جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید

موضوع: ۩ ۩ من به دنبال حقیقت می گردم(گفتگو با جناب بی خدا)۩ ۩
-
۱۳۸۷/۰۶/۲۹, ۰۹:۴۱ #1
- نوشته
- 850
- مورد تشکر
- 3,450 پست
- حضور
- 35 دقیقه
- دریافت
- 1
- آپلود
- 0
- گالری
-
9
۩ ۩ من به دنبال حقیقت می گردم(گفتگو با جناب بی خدا)۩ ۩
باسلام به همه دوستانی که بدون داشتن تعصب درجستجوی حق وحقیقتند
دوستمان جناب بی خدا مدتی است این سایت ودوستان کاربر این سایت را بهترین موقعیت دانسته اند که بتوانند پرسشها ودغدغه های ذهنیشان را مطرح کنند واز کمک فکری همه در این جهت بهره بگیرند.
این بخش را برای اینکه ایشان بهتر بتوانند پرسشهایشان را یدون تعصب وبدون پیش داوری نسبت به اسلام واحکام آن مطرح کنند ایجاد شده.وقرار شده اینجا یک گفتگوی دوستانه صورت گیرد.لذا از ایشان وهمه کاربران دیگر که قصد دارند دراین گفتگو شرکت کنند می خواهم که همه دوستانه و با رعایت اصول اخلاقی واحترام به یکدیگر این گفتگو را دنبال کنند. وهدف همه ما این باشد که کمکی به این دوستمان کرده باشیم.
بنده به عنوان مدیریت این بخش اگر پستی را ببینم که حتی ذره ای در مطالبی که درج کرده بوی استهزاء و اهانت و بی احترامی به کسی به مشام می خورد بدون تعارف سریعا حذف می کنم.
اینجا نه فضای مناظره است ونه جای بحثهای بی خود وبی نتیجه اینجا جایی است که همه به هم کمک می کنیم تاحقیقت را بشناسیم وپایه های اعتقادیمان را محکم کنیم.پس بیاید در این راه خیر درست قدم برداریم ودلسوزانه به نیت کمک به یکدیگر دراین گفتگو شرکت کنیم.
چند تذکر:1-ما دنبال این نیستیم کسی را وادار کنیم تا حرفهایمان را به زوربپذیرد بلکه وظیفه ما بیان حق است .(همین).حال طرف مقابل خودش باید به نتیجه گیری درست برسد.پذیرفتن یا نپذیرفتن به خودش ربط داره .(بنابراین پرسشگروپاسخگوباید پرسش را درست مطرح کنند ودرست پاسخ بگویند وبه نتیجه آن کار نداشته باشند)
2-از طرح بحثهایی که پاسخ سوال را به انحراف وحاشیه رفتن متجر می شود خوداری کنید که درصورت مشاهده حذف خواهد شد.
3- چون جناب بی خدا به بنده اعتماد کردندومن هم قول داده ام در این مسیر کمکی به ایشان کنم لذامن به عنوان بی طرف هرجا که نیاز شد وبحث تمام شده اعلام شد .یا بی نتیجه ماند آن بحث را جمع بندی ویا نتیجه گیری خواهم کرد(لذا اصلا دوستان به جمع بتدی نپردازند)
4-دوستان وخصوصا جناب بی خدا؛ سعی کنند پاسخهایشان را با منبع ومتقن دهندواز پاسخهای بدون مبنا حودداری کنندو(لذا توصیه می شود در پاسخ دادن اصلا عجله نکنید ولو چند روز طول بکشد.درست مطالعه کنیدودرست فکر کنید ودرست پاسخ دهید)
(اگر دوستان پیشنهادی دارند می توانند برای حقیر پیام بگذارند)
امیدوارم همه در جستجوی حق باشیم و حقیقت رابدون پیش داوریها دنبال کنیم.
موفق وپیروز باشید
باتشکر-عسکری
ویرایش توسط askari110 : ۱۳۸۷/۰۶/۲۹ در ساعت ۱۲:۱۴
مولایم علی فرموند:
يابُنَىَّ اِصبِر عَلَى الحقِ وَ اِن كانَ مُرّا; اى پسر جان! در راه حق صبور و مقاوم باش گرچه تلخ و رنج آور باشد.
هرگز گمان مبر زخیال تو غافلم ،گرمانده ام خموش ، خدا داند ودلم.....
چون عاقبت همه امور با خداست همه چیز را به او واگذار کردم.
-
-
۱۳۸۷/۰۶/۲۹, ۱۱:۰۱ #2
- نوشته
- 850
- مورد تشکر
- 3,450 پست
- حضور
- 35 دقیقه
- دریافت
- 1
- آپلود
- 0
- گالری
-
9
باسلام مجدد به دوستان
قرار شد مطالبی را که ایشان برای رد خدا نوشته اند را در اینجا بیاوریم .تا دوستان با نوع نگاه ایشان آشنا شوند. بعد سوالی را که پیشنهاد داده اند را مطرح کنم.پس بعد از خواندن این مطالب؛ لطفا به سوال ایشان با دقت وبدون تعصب وبا رعایت اصول عقلایی پاسخ دهید.
پرسش مطرح شده این است که:
خداوند چيست که وجود داشته باشد يا نداشته باشد؟
(دوستان فقط به این پرسش پاسخ دهید.درضمن دقت داشته باشید که اینجا قرار نیست کسی محکوم شود لذافقط پاسخ دهید وبه نتیجه کاری نداشته باشیدوپذیرش وعدم پذیرش ودرستی ویا نادرستی قضاوت چیزی است که به وجدان طالب حق بر می گردد)
ممنون از لطف همه دوستان .(تذکرات پست قبل را نیز جدی بگیرید)
مولایم علی فرموند:
يابُنَىَّ اِصبِر عَلَى الحقِ وَ اِن كانَ مُرّا; اى پسر جان! در راه حق صبور و مقاوم باش گرچه تلخ و رنج آور باشد.
-
-
۱۳۸۷/۰۶/۲۹, ۱۹:۰۰ #3
-
۱۳۸۷/۰۶/۳۰, ۰۲:۲۵ #4
- نوشته
- 1,251
- مورد تشکر
- 2,255 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
10
با سلام به همه دوستان وجناب بی خدااز اینکه تصمیم گرفتید با گفتگو دنبال رسیدن به حقیقت باشی وبا انصاف دنبال گرفتن پاسخ برای سوالاتتان باشید خوشحالم.امیدوارم دراین مسیر موفق باشید.
درپاسخ به سوال شما باید گفت که:
اولا:این پرسش شما اگر کالبد شکافی شود می بینیم سوال درست طرح نشده.چون قبل از اینکه درباره چیستی خدا سخن گفته شود باید ببینیم خدا وجود دارد یانه؟ یعنی اول باید در اصل وجود خدا سخن بگوییم.اگر توانستیم ثابت کنیم که خدا وجود دارد آن وقت از چیستی خدا سخن می گوییم .پس درست نیست بگوییم خدا چیست که وجود داشته باشد یا نداشته باشد.(بلکه باید پرسید که :آیا خدا وجود دارد واگر وجود دارد خدا چیست؟)
ثانیا: بحث از چیستی کردن هرچیزی یعنی بحث از ماهیت کردن آن.واین هم یک بحث فلسفی است .
با توجه به این دو نکته که عرض شد ؛ لازم است به این نکته هم اشاره کنم که چون سابقا شما از ورود به بحثهای فلسفی امتناع می کردید ؛ برای پاسخ به چیستی خدا ناچارا باید وارد بحثهای فلسفی شد.وچون همه می دانیم که :فلسفه از اولین روز پیدایش به معنی عشق ورزیدن به دانایی، تفکر و فرزانگی بوده است. وفلسفه تفکر است. تفکر درباره کلی ترین و اساسی ترین موضوعاتی که در جهان و در زندگی با آن ها روبه رو هستیم. بنابراین ورود به بحثهای فاسفی امری اجتناب ناپذیر است.
حال اختیار باشما بفرمایید برای اینکه بحث شروع شود وبه نتیجه درستی برسیم چه پیشنهادی را می دهید.(آیابحث اثبات خدا را شروع کنیم ؟وبعد به چیستی خدا بپردازیم؟ اگر به چیستی خدا پرداختیم بحثهای فلسفی را نیز با خود دارد ....اختیار باشما برای شروع بحث)
پیروز باشید
زخون هر شهيدي لاله اي رست** مبادا روي لاله پا گذاريم
-
-
۱۳۸۷/۰۶/۳۰, ۰۳:۱۵ #5
به نام او
خداوند برای ما یک موجود غایب است چرا که اگر حاضر بود دیگر نیازی به اثبات وجود او نبود. (هو الباطن)
حضرت علی علیه السلام می فرماید من خدای ندیده را پرستش نمی کنم و باز نیازی به اثبات ندارد چرا که خدا برای علی موجودی عینی و واقعی و حاضر و ظاهر شده است.(هو الظاهر ) (آفتاب آمد دلیل آفتاب )
اما خدا چیست؟ لیس کمثله شی
ما فقط می توانیم مثل و مشابه او را و یا بدل او را توصیف کنیم و حتی آن هم باز قابل تصور نیست. لیس کمثله شی یعنی مانند ِ مانند او هم نیست .
یعنی ما الان و در جهان مادی با سایه ی سایه ی ... خدا سرو کار داریم و هر چه در باره او گفته شود در حقیقت در باره ی سایه ی سایه ی سایه ی ... یک نور است و نه در باره ی نور خدا. (الله نور السموات و الارض مثل نوره ... ) قرآن نور خدا را معرفی نمی کند بلکه مثل و مشابه آن را می گوید) .
-
۱۳۸۷/۰۶/۳۰, ۰۹:۱۴ #6
شما متنی ر و که بنده نوشتم ر وخوندید؟ م ن در اون متن درباره این موضوع هم توضیح دادم که چرا میگم خدا نیست و اگه این سوال ر وهم پرسیدم که خداوند چیست دلیلش به متن نوشته هام بر میگردد
در بحث علمی و منطقی فلسفه جایگاهی ندارد من دنبال فقط بحث علمی و منطقی هستم
مشکلی نیست میتونیم از بحث اثبات خدا هم شروع کنیم چون واقعا خدائی نیست
-
۱۳۸۷/۰۶/۳۰, ۰۹:۱۸ #7
موجود غایب چیه؟ یعنی شما یه چیزیر وکه خودتون هم به حضورش علم ندارید میپرستید؟
موضوع بعدی دلیل منطقی باید باشد نه از حدیث و کتب شماها
با عقل من میخام بوجود همچین چیزی اگه باشه برسم نه با دلایل دیگر این جوابتون مثل اینکه کسی ر وکه قبول دارید دارید ازشم طرفداری میکید ولی منی که قبول ندارم نمیتونم بپذیرم چون جوابتون تعصب دارد نه منطق
-
۱۳۸۷/۰۶/۳۰, ۰۹:۳۵ #8
- نوشته
- 850
- مورد تشکر
- 3,450 پست
- حضور
- 35 دقیقه
- دریافت
- 1
- آپلود
- 0
- گالری
-
9
ویرایش توسط askari110 : ۱۳۸۷/۰۶/۳۰ در ساعت ۰۹:۳۸
مولایم علی فرموند:
-
-
۱۳۸۷/۰۶/۳۰, ۰۹:۵۱ #9
نظریه ای وجود داره که میگه هر چیزی که نتوانیم اونو یا آثار و علائم مادی اش رو با حواس پنجگانه تشخیص بدیم(یا به وسیله ی دستگاههایی که آنها را برای ما قابل ادراک میکنند)این شی وجد ندارد!
مثال:
شخص الف خدا باور و شخص ب بیخدا است:
الف:تو که میگویی خدا وجود ندارد چون دیده میشود پس باید بگویی که باد وجود ندارد چون آنهم دیده نمیشود
ب:حداقل وقتی باد می وزد ، هنگام وزش به پوست ما میخورد و با حس لامسه پوستمان،برخورد آنرا حس میکنیم ولی خدا که به صورت مادی خودش را به پوستمان نزد تا با لامسه آنرا حس کنیم!
ب:سلام آقای دکتر!دیروز زمین خوردم و این قسمت از پام خیلی درد میکنه!
الف:جدی ؟ راست میگی؟خب دردتو نشون بده ببینم....
ب:درد رو که نمیشه نشون داد!
الف:پس دردی وجود نداره!تو که میگی ندیدن دلیل نبودنه پس تو هم نباید دردی داشته باشی چون دیده نمیشه!
ب:اشتباه میکنید آقای دکتر!درد به وسیله ی دستگاه عصبی انسان حس میشه ولی خدا نمیشه!
الف:تو چه طور خدای به ظاهر پنهان رو نفی میکنی در حالی که مثلا امواج رادیویی و تلوزیونی وجود دارند ولیدیده نمیشوند!
ب:امواج رادیویی و تلوزیونی به وسیله ی رادیو و تلوزیون دیده و شنیده میشن اما دستگاهی ساخته نشده تاحالا که خدا رو برای یکی از حواس 5گانه ی ما قابل درک کنه....
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۷/۰۶/۳۰, ۱۰:۱۳ #10
- نوشته
- 1,251
- مورد تشکر
- 2,255 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
10
باسلام
برای اثبات وجود خدا بهتر دانستم اول اشتراکات بحث را پیدا کنم وبعد به طرح موضوع بپردازم لذا خواهشم این است که به این چند سوال پاسخ دهید .من سعی می کنم اصلا به بحثهای فلسفی نیردازم وفقط دلایل عقلی رابیان می کنم.
1-آیا به نظر شما هر چیزی که وجود دارد علتی را برای به وجود آمدنش نیاز دارد یا نه (به صورت تصادفی به وجود آمده است ) ؟هرکدام را که پذیرفتید برایش مثالی را ذکر کنید
2- موادی که در این عالم وجود دارد آیا ازاول بوده اند یا کسی آنها را به وجود آورده ؟اگر نظر شما بند اول سوال است لطفا بفرمایید همین مواد اولیه چگونه به وجود آمده اند؟
خواهشا فقط با دلایل عقلی که خودتان هم پذیرفته اید پاسخ دهید واز آوردن نظریات دیگران خودداری کنید چون قراره بدون پیش داوری بحث را دنبال کنیم وفقط به دلایل عقلی ومنطقی بپردازیم.
ازاینکه با صبر وحوصله پاسخ میدهید ممنونم
زخون هر شهيدي لاله اي رست** مبادا روي لاله پا گذاريم
-
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری