جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید   

موضوع: حضور در فضای مجازی به چه قیمت؟

نوشته
    4,552
    مورد تشکر
    19,817 پست
    حضور
    131 روز 7 ساعت 24 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

حضور در فضای مجازی به چه قیمت؟

" دوستان عزیز : من مدت زیادی است که با خودم کلنجار می روم. و از اینکه کار ساده در اینترنت

را اموخته ام .بسیار پشیمانم. چرا که حدود 3-4 ساعت یا بیشتر را در سایت کانون قرانی می گذرانم.

و هنوز نفهمیده ام که کارم اشتباه است یا نه ؟ و همسرم غالبا ناراضی است . و زمانی کار می کنم که ایشان یا سر کار هستند و یا خواب.

از شما دوستان و مدیران سایت و کارشناسان محترم و بخصوص برادر محراب که این موضوع را

طرح کرده اند . می خواهم که این موضوع را برای من روشن کنند. و بگویند که ایا حضور در همین کانون قرانی و فضای مجازی ان اشکالی دارد یا نه.؟

لطفا دوستان عزیز نظر بدهند. تا من از این سر درگمی ها رها شوم. یا حق.
    عصر یک جمعه دلگیر دلم گفت بگویم بنویسم
    که چرا عشق به انسان نرسیده است
    چرا آب به گلدان نرسیده است
    چرا لحظه ی باران نرسیده است
    به هر کس که در این خشکی دوران به لبش جان نرسیده است
    به ایمان نرسیده است وهنوزم که هنوز است
    غم عشق به پایان نرسیده است
    بگو حافظ دل خسته ز شیراز بیاید
    بنویسد که هنوزم که هنوز است
    چرا یوسف گمگشته به کنعان نرسیده است
    چرا کلبه ی احزان به گلستان نرسیده است

معین آنلاین نیست. همکار مدیر ارجاع سوالات

نوشته
    5,295
    مورد تشکر
    10,863 پست
    حضور
    173 روز 2 ساعت 56 دقیقه
    دریافت
    12
    آپلود
    1
    گالری
    18

با نام و یاد دوست

کارشناس بحث: استادنشاط

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی

عشق محمد بس است و آل محمد

نوشته
    266
    مورد تشکر
    1,229 پست
    حضور
    8 روز 18 ساعت 16 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

با سلام و احترام
    آنچه برای یک فرد در زندگی خیلی مهم می باشد؛ هدف گذاری است، هر فعل و یا رفتارفرد اگر متکی بر یک برنامه محکم و قوی باشد و از پشتوانه فکری قوی با یک هدف مشخص باشد، فرد تردیدی را احساس نمی کند و در تصمیم خود محکم و پابرجا خواهد بود.
    اینکه شما در فضای مجازی مشغول هستید و زمان خاصی را به آن اختصاص داده اید، باید اهداف خودتان را معین کنید.
    بعد از مشخص شدن آن می توانید، تصمیم قوی بگیرید، ولی به نظر می رسید مختصری از حضور خودتان را کمتر کنید، و در زمان حضور هم سعی کنید از نکات مفید سایت بهره ببرید( یعنی برای شما قابل استفاده باشد)
    سعی کنید ریشه عوامل دغدغه ساز بیهوده و بی ثمر را کشف و نسبت به حل آن تلاش کنید.(چه بسا حضور در سایت و عکس العمل کاربران، شما را تحت تاثیر قرار بدهد و از زندگی و شوهرتان مختصری غافل شوید و یا مشکلات دیگر)
    سعی کنید، اولویت اول زندگی و همسرتون باشد، بعدا اگر فرصتی بود، مطالعه کتابها و استفاده از مقالات مفید سایتها بپردازید.
    برنامه های جنبی می تواند در رفتار فرد تاثیر خاصی بگذارد و چه بسا فرد از آن غافل باشد، و همین تمرکز به جنبی ها موجب بروز رفتارهایی می شود، که شاید برای شریک زندگی راضی بخش نباشد، فلذا بهتر است در هدف گذاریها برای برنامه های زندگی و اولویت بندی آنها، توجه و تامل بیشتری داشته باشید تا برای شما مشکل ساز نباشد.

ویرایش توسط نشاط : ۱۳۹۵/۰۱/۲۵ در ساعت ۱۱:۴۱

نوشته
    3,366
    مورد تشکر
    17,883 پست
    حضور
    293 روز 7 ساعت 9 دقیقه
    دریافت
    57
    آپلود
    7
    گالری
    69

سلام
    میشه به سوال من هم جواب بدید
    من هم مشکل مشابه رو دارم.
    ولی علاوه بر این مشکل، مشکل بزرگترم اینه که خارج از زمان هایی که توی کانون هستم، چه اون زمان ها کم باشند چه زیاد، همه درگیری ذهنی من روی کانون و مسائل و جریانات کانونه، طوری که روی هیچ کار دیگه ای نمیتونم تمرکز کنم
    اون آرامش از دست رفته رو چطور میتونم بازیابی کنم؟

یعنی به نظر میرسه مشکلم با این قسمته
    نقل قول نوشته اصلی توسط نشاط نمایش پست
    سعی کنید ریشه عوامل دغدغه ساز بیهوده و بی ثمر را کشف و نسبت به حل آن تلاش کنید.(چه بسا حضور در سایت و عکس العمل کاربران، شما را تحت تاثیر قرار بدهد و از زندگی و شوهرتان مختصری غافل شوید و یا مشکلات دیگر)
    ریشه اش که از خاک زده بیرون از بس مشخصه. چطوری حلش کنم؟
    ویرایش توسط رحیل : ۱۳۹۵/۰۱/۲۵ در ساعت ۱۲:۵۳
    حلال کنید...

نوشته
    3,366
    مورد تشکر
    17,883 پست
    حضور
    293 روز 7 ساعت 9 دقیقه
    دریافت
    57
    آپلود
    7
    گالری
    69

استاد نشاط
    سلام علیکم
    آمدیم نبودید!
    ان شاءالله اگر عمری بود دوباره سر می زنیم
    خدا نگهدارتان
    حلال کنید...

نوشته
    266
    مورد تشکر
    1,229 پست
    حضور
    8 روز 18 ساعت 16 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط kobra نمایش پست
    ریشه اش که از خاک زده بیرون از بس مشخصه. چطوری حلش کنم؟
    با سلام بزرگوار
    وقتی شما می خواهید وارد ساختمانی شوید که چندین پله دارد، بدون درنگ با آرامش از پله ها رد می شوید و به اتاق و طبقه مربوطه می رسید، در اینجا هم شما سعی کنید با آرامش و به مرور و برنامه ریزی شده ذهن خودتان را خلوت و دغدغه ها را کمتر کنید.
    اول تصمیم بگیرید که ذهنتان را کنترل کنید.
    بعد برنامه ریزی کنید و با خود بگویید اگر چیزی به ذهنتان رسید سریع آن را در جایی یاداشت کنم تا ذهنم درگیر نشود.
    مرحله بعدی این که با خود بگویید به چیزی که ذهنم را بیهوده درگیر می کند، آیا ارزش دارد به آن بپردازم، این سوال را مدام از خودتان بپرسید و همین کار را ادامه دهید،( به مرور در انگیزه شما تاثیر می گذارد) و با خود عهد ببندید که کاری را بدون منطق و دلیل کافی انجام ندهید، در این صورت کارهای بیهود و بی اساس به مرور حذف می شود.
    ضمنا برای کل زندگیتون برنامه ریزی و هدف گذاری بکنید، اگر اینگونه باشید در این صورت دیگر کارهای بیهوده و برنامه های بی اساس در فکر و ذهن شما تاثیری نخواهد گذاشت.

نوشته
    266
    مورد تشکر
    1,229 پست
    حضور
    8 روز 18 ساعت 16 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

جمع بندی

سوال:
    من حدود 3-4 ساعت یا بیشتر را در سایت کانون قرانی می گذرانم و هنوز نفهمیده ام که کارم اشتباه است یا نه ؟ و همسرم غالبا ناراضی است و زمانی کار می کنم که ایشان یا سر کار هستند و یا خواب. می خواهم این موضوع برای من روشن شود که آیا حضور در همین کانون قرآنی و فضای مجازی اشکالی دارد یا نه؟

پاسخ:
    آنچه برای یک فرد در زندگی خیلی مهم می باشد؛ هدف گذاری است، هر فعل و یا رفتارفرد اگر متکی بر یک برنامه محکم و قوی باشد و از پشتوانه فکری قوی با یک هدف مشخص باشد، فرد تردیدی را احساس نمی کند و در تصمیم خود محکم و پابرجا خواهد بود و می تواند مدیریت جامعی بر تمام ابعاد زندگی خود داشته باشد.
    اینکه شما در فضای مجازی مشغول هستید و زمان خاصی را به آن اختصاص داده اید، باید اهداف خودتان را معین کنید. بعد از مشخص شدن آن می توانید، تصمیم قوی بگیرید، ولی به نظر می رسد مختصری از حضور خودتان در سایت را کمتر کنید و در زمان حضور هم سعی کنید از نکات مفید سایت بهره ببرید (یعنی برای شما قابل استفاده باشد).
    لازم به ذکر است که اولویت اول زندگیتان همسرتان باشد، بعدا اگر فرصتی بود به مطالعه کتابها و استفاده از مقالات مفید سایتها هم بپردازید.
    برنامه های جنبی (خود همین حضور) در سایت می تواند در رفتار شما تاثیر خاصی بگذارد و چه بسا از آن غافل باشید و از طرف دیگر در مرحله عمل برای شریک زندگی شما هم راضی بخش نباشد، فلذا بهتر است در هدف گذاریها برای برنامه های زندگی و اولویت بندی آنها، توجه و تامل بیشتری داشته باشید تا برای شما مشکل ساز نباشد. مسائل زندگی و رفتار صحیح با همسر و جلب رضایت ایشان؛ طبق اولویتها در رتبه اول می باشد و بایستی روی این نکته دقت کافی داشته باشید.
    ضمنا توجه و تمرکز کافی بر رفتار خودتان نسبت به حضور در سایت نیز لازم است تا این برنامه حاشیه ای و جنبی موجب کوتاهی نسبت به مسائل زندگی شما نگردد.

ویرایش توسط نشاط : ۱۳۹۷/۰۴/۱۷ در ساعت ۱۷:۲۰ دلیل: ویرایش

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری