صفحه 1 از 14 12311 ... آخرین
جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید   

موضوع: آشپزباشی-سفره خانه فرهنگی کانون (عقل سالم در بدن سالم )

  1. #1

    تاریخ عضویت
    جنسیت فروردين ۱۳۹۵
    نوشته
    314
    صلوات
    1892
    تعداد دلنوشته
    7
    مورد تشکر
    4 پست
    حضور
    7 روز 2 ساعت 8 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    8

    مطلب آشپزباشی-سفره خانه فرهنگی کانون (عقل سالم در بدن سالم )




    کدوم غذا رو خوب درست میکنید؟



    دستورشو برا مون بذارید.اگه غذای باحالی رو هم از اینترنت یا جاهای دیگه پیدا کردید هم میتونید بذارید


    ممنون

    کیمیای سعادت











  2.  

  3. #2

    تاریخ عضویت
    جنسیت آذر ۱۳۹۴
    نوشته
    224
    مورد تشکر
    0 پست
    حضور
    47 روز 4 ساعت 46 دقیقه
    دریافت
    4
    آپلود
    0
    گالری
    0



    نقل قول نوشته اصلی توسط k.a نمایش پست
    کدوم غذا رو خوب درست میکنید؟
    سلامممممم
    وای وای توماه رمضون اسم غذارونیارین.
    من بدترگرسنه میشم.
    اخ دلم ضعف کرد


  4. #3

    تاریخ عضویت
    جنسیت فروردين ۱۳۹۵
    نوشته
    314
    صلوات
    1892
    تعداد دلنوشته
    7
    مورد تشکر
    4 پست
    حضور
    7 روز 2 ساعت 8 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    8



    توپ های سیب زمینی سوخاری

    سیب زمینی بزرگ 4 عدد . گوشت چرخ کرده 200 گرم . تخم مرغ 2 عدد . فلفل دلمه ای 1 عدد
    گوجه فرنگی 2 عدد . شیر 1 قاشق غذاخوری . آب جوش 1 قاشق غذاخوری . پیاز 1 عدد . سیر 3 حبه
    پودر آویشن 1 قاشق چایخوری . آرد سوخاری و آرد ساده مقدار لازم . نمک و فلفل مقدار لازم



    طرز تهیه : پیاز و سیرها را ریز خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شوند سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید را رنگ گوشت تغییر کند ؛ پس از تغییر رنگ گوشت فلفل دلمه ای خرد شده ، گوجه های پوست گرفته خرد شده و پودر آویشن را اضافه کنید و تفت دهید تا آب مواد کشیده شود ، در انتهای کار نمک و فلفل بزنید و از روی حرارت بردارید.

    سیب زمینی ها را بپزید و پوست بکنید سپس خوب بکوبید تا نرم شود ، در ادامه 1 قاشق شیر گرم و 1 قاشق آب جوش و نصف قاشق چایخوری نمک اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید تا به شکل خمیری یکدست شود ، کمی صبر کنید تا سیب زمینی ها خنک شوند سپس مقداری از خمیر سیب زمینی بردارید و کف دست تان پهن کنید و مقداری مایه گوشت داخل ان قرار دهید وبه شکل توپ گرد کنید ( تمام توپ ها را به همین صورت آماده کنید ).
    تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و با چنگال بزنید تا کف کند ، توپ های سیب زمینی را به نوبت در تخم مرغ بزنید سپس در آرد سفید بزنید و مجدد در تخم مرغ بزنید و در آخر در آرد سوخاری بزنید تا تمام سطح توپ های سیب زمینی به ارد سوخاری آغشته شود.



    داخل قابلمه یا سرخ کن مقدار زیادی روغن بریزید و بگذارید داغ شود سپس توپ های سیب زمینی را داخل روغن داغ بریزید ، توپ ها را چند بار با چنگال این طرف و آن طرف کنید تا خوب طلایی و برشته شوند ( توپ ها باید در روغن شناور باشند ) ، پس از سرخ شدن توپ ها را روی توری یا دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی شان برود سپس بهمراه سس دلخواه سرو کنید.



    نکته ها : میتوانید داخل این توپ ها از مقداری پنیر پیتزا استفاده کنید ، همچنین میتوانید داخل این توپ ها را با مواد دیگری مانند مرغ پخته ، قارچ ، سبزیجات و … پر کنید ، این پیش غذای عالی را به راحتی در منزل تهیه کنید و از طعم لذیذ آن لذت ببرید.
    کیمیای سعادت











  5. #4

    تاریخ عضویت
    جنسیت فروردين ۱۳۹۵
    نوشته
    314
    صلوات
    1892
    تعداد دلنوشته
    7
    مورد تشکر
    4 پست
    حضور
    7 روز 2 ساعت 8 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    8



    آشپزباشی-سفره خانه فرهنگی کانون (عقل سالم در بدن سالم )
    کیمیای سعادت











  6. #5

    تاریخ عضویت
    جنسیت مهر ۱۳۹۳
    نوشته
    1,209
    صلوات
    14920
    تعداد دلنوشته
    16
    مورد تشکر
    43 پست
    حضور
    36 روز 10 ساعت 20 دقیقه
    دریافت
    1
    آپلود
    0
    گالری
    0



    سلام،چه توپای خوشکلی
    منم یه دستور راحت و خوشمزه برا افطاری بعدا مییام مینویسم
    یا غِيَاثَ الْمُسْتَغِيثِينَ‏
    أَنَا عَبْدُكَ الضَّعِيفُ الذَّلِيلُ الْحَقِيرُ الْمِسْكِينُ الْمُسْتَكِينُ‏
    الهی العفو، الهی العفو،الهی العفو، الهی العفو،الهی العفو، الهی العفو،الهی العفو، الهی العفو،الهی العفو، الهی العفو،الهی العفو، الهی العفو
    به فاطِمَةَ وَ اَبیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنیهَا


  7. #6

    تاریخ عضویت
    جنسیت خرداد ۱۳۹۵
    نوشته
    34
    صلوات
    428
    تعداد دلنوشته
    4
    مورد تشکر
    0 پست
    حضور
    1 روز 3 ساعت 44 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0



    اگه بخواین منم دستور پخت نیمرو رو میزارم واستون


  8. #7

    تاریخ عضویت
    جنسیت اسفند ۱۳۹۲
    نوشته
    22,915
    صلوات
    8500
    تعداد دلنوشته
    52
    مورد تشکر
    860 پست
    حضور
    98 روز 7 ساعت نامشخص
    دریافت
    5
    آپلود
    0
    گالری
    1



    بسمه الرزّاق

    با سلام

    حتما خاطره ی خوب خورش قیمه های نذری،همیشه در خاطرتان هست و گاهی دوست دارید

    مثل همان را بپزید،در این صورت به دستور طبخ زیر عمل کنید:

    ابتدا گوشت گوسفند را می گذارید بی هیچ ادویه و چاشنی بپزد.

    لپه ها را هم در ظرفی به مدت یک تا دوساعت خیس دهید.

    پیاز خرد شده(به مقدار زیاد،اگر رنده شود بهتر است) تفت دهید تا طلایی شود

    سپس لپه را داخل همان پیاز تفت دهید و گوشت را هم به همین شکل(با پیاز تفت دهید)

    بعد نوبت اضافه کردن ربّ گوجه فرنگی است(در همان مخلوط و به مقدار لازم)

    وقتی همه اینها تفت داده شد دو لیوان آب(به اندازه ی دو بند انگشت آب روی مواد باشد) اضافه کنید.

    و سپس ادویه شامل:

    پودر لیمو عمانی

    دارچین

    زعفران

    هل

    فلفل سیاه و نمک،به مقدار لازم اضافه کرده، روی شعله ی ملایم بپزید.

    بسیار جا افتاده و لذیذ می شود.

    پ.ن

    1-موقع کشیدن خورش، سیب زمینی خلال و سرخ شده را کنار ظرف خورش برای تزئین استفاده بفرمائید.

    2-هل را می توانید به شکل سائیده،یا دانه ی هل استفاده کنید،ولی اگر دانه ی هل را در خورش استفاده

    کردید هنگام کشیدن بردارید.



  9. #8

    تاریخ عضویت
    جنسیت اسفند ۱۳۹۲
    نوشته
    22,915
    صلوات
    8500
    تعداد دلنوشته
    52
    مورد تشکر
    860 پست
    حضور
    98 روز 7 ساعت نامشخص
    دریافت
    5
    آپلود
    0
    گالری
    1




    با سلام


    خورش بامیه با گوشت چرخ کرده

    گوشت چرخ کرده 500 گرم


    بامیه تقریبا 8، 10تا 12 عدد

    سیر 3تا 4 عدد

    پیاز کوچیک 2عدد



    رب گوجه فرنگی دو قاشق غذا خوری سرصاف

    نمک وفلفل وزردچوبه به میزان لازم

    گوجه فرنگی هم یک تا دو عدد نگینی خرد شده

    لیمو عمانی هم یک عدد البته بزرگ یا دو عدد متوسط

    ایتدا یه پیاز کوچیک رو رنده میکنیم و 250 گرم گوشت چرخ شده رو به اون اضافه میکنیم ،نمک وفلفل رو بهش اضافه

    میکنیم اونا رو به شکل کوفته ریزه درمیاریم وجدا در تابه سرخ میکنیم.

    یک قاشق روغن رو در قابلمه ریخته واون رو، روی حرارت میذاریم سیر و پیاز های خرد شده رو داخل روغن تف میدیم سپس

    250 گرم گوشت چرخ شده رو اضافه میکنیم ،نمک وفلفل وزردچوبه رو به اون اضافه کرده کمی که تف خورد گوجه های خرد شده

    رو به اون اضافه میکنیم اونقدر تف میدیم تا به روغن بیفته بعد رب گوجه رو اضافه میکنیم کمی تف میدیم سپس مقداری آب به اون اضافه

    کرده اندازه 2 استکان تا جوش بزنه اونموقع حرارت رو کم میکنیم تا آروم غذا جا بیفته .

    بامیه ها رو هم جدا سرخ میکنیم وداخل خورش میریزیم ،کوفته ریزهای سرخ شده رو هم همینطور

    بعدش لیموی عمانی رو اضافه میکنیم تا غذا جا بیفته

    اگه دوست داشتیم سیب زمینی سرخ شده رو هم واسه ی تزیین لای خورش میزاریم و با پلو سرو میکنیم.



  10. #9

    تاریخ عضویت
    جنسیت اسفند ۱۳۹۲
    نوشته
    22,915
    صلوات
    8500
    تعداد دلنوشته
    52
    مورد تشکر
    860 پست
    حضور
    98 روز 7 ساعت نامشخص
    دریافت
    5
    آپلود
    0
    گالری
    1




    آش گوشت

    مواد لازم:
    نخود آبگوشتی : یک پیمانه

    برنج (نیم دانه): یک پیمانه

    گندم (پرک): یک پیمانه

    گوشت گوشاله لخم: 250 گرم

    پیاز : 2 کیلو
    (پیمانه ای که من در نظر گرفتم لیوان دسته داره، و این مقدار برای حدود 8 نفر کافیست.)

    نخود را یکی دو روز قبل خیس می دهیم،و همچنین گندم و برنج را (البته برنج و گندم به مدت یکروز کافیست)

    برنج را با نمک خیس می دهیم،

    نخود و گندم را پخته جدا جدا چرخ می کنیم،(گندم وقتی سرد شد چرخ می کنیم)

    گوشت را پخته و خلال می کنیم،

    توجه: آب نخود و گندم و گوشت را نگه می داریم،
    پیاز را خلالی کرده با زردچوبه و فلفل سرخ می کنیم تا طلایی پررنگ شود،

    تا اینجا همه مواد اولیه پخته شد و چرخ شد و گوشت هم خلال شد پیاز هم سرخ شد،

    برنجی که خیسانده شده بود را با آب فراوان می گذاریم تا بجوش بیاد و یک پلو شل شل بشه (یعنی کاملا وا بره)

    بعد اولین چیزی که اضافه میشه پیاز سرخ شده ،

    بعد از چند دقیقه نخود ،

    بعد گندم،

    خوب هم می زنیم تا مواد کاملا مخلوط و صاف بشه.

    توضیح:
    اگر حتیاج به آب داشت از آب های باقیمانده از گوشت و نخود و گندم استفاده می کنیم،

    در انتها گوشت را اضافه می کنیم، از آنجائیکه گوشت سنگین است و به ته دیگ می رود مرتب هم می زنیم تا ته نگیره،

    زمانی که جا افتاد آماده سرو است، برای تزئین از پیاز داغ و دارچین استفاده می کنیم ،
    و سر سفره از آب نارنج برای مزه دار شدن .

    نوش جانتان



  11. #10

    تاریخ عضویت
    جنسیت اسفند ۱۳۹۴
    نوشته
    140
    صلوات
    5
    تعداد دلنوشته
    1
    تشکر:
    1
    حضور
    11 روز 12 ساعت 54 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    38



    سلام. چه ایده ی جالبی. از تاپیک هایی هست که من به شدت ازش خوشم اومد. ان شالله وقت داشته باشم و فوت های کوزه گری غذاهای ایرانی که همه امون می پزیم و دلیل خوشمزه شدن غذاست رو بگم

    راستی از حضور سرکار فریده بنده مخلص خدا حتما برای حضور در این تاپیک دعوت کنید. ایشون از همه امون سابقه و تجربه بیشتری دارند.

    دوست شما، نیازهای اجابت شده ی شماست.

    او کشتزار شماست که آن را با مهر می کارید
    و با سپاس درو می کنید.

    جبران خلیل جبران


صفحه 1 از 14 12311 ... آخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
^

ورود

ورود