صفحه 1 از 4 123 ... آخرین
جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید   

موضوع: ❤️ روز شــمـار مــحــــرم 97 ( اربـــاب صــدای قــدمــــت مـــی آیــــد ) ❤️

نوشته
    1,916
    مورد تشکر
    10,123 پست
    حضور
    29 روز 13 ساعت 30 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    9

❤️ روز شــمـار مــحــــرم 97 ( اربـــاب صــدای قــدمــــت مـــی آیــــد ) ❤️

بسم رب الشهدا و الصدیقین

باز هم محرمی دیگر
    باز هم ماه سینه زنی
    باز ماه نوکری ارباب بی کفن
    باز هم ماه عشق بازی
    و باز هم نوکری کردن برای سیدالشهدا

تنها 43 روز مانده تا محرم

دوستان خواهشا در بالا اوردن این تایپیک مشارکت داشته باشید
    اجرتون با بی بی سه ساله

از این آدرس میتونید متوجه شید که چند روز تا محرم باقی مانده :

پایگاه جامع امام حسین علیه السلام

نوشته
    1,916
    مورد تشکر
    10,123 پست
    حضور
    29 روز 13 ساعت 30 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    9

از غافلان حساب دلم را جدا كنيد
    حرف و حديث كهنه خود را رها كنيد

چيزي به
    عاشورا نمانده به خلوت كه ميرويد
    قدري دل شكسته مارا
    دعا كنيد

اين دستهاي ساده و خالي دخيلتان
    مارا فقط به رسم رفاقت دعا كنيد

نوشته
    10,471
    مورد تشکر
    54,759 پست
    حضور
    161 روز 2 ساعت 38 دقیقه
    دریافت
    6
    آپلود
    0
    گالری
    625

نقل قول نوشته اصلی توسط ستاره مشرقی نمایش پست
    تنها 43 روز مانده تا محرم

دوستان خواهشا در بالا اوردن این تایپیک مشارکت داشته باشید
    اجرتون با بی بی سه ساله
    درود بر شما
    خوبه بچه مذهبیا یه کمپینی چیزی درست کنند و فرهنگ و ادب عزا داری در محرم رو نشر بدهند الحمدلله مثل سایر موارد که توش در بی فرهنگی استادیم از جمله استفاده از فضای مجازی و حمله به صفحات افراد مشهور در دنیا و...... فرهنگ عزا داری هم نداریم!
    جالبه نیمی از عزا داران دو تا حدیثه از امام حسین بلد نیستند و اصلا نمیدونند امام حسین برای چی جنگیده؟
    فقط تیپ میزنند میوفتند تو خیابون و....!
    دوست عزیز جان مادرت ساعت 12 شب پشت میکرفون عربده نزن مردم خوابند امام حسین راضی نیست!
    دوست عزیز عزا