا بود که روسری هم سرش بود.
عکسهاشو پیدا کردم قرار میدم تو سایت.
لینکو پیدا پیدا کردم:
http://www.tack.ir/post-1596.aspx
ویرایش توسط احسان زمانی : ۱۳۸۷/۰۶/۲۷ در ساعت ۰۹:۱۹
-
-
۱۳۸۷/۰۶/۲۷, ۱۳:۰۶ #6
سلمان رشدي در 1947در بمبئي , در يك خانوادهء مسلمان متولدشد. در سيزده سالگي به انگلستان مهاجرت كرد و فعلاً مقيم انگلستان و تابع آن جااست . او چندين كتاب نوشته است , از جمله در اين كتاب ,شخصي كه مي خواهد نماز بخواند, دچار نوعي تناقض مي شود و آرمان ها وانديشه هاي گرفته شدهء او از فرهنگ و تفكّر غرب , با آداب مسلماني همخوان نمي شود و نوعي شك و ترديد در خواننده , نسبت به نماز و آداب اسلامي ايجادمي شود.
كتاب ديگر او به نام كتابي داستاني و رماني است كه شخصيت عمر خيام را مورد اهانت قرار داده و گفته است : زنا و حرام زادگي در خلق اثر شاعرانه تأثيردارد. رمان عليه پاكستان و نهضت مسلمانان و حاكميت و فرهنگ وسياست آن كشور است . رمان عليه هند و آزادي و دموكراسي و فرهنگ و سياست هند نوشته شد.
كتاب ديگر وي به نام مضاميني عليه انقلاب نيكاراگوئه دارد و در كتاب كه رماني در 547صفحه است به شخصيت پيامبر(ص) و ايران و انقلاب اسلامي اهانت شده است . تشكيك در آيات قرآن واين كه آن ها القائات شيطان بر حضرت(ص) بوده , از ديگر مطالب كتاب است .
اين كه او نام كتابش را (آيات شيطاني) ناميده , پيامي دارد كه شايسته بررسي ودقت است . آيات شيطاني به افسانه و يا واقعهء واهي و ساختگي دارد كه اصطلاحاً به بت هايي كه مشركين , آن ها را مي پرستيدند گفته شده و يك جريان موهوم تاريخي را كه بعضي از تاريخ نويسان در كتابشان مطرح كرده اند مستمسك قرار داده و به پيامبر(ص) و بعضي از اصحابش اهانت ها كرده و در بخشي از كتابش به انقلاب اسلامي ايران حمله مي كند و آن را به عنوان يك حركت ضد تمدني ,واپسگرايانه و مخالف با آزادي و علم به تصوير مي كشد.(1)
1.سيد عطاءالله مهاجراني , نقد توطئهء آيات شيطاني .
-
تشکر
-
۱۳۸۷/۰۶/۲۷, ۱۳:۰۸ #7
برخي از تاريخ نويسان اهل تسنن افسانه اي را در كتاب هاي تاريخ خود نقل كرده اند كه پايه واساس نگارش كتاب گشته است . آن ها نقل كرده اند سران قريش با پيامبر(ص) ملاقت ودرخواست كردند براي رفع اختلاف , خدايان يك ديگر را بپذيريم . پيامبر(ص) هم بسيار مايل بود به گونه اي با طايفهء قريش كنار بيايد و با خود مي گفت : اي كاش دستوري نازل مي گرديد كه اختلاف كم تر مي شد. روزي در كنار كعبه با حضور سران قريش سورهء نجم را تلاوت مي كرد; وقتي به رسيد,ناگهان شيطان بر زبان او دو جملهء ديگر را جاري ساخت : ; يعني اين بت ها عالي مقامند و شفاعت آن ها مورد اميد است ! پس از تلاوت آيات , غلغله و شادي مشركان برخاست وگفتند: محمد خدايان ما را به نيكي ياد كرد.
اين خبر به خارج از مكه حتي به حبشه رسيد و مسلماناني كه در آن جا بودند, با خوش حالي به مكه بازگشتند. اما پس از مدتي جبرئيل نازل شد و به پيامبر(ص)گفت : آن دو جمله را شيطان بر زبان تو رانده است ومن هرگز چنين آيه اي نياورده ام !
اين افسانه را بعضي از تاريخ نويسان اهل سنت نقل كرده اند, ولي هيچ يك از مورخان و مفسران شيعه و اكثراهل سنت نه تنها آن را نقل نكرده , بلكه به شدّت آن را دروغ و افسانه دانسته اند و دلايل زيادي بر دروغ وساختگي بودن آن آورده اند. چگونه مي شود پيامبري كه تمام مناصب و ثروت قريش را در راه احياي آيين توحيد ترك گفته و همهء مبارزات او بر ضد شرك و بت هاي ساختگي بود, يك باره بيايد و همه زحمات خود رااز بين ببرد؟! و چگونه مي شود اعتماد مردم و مؤمنان و مسلمانان را پس از اين جلب كرد؟ پيامبري كه تحت تأثير القائات شيطان قرار گيرد و آياتي را بر قرآن كه وحي الهي است بيفزايد, براي مؤمناني كه به هيچ چيز و هيچ كس جز خداي خود اتّكا ندارند, چه ارزشي دارد؟
معلوم مي شود همهء تلاش دشمنان در ساختن اين افسانه , گرفتن ايمان مردم بود و يگانهء عنصري است كه مايهء پيروزي موحدان در برابر مشركان بوده است . اگر خداوند به پيامبرانش مقام عصمت نداده باشد, همه چيززير سؤال مي رود و ديگران فرقي با پيامبر نخواهند داشت . پايهء اين افسانه بر شيطنت گذاشته شده بود كه بگويند پيامبر(ص)صبر و تحمل خود را از دست داده و مي خواست به گونه اي باقريش كنار بيايد, در حالي كه پيامبر بايد نهايت صبر و بردباري را داشته باشد, كه تاريخ اين موضوع را ثابت كرده است كه چگونه پيامبرتحمل و مقاومت داشت .
-
تشکرها 3
-
۱۳۸۷/۰۶/۲۷, ۱۶:۵۸ #8
نقدی از مترجم کتاب آیات شیطانی در مقدمه ترجمه فارسی کتاب
سرانجام ترجمه ی قسمت اول كتاب آیه های شیطانی به پایان رسید، ولی كوهمشكلات چنان قد عَلَم كرده بود كه تلاش فراوان برای بهبود كیفیت چاپ و عَرضه ی آن بیحاصل ماند. به این امید كه كمبودهای حاضر در چاپ بعدی و همراه با انتشارِ جلد دوم جبران شود.
از آنجا كه این كتاب به قدر كافی درنشریات گوناگون بین المللی مورد نقد و بررسی قرار گرفته، ابتدا نیازی به نگارشمقدمه نمی دیدم، ولی در پایان كار ذكر نكاتی را درباره ی برگردان فارسی كه باكوشش در حفظ سَبك نگارش و ریزه كاری های بیان نویسنده انجام گرفته لازم دیدم. اما صحبت از سَبك و فُرم، بدون گفتگو از محتوا و همچنین اندك شناختی از نویسنده و دیگرآثارش راه به جایی نمی بَرَد. از این رو یادداشت زیر را منباب یادآوری به نظر می رسانم.
سلمان رشدی در سال ۱۹۴۷ در بمبئیبه دنیا آمده، از سن ۱۴ سالگی در انگلستان اقامت گزیده، رُمان هایبچه های نیمهشب،شرم (كه در فرانسه جایزه ی بهترین رُمان خارجی را برنده شده.)،لبخند جگوار: سفری به نیكاراگوآ، سناریوی دو فیلم تلویزیونی و مجموعه داستان گریموس را به رشته ی تحریر در آورده، جوایز ادبی بوكر پرایز، جمیزنیت بلك مِمُوریال وانجمن ادبی انگلیسی زبانان را برنده شده و آثارش تاكنون به ۲۰زبان ترجمه و منتشرگشته است. (از جمله رُمان هایبچه های نیمه شبوشرمرا به فارسی نیزبرگردانیده اند.) رشدی در سال ۱۹۶۸، هنگامی كه دانشجوی دانشگاه كمبریج بود به جنبشِچپ پیوست و در تظاهرات دانشجویان علیه جنگ ویتنام شركت جست. در همان سال ها، تماشایتئاتر در تماشاخانه های پیشرو (آوانگارد) لندن، عشق به هنرپیشگی را در او زنده كرد.با این حال در پایان تحصیلاتش در یك آژانس كوچك تبلیغاتی سردبیر شد و نگارش اولینرُمانش را آغاز كرد. این رُمان كه درباره ی یكی از قدیسین مسلمان بود، توفیق انتشارنیافت و دومین اثرش، مجموعه داستان گریموس نیز مورد پسند منتقدین قرار نگرفت. امااو مأیوس نشد و پس از پنج سال در سال ۱۹۸۱، رُمانبچه های نیمه شبرا منتشركرد. رُمان تكان دهنده ای كه پس از انتشار، صفحات مطبوعات انگلستان را به خود اختصاصداد و قصه ی استقلال هند است كه از زبان مسلمان جوانی حكایت می شود. از قضا این رُمان رشدی نیز به این خاطر كه در آن خانم گاندی رابیوه لقب داده و از فساد دولت كنونی هند انتقاد كرده است، باعث جنجالفراوانی در هندوستان شد. حیرت آور نیست كه در سال ۱۹۸۳ نیز نویسنده كه همچنان جهانرا با معیارهای ناشی از عدالت طلبی ارزیابی می كند، در رُمانشرمبا سَبكی كهافسانه، واقعیت و تاریخ را در هم می آمیزد، شخصیت های سیاسی مُعاصر پاكستان را بهانتقاد گرفت و از بینظیر بوتو با لقب باكره ی تنكه آهنی یاد كرده است. انتشار این رُمان نیز در پاكستان ممنوع شد.منتقدین رُمانآیه های شیطانیرا آخرین سنگ بنای نگارش رشدی وتكمیل كننده ی رُمان های سه گانه اش می دانند. سلمان رشدی كه منتقدین پس از انتشاررُمانبچه های نیمه شب، او را همطَراز و نزدیك به جیمز جویس یافتند، می گوید: "در بچه های نیمه شب هند را توصیف كرده ام. هند كودكیَم، هند نسلی كه همراه با استقلال هند به دنیا آمد. رُمانشرمدرباره یپاكستان است، كشوری كه پدر و مادرم در آن پناه گرفتند. آن ها نیز چون بسیاری ازمسلمانان از آزار هندوها گریختند. اما پس از نَقل آنچه تا آن زمان گذشته بود خواستمبخش دیگری از داستان زندگیم را بازگو كنم: مهاجرتم به انگلستان. ۱۴ ساله بودم كه بهاین كشور آمدم. غریب و از سرزمین خود واكنده بودم. در اینجا سرما، تحقیر و نژادپرستی انتظارم را می كشید، اما بعدها دنیای دیگری یافتم. دنیایی تازه با ارزش هایمتفاوت، و طرح كتابآیه های شیطانیاز این تجربه مایه گرفته است. می خواستمرَوَندِ مهاجرت را توصیف كنم. از یك سو آن همه شكستگی و واكندگی و رنج و تحمل و از سویدیگر كشف و دریافت ارزش های نو را بیان كنم."
رُمانآیه های شیطانیبا سقوط دو مرد از آسمان آغاز می شود. جامبوجت ربوده شده یبُستان برفراز دریای مانش منفجر می شود و دو تناز مسافران به طرز معجزه آسایی زنده و سالم بر زمین سقوط می كنند. این دو جبرئیلفرشته و صلدین چمچا نام دارند و حرفه شان هنرپیشگی است. جبرئیل ستاره ی پُرآوازهی فیلم های مذهبی هند است كه در جستجوی الی كُن، ملكه ی یخ، یا زنی كه بر قله یاِوِرِست پا نهاده به لندن سفر می كند. و صلدین، بازیگر نقش های رادیویی و فیلم هایتلویزیونی كودكان و استاد تغییر لهجه و تغییر صدا، از دیدار پدرش در بمبئی به انگلستان عزیزش، "كشور میانه رَوی و اعتدال"، باز می گردد.
این دوپرسناژ حین سقوط از آسمان همراه با استحاله ای مرموز ماهیّتی نمادین می یابند و یكیبه موجود شیطانی و دیگری به مردی فرشته آسا كه در تاریكی هاله ای نورانی گرد سرش میدرخشد، تبدیل می شوند.
استحاله ی سمبولیك جبرئیلو صلدین، خواننده را در اندیشه ی چرایی و چگونگی آن درگیر می كند، ولی از دیدگاهیدیگر آن دو شخصیت های اصلی رُمانند كه میانشان ماجراهای پُرتحرك در قالب قصه هایی كه به نحوی اسرارآمیز به یكدیگر می پیوندند جریان دارد.
در این كتاب تز و آنتی تز فراوان است. همه چیز تغییر شكل می یابد وآنچه را بهترین افكار می یابیم از دیدی دیگر به شیطانی ترین پندارها تبدیل می شود. آیه های شیطانیپیش از آن كه رُمانی ضد دین باشد و مانند كتاب۲۳سالمداركی علیه پیغمبر ارائه دهد، كتابی است درباره ی چگونگی استحاله و تغییر. استحاله ای كه در اثر غربت یا تلاش برای هماهنگی با تغییرات سریع و پیچیده ی ایندنیای دیوانه در انسان ها به وقوع می پیوندد. دنیای ما كه به گفته ی پدرِ الی "پُر از تضاد است. این را از یادنبر. در اینجا اشباح، نازی ها و قدیسین همه همزمان زندگی می كنند و در حالی كه درگوشه ای از خوشبختی به اوج می رسی، جهنم در پایان راه انتظارت را می كِشد. دنیایی ازاین وحشی تر وجود ندارد." و هیچ نویسنده ای تا كنون تضادهای این دنیا را این چنین تصویر نكرده است. رُمانآیههای شیطانیتماشاخانه ی برخورد نیك و بد و كارزار خیر و شر است. دنیایی مانویكه در آن سپیدها، سپید سپیدند و سیاه ها، سیاه سیاه.
بخش دوم كتاب كه در شهری به نامجاهلیهمی گذرد و ماهوند نام دارد با الهام از افسانه ی غرانیق بهرشته ی تحریر درآمده، اِسپِنسِر نیز یكی از بت های عهد عتیق را كه معتقدانش مردمانیشرور بودند، ماهوند نامیدهبود.
در این بخش، ماهوندِ سوداگر كه پیامبر می شود ویكی از بزرگترین ادیان جهان را بنیان می گذارد، پس از ماجرای آیه های شیطانی بهیثرب كه بعدها مدینه نامیده شد، پناه می برد.
اماماجرایی كه بر ماهوند می گذرد عمومیت دارد. در این كتاب خدایان، فرشتگان، شیاطین وپیامبران دارای خصلت های بسیار انسانیَند و در بیشتر اوقات در تشخیص میان نیك و بدعاجر می مانند.
انتخاب نام دیگر شخصیت های رُمان نیزسؤال برانگیز است. مثلاً شیخ شهر جاهلیه ابوسمیل نام دارد. آیا رشدی نام دهی در مِصركه در سال ۱۹۶۰ هنگام ساختمان سد اسوان به زیر آب رفت و معابد آن بعداً در زمین هایمرتفع تر بازسازی شد را وام گرفته است؟ آنچه نام دِه را تداعی می كند ماسه ای بودنشهر جاهلیه است، شهری كه از ماسه ساخته شده و آب دشمن آن است.
.
رشدی در بخش دیگر رُمان، وقایعمهم دهه ی اخیر، فاجعه ی یونیون كارباید در بوپال (هند)، كشتار كودكان در آسام،جنگ فلكند، تظاهرات میدان گراونر علیه مداخله ی نظامی امریكا در ویتنام، خطر موادمخدر، پدیده ی نوظهور افزایش پنج قلوها و شش قلوها، جنجال زاغه نشینی و خانه هایموقت در لندن و... را همراه با طنزی كنایه آمیز تصویر می كند و این همه در كناررفتار پُرتبعیض و غیر انسانی پلیس انگلستان و مأمورین اداره ی مهاجرت با صلدین، كهتصور می كنند به طور قاچاق وارد شده، از رُمانآیه های شیطانیاسطوره ی عصر شگفت انگیز ما را می سازد. عصری كه در آن آینده ی بشر به زیر سؤال رفته و میزانصمیمیت و شعور كسانی كه می كوشند موقعیت را در دست داشته باشند مورد تردیداست.
احتمالاًآنچه برای خوانندگان متدین تكاندهنده تر از بخش دوم كتاب (ماهوند) می باشد بخش بازگشت به جاهلیه در اواخر كتاب است كه صحنه (بعلت توهین امیز بودن از ذکر این جملات اجتناب مبکنم و شخصا توهین به وجود پاک پیامبر اسلام که درود خدا بر او و خاندانش باد را نابخشیندنی میدانم..غریبه).
در این كتاب كه از متن انگلیسی ترجمهشده و واژه های فرانسه، اسپانیولی و هندی را تا آنجا كه برای درك مفهوم لازم بودهدر پانویس ها به فارسی برگردانده و امور تغییرات سبك و فُرم نگارش كه گاه ادبی و گاهعامیانه است را تا حد ممكن مراعات كرده ام.
تاكنون، بعضی از منتقدین این رُمان را باهزار و یك شبمقایسهكرده اند، بعضی دیگر آن را حماسه ی دنیای مُدرن خوانده اند و برخی، سبكرئالیسم جادویی رشدی را همطراز گارسیا ماركز می دانند،اما صرف نظر از هیاهو و جنجالی كه حیات این رُمان را در هم پیچیده، آینده نشان خواهدداد كهآیه های شیطانییكی از آثار ادبی ماندگار قرن بیستماست.
روشنك ایرانی
ویرایش توسط غریبه : ۱۳۸۷/۰۶/۲۷ در ساعت ۱۷:۰۳
-
تشکر
-
۱۳۸۷/۰۶/۲۷, ۱۷:۲۱ #9
ایات شیطانی
همانطور که میبینید کتاب مذکور اثر ی زایشی از یک حرکت است که بعید میدانم سلمان رشدی به تنهایی
این اثر را خلق کرده باشد
کسانی که با کتب قبلی او اشنا بودند از قلم و نوع نگارش او استفاده کردند که نوشتن کتاب فوق.
کتاب افسانه ای که با مقدمه چینی و درفصول بعدی کتاب قصد دارد قداست پیامبر را و خاندان او را
هدف قرار دهد.
یک برنامه کار شده روی تاریخ طبری و استفاده از اشتباه عجیب غریب این تاریخ نگار توسط یک گروه
کارشناسی(احتمالا انگلیسی)و استفاده از قلم یک مسلمان! و نویسنده ای نامی برای حمله به
مسلمانان.
اگر کتاب را دقیق مطالعه کنید بدون هیچ تعصبی به این اصل میرسید که حرکتی از قبل تعیین شده
با هدف تخریبی اسلام است
شاید روی سلمان رشدی و برنامه هایش دهها سال کار شده باشد.
حرکتی موزیانه اما کار شده.
بهر حال کسی که کمترین مطالعه را داشته باشد و نسبت به دین اسلام هم چنان تعصبی نداشته باشد
و......هم با مطالعه این کتاب میتواند به پوچی ان پی ببرند
آن روز ان کتاب چاپ گسترده میشود و بعد از چند سال با گرفتن آمار میبینند از تعداد مسلمانان کم نشده
بلکه در قلب اروپا هم در حال گسترش است.
امروز جنگ بزرگی راه می اندازنند که متاسفانه بر اثر اهمال کاری مسئولان در ایران فر قه خطرناک
شیطان پرستی در حال رواج است.
فرقه ای سازگاری کامل با مواد مخدری همچون کراک و شیشه و ماری جوانا و.......دارد.
اول نشر آیات شیطانی و حالا شیطان پرستی ودر راس انها استفاده از مواد شیطانی.
در اخر ذکر میکنم
واقعا تعصب را بگذارید کنار و یکبار هم که شده به تصویر سلمان رشدی به دقت نگاه کنید
خدا وکیلی در ذهنتان تجلی نمیشود که خود شیطان همچین شک و شمایلی دارد؟
ویرایش توسط غریبه : ۱۳۸۷/۰۶/۲۷ در ساعت ۱۷:۲۴
-
تشکر
-
۱۳۸۷/۰۷/۰۱, ۲۱:۵۵ #10
- تاریخ عضویت
تير ۱۳۸۶
- نوشته
- 1,244
- مورد تشکر
- 7,357 پست
- حضور
- 33 روز 20 ساعت 50 دقیقه
- دریافت
- 349
- آپلود
- 5
- گالری
-
501
مطالعه كتاب ضالّه و منحرف كننده از دين، در اسلام اشكالي ندارد، مگر اين كه سبب انحراف بشود.اگر شخصي اهل مطالعه و تحقيق است و در دين و اعتقادات خويش قوي است، به طوري كه با مطالعه اينگونه كتابها تحت تأثير قرار نگرفته و منحرف نميشود، بلكه فقط جهت آگاهي و از مطالب كتاب و يا براي جواب دادن به اشكالها مطالعه مي كند، اشكالي نداشته، بلكه بسيار پسنديده و خوب است. اما اگر شخص اهل مطالعه و تحقيق نبوده و در دين و اعتقاداتش ضعيف است و با خواندن اين گونه كتابها، از مسير دين و اعتقادات خويش خارج و منحرف ميشود، در اين صورت مطالعه اين گونه كتابها حرام است و بايد از آن دوري كند. از اين رو حضرت امام خميني(ره) در جواب سؤالي در اين باره فرمود: اگر (با مطالعه كتب ضاله) خوف انحراف در بين باشد، بايد ترك كند(1)". يعني اگر شخصي احساس كند كه مطالعه اين گونه كتابها سبب انحراف و خروج او از دين خواهد شد، واجب است مطالعه آن را ترك كند.
در مورد كتاب سلمان رشدي:
اوّلاً يك كتاب علمي نيست تا از دريچه علمي قابل نقد و بررسي باشد، بلكه رمان و تخيلي است. در اين كتاب درصدد القاي اين تفكر در ذهن خواننده است كه قرآن و آيات وحي، چيزي جز القائات شيطان نيست، كه به صورت داستان آن را نوشته است.
ثانياً: در ضمن اين كتاب به انقلاب اسلامي نيز حمله ميكند و آن را انقلابي ضد تمدن و واپسگرا معرفي ميكند.
ثالثاً: كتاب به پيامبر اسلام و همسران حضرت نيز توهين ميكند.
براي آشنايي بهتر با اين كتاب و نويسنده آن كتاب دكتر سيد عطاءالله مهاجراني به نام "نقد توطئههاي آيات شيطاني" را بخوانيد.
در نهايت گذاشتن اين جور كتابها در انجمن ممنو ع هست
-
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری