جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید

موضوع: دعاهای بدون سند منتشر شده درشبکه های مجازی
-
۱۳۹۵/۰۴/۰۹, ۱۶:۰۷ #1
- نوشته
- 4,166
- مورد تشکر
- 16,141 پست
- حضور
- 91 روز 20 ساعت 13 دقیقه
- دریافت
- 18
- آپلود
- 0
- گالری
-
1001
دعاهای بدون سند منتشر شده درشبکه های مجازی
سلام
مدتیه در فضای مجازی دعاهایی منتشر میشه که سندش مشخص نیست و به دل آدم شک وارد میشه که اصلا این دعا ، دعای درستی هست یا نه ... به همین خاطر این موضوع رو ایجاد کردم تا از اساتید بزرگوار هر وقت با چنین دعاهایی مواجه شدم سوال کنم و کمک بگیرم.
نمونه ای از این دست دعاهای بدون سند رو در ادامه ارسال میکنم ممنون میشم راهنمایی کنید که آیا این دعا اصلا سندیت داره یا نه و اینکه وظیفه ی ما در قبال مواجهه با چنین مطالبی چیه ... ممنون و التماس دعا
👷دعا براي يك بار در عمر👷
روايت شده از حضرت محمد(ص)
هركس اين دعا را در هر وقت که بخواند گويا:
360 حج ادا نموده
360 قرآن ختم كرده
360 غلام آزاد نموده
360 دينار صدقه داده
در همان حال حضرت جبرائیل(ع) نیز خطاب به حضرت محمد(ص) فرمودند:
يارسول الله:
هربنده ای از بندگان خدا اين دعارا بخواند
«اگر چه يك بار در عمر»
خداوند به عظمت و حرمت و جلال خود قسم خورده که برای او هفت چيز ضامن ميشوم:
1-از او فقر و تنگ دستی رفع ميشود
2-از سوال منكر و نكير در امان ميماند
3- او را به سهولت از پل صراط عبور ميدهم
4-اورا از مرگ ناگهانی محفاظت ميكنم
5- داخل شدن در جهنم را برای او حرام ميكنم
6-از تنگی قبر او را حفاظت ميكنم
7- از خشم وغَضَبْ پادشاه ظالم او را امان ميدارم؛
و اين است دعا:
👈بسمِاللّٰهِ الْرَّحمٰنِالْرَّحیم👈
لا اله إلا اللهُ الجليلُ الجبّار
لا اله إلا اللهُ الواحدُ القهّار
لا اله إلا اللهُ الكريمُ الستّار
لا اله إلا الله الكبيرُ المُتَعالْ
لا اله إلا الله وَحْدَهُ لا شريكَ لهُ إلَهاً واحداً، ربَّاً و شاهداً، اَحَداً و صمداً و نحنُ لهُ مُسْلِمونْ
لا اله إلا اللهُ وحدهُ لا شريك لهُ إلهاً واحداً ربَّا و شاهداً احداً و صمداً و نحنُ لهُ عابدونْ
لا اله إلا اللهُ وحدهُ لا شريكَ لهُ إلهاً واحداً ربَّاً و شاهداً احداً و صمداً و نحنُ لهُ قانِتونْ
لا اله إلا الله وحدهُ لا شريك لهُ إلهاً واحداً ربَّا و شاهداً احداً و صمداً و نحن له صابرونْ
لا اله إلا اللهُ مُحَّمدٌ رسولُ الله
اللهُمَ إليكَ فَوَّضْتُ أمريْ و عليكَ تَوَكَلتُ يا أرحمَ الراحمينْ
«صدق الله و صدق رسول الله الكريم»
این پیام رو در حد توانت منتشركن ؛ الان یه دست میذاری رو دکمه میفرستی و فراموشش میکنی ولی روز قیامت چنان ثوابی برات داره که غافلگیرت میکنه .
یک نکتــــه مهم : نگو که دستم بنده ... همجوره پخشش کن.بسم الله
»»» لطفا برای برآورده شدن حاجت همه ی حاجتمندان دعا کنید «««
دانلود کنید تا زندگیتون (بــنــدگــیــتــون) عوض بشه
»»» مشاهده پست حاوی لینک دانلود + توضیحات «««
جلد 1
جلد 2
جلد 3
۞۞ کلاس مجازی حفظ قرآن کریم ۞۞
»»» جوانها کلیک کنند ««
-
-
۱۳۹۵/۰۴/۰۹, ۱۷:۱۵ #2
- نوشته
- 5,295
- مورد تشکر
- 10,863 پست
- حضور
- 173 روز 2 ساعت 56 دقیقه
- دریافت
- 12
- آپلود
- 1
- گالری
-
18
-
تشکرها 7
-
۱۳۹۵/۰۴/۱۰, ۰۹:۰۷ #3
- نوشته
- 1,521
- مورد تشکر
- 3,580 پست
- حضور
- 18 روز 21 ساعت 22 دقیقه
- دریافت
- 2
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
با سلام و ادب
با تحقیقی که حقیر کردم سندی برای این دعا پیدا نکردم.
درباره چنين دعاهايي بايد گفت خواندن دعاهايي که از لحاظ محتوايي مشکلي نداشته اما اعتبار سندشان معلوم نشده، با اميد ثواب، -نه به قصد ورود و صدور از پيامبر اکرم(ص) و يا امامان معصوم(ع)- اشکال ندارد. اما لازم است بدانیم دعاهاي معتبر و مؤثري داريم که ديگر نيازي به خواندن دعاهاي غير معتبر نيست لذا شما نباید ترویج دهید و وقتی به شما ارسال می کنند تذکر بدید که مستند نیست خالی از لطف نیست.
موفق باشید
آیدی قبلی بنده : پاسخگوی معارف قرآن
-
تشکرها 6
-
۱۳۹۵/۰۴/۱۰, ۱۷:۵۴ #4
- نوشته
- 6,465
- مورد تشکر
- 25,240 پست
- حضور
- 71 روز 10 ساعت 31 دقیقه
- دریافت
- 11
- آپلود
- 0
- گالری
-
11
سلام
بله من هم به این دعادر فضای مجازی بر خورده ام.حتی همین الان یک نسخه از این دعا که تقریباً قدمت 50 ساله دارد روبروی خودم دارم حتی در آن نیز منبعی برای این دعا ذکر نشده است!
ولی یک انتقادی من به روحانیون دارم!
خیلی از روحانیون عزیز با توجه به تخصصی که دارند باید در مورد رشته خودشون تخصص داشته باشند که انصافا هم دارند ولی گاهی اوقات حدیثی روایتی را می شنویم و یا می بینیم و از منبع اصلی(روحانیون و اهل فن)سوال می پرسیم.عوض اینکه با متانت جواب دهند سریع رد می کنند و می گویند جعلی .دروغ است و .......ولی نمی دانم چه حکمتی است چند روز بعد من باید همان حدیث یا روایت را از سخنرانان بشنوم آن هم با منبع!
وقتی هم که به روحانی مورد نظر می گویم ادب را فراتر از حد گذاشته و بد و بیراه می گوید!
عزیز برادر من ه بی احترامی کردم نه خواستم شما را فردی بی اطلاع جلوه دهم.فقط و فقط نیتم این بود که شما هم بدانید دوست عزیز در فلان منبع منبع این حدیث و یا روایت هست تا اگر کسی دوباره این سوال را از شما پرسید جواب رد به سینه اش نزنید.حداقل او پاسخی دریافت کرده باشد.
همین چند روز پیش سر یک موضوعی یک روحانی به من تهمت خیلی بدی زد!!!! یعنی خدا شاهده حلالش نمی کنم!
یکبار هم با لبی خندان با استقبال یک روحانی رفتم تا یک مسئله احکام را بپرسم خدا شاهده این قدر به من بد و بیراه و فحش داد که حد ندارد!ولی من گفتم حاج آقا مگر نبی مکرم اسلام (ص)سفارش نکرده اگر با برادر دینی ات روبرو شدی با لبی خندان و روئی گشاده روبرو شو.من هم به سنت نبوی عمل کردم حالا چرا فحش می دهید!بعد که گفتم خودش ناراحت شد و آ»د حلالیت بگیرد!جلوی جمع ما را سکه یک پول کرد!
عزیزان کمی با مردم باشید و مردم را درک کنید!
خدا را گواه می گیرم حرف هائی دارم که اگر بگویم مو به تنتان سیخ می شود!
جوانان را دریابید!
به نظر ما حرکت امام خمینی دقیقا مقدمه سازی ظهور امام عصر(عج) است,لذا باید تقویت شود,ظهور امام عصر(عج)یک مسئله کاملا منطقی است و باید به شدت با خرافات و تیپ افسانه ای که برای ایشان درست شده مبارزه کرد و فهماند که ظهور هم به دست خود ماست,هرگاه مبنای برنامه ریزی ما این مسئله باشد به آن خواهیم رسید و لا غیر.با التماس و اشک و زاری تنها هیچ کاری صورت نمی گیرد.
-
-
۱۳۹۵/۰۴/۱۰, ۱۷:۵۵ #5
- نوشته
- 6,465
- مورد تشکر
- 25,240 پست
- حضور
- 71 روز 10 ساعت 31 دقیقه
- دریافت
- 11
- آپلود
- 0
- گالری
-
11
به نظر ما حرکت امام خمینی دقیقا مقدمه سازی ظهور امام عصر(عج) است,لذا باید تقویت شود,ظهور امام عصر(عج)یک مسئله کاملا منطقی است و باید به شدت با خرافات و تیپ افسانه ای که برای ایشان درست شده مبارزه کرد و فهماند که ظهور هم به دست خود ماست,هرگاه مبنای برنامه ریزی ما این مسئله باشد به آن خواهیم رسید و لا غیر.با التماس و اشک و زاری تنها هیچ کاری صورت نمی گیرد.
-
-
۱۳۹۵/۰۴/۱۱, ۰۶:۵۳ #6
- نوشته
- 20
- مورد تشکر
- 55 پست
- حضور
- 1 روز 1 ساعت 57 دقیقه
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
دوست من متاسفانه فقط دعا نیست جعل حدیث و روایت هم در دین ما بیداد میکنه. متاسفانه باید بگم کسانی که این کارها را میکنن فکر میکنن دارند به نفع اسلام اقدام میکنن ولی خبر ندارند دارند تیشه به ریشه اسلام میزنن
یا علی
-
تشکرها 4
-
۱۳۹۵/۰۴/۱۱, ۱۸:۱۹ #7
- نوشته
- 5,295
- مورد تشکر
- 10,863 پست
- حضور
- 173 روز 2 ساعت 56 دقیقه
- دریافت
- 12
- آپلود
- 1
- گالری
-
18
سلام
یکی از کاربران سایت سوالی داشتند که مایل نبودند با آیدی خودشون مطرح شود
سوال ایشان با حفظ امانت جهت پاسخگویی توسط کارشناس محترم سایت در این تاپیک درج می شود:
سلام امروز برام یه پیامی اومده درمورد ادای نمازهای قضا چون هیچ منبعی رو نام نبرده در موردش صحتش میخواستم سوال کنم
اگر نماز قضا داريد
حضرت رسول اکرم (ص) فرمود:
هر که نماز قضا بر ذمه اش باشد قبل از ظهر جمعه آخر ماه مبارک رمضان چهار رکعت نماز به دو سلام (۲تا دو رکعتی) بخواند و در هر رکعت بعد از حمد یک مرتبه آیه الکرسی و پانزده مرتبه سوره ی کوثر را تلاوت نماید که دویست سال نماز قضا را کفایت می کند و روایت دیگر از آن حضرت چهار صد سال و روایت از حضرت امیرالمومنین ششصد سال و از حضرت رسول سوال کردند مردم آخر الزمان بیش از صدسال عمر نمی کنند نماز قضاهای پدر و مادر و اقربای او را کفایت می کند بعد از نماز این دعا را بخواند.
بسم الله الرحمن الرحیم
یا سامعَ الصَّوتِ یا جامع الفَوتِ یا مُحیَ العِظامِ بَعدَ المَوت ِ
صَلِّ عَلی مُحَمدِ وَاجعَل لی فَرَجا وَ مخرجا مِمّا انا
فیه اِنَّکَ تَعلَمُ و انتَ تُقَدَر وَلا اَقدِرُ وَ انتَ عَلامَ الغُیُوبِ یا واهِبَ العَطایا
یا غافِرَ الخَطایا یا سُبّوحُ یا قدُوسُ یا رَب المَلائِکهِ وَ الرّوح رَبِِ اغفِر وَارحَم
و تَجاوَز عَما تَعلَمُ اِنَکَ اَنتَ العَلِیُ الاَعظَم ُیا ساتِرَ العُیوُبِ یا کاشِفَ الکُرُوبِ
یا غافِر الذُنوُبِ یا ذَالجَلالِ وَالاِکرام بِرَحمَتِکَ یا اَرحَمَ الراحِمینِ.
التماس دعا
براهنمایی میخواستم
متشکرم
-
تشکرها 4
-
۱۳۹۵/۰۴/۱۲, ۰۹:۲۵ #8
- نوشته
- 1,521
- مورد تشکر
- 3,580 پست
- حضور
- دریافت
- 2
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
سلام و ارادت
بنده هیچ وقت چنین برخوردی با کسی نداشته و نخواهم داشت ان شالله.
بعید می دونم کارشناسی اینطور پاسخ داده باشد چون احادیثی که منبع موثق ندارند یا در کتاب های مهم حدیثی نیستند و سند معتبری براش ذکر نشده دلیل جعلی بودن اون نیست. بلکه در پاسخ گفته می شود روایت سند قوی ندارد نه جعلی و دروغ است.
ببینید کارشناس که حافظ همه روایات و منابع اون نیست و طبیعتا برای پیدا کردن منبع یک حدیث باید نرم افزارهای مربوط به کتب روایی رو جستجو کند. این نرم افزارها هم هر چه کتاب روایی از قدیم و جدید رو که در خود نداره و کارشناس جستجو می کند و پیدا نمی کند.
حالا ممکنه سخنران یه کتابی رو داره که حدیثی توش نقل کرده دلیل نمیشه اولا اون حدیث منبع معتبری داشته باشه ثانیا در نرم افزارها اون روایت ثبت شده باشد.
خیلی از مواقع پرسشگر یه حدیثی رو از تلوزیون می شنود و کاملا ناقص و در چند جمله کوتاه نقل میکنه که کارشناس اصل حدیث رو پیدا کند که طبیعتا مشکل هست .
مثلا نقل می کنند لامه امینی برای پیدا کردن یک حدیث از عراق به هند رفت و در کتابخانههای آنجا شب تا صبح بیدار مینشستند تا بتواند از منابعی که آنجا وجود دارد استفاده کند.
پس باید توقعات و انتظارات کاربران منطقی باشد و البته برخورد بد توسط هر کسی و هر جایگاهی مورد تایید نیست و اشکال شما وارد است.
موفق باشید
-
تشکرها 4
-
۱۳۹۵/۰۴/۱۲, ۱۶:۳۱ #9
- نوشته
- 1,521
- مورد تشکر
- 3,580 پست
- حضور
- دریافت
- 2
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
-
تشکرها 3
-
۱۳۹۶/۰۳/۲۲, ۰۱:۱۰ #10
- نوشته
- 4,166
- مورد تشکر
- 16,141 پست
- حضور
- 91 روز 20 ساعت 13 دقیقه
- دریافت
- 18
- آپلود
- 0
- گالری
-
1001
سلام نماز روزه هاتون قبول باشه ... نمیدونم من حساس شدم یا واقعا مهمه که حساس باشم ... منبع این حدیث رو هم نمیدونم اصلا هست یا نیست و همچنین دعایی که در انتهای این پیام اومده ممنون میشم راهنمایی کنید.
متن پیام ...
❌ اگر نخونید ضرر کردید ❌
بخونید خیلی قشنگه: اولين روزي كه امام حسين (ع) روزه گرفتند همه اهل بيت در كنار سفره جمع شدند؛ پيامبر اكرم (ص) رو به امام حسين فرمودند:
حسين جان عزيزم روزه ات را باز كن. امام حسين فرمودند:
جايزه من چه خواهدبود؟
پيامبر فرمودند: نصف محبتم را به كساني كه تو را دوست دارند مي بخشم.
حضرت علي(ع) فرمودند:
پسرم حسين جان بفرما. باز امام فرمودند: جايزه من چه خواهدبود؟
حضرت علي فرمودند: نصف عبادت هايم براي كساني كه عاشق تو هستند.
حضرت فاطمه(س) فرمودند:
عزيز دلم افطار كن.امام حسين پرسيدند:
جايزه شمابه من چيست؟
حضرت فرمودند: نصف عبادت هايم را به كساني که بر تو گريه مي كنند مي بخشم.
امام حسن(ع) فرمودند:
برادر جان روزه ات را بازكن و امام همان سوال را پرسيدند.
حضرت پاسخ دادند: من تا همه گنهكاران را بر تو نبخشم به بهشت نخواهم رفت.
و درهمين حال جبرئيل بر پيامبر نازل شد فرمود خدا مي فرمايد:
من از شماها مهربانتر هستم و آنقدر آن كساني كه عاشق تو هستند را به بهشت ميبرم تا تو راضي شوي یا حسین.
ﺣﻀﺮﺕ ﻣﺤﻤﺪ "ص" ﻣﯽﻓﺮﻣﺎﯾﻨﺪ:
ﻧﻮﺭﺍﻧﯽ ﺷﻮﺩ ﭼﻬﺮﻩ کسی که این حدیث رابه دیگران می رساند
حاج مهدی سلحشور چند شب قبل تو حرم حضرت معصومه میگفت:...دیدی تا یه جوک باحال میبینی درجا کپی میکنی وبعدش پخش میکنی !!!حالاببینم سوره ای ازقرآن که معادل یک سوم قرآن هست راچکارش میکنی.. فکرش را بکن.. روز قیامت باخودت میگی کاش بیشتر میفرستادم..
سُبحانَ الله يا فارِجَ الهَمّ وَ يا کاشِفَ الغَمّ فَرِّج هَـمّی وَ يَسّر اَمری وَ ارحِم ضَعفی وَ قِلَـّةَ حيلَتی وَ ارزُقنی حَيثَ لا اَحتَسِب يا رَبَّ العالَمين
حضرت محمد(ص) فرمودند هر کسی این دعا را بین مردم پخش کند گرفتاریهایش حل شود.ولى شيطان به بيشتر مردم اجازه ى پخش اين ايه را نميدهد.
»»» لطفا برای برآورده شدن حاجت همه ی حاجتمندان دعا کنید «««
دانلود کنید تا زندگیتون (بــنــدگــیــتــون) عوض بشه
»»» مشاهده پست حاوی لینک دانلود + توضیحات «««
جلد 1
جلد 2
جلد 3
۞۞ کلاس مجازی حفظ قرآن کریم ۞۞
»»» جوانها کلیک کنند ««
-
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری