صفحه 4 از 4 نخست ... 234
جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید   

موضوع: عضو تلگرام باشیم یا نه؟؟ موافقان و مخالفان بفرمایید

شروع کننده موضوع

نوشته
    393
    مورد تشکر
    1,641 پست
    حضور
    15 روز 11 ساعت 58 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط montazer59 نمایش پست
    شبکه های اجتماعی خیلی زودتر از فرهنگش وارد کشور ما شد

با سلام
    عرض ادب و احترام
    ممنون از montazer59 بزرگوار

مطالب خوبی فرمودین
    فرهنگ سازی مسله ای که در مورد اکثر تکنولوژی هایی که وارد کشور می شود در موردش صحبت می کنیم ولی ان قدر هیچ مسئول و ارگانی بدان نمی پردازد که مردم خودشان با دادن تلفات بسیار و هزینه های سنگین به فرهنگی بومی شده می رسند
    نمونه اش همین استفاده از عابربانک ها و موبایل و ........

ما اگر فرهنگ استفاده از تلگرام را در جامعه راه بیندازیم یا راه بیندازند یا راه بیفتد
    به اعتقاد راسخ بنده
    اولاهر کسی در تلگرام و ....عضو نمی شود
    وثانیا کسانی هم که عضو می شوند بدانند کجا عضو بشوند و کجا عضو نشوند
    ثالثا کسانی هم که در هر جا عضو می شوند می دانند که چگونه از مطالب استفاده نمایند

رابعا چگونه اتلاف وقت ننمایند
    وخامسا چگونه ایجاد مزاحمت ننمایند
    سادسا چگونه از آسیب های تلگرام در امان بمانند
    سابعا پدر ها و مادرها می دانند چگونه به خانواده خود برسند و چگونه فرزندان خود را کنترل نمایند
    و...................
    ما اگر فرهنگ سازی درستی داشته باشیم نیازی به این همه تلاش و ...نیست تا کلی وقت صرف شود که یک نفر عضو فلان گروه نشود
    به عبارتی زیرساخت ها را درست نماییم مردم خودشان تشخیص می دهند که کجا عضو باشند یا نباشند و اصلا عضو شوند یا نه

نوشته
    579
    مورد تشکر
    2,380 پست
    حضور
    15 روز 22 ساعت 42 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط محراب نمایش پست

با سلام
    عرض ادب و احترام
    این دید خیلی خوشبینانه نسبت به تلگرام است و علی الظاهر مسئولین هم با همین دید این فضا را توسعه می دهند
    ببینید بزرگوار

وقتی اماری که تلگرام از حضور ایرانی ها می دهد و از اتلاف وقت در کانال گردی های بیهوده ارائه می دهد و ....
    وقتی تلگرام هزاران مشکل در جامعه به وجود می اورد
    از طلاق ها و ابروریزی ها و پخش شایعه و هتک حرمت و پخش عکس و فیلم های خصوصی و دوستی های عاشقانه ای که اخرش به هزاران بدبختی ختم می شود و کانال های مستهجن و.......
    نمی شود به این سادگی از کنار این مسایل گذشت و خیلی ساده بگوییم بیایید تلگرام را بین همدیگر تبلیغ نماییم

بزرگوار
    این که شما نمی دانید کانال مستجهن در تلگرام نیست دلیل نمی شود که هیچ کس نمی داند و یا کسی به دنبال این مسایل نیست
    به هر حال به این سادگی نمی شود از کنار به این مساله مهمی گذشت

یا سلام خدمت شما برادر عزیز
    من فکر نمیکنم هیچکدام از آماری که ارائه فرمودید واقعا موجود باشند و بیشتر بنظر میرسد شاید گمانه زنی های بدبینانه و مشاهدات موردی عده ای خاص باشد که مواجه شده اند با اسم این نرمافزار(مثلا شخصی مشاور و یا روانشناس است و فرضا در امسال ۱۰۰ نفر که مشکل داشته اند اسم تلگرام را برده اند. این فرد هم برای خود نتیجه گرفته که پس تلگرام یه فاجعه ی اجتماعی است! درحالیکه به ازای ۱۰۰ نفری که به مشکل خورده اند و علتش رو تلگرام اعلام میکنن شاید ۱۰۰۰ نفر هم هستن عضوند و استفاده میکنن و هیچ مشکلی ندارن و کلی هم استفاده مفید میبرند)

ضمن اینکه همه ی اینهایی که میگید حتی در همین سایت هم ممکنه رخ بده (مگر اینکه شما پیام های خصوصی رو هم چک کنید و همه رو بخونید؟!!)

به نظر من مشکل ما فرهنگیست و راخ حل فرهنگی دارد و پاک کردن صورت مسئله فقط مردم رو بیشتر از حکومت دور میکنه... فیس بوک فیلتر شد و همین باعث آدمن فیلتر شکن توی همه خونه ها و خیلی معضلات شد! و بعدشم ملت کوچ کردن اینستاگرام. وی چت و وایبر و ... با اختلال و فیتر مواجه شدن و ملت همه رفتن تلگرام. اینو هم امروز ببندن ملت ما فردا جای دیگه هستن. و با توصیه به منع هم فکر نمیکنم کسی قانع بشه و .....

من نمیدونم کانال مستهجن هست چون من نمیخوام که بدونم! چون دنبالش نبودم. اما اگر بودم، زیر سنگ هم شده راهشو پیدا میکردم!
    ما باید مشکل رو از ریشه حل کنیم . نه اینکه همش شاخ و برگ رو قطع کنیم!!

اتفاقا من خودم یکبار در همین سایت لعنت کردم کسایی که بی ضابطه و چقدر راحت تو اینترنت تبلیغات جنسی انجام میدن.چون میدونم این چه سم مهلکی برای کودکان و نوجوانان هست که اینارو میبینن. و خیلی خوبه تخصصی در این موضوع بحث کنیم و راه حل پیدا کنیم. و یا چند شب پیش درباره شبکه من و تو در ماهواره نوشتم که این شبکه قشنگ مشخصه برای ترویج فحشا ساخته شده است. ولی اینکه بیایم همینطوری ریشه ای همه چیزو قلع و قمع کنیم و تلگرام رو که میتونه خیلی خیلی جنبه مثبت داشته باشه رو به کل حذف کنیم کاملا اشتباه است. تلگرام فقط یک وسیله است و دست کاربر هست استفاده مثبت یا منفی و نباید کلا منع کرد. بلکه باید استفاده صحیح رو تمرین کرد!
    امکان پاک کردن کلیه ی پست هام رو ندارم
    همه ی پست هام خصوصا در زمینه خداشناسی رو رد میکنم و بهشون اعتقادی ندارم
    به نظرم دلیل کافی برای اثبات یا رد وجود خدا وجود ندارد

نوشته
    3,366
    مورد تشکر
    17,883 پست
    حضور
    293 روز 7 ساعت 9 دقیقه
    دریافت
    57
    آپلود
    7
    گالری
    69

نقل قول نوشته اصلی توسط فدایی رهبر * نمایش پست

کاملا موافقم.مثلا خود من که اصلا نمیتونم خودم رو کنترل کنم تا در یک زمان مشخص از تلگرام استفاده کنم و تا صدای پیام گوشیم میاد میپرم روش و کل روز سرم توی تلگرامه و تنها استفادم از اون چت کردن با دوستامه همون بهتر که حذفش کنم و نداشته باشم ولی مثلا یکی مثل شما که بلده چطور ازتلگرام استفاده صحیح کنه و مدیریت زمان رو بلده دلیلی نداره که خودش رو از اون محروم کنه.مشکل من اینجاست که جرات حذف تلگرام رو ندارم.فکر می کنم بدون تلگرام خیلی تنها میشم و همه دوستامو از دست میدم و از همه دنیا بی خبر می مونم.شما بگین چطور انگیزه حذف تلگرام رو در خودم ایجاد کنم؟؟؟
    سلام
    شما همین الان هم تنها هستید، خودتون خبر ندارید
    وقتی متوجه میشید که دوستاتون به خاطر گرفتاری یا هر دلیل دیگه ای ترگ تلگرام کنن

یه راه اینه که گروه ها رو mute کنید تا وقتی کسی پیغامی میذاره متوجه نشید
    راه اساسی تر اینه که ارتباطتون با دوستاتون رو در محیط واقعی تقویت کنید. لازمه اش اینه که اولا دوستاتون نزدیک باشن، یعنی در یک شهر یا حداقل یک کشور باشید، و دوم اینکه واقعا برای این مساله وقت بذارید

این رو هم از من داشته باشید که نیازهای حقیقی آدم از راه مجازی برطرف نمیشن. مثلا اگه شما دلتون برای دوستاتون تنگ شده باشه و نیاز داشته باشید ببینیدشون این دور همی های مجازی هیچکدوم کار یک دیدار واقعی توی یه پارک یا خونه یکیتون رو نمی کنه.
    حلال کنید...

