-
۱۳۹۰/۰۵/۲۵, ۰۸:۳۸ #11
بسمه تعالی
ترجمه ای بر اساس تفسیر المیزان توسط نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه چاپ شده که مفید است.
-
۱۳۹۰/۰۵/۲۵, ۲۲:۲۸ #12
- نوشته
- 58
- مورد تشکر
- 147 پست
- حضور
- 1 روز 14 ساعت 26 دقیقه
- دریافت
- 40
- آپلود
- 0
- گالری
-
5
ببخشید ولی این مطالبی که نوشته اید کافی و جامع نیست.من تقاضا دارم اگر ممکن است ترجمه های مهم و در دست رس را معرفی کنید.ترجمه های منظوم را معرفی کنید.من خودم دنبال یک ترجمه کلمه به کلمه قرآن و همچنین یک ترجمه درست و کامل که نیازی به تفسیر نداشته باشد می گردم اما نمی دانم چه ترجمه ای - چه مترجمی -چه ناشر یا چه چاپی را بخرم.این جور کارها نیاز به یک راهنمای با حوصله و مطلع دارد که نمی دانم آیا شما می توانید؟
ترجمه های همراه با تفسیر -ترجمه قرآن به زبان ساده برای نوجوانان -ترجمه به زبانهای خارجی که بتوانیم به یک خارجی هدیه بدهیم-ترجمه های موضوعی- اینها موضوعاتی است که می توانید در این صفحه به آن بپردازید.
-
۱۳۹۰/۰۶/۲۸, ۱۶:۰۹ #13
بسمه تعالی
خوشبختانه در زمینه ترجمه کارهای خوبی انجام شده است.
از ترجمه های تازه منتشر شده ترجمه حسین انصاریان است که ترجمه روانی است با کمی توضیح در پرانتز.
ترجمه بر اساس المیزان نیز به متن ایات وفادار است وبرای ترجمه از مفردات راغب ومجمع البیان نیز استفاده شده است.
قران حکیم
ترجمه ای از ایت الله مکارم است که بعضی از توضیحات تفسیری را با ذکر منبع نیز دارد.
در این ترجمه فهرست موضوعی مطالب نیز در اخر کتاب امده است.
اگر کاری قابل فهم می خواهید ترجمه انصاریان خوب است.
-
۱۳۹۰/۰۶/۲۸, ۲۳:۳۰ #14
- نوشته
- 895
- مورد تشکر
- 1,314 پست
- حضور
- 19 دقیقه
- دریافت
- 15
- آپلود
- 0
- گالری
-
1
ویرایش توسط غلامعلی نوری : ۱۳۹۰/۰۶/۲۸ در ساعت ۲۳:۳۴
-
۱۳۹۱/۱۲/۰۲, ۱۵:۳۰ #15
سلام
دانلود قرآن کم حجم با 11 ترجمه فارسی + 2 تفسیر و قابلیت جستجو (الانوار)
حسین انصاریان، عبدالمحمد آیتی، ابوالفضل بهرام پور، محمد مهدی فولادوند، مصطفی خرمدل، بهاء الدین خرمشاهی، ناصر مکارم شیرازی، محمد کاظم معزی، سید جلال الدین مجتبوی، محمد صادق تهرانی، مهدی الهی قمشه ای
ویرایش توسط hossein1285 : ۱۳۹۱/۱۲/۰۲ در ساعت ۱۵:۳۳
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری