جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید

موضوع: عضو تلگرام باشیم یا نه؟؟ موافقان و مخالفان بفرمایید
-
۱۳۹۵/۰۱/۲۰, ۱۱:۴۷ #21
- نوشته
- 393
- مورد تشکر
- 1,641 پست
- حضور
- 15 روز 11 ساعت 58 دقیقه
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
با سلام
عرض ادب و احترام
این که روی اصول خودتان این گونه قرص و محکم ایستاده اید جای خیلی خیلی خوشحالی است
ای کاش همه جوانان کشور روی مبانی اعتقادی خود این گونه استوار و مقاوم بودند
این که سواد رسانه ای در کشور پایین است موافق ام
و این که چه نهاد و وزارتخانه و ارگانی متولی بالابردن سواد رسانه ای مردم است مساله است که همچنان مبهم است
بنده اعتقاد راسخ دارم اگر سواد رسانه ای مردم در استفاده از فضای مجازی و اینترنت بالا برود خیلی از مردم از همین گروهها بیرون می ایند
تقوا در فضای مجازی و خود کنترلی هم مساله دیگری است که باید تک تک افراد جامعه بدان پایبند باشند
و می توان گفت باید تقوای خود در فضای مجازی را بالا ببریم
اعمال محدودیت و وضع قوانین در خانه برای خود و اعضا خانواده در استفاده از فضای مجازی هم می تواند لااقل در امان ماندن از اسیب های فضای مجازی مفید باشد
-
تشکرها 7
نگاه19, یوسف, یا ابا صالح*, رحیل, رضـا, ستاره مشرقی, شقایق
-
۱۳۹۵/۰۱/۲۰, ۱۳:۰۱ #22
- نوشته
- 579
- مورد تشکر
- 2,380 پست
- حضور
- 15 روز 22 ساعت 42 دقیقه
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
چقدر دید سیاه و سفید!
به نظر من نحوه استفاده از هر چیزی کاملا وابسته به خود فرد است و اون شیء به ذات اثر خوب یا بدی نداره. حالا یه صابون ساده باشه یا نرم افزار پیچیده تلگرام!
من به شخصه در این فضا عضوم و بسیار استفاده های مفید ازش کردم، و تا جایی که یادم میاد استفاده ی مضر نداشته برام. مثلا من خودم تا حالا نمیدونستم توی تلگرام کانال یا گروه مستهجن هم هست! چون هیچوقت اصلا بهش فکر هم نکرده بودم و دنبالش نبودم! و یا نمیدونم قضیه کسانی که ریپورت میشن چیه؟؟ چون من شاید با دهها و صدها نفر که با من مخالفند در تلگرام بحث کردم ولی هیچوقت ریپورت نشده ام!! و کسی رو هم ریپورت نکرده ام!
جمع بندی اینکه همه چیز بسته به خود آدم هست. از هر وسیله و چیزی میشه بهترین و بدترین استفاده رو کرد.
به نظرم به جای مباحث اینطوری، بیایم کانال ها و یا گروه های مفید رو به همدیگه معرفی کنیم، و یا خودمون تشکیل بدیم و توش مطالب مفید قرار بدیم و استفاده کنیم.
اگر مدیران سایت بخوان من چند نمونه قرار میدم. و اگرم دوستان موافق باشن و یا گروه و کانال مفیدی بشناسن میتونیم آیدی هامون رو بذاریم تا همه استفاده کنیم.
مثلا من خودم چنتا کانال زبان انگلیسی عضوم. از نکات گرامی تا اصطلاحات روزمره تا نکات آزمون های زبان و ...
چنتا کانال مذهبی عضوم. مثل کانال آیت الله بهجت. پناهیان.رائفی پور. حسن عباسی. الهی قمشه ای.مهدویت. حسین کده. امیرامومنین و ...
چنتا کانال روانشناسی عضوم
چنتا کانال مثل داستان و حکایت و جملات بزرگان دارم
چنتا کانال خبر عضوم
گروه های بحث فرهنگی و سیاسی عضوم
خودمون گروه داریم چه موضوعی و چه فامیلی و دوستان و دانشگاه و ....
خیلی کانال و گروه مفید در انواع زمینه آموزش و ورزش و تغذیه و آشپزی و آرایش و ... هم دیده ام که بنظرم مطالبشون مفیدن
من تا حالا هیچ چیز مضر در تلگرام ندیده ام و صد در صد موافق گسترشش هستم. نحوه استفاده یک بحث کاملا جداست که در مورد همه چیز میتونه صدق کنه!!
امکان پاک کردن کلیه ی پست هام رو ندارم
همه ی پست هام خصوصا در زمینه خداشناسی رو رد میکنم و بهشون اعتقادی ندارم
به نظرم دلیل کافی برای اثبات یا رد وجود خدا وجود ندارد
-
تشکرها 7
محراب, یوسف, یا ابا صالح*, رحیل, رضـا, ستاره مشرقی, شقایق
-
۱۳۹۵/۰۱/۲۰, ۱۳:۵۶ #23
- نوشته
- 614
- مورد تشکر
- 3,338 پست
- حضور
- 27 روز 14 ساعت 58 دقیقه
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
1
بسم الله
سلام به دوستان عزیز و استاد بزرگوار
به نظر من هم باید عضو باشیم هم نباید باشیم
چرا نباید عضو بشیم...
درسته که طرز استفاده از هر چیزی بسته به خود انسان هست...اما این بسته بودن ذره ذره دلبستگی میاره و این دلبستگی اعتیاد میاره...هر چقدر هم که قوی باشیم بازم هم این اعتیاد دامن گیر ما خواهد شد...
گناه هم حتما به دروغ و ریا و تهمت نیست؛من امروز اگر بخاطر نت به پدر و مادر کمتر محبت کنم و کمتر در کنارشون باشم هم گناه کردم...
گناه هم چیزی نیست که کسی بگه شیطان طرف ما نمیاد؛به قول حاج اقا حسینی قمی که میگفتن حضرت موسی در کوه تور در مناجات با خداوند و با اون درجه شیطان رفت که وسوسه بکنه ما که جا خود داریم...
و اصل کلام این که استفاده از هر چیزی بسته به خود ما هست اما یه وقتی میبینیم که جایی میرسیم که دیگه دست خود ما نیست اصلا...
شاید شده باشه گاهی در همین تلگرام دارید مطلبی رو میخونید و یک دفعه یک لینک میبینید که به نظر شما جالب هست؛مطلب اول تمام شده باشد یا نه به سراغ لینک دوم میرید؛از لینک دوم به سوم و الی اخر...
شما از اول نیت و قصد خوندن یک مطلب رو داشتید و یک زمان محدود رو گذاشته بودید برای این کار اما وقتی به لینک ها بعدی برخورد کردید تمایل پیدا کردید به دیدن لینک ها و مطالب بعدی...
دیدن لینک های بعدی هم میتونه اگاهانه باشه؛هم معتادانه
اگاهانه ش اینه که من میبینم در صورت دیدن لینک دوم ضرری به من نمیرسه؛ضررش هم اینه که وقتم تلف نشه و یا از کاری عقب نمونم
معتادانه ش چیه؟این که لینک اول اشپزی داره میبینم؛لینک دوم دولت اتیوپی یه مصوبه ای صادر کرده میبینم؛لینک سوم اخبار فوتبال؛لینک چهارم شگفتی های نظام خلقت؛لینک پنجم مدل های جدید لباس..ارایش ووو.....حالا اینکه ایا این مطالب سودی برام داره یا نه و به درد من میخوره یا نه مهم نیست؛مهم اینه که من میخوام یه چیز فقط ببینم و تا نبینم هم ارضا نمیشم...چون معتاد شدم.
یه روانشناس اروپایی تغزیه میگفت که یه عده هستن مثلا دوست دارن به جای یه بستنی دوتا یه سه تا یا بیشتر بخورن...و فکر میکنن هر چقدر بیشتر بخورن حس بهتری دارن؛ و این دست خودشون نیست چون اعتیاد پیدا کردن و مغزشون یک خواسته دروغین و مجازی به شخص تلقین میکنه که هر چقدر بیشتر بخوری ارامش بیشتری داری گاهی ماهم فکر میکنم همینطور میشیم.
والبت باید استفاده کنیم...
و البت استفاده ای در راستای نیازها و مسائل زندگیمون نه بیشتر
همین نرم افزار تلگرام واقعا برای هر فردی هر بخشی داره...
استفاده خودم هم دیدن کلیپ های برنامه سمت خدا بود که تا چند وقت پیش در همین کانون و جاهای دیگه میذاشتم که خودم و دوستان دیگه استفاده میبردن و بسیار عالی بود
زیاد حرف زدم.ببخشید
حق نگهدارتون
-
-
۱۳۹۵/۰۱/۲۰, ۱۴:۵۲ #24
- نوشته
- 579
- مورد تشکر
- 2,380 پست
- حضور
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
سلام خاله، خوب هستین؟ سال نو تون مبارک ...صد سال به این سالها
به نظر من همسرتون دلش توجه بیشتر میخواد و حضور شما در سایت فقط بهانه است. شاید اگر سایت هم نمیومدید تلوزیون و یا تلفن و ... رو بهانه میکردن.
من خودم ازدواج نکرده ام ولی وقتی فکرش رو میکنم، دلم میخواد ساعاتی که در منزل هستم مرکز توجه همسرم باشم و فقط حواس و تمرکزش به من باشه! نمیدونم خواسته ی معقولی هست و یا نامعقول ولی به هرحال میدونم که وجود داره. شاید شما بگید خب من به حد کافی بهش توجه میکنم، ولی بنظرم هیچ حدی برای توجه وجود نداره و هرچقدر هم که باشه باز مرد دوست داره بیش از ابن باشه... (البته اینجا ممکنه بعضا ذهنشون بره سمت فضولی و یا مزاحمت و کنترل و ... که بحث من اون نیست)
در مورد سایت هم اگر فکر میکنید این وقت صرف کار مفیدی میشه و ضرری به بقیه امور زندگی نمیزنه خب چه ایرادی داره؟ ولی وقتی کار بهتری بشه انجام داد و یا باعث ضرر به کار دیگری بشه، خب باید با دقت بیشتری تجدید نظر کرد.
موفق باشید
-
تشکرها 7
-
۱۳۹۵/۰۱/۲۰, ۱۵:۰۸ #25
- نوشته
- 32,572
- مورد تشکر
- 43,481 پست
- حضور
- 137 روز 7 ساعت 24 دقیقه
- دریافت
- 5
- آپلود
- 0
- گالری
-
1
سلام این حرف امروز کاملا قبول دارم چون رفتم کانال تلگرام از برنامه بازار گرفتم ببینم گروهها چیه وحشتناک ترین کلیپ ها و برنامه ها که کاملا مشخص بود هدفشون به گمراهی کشوندن نسل جوون هست
متاسفانه روحیه ام به کلی درب و داغون شد گروه چت حتی ارزش نداشت بمونم
همون گروههای خودمونی و خونوادگی خیلی بهتراز نصب برنامه های کانال یابی بود
حیف که یادم رفت گزارش تخلف بفرستم حذف کردم خدا ازشون نگذره دوسه روزه حالم خیلی بده.....
-
تشکرها 8
-
۱۳۹۵/۰۱/۲۰, ۱۵:۰۸ #26
- نوشته
- 1,916
- مورد تشکر
- 10,123 پست
- حضور
- 29 روز 13 ساعت 30 دقیقه
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
9
کاملا موافقم.مثلا خود من که اصلا نمیتونم خودم رو کنترل کنم تا در یک زمان مشخص از تلگرام استفاده کنم و تا صدای پیام گوشیم میاد میپرم روش و کل روز سرم توی تلگرامه و تنها استفادم از اون چت کردن با دوستامه همون بهتر که حذفش کنم و نداشته باشم ولی مثلا یکی مثل شما که بلده چطور ازتلگرام استفاده صحیح کنه و مدیریت زمان رو بلده دلیلی نداره که خودش رو از اون محروم کنه.مشکل من اینجاست که جرات حذف تلگرام رو ندارم.فکر می کنم بدون تلگرام خیلی تنها میشم و همه دوستامو از دست میدم و از همه دنیا بی خبر می مونم.شما بگین چطور انگیزه حذف تلگرام رو در خودم ایجاد کنم؟؟؟
-
تشکرها 9
-
۱۳۹۵/۰۱/۲۰, ۱۵:۲۵ #27
- نوشته
- 579
- مورد تشکر
- 2,380 پست
- حضور
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
سلام
به نظرم حذف تلگرام پاک کردن صورت مسئله است. فردا یه چیز دیگه و یه جای دیگه میتونه آدم رو مشغول و یا معتاد خودش کنه. اتفاقا یه تمرین خوبیه که این عادت رو در خودتون از بین ببرید(عادت به وابستگی). من فکر میکنم وقتی آدم بیکاره و برنامه و هدف مشخصی نداره که مجبور باشه براش تلاش کنه، لاجرم دنبال یه چیزی و یه جایی میگرده که وقتشو تلف کنه! تلگرام هم یکی از همین جاهاست... حتی همین سایت هم میتونه یکی از همین مکان ها باشه.
پیشنهاد من اینه یه هدفی پیدا کنید که نیاز به کار کردن و تلاش کردن و تمرکز کردن داشته باشه و البته اینقدر دوستش داشته بشید که چیزای دیگه نتونه منحرفتون کنه و یا انگیزتون رو از بین ببره. بعد کم کم که مشغول و سرگرم اون بشید دیگه وابستگی کاذب به تلگرام هم از بین میره.
ضمن اینکه یه دلیل وابستگی تله هایی هست که آدم خودش برای خودش مبذاره! مثلا من یه موقعی هست فصل امتحانمه و میدونم وقت برای توی سایت بودن ندارم و فقط در حد زنگ تفریح میخوام بیام یک دور بزنم. درست؟ اما میام و یک اشتباه مرتکب میشم و توی یک تاپیک نظری میدم که باعث ایجاد بحث میشه!! خب حالا من خودم، خودمو گیر انداختم و حالا همش فکر و ذکرم این میشه که الان کی به من چه جوابی داده و من چه جوابی برم بدم و ......
سعی کنید از این دامها برای خودتون پهن نکنید ... هدف هرچند کوچیک ولی دوست داشتنی هم پیدا کنید و خودتونو بهش مشغول کنید ...یواش یواش ناخواسته از تلگرام فاصله میگیرید و استفاده تون معقول و منطقی میشه
سعی کنید موضوعات دیگه ای برای فکر کردن و مهم بودن پیدا کنید!
-
تشکرها 7
-
۱۳۹۵/۰۱/۲۰, ۱۶:۳۵ #28
- نوشته
- 391
- مورد تشکر
- 2,006 پست
- حضور
- 58 روز 18 ساعت 15 دقیقه
- دریافت
- 1
- آپلود
- 0
- گالری
-
27
سلام موضوع جالبیه من فکر می کنم خیلی از ماها اهل افراط و تفریطیم یا اصلا کاری نمی کنیم یا اگر بکنیم اونقدر می کنیم که ازش متنفر می شیم شبکه های اجتماعی خیلی زودتر از فرهنگش وارد کشور ما شد و هنوز طرز استفاده ازش رو نمی دونیم خیلی ها واسه پر کردن اوقات فراغت خودشون ازش استفاده می کنن و اونقدر افراط می کنن که بعد مدتی ازش زده می شن ما باید بتونیم برای خودمون برنامه ریزی کنیم من موافق استفاده از این برنامه هستم اما با شروط و شرایطی توی اکثر کشورهای اروپایی واسه همین نرم افزارها شرط سن رو رعایت کردن و واقعا هم نظارت می کنن ای کاش پدر و مادرها هم یاد بگرفتن که چون خودشون در بچگی یا نوجوانی یا جوانی گوشی نداشتن دلیل نمی شه که حتما فرزندانشون باید از ابتدا گوشی داشته باشن و از این شبکه ها استفاده کنن اگر شخصی بتونه با مدیریت و برنامه ریزی استفاده درست از این شبکه ها بکنه از نظر من اشکال نداره در غیر اینصورت استفاده نکند بهتره
یکی گره روسری شو شل کرد رفت جلو دوربین واسه لایک!! یکی بند پوتینشو سفت کرد رفت رو مین واسه خاک
-
-
۱۳۹۵/۰۱/۲۰, ۱۷:۰۸ #29
- نوشته
- 393
- مورد تشکر
- 1,641 پست
- حضور
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
با سلام
عرض ادب و احترام
این دید خیلی خوشبینانه نسبت به تلگرام است و علی الظاهر مسئولین هم با همین دید این فضا را توسعه می دهند
ببینید بزرگوار
وقتی اماری که تلگرام از حضور ایرانی ها می دهد و از اتلاف وقت در کانال گردی های بیهوده ارائه می دهد و ....
وقتی تلگرام هزاران مشکل در جامعه به وجود می اورد
از طلاق ها و ابروریزی ها و پخش شایعه و هتک حرمت و پخش عکس و فیلم های خصوصی و دوستی های عاشقانه ای که اخرش به هزاران بدبختی ختم می شود و کانال های مستهجن و.......
نمی شود به این سادگی از کنار این مسایل گذشت و خیلی ساده بگوییم بیایید تلگرام را بین همدیگر تبلیغ نماییم
بزرگوار
این که شما نمی دانید کانال مستجهن در تلگرام نیست دلیل نمی شود که هیچ کس نمی داند و یا کسی به دنبال این مسایل نیست
به هر حال به این سادگی نمی شود از کنار به این مساله مهمی گذشت
-
تشکرها 7
-
۱۳۹۵/۰۱/۲۰, ۱۷:۳۳ #30
- نوشته
- 393
- مورد تشکر
- 1,641 پست
- حضور
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
با سلام
این سوال را می توانید در سایت مطرح نمایید و دوستان و کارشناسان مشاوره نظر بدهند و از نظراتشان استفاده نمایید
دوستانی که در دوره ترک به سر می برندمی توانند نظرات خوبی داشته باشند
بنده هم چند نکته را خدمتتان عرض می نمایم
ابتدا عرض نمایم که انجام و ترک هرفعلی برای انسان ابتدا خیلی سخت است به نحوی که فکر می کند یا نمی تواند انجام بدهد و یا نمی تواند ترک نماید ولی بدانید که اراده انسان خیلی فراتر از این مسایل است و انسان پس از انجام و با ترک هر فعلی تازه متوجه اراده خود می شود پس اصلا از این کلمات به کار نبرید که سخت است و نمی توانم و......
- کم کردن وابستگی خودتان به تلگرام
-برنامه داشتن برای حضور در این فضا مثلا با خودتان قرار بگذارید در روز 3ساعت بیشتر نروید و هر روز 10دقیقه کم نمایید و این مساله را هر روز کنترل نمایید
-پابندی بر روی برنامه ای که دارید
-برای خودتان در تلگرام برنامه جدیدی ایجاد نکنید
-قرار جدیدی با کسی نگذارید که مجبور بشوید به تلگرام بیایید
-سرگرمی های متنوع و جدید جایگذین نمایید مثل مطالعه، در کنارخانواده بودن، گردش و ورزش و.......
-کم کردن و حذف کردن کانال های غیر مفید
-تفکر در این مساله که در این مدت این همه وقتی که صرف ان کرده اید چه به دست اوردید؟؟؟
-تفکر در اسیب هایی که به شما رسانده از اسیب بدنی و روحی و روانی و......
و..................
-
تشکرها 6
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)