شروع کننده موضوع

نوشته
    393
    مورد تشکر
    1,641 پست
    حضور
    15 روز 11 ساعت 58 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط alamdar نمایش پست
    من فکر نمیکنم هیچکدام از آماری که ارائه فرمودید واقعا موجود باشند و بیشتر بنظر میرسد شاید گمانه زنی های بدبینانه و مشاهدات موردی عده ای خاص باشد که مواجه شده اند با اسم این نرمافزار(مثلا شخصی مشاور و یا روانشناس است و فرضا در امسال ۱۰۰ نفر که مشکل داشته اند اسم تلگرام را برده اند. این فرد هم برای خود نتیجه گرفته که پس تلگرام یه فاجعه ی اجتماعی است! درحالیکه به ازای ۱۰۰ نفری که به مشکل خورده اند و علتش رو تلگرام اعلام میکنن شاید ۱۰۰۰ نفر هم هستن عضوند و استفاده میکنن و هیچ مشکلی ندارن و کلی هم استفاده مفید میبرند)

با سلام
    عرض ادب و احترام
    برداشت بنده این است که شما چون خودتان دارید استفاده درست از تلگرام می کنید فکر می کنید فضا فضای مثبتی است
    ولی همین اتلاف عمر ها و وب گردی های بیهوده و....
    نمونه اش در همین سایت که چقدرشان گله دارند از این اتلاف عمر و......

به نظر این اصل را همه پذیرفته اند و می دانند که در ایران تلگرام بیشتر از فایده ان اسیب ها و ضررهای ان مطرح است

بنده باز تاکید می کنم
    هدف از این تایپک قلع و قمع نیست و نخواهد بود
    هدف بالابردن آگاهی کاربران نیست به استفاده از تلگرام و فضای مجازی و البته بیان اسیب های ان است.

به نظر من مشکل ما فرهنگیست و راخ حل فرهنگی دارد و پاک کردن صورت مسئله فقط مردم رو بیشتر از حکومت دور میکنه.

خب بزرگوار
    بنده هم عرض کردم که تا سواد رسانه ای مردم بالا نرود مشکل همین است
    و ما به هیچ عنوان درصدد پاک کردن صورت مساله نیستیم

من نمیدونم کانال مستهجن هست چون من نمیخوام که بدونم! چون دنبالش نبودم. اما اگر بودم، زیر سنگ هم شده راهشو پیدا میکردم!
    ما باید مشکل رو از ریشه حل کنیم . نه اینکه همش شاخ و برگ رو قطع کنیم!!

این را همه می دانند که هر کسی هر کاری بخواهد بکند کسی جلودارش نیست
    ولی این وسط چند مساله است که باید مد نظر باشد

- سهل نبودن دسترسی همه به سایت های بد
    -اگاهی بخشی افرادی که نااگاهند
    -داشتن برنامه برای کسانی که فاقد برنامه برای استفاده از فضای مجازی اند
    -بستن راه سوء استفاده برای کسانی که درصدد سوء استفاده از مردم هستند.
    و...
    ودلایلی مختلفی که درصدد بیان انها هستیم

نوشته
    4,552
    مورد تشکر
    19,817 پست
    حضور
    131 روز 7 ساعت 24 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

" دوستان خوبم : من هم همیشه برایم این مسئله مطرح بوده است که چرا در صفحات کانون قرانی تلگرام را تبلیغ می کرده اند؟

و یا چرا در صدا و سیما از تلگرام بد می گویند ؟ ولی حتی تعدادی از مسئولین سابق کانون ما را به عضویت در تلگرام و سایت کانون قرانی

تلگرام تشویق می کردند. اخر من که نفهمیدم چه باید کرد؟ هر چند که من در همین جا هم مانده ام که ایا به هدر رفتن وقت است یا نه؟

منظورم نوشتن مطالب و خواندن در سایت کانون قرانی است. در کل ایا فضای مجازی را باید حذف

کرد یا نه از ان درست و اصولی استفاده کرد؟...
    عصر یک جمعه دلگیر دلم گفت بگویم بنویسم
    که چرا عشق به انسان نرسیده است
    چرا آب به گلدان نرسیده است
    چرا لحظه ی باران نرسیده است
    به هر کس که در این خشکی دوران به لبش جان نرسیده است
    به ایمان نرسیده است وهنوزم که هنوز است
    غم عشق به پایان نرسیده است
    بگو حافظ دل خسته ز شیراز بیاید
    بنویسد که هنوزم که هنوز است
    چرا یوسف گمگشته به کنعان نرسیده است
    چرا کلبه ی احزان به گلستان نرسیده است

نوشته
    682
    مورد تشکر
    4,336 پست
    حضور
    29 روز 21 ساعت 33 دقیقه
    دریافت
    3
    آپلود
    0
    گالری
    4

سلام
    بحث جالبیه
    سر سری پست ها رو خوندم
    دلم میخواست برای چندین نفر هم نقل قول بزنم و جوابشون رو بنویسم
    ولی دیدم یکم وقت گیره و منم کلی میگم

قریب به 70 درصد توی این تاپیک مخالف بودن
    تقریبا 20 درصد هم میگفتن هم خوبه هم بده ( اصطلاحا ممتنع!! )
    10 درصد هم موافق بودن شاید

منم الان که میخوام نظر بدم نه به خودم کار دارم نه به دیگران
    من سطح کلی جامعه رو میگم الان!
    وقتی دست بچه های 3 4 ساله یکی یه دونه تبلت هست اندازه ی قدشون!!! خوب اون بچه چه میفهمه که بعدا باید چند ساعت از روز رو به این وسیله اختصاص بده؟!
    گیریم حتی پدر و مادر محدودیت گذاشتن....
    تجربه به عینه ثابت کرده انسان اونقدر حریصه که شما در سنین بچگی هرچی رو براش ممنوع کنی اون چیز براش عین بت بزرگ و بزرگ تر میشه
    وقتی که سنش به یه جایی رسید که قدرت تصمیم گیری بخواد داشته باشه
    اولین کاری که میکنه عقده گشایی از این محدودیت هاست!!!!
    اگه عقیده منو بخواین برای تربیت بچه تنها راهش اینه که پدر و مادر لااقل تا سن 10 سالگی بچه شون اصلا از گوشی های هوشمند و ... استفاده نکنن
    که اینم خود به نوعی اشتباه محضه!!!!
    مادامی که مردم ما یاد نگیرن عوض اینکه در خدمت تکنولوژی باشن تکنولوژی رو به خدمت خودشون در بیارن.... کارمون راه به جایی نمیبره!!!

این از بچه های خردسال....یکم رده ی سنی رو بیاریم بالاتر برسیم به جوون های مجرد امثال خودمون با کلی دغدغه ی روز... و استفاده ی کامل از این برنامه!!!!
    بیش از 90 درصد هم نسل ها و هم سن و سال های من معتاد اینترنتن
    قریب به اتفاق همه شون هم توی تلگرام حضور دارن

تلگرام چندین مزیت بزرگ داره
    مهم ترینش اینه بسیار زیاد در دسترسه!!!
    یعنی شده خیلی وقتا به یکی زنگ زدم جوابمو نداده ولی بلافاصله تو تلگرام بهش پی ام دادم آن شده
    میخوام بگم انقدر در دسترسه که خیلی ها شاید چک کردن تلگرام رو از چک کردن لیست تماس ها و اس ام اس هاشون ارجح تر بدونن
    خوب این خیلی خوبیا داره
    مثلا من خودم اگه کسیو که میخوام در دسترس نباشه استرس میگیرم
    نگران میشم
    اینجور وقتا صلواتی نثار روح تلگرام هم میکنم

اما....... بدیش هم خیلی از این چیزاییه که دیگران هم گفتن و بنظرم تکرارِ دوباره ش دیگه لزومی نداره!!
    ولی خلاصه ی کلام اینه که هرچقدر هم آگاهی حاصل بشه.... نمیشه!!!
    تا وقتی بی هدفی توی جامعه و بین جوون ها هست امروز تلگرام نباشه یه چیز دیگه میاد جاش....
    چرا؟
    چون هدف نداره
    راه نداره
    مسیر درست رو نمیدونه چیه
    تمام عمرش رو به بطالت سپری میکنه!!!

دنیا دنیا هم آگاهی بهش بدیم... دردش تلگرام و اینستاگرام و نت و اینا نیس... دردش بی هدفیه!!!
    چون بی هدفه خلا های زندگیشو اینطور پر میکنه
    حاضرم تضمین کنم تمام این هایی که معتاد این شبکه ها هستن خودشون از ضرر ها و مزایا کاملا آگاهن

راه خلاصی از این ها ایجاد زندگیه....
    باید برای خودشون زندگی درست کنن... مسیر درست کنن... هدف مشخص کنن... برای رسیدن به هدف هاشون تاکتیک تنظیم کنن!!
    اونموقعس که میتونن کنار بذارن!!
    هدف مشخص کردن و تاکتیک چیدن هم کار هر کسی نیست!!!
    تمایز یک نسل از همین مرحله آغاز میشه
    چون برای اینکه بتونن بفهمن از زندگی چی میخوان باید قبلش درست تربیت شده باشن!!!

یعنی میخوام بگم اینکه داریم خوبی ها و بدی های یه شبکه ی اجتماعی که امروز شده معضل زندگی خیلیا رو ، بررسی میکنیم خیلی خوبه!!
    ولی به شرطی که قبلش بنیان های تربیتی برای منِ جوون درست مهیا شده باشه
    مشکل از ریشه س.....

نیا نیا گل نرگس ، جهان که جای تو نیست
    دو صد ترانه به لب ها ، یکی برای تو نیست

نیا نیا گل نرگس، تو را به خاک بقیع
    که شهر ما ، نَه مهیای گامهای تو نیست

نیا نیا گل نرگس ، دعای عهد کجاست؟
    نه این نماز جماعت به اقتدای تو نیست

نیا نیا گل نرگس، به مادرت زهرا
    کسی برای شهادت به کربلای تو نیست

نیا نیا گل نرگس، فدا شوی مولا

برای عصر عجیبی که خواستار تو نیست

نوشته
    579
    مورد تشکر
    2,380 پست
    حضور
    15 روز 22 ساعت 42 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط نگاه19 نمایش پست
    سلام
    بحث جالبیه
    سر سری پست ها رو خوندم
    دلم میخواست برای چندین نفر هم نقل قول بزنم و جوابشون رو بنویسم
    ولی دیدم یکم وقت گیره و منم کلی میگم

قریب به 70 درصد توی این تاپیک مخالف بودن
    تقریبا 20 درصد هم میگفتن هم خوبه هم بده ( اصطلاحا ممتنع!! )
    10 درصد هم موافق بودن شاید

منم الان که میخوام نظر بدم نه به خودم کار دارم نه به دیگران
    من سطح کلی جامعه رو میگم الان!
    وقتی دست بچه های 3 4 ساله یکی یه دونه تبلت هست اندازه ی قدشون!!! خوب اون بچه چه میفهمه که بعدا باید چند ساعت از روز رو به این وسیله اختصاص بده؟!
    گیریم حتی پدر و مادر محدودیت گذاشتن....
    تجربه به عینه ثابت کرده انسان اونقدر حریصه که شما در سنین بچگی هرچی رو براش ممنوع کنی اون چیز براش عین بت بزرگ و بزرگ تر میشه
    وقتی که سنش به یه جایی رسید که قدرت تصمیم گیری بخواد داشته باشه
    اولین کاری که میکنه عقده گشایی از این محدودیت هاست!!!!
    اگه عقیده منو بخواین برای تربیت بچه تنها راهش اینه که پدر و مادر لااقل تا سن 10 سالگی بچه شون اصلا از گوشی های هوشمند و ... استفاده نکنن
    که اینم خود به نوعی اشتباه محضه!!!!
    مادامی که مردم ما یاد نگیرن عوض اینکه در خدمت تکنولوژی باشن تکنولوژی رو به خدمت خودشون در بیارن.... کارمون راه به جایی نمیبره!!!

این از بچه های خردسال....یکم رده ی سنی رو بیاریم بالاتر برسیم به جوون های مجرد امثال خودمون با کلی دغدغه ی روز... و استفاده ی کامل از این برنامه!!!!
    بیش از 90 درصد هم نسل ها و هم سن و سال های من معتاد اینترنتن
    قریب به اتفاق همه شون هم توی تلگرام حضور دارن

تلگرام چندین مزیت بزرگ داره
    مهم ترینش اینه بسیار زیاد در دسترسه!!!
    یعنی شده خیلی وقتا به یکی زنگ زدم جوابمو نداده ولی بلافاصله تو تلگرام بهش پی ام دادم آن شده
    میخوام بگم انقدر در دسترسه که خیلی ها شاید چک کردن تلگرام رو از چک کردن لیست تماس ها و اس ام اس هاشون ارجح تر بدونن
    خوب این خیلی خوبیا داره
    مثلا من خودم اگه کسیو که میخوام در دسترس نباشه استرس میگیرم
    نگران میشم
    اینجور وقتا صلواتی نثار روح تلگرام هم میکنم

اما....... بدیش هم خیلی از این چیزاییه که دیگران هم گفتن و بنظرم تکرارِ دوباره ش دیگه لزومی نداره!!
    ولی خلاصه ی کلام اینه که هرچقدر هم آگاهی حاصل بشه.... نمیشه!!!
    تا وقتی بی هدفی توی جامعه و بین جوون ها هست امروز تلگرام نباشه یه چیز دیگه میاد جاش....
    چرا؟
    چون هدف نداره
    راه نداره
    مسیر درست رو نمیدونه چیه
    تمام عمرش رو به بطالت سپری میکنه!!!

دنیا دنیا هم آگاهی بهش بدیم... دردش تلگرام و اینستاگرام و نت و اینا نیس... دردش بی هدفیه!!!
    چون بی هدفه خلا های زندگیشو اینطور پر میکنه
    حاضرم تضمین کنم تمام این هایی که معتاد این شبکه ها هستن خودشون از ضرر ها و مزایا کاملا آگاهن

راه خلاصی از این ها ایجاد زندگیه....
    باید برای خودشون زندگی درست کنن... مسیر درست کنن... هدف مشخص کنن... برای رسیدن به هدف هاشون تاکتیک تنظیم کنن!!
    اونموقعس که میتونن کنار بذارن!!
    هدف مشخص کردن و تاکتیک چیدن هم کار هر کسی نیست!!!
    تمایز یک نسل از همین مرحله آغاز میشه
    چون برای اینکه بتونن بفهمن از زندگی چی میخوان باید قبلش درست تربیت شده باشن!!!

یعنی میخوام بگم اینکه داریم خوبی ها و بدی های یه شبکه ی اجتماعی که امروز شده معضل زندگی خیلیا رو ، بررسی میکنیم خیلی خوبه!!
    ولی به شرطی که قبلش بنیان های تربیتی برای منِ جوون درست مهیا شده باشه
    مشکل از ریشه س.....
    مثل همیشه عالی، کامل و پر مغز
    من هم کاملا با نظر شما موافقم
    امکان پاک کردن کلیه ی پست هام رو ندارم
    همه ی پست هام خصوصا در زمینه خداشناسی رو رد میکنم و بهشون اعتقادی ندارم
    به نظرم دلیل کافی برای اثبات یا رد وجود خدا وجود ندارد

نوشته
    10,471
    مورد تشکر
    54,759 پست
    حضور
    161 روز 2 ساعت 38 دقیقه
    دریافت
    6
    آپلود
    0
    گالری
    625

چقدر دید سیاه و سفید!
    به نظر من نحوه استفاده از هر چیزی کاملا وابسته به خود فرد است و اون شیء به ذات اثر خوب یا بدی نداره. حالا یه صابون ساده باشه یا نرم افزار پیچیده تلگرام!
    من به شخصه در این فضا عضوم و بسیار استفاده های مفید ازش کردم، و تا جایی که یادم میاد استفاده ی مضر نداشته برام. مثلا من خودم تا حالا نمیدونستم توی تلگرام کانال یا گروه مستهجن هم هست! چون هیچوقت اصلا بهش فکر هم نکرده بودم و دنبالش نبودم! و یا نمیدونم قضیه کسانی که ریپورت میشن چیه؟؟ چون من شاید با دهها و صدها نفر که با من مخالفند در تلگرام بحث کردم ولی هیچوقت ریپورت نشده ام!! و کسی رو هم ریپورت نکرده ام!

جمع بندی اینکه همه چیز بسته به خود آدم هست. از هر وسیله و چیزی میشه بهترین و بدترین استفاده رو کرد.
    به نظرم به جای مباحث اینطوری، بیایم کانال ها و یا گروه های مفید رو به همدیگه معرفی کنیم، و یا خودمون تشکیل بدیم و توش مطالب مفید قرار بدیم و استفاده کنیم.
    اگر مدیران سایت بخوان من چند نمونه قرار میدم. و اگرم دوستان موافق باشن و یا گروه و کانال مفیدی بشناسن میتونیم آیدی هامون رو بذاریم تا همه استفاده کنیم.

مثلا من خودم چنتا کانال زبان انگلیسی عضوم. از نکات گرامی تا اصطلاحات روزمره تا نکات آزمون های زبان و ...
    چنتا کانال مذهبی عضوم. مثل کانال آیت الله بهجت. پناهیان.رائفی پور. حسن عباسی. الهی قمشه ای.مهدویت. حسین کده. امیرامومنین و ...
    چنتا کانال روانشناسی عضوم
    چنتا کانال مثل داستان و حکایت و جملات بزرگان دارم
    چنتا کانال خبر عضوم
    گروه های بحث فرهنگی و سیاسی عضوم
    خودمون گروه داریم چه موضوعی و چه فامیلی و دوستان و دانشگاه و ....

خیلی کانال و گروه مفید در انواع زمینه آموزش و ورزش و تغذیه و آشپزی و آرایش و ... هم دیده ام که بنظرم مطالبشون مفیدن

من تا حالا هیچ چیز مضر در تلگرام ندیده ام و صد در صد موافق گسترشش هستم. نحوه استفاده یک بحث کاملا جداست که در مورد همه چیز میتونه صدق کنه!!
    سلام حرف شما برای عموم مردم خوب و درسته!
    ولی انسانی که قصد تعالی دارد فکر نکنم وقت داشته باشه در تلگرام و واتساپ و.... بگرده
    اگه الگوی زندگی ما اهل بیت علیه السلام،علما و رهبری هستند در این زمینه ها هم باید با دقت عمل کنیم و ببینیم این بزرگان چیکار میکنند
    مثلا رهبر عزیزمون عضو تلگرامه؟تو تلگرام میگرده!
    اگه یک چیزی خوبه چرا علما و فضلا ازش استفاده نمیکنند!
    با اوقاتی که روزانه صرف گردش و...در تلگرام و امثالهم میشه
    در طول یکسال الی دوسال سر هر کاری دیگه ایی الا تلگرام بزاریم (فنی،ورزش،دینی،زبان) تهش به یک فایده ایی ختم میشه و یک چیزی میشیم اما
    ایا اینجا کسی هست که از تلگرام چیزی یاد گرفته باشه بطوری که الان ازش امتحان بگیرند بشه بهش مدرک یا نمره قبولی داد!؟؟؟

ویرایش توسط یوسف : ۱۳۹۵/۰۱/۲۱ در ساعت ۱۸:۳۵
    عضو تلگرام باشیم یا نه؟؟ موافقان و مخالفان بفرمایید
    عشـــــــــق یعنی لحظه ای دریاشدن
    عشق یعنی باخداتنهاشدن
    عشــــــــــق یعنی حسرت پروانه ها
    عشق یعنی گریه آلاله هـــــــا
    عشــــــــــق یعنی خاک هنگام سجود
    عشق یعنی شکردربودونبود
    عشــــــــق یعنی تشنه لب سقاشدن
    عشق یعنی غرق این معناشدن

ختم قرآن گروهی هر ماه برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام عصر(عج)

دسترسی آسان به احادیث تصویری چهارده معصوم علیه السلام

نوشته
    1,046
    مورد تشکر
    4,878 پست
    حضور
    101 روز 2 ساعت 39 دقیقه
    دریافت
    7
    آپلود
    0
    گالری
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط یوسف نمایش پست
    یا اینجا کسی هست که از تلگرام چیزی یاد گرفته باشه بطوری که الان ازش امتحان بگیرند بشه بهش مدرک یا نمره قبولی داد!؟؟؟
    سلام
    با این نظرتون موافق هستم
    تلگرام و یا هر برنامه مشابه اون رو نمیشه ازش به عنوان یک برنامه آموزشی استفاده کرد
    از نظر روانشناسی هم ثابت شده ، پس اونای که استفاده میکنن فکر نکنن از اونای که استفاده نمیکنن جلو هستن ، و اونای هم که استفاده نمیکنن فکر نکنن از بقیه عقب می مونن .
    استفاده آموزشی از این برنامه ها نمیشه برد چونکه اطلاعات مثل تگرگ و یا باران وارد مغز میشن ،
    معمولاً وقتی اطلاعات وارد مغز ما میشه اول در مورد درست و غلط بودنش فکر میکنیم ! شایعه اس یا نه ! ، بعد به پردازش و تحلیلش و فکر کردن در مورد اون ... که یک پروسه زمان بره ،
    اما وقتی تو گروه ها یا کانال ها پیام ها و دریافت میکنیم و پشت سر هم میخونیم ، بدون تحلیل و برسی صحت ، نه تنها پیام ها مثبت تاثیری نمی ذاره و فراموش میشه ، بلکه پیام های منفی تاثیر خودشون رو میگذارن !

ما وقتی یک مقاله یا کتاب رو میخونیم یک روز فکرمون رو مشغول خودش میکنه تاحضم بشه ، و دیگه اون روز ظرفیت خوندن چیز دیگه ای رو نداریم ،
    اطلاعات و پیام های مثبت و منفی که ما از طریق این برنامه ها دریافت میکنیم ، فقط مثل بارش اطلاعات روی مغز ماست که خوب نیست ...

تنها استفاده ای که من باهاش موافق هستم اونم با یک شیب ملایم ، برای ارسال پیام بجای تماس صوتی و اسمسه اونم با افرادی که میشناسیم . و به صورت چت نشه و وقت زندگی آدم رو نگیره .
    چون سود این برنامه ها در جهت خوبی نیست اگه یک برنامه ملی بود که میشد جایگذینش کرد اونو اونتخاب میکردم . و اونم با استفاده درست .
    ویرایش توسط رضـا : ۱۳۹۵/۰۱/۲۲ در ساعت ۱۹:۱۲
    یا قائم آل محمد

نوشته
    32,572
    مورد تشکر
    43,481 پست
    حضور
    137 روز 7 ساعت 24 دقیقه
    دریافت
    5
    آپلود
    0
    گالری
    1

سلام

تلگرام که دیگه نمی شه نصب کرد یه چند تا لینک هم فرستادنددیدم فقط دو سه روز می شه واردشد بعدش دیگه بازنمی شه که نمی شه

غرض از این که این تاپیک سر زدم مطلبی به ذهنم رسید بگم:

یه تلگرام نصب شد اسمش بماند رفتیم دیدیم بد نیست سایت جمع و جوری هم هست بعد رفتیم سرچ نوشتیم جالب قشنگ دلنشین به به و ...!!

یه صفحه هایی بازشد که صد رحمت به تلگرام قبلی

یعنی براش گزارش تخلف که زدم بماند هروقت یادم می آد می خوام مدیرش بندازم آمازون اسیرمار و عقرب بشه!!

خدا ازشون نگذره که این صحنه ها ساخته می شه که مشخص هست نصفش افراد بیگناهی که الان باید کارشون به دادگاه و دادسرا کشیده شده باشه هستند

نه فکر آبروی مردم هستند نه فکر آخرت خودشون

بیست هزار نفر هم دانلود کرده بودند!!

خدا خودش به همه ی بندگان رحم کنه یعنی اگه بدتر ازکرونا بیاد من تعجب نمی کنم!!

والله اعلم

عضو تلگرام باشیم یا نه؟؟ موافقان و مخالفان بفرمایید

صفحه 4 از 4 نخست ... 234

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)