جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید

موضوع: انتخاب فصلی خادمین برتر کانون گفتگوی قرآنی
-
۱۳۹۵/۰۷/۰۵, ۱۹:۴۶ #21
- نوشته
- 32,572
- مورد تشکر
- 43,481 پست
- حضور
- 137 روز 7 ساعت 24 دقیقه
- دریافت
- 5
- آپلود
- 0
- گالری
-
1
-
-
۱۳۹۵/۰۷/۰۵, ۲۰:۰۳ #22
- نوشته
- 7,442
- مورد تشکر
- 22,400 پست
- حضور
- 120 روز 18 ساعت 29 دقیقه
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
330
عرض ادب و احترام و خسته نباشید خدمت همه همکاران خواهران و برادران گرامی
اول از همه تشکر ویژه دارم از مدیریت محترم برادر ارجمند و بزرگوار جناب اقای امیر خانی که اگر موفقیتی
بوده مرهون همه زحمات و راهنماییهای ایشان هستم قطعا بدون هدایت و راهنماییهای ارزشمندشون توی کانون خادم نبودم
براشون ارزوی موفقیت سلامتی و عاقبت بخیری در کنار خانواده عزیز و محترمشون دارم.
دوم از همکاران عزیزشون تیم اجرایی و مدیر محترم فرهنگی و مدیر محترم روابط عمومی
و بالاخص برادر بزرگوار یوسف و خواهر ارجمند منتظر منجی که وجودشون باعث دلگرمی همه خادمین
از لطف و عنایت همه این بزرگواران ممنون و سپاس برای همه عزیزان و سروران گرامی و همه همکاران عزیزم
ارزوی سعادت و خوشبختی دارم از اینکه از جانب شما خادم برتر انتخاب شدم خیلی به خود میبالم چرا که در حضور شما عزیزان
انجام وظیفه کردن و درس اموختن جای بسی خوش بختیست انشالله که بتوانم در کنار شما روز به روز بهتر و بهتر باشم.
برای همه عزیزان و بزرگان و کارشناسان و پاسخگویان کانون موفقیت و پیروزی در همه مراحل
و امورات ارزومندم.
ویرایش توسط صدیقه طاهره : ۱۳۹۵/۰۷/۰۵ در ساعت ۲۰:۰۶
-
-
۱۳۹۵/۰۷/۰۵, ۲۰:۲۵ #23
- نوشته
- 7,442
- مورد تشکر
- 22,400 پست
- حضور
- 120 روز 18 ساعت 29 دقیقه
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
330
عرض ادب و احترام
برادر بزرگوارجناب شیعه اهل بیت ع و خواهر عزیزم سرکار خانم محب مهدی
انتخاب شایسته شما خادمین برتر را تبریک و شاد باش عرض مینمایم برایتان موفقیت و پیروزی
ارزومندم.
-
-
۱۳۹۵/۰۷/۰۶, ۰۰:۱۲ #24
- نوشته
- 3,280
- مورد تشکر
- 12,714 پست
- حضور
- 128 روز 20 ساعت 8 دقیقه
- دریافت
- 1
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
با عرض سلام و احترام خدمت برادران و خواهران گرامی
اول از هر چیز از تمام مدیران و همکاران عزیز که این بنده حقیر را در این دو سه سالی که در خدمت کانون بودم مورد لطف و محبتشون قرار دادند از صمیم قلب تشکر و قدردانی می کنم
علی الخصوص از مدیریت محترم سایت و برادر عزیزم یوسف و خواهر گرامی سرکار خانم منتظر منجی (عج) و مدیران محترم اجرایی و فرهنگی و روابط عمومی و سایر مدیران و همکاران عزیز و زحمتکش کانون که همیشه بهترین مشوق و راهنمای بنده در راه خدمت به قرآن و اهل بیت(ع) در این فضای صمیمی و دوست داشتنی کانون بوده و هستند...
بدون تعارف عرض کنم که بنده خودم را لایق این عنوان نمیدانم و فقط عضو کوچکی از کانون هستم و خداوند متعال را شاکرم که به این حقیر منت نهاده و افتخار خدمت به ثقلین را از این طریق به بنده عطا نموده
و همین جا بار دیگر از کمک و راهنمایی مدیران وهمکاران گرامی که الحق که وجودشان برای کانون برکتیست بسیار تشکر و قدردانی می کنم
و از همه عزیزان خواهشمندم با انتقادات و پیشنهادات خود از عملکرد و فعالیت این حقیر در کانون بنده را در ارائه مطالب هر چه بهتر و مفیدتر یاری دهند
ویرایش توسط شیعه اهل بیت(ع) : ۱۳۹۵/۰۷/۰۶ در ساعت ۱۲:۲۲
-
تشکرها 13
-
۱۳۹۵/۰۷/۰۶, ۰۰:۲۵ #25
- نوشته
- 3,280
- مورد تشکر
- 12,714 پست
- حضور
- 128 روز 20 ساعت 8 دقیقه
- دریافت
- 1
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
با عرض سلام و احترام خدمت شما خواهر بزرگوار سرکار خانم صدیقه طاهره
بسیار سپاسگذارم
بنده هم متقابلا این انتخاب شایسته را خدمت شما همکار دلسوز و تلاشگر کانون تبریک میگم
مطالب بسیار مفید و ارزنده شما در قالب تاپیکها با توجه به تجربیات ارزشمندتان در عرصه زندگی همیشه مورد استفاده این حقیر بوده و هست
ان شاء الله شما و خانواده محترمتان در تمام مراحل زندگی همیشه موفق و سربلند باشید
-
تشکرها 12
-
۱۳۹۵/۰۷/۰۶, ۲۲:۳۵ #26
- نوشته
- 4,290
- مورد تشکر
- 19,696 پست
- حضور
- 83 روز 18 ساعت 19 دقیقه
- دریافت
- 8
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
-
-
۱۳۹۵/۰۷/۰۷, ۱۲:۲۶ #27
- نوشته
- 923
- مورد تشکر
- 4,340 پست
- حضور
- 13 روز 16 ساعت 31 دقیقه
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
3
با عرض سـلـام و عرض ادب
بنده هم این انتخابات لایق و شایسته رو به سرکار خانم طاهره و جناب آقای شیعه اهل بیت و سرکار خانم محب مهدی تبریک عرض میـکنم .
ان شاءالله شاهد پیشرفت روز به روز این بزرگواران باشیم نه تنها در فضای مجازی بلکه در فضای حقیقی هم باشیم
چـادُرت شـاعِر دیوان غزَل هـاست !
-
-
۱۳۹۵/۰۷/۱۷, ۲۱:۱۸ #28
- نوشته
- 1,285
- مورد تشکر
- 4,962 پست
- حضور
- 74 روز 14 ساعت 35 دقیقه
- دریافت
- 1
- آپلود
- 0
- گالری
-
38
سلام
من اصلا از وجود چنین تاپیکی خبر نداشتم چند روز پیش به واسطه ی تبریک یکی از همکاران مطلع شدم
ممنونم از مدیران سایت و کسانی که تبریک گفتند
مدت زیادی نیست که در کانون هستم (نه به اندازه ی قدیمی های این سایت) اما در این مدت از برخی درس های خوبی گرفتم و دیدم چقدر همکارانی که دغدغه های زیادی دارند اما همچنان در اینجا فعالیت میکنند و چقدر دلسوزند مثل جناب آقای ولی زاده، مدیر محترم تدوین، منتظر منجی عزیز، همکار مدیر اجرایی، جناب شهید گمنام، خانم طهورا و خیلی های دیگر
اجر همه شان با مولاست
برای همه آرزوی زندگی باعزت و شهادت در راه نوکری مولا امام زمان عجل الله را دارم و از خداوند سبحان خواستارم در تمام دو راهی های زندگی قلبشان را با نور ایمان گرم و روشن کند
التماس دعا
یاعلی
به نام او که رفتنم از اوست، یادم از اوست و عشق و معبودم اوست. ای جوانان در غفلت نمیرید که اینگونه مردن ننگ است.ای جوانان دعا و استغفار را فراموش نکنید که همانا تسکین درد استو در راه خدا قدم بردارید.
شهید حسین مسافر متولد 1347
محل شهادت شلمچه سال 1365
-
تشکرها 8
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری