صفحه 1 از 7 123 ... آخرین
جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید   

موضوع: آیا زمان ظهور نزدیک است؟!

نوشته
    211
    مورد تشکر
    337 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

آیا زمان ظهور نزدیک است؟!

به نام حق
    دوستان سلام
    آیا این درست است که می گویند سالخوردگان دوران ما هم می توانند در زمان ظهور امام زمان حاضر باشند؟من شنیدم آیت الله بهجت قبلاً به جوانان بشارت دیدن آقا رو میدادند،اما حالا به سالخوردگان هم همین بشارت را داده اند.یعنی ظهور اینقدر نزدیک است؟

نوشته
    211
    مورد تشکر
    337 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط احسان زمانی نمایش پست
    به نام حق
    دوستان سلام
    آیا این درست است که می گویند سالخوردگان دوران ما هم می توانند در زمان ظهور امام زمان حاضر باشند؟من شنیدم آیت الله بهجت قبلاً به جوانان بشارت دیدن آقا رو میدادند،اما حالا به سالخوردگان هم همین بشارت را داده اند.یعنی ظهور اینقدر نزدیک است؟
    یکی جواب سوال منو بده.آیا ظهور اینقدر نزدیک است؟

نوشته
    321
    مورد تشکر
    295 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

پس از غيبت بارها و بارها جنگ هايي در گستره جهاني شكل گرفت ، جنگ هاي صليبي، تاخ و تاز مغول ها جنگهاي اول و دوم جهاني اما نجات دهندگان تنها خردمندان و انسانهايي بودند كه دست از مخاصمات كشيدند.
    امروز كه اوضاع خيلي بهتر از دوران جنگ هاي جهاني است. چرا مردم بايد منتظر منجي باشد كه عدالتش با حذف 3/2 مردم روي زمين همراه است. آيا مي شود پدر كشي ها را به فراموشي سپرد و فكر كرد كه چقدر عادلانه است.
    اما مگر نشنيده ايد كه حتي وقوع همه علائم تضمين كننده ظهور نيست و بشارت ظهور نيز قبل از ظهور كراهت دارد. ظاهرا" علما خودشان رواياتي كه مطرح مي كنند را فراموش كرده اند.

نوشته
    211
    مورد تشکر
    337 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

چرا مردم بايد منتظر منجي باشد كه عدالتش با حذف 3/2 مردم روي زمين همراه است.
    به نام خدای محمد
    اگه انتظار کشیدن برای آقامون عمل اشتباهی هست،شما رو به هرکی قبول دارید بذارید ما تو این اشتباهمون بمونیم.شما که ضرر نمی کنید که،ما هم ضرر نمی کنیم.ولی وای به روزی که منجی بیاد...شما که این انتظار رو عملی عبث می دونید،چه خواهید کرد؟

اللهم عجل لولیک الفرج

ویرایش توسط احسان زمانی : ۱۳۸۷/۰۷/۰۲ در ساعت ۰۸:۲۵

نوشته
    937
    مورد تشکر
    1,692 پست
    حضور
    1 ساعت 48 دقیقه
    دریافت
    2
    آپلود
    0
    گالری
    0

برخی از علائم ظهور ( البته علائم ممکن الوقوع نه حتمی الوقوع ) که برای اهل تدبیر آشکار شده ، نشان می دهد که فاصله ی بین انقلاب ایران و ظهور امام در حد عمر طبیعی یک انسان است لذا خیلی بر این باورند که آخرالزمان نزدیک است .

نوشته
    321
    مورد تشکر
    295 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

به نام خدای محمد
    اگه انتظار کشیدن برای آقامون عمل اشتباهی هست،شما رو به هرکی قبول دارید بذارید ما تو این اشتباهمون بمونیم.شما که ضرر نمی کنید که،ما هم ضرر نمی کنیم.ولی وای به روزی که منجی بیاد...شما که این انتظار رو عملی عبث می دونید،چه خواهید کرد؟

اللهم عجل لولیک الفرج
    احسان عزيز

من تنها پاسخ و ديدگاهي را در برابر پرسش شما مطرح كردم. وگرنه عقيده شما محترم است و شما در انتخاب آن آزاديد.
    اما آيا تا بحال به اين موضوع فكر كرده ايد كه دقيقا" منتظر چه كسي هستيد؟ اگر همين امروز كسي آمد و گفت امام زمان هستم و برخي شواهد با روايات سازگار بود و برخي نبود چگونه حقانيتش را مي شناسيد. اين وضعيت مشابه وضعيت نصراني ها در صدر اسلام است كه بواسطه بشارت مسيح مي بايست منطقا" محمد را تصديق مي كردند. تنها بواسطه اين جمله مسيح كه پاراكلت مي آيد كه به لاتين به معني كامفورتر(comforter) يعني تسلي دهنده است مي بايست محمد را منظور بشارت مسيح مي دانستند. با اين استدلال كه اشاره به احمد دارد كه البته آنهم به معني ستوده شده است نه تسلي دهنده! و البته نجات بخشي كه در بلاد و نژاد ديگري آمده بود. آيا بشارت مسيح ربطي به او پيدا مي كرد آنهم بعد از چندين قرن!
    دوست من اگر امروز كسي در آفريقا ، چين و يا حتي يك آمريكايي آمد و گفت من مهدي هستم چون اسم من هم معني آنست و چنان و چنان....
    اگر بن لادن چنين ادعايي مي كرد و برخي شواهد هم با اينهمه روايات ضد و نقيض مي خواند. شما چه مي كرديد؟
    دوست من ، با جرات مي گوييم كه بسياري كه مدعي انتظار هستند نمي دانند كه منتظر چه چيزي هستند. چرا اين بازي خلقت مي بايست با استقرار جامعه عادل در آخرالزماني دور به سرانجام برسد درست مثل فيلمي با پاياني خوش. در حاليكه براي استقرار چنين جامعه اي بيش از نيمي از مردم مي بايست حذف شوند. آيا تضميني هست كه در كوران اين جنگ فراگير، بي گناهي حقش پايمال نشود؟ و ما بگوييم كه چقدر عادلانه هست. كودكي يتيم نشود و ....
    آيا نمي توانست اين منجي فرابشري بيايد و پيام عشق و نوعدوستي را برساند و هيچ كس توان آسيب رساندن به او را نداشته باشد و بدون جنگ و خونريزي توان متقاعد كردن منكران خود را داشته باشد. آيا چنين سناريويي منطقي تر نيست.
    دوست من مقدر شده است كه زندگي را با همه فراز و نشيبش تجربه كنيم و بدانيم كه اينجا محل قرار ما نيست. هدف اصلي اين نيست كه حكومتي برقرار شود. هدف اين بوده كه من و شما از همه درسهاي زندگي توشه اي به قدر درك و فهم خود برداريم.
    اميدوارم كه مرا برا صراحتم ببخشيد اما نگراني من از اين است كه انديشه انتظار تنها حاصلي كه داشته باشد آن باشد كه نوع بشر را دوباره دربرابر مخاصمه اي جهاني قرار دهد. آن جنگ آخرالزماني راه بيافتد و پايان يابد و باز انتظار ادامه يابد.

نوشته
    211
    مورد تشکر
    337 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط ذهن آزاد نمایش پست
    احسان عزيز:gol:

من تنها پاسخ و ديدگاهي را در برابر پرسش شما مطرح كردم. وگرنه عقيده شما محترم است و شما در انتخاب آن آزاديد.
    اما آيا تا بحال به اين موضوع فكر كرده ايد كه دقيقا" منتظر چه كسي هستيد؟ اگر همين امروز كسي آمد و گفت امام زمان هستم و برخي شواهد با روايات سازگار بود و برخي نبود چگونه حقانيتش را مي شناسيد. اين وضعيت مشابه وضعيت نصراني ها در صدر اسلام است كه بواسطه بشارت مسيح مي بايست منطقا" محمد را تصديق مي كردند. تنها بواسطه اين جمله مسيح كه پاراكلت مي آيد كه به لاتين به معني كامفورتر(comforter) يعني تسلي دهنده است مي بايست محمد را منظور بشارت مسيح مي دانستند. با اين استدلال كه اشاره به احمد دارد كه البته آنهم به معني ستوده شده است نه تسلي دهنده! و البته نجات بخشي كه در بلاد و نژاد ديگري آمده بود. آيا بشارت مسيح ربطي به او پيدا مي كرد آنهم بعد از چندين قرن!
    دوست من اگر امروز كسي در آفريقا ، چين و يا حتي يك آمريكايي آمد و گفت من مهدي هستم چون اسم من هم معني آنست و چنان و چنان....
    اگر بن لادن چنين ادعايي مي كرد و برخي شواهد هم با اينهمه روايات ضد و نقيض مي خواند. شما چه مي كرديد؟
    دوست من ، با جرات مي گوييم كه بسياري كه مدعي انتظار هستند نمي دانند كه منتظر چه چيزي هستند. چرا اين بازي خلقت مي بايست با استقرار جامعه عادل در آخرالزماني دور به سرانجام برسد درست مثل فيلمي با پاياني خوش. در حاليكه براي استقرار چنين جامعه اي بيش از نيمي از مردم مي بايست حذف شوند. آيا تضميني هست كه در كوران اين جنگ فراگير، بي گناهي حقش پايمال نشود؟ و ما بگوييم كه چقدر عادلانه هست. كودكي يتيم نشود و ....
    آيا نمي توانست اين منجي فرابشري بيايد و پيام عشق و نوعدوستي را برساند و هيچ كس توان آسيب رساندن به او را نداشته باشد و بدون جنگ و خونريزي توان متقاعد كردن منكران خود را داشته باشد. آيا چنين سناريويي منطقي تر نيست.
    دوست من مقدر شده است كه زندگي را با همه فراز و نشيبش تجربه كنيم و بدانيم كه اينجا محل قرار ما نيست. هدف اصلي اين نيست كه حكومتي برقرار شود. هدف اين بوده كه من و شما از همه درسهاي زندگي توشه اي به قدر درك و فهم خود برداريم.
    اميدوارم كه مرا برا صراحتم ببخشيد اما نگراني من از اين است كه انديشه انتظار تنها حاصلي كه داشته باشد آن باشد كه نوع بشر را دوباره دربرابر مخاصمه اي جهاني قرار دهد. آن جنگ آخرالزماني راه بيافتد و پايان يابد و باز انتظار ادامه يابد.
    به نام حق
    ببخشید دوست عزیز شما درک صحیحی از منجی ندارید.مگر نه اینکه در طول دوران مدعیان دروغین نجات انسان وجود داشتند؟اما چرا نتیجه ای نگرفتند؟می دونید چرا؟چون از همون ابتدای شروع به کارشون با دروغ پیش آمدند،چون اصلاً آنی نبودند که باید باشند و به همین دلیل خداوند یاور آنها نبود.
    حرف من این است که منجی واقعی فقط و فقط با اذن خدا و با کمک و یاری او موفق خواهد شد.
    موفق باشید

نوشته
    321
    مورد تشکر
    295 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

به نام حق
    ببخشید دوست عزیز شما درک صحیحی از منجی ندارید.مگر نه اینکه در طول دوران مدعیان دروغین نجات انسان وجود داشتند؟اما چرا نتیجه ای نگرفتند؟می دونید چرا؟چون از همون ابتدای شروع به کارشون با دروغ پیش آمدند،چون اصلاً آنی نبودند که باید باشند و به همین دلیل خداوند یاور آنها نبود.
    حرف من این است که منجی واقعی فقط و فقط با اذن خدا و با کمک و یاری او موفق خواهد شد.
    موفق باشید
    و احسان عزيز، حرف من اينست كه چگونه او را خواهي شناخت؟ خود را در شرايط نصراني هاي زمان پيامبر قرار بده كه مي خواستند بر پايه روايات گذشتگان خود پيامبر بعدي را بشناسند. در ميان اين مدعيان برخي پيرواني مي يابند و از نظر آنهاست كه پيامبر و امام زمان هستند. اين اتفاقي است كه در طول تاريخ بارها و بارها رخ داده است.

نوشته
    211
    مورد تشکر
    337 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط ذهن آزاد نمایش پست
    و احسان عزيز، حرف من اينست كه چگونه او را خواهي شناخت؟ خود را در شرايط نصراني هاي زمان پيامبر قرار بده كه مي خواستند بر پايه روايات گذشتگان خود پيامبر بعدي را بشناسند. در ميان اين مدعيان برخي پيرواني مي يابند و از نظر آنهاست كه پيامبر و امام زمان هستند. اين اتفاقي است كه در طول تاريخ بارها و بارها رخ داده است.
    و ای ذهن آزاد گرامی شما متوجه منظور من نشدید.یا شاید بگم حرف من اینه که این شناخت رو خدا به ما خواهد داد،همون طور که خداوند این قدرت را به منجی خواهد داد تا خود را به ما بشناساند.
    موفق باشید.

نوشته
    937
    مورد تشکر
    1,692 پست
    حضور
    1 ساعت 48 دقیقه
    دریافت
    2
    آپلود
    0
    گالری
    0

خاطرم هست در همین مورد روایتی دیدم از امام ششم که خطاب به سئوال کننده فرمودند بدان که در هنگام ظهور قائم دوازده درفش همزمان با او خروج خواهد کرد که هر یک ادعای زعامت دارد . آن شخص با نگرانی پرسید پس تکلیف ما چه خواهد بود ؟ امام پاسخ دادند که « به خدا قسم درفش قائم ما چون خورشید در میان آن ها خواهد درخشید و آشکار خواهد بود » . اما به هر حال نگرانی برحقی است که نکند در روز حساس به خطا برویم . من فکر می کنم راه حلش در عبادت مستمر و توکل و توسل به حضرت احدیت است .

صفحه 1 از 7 123 ... آخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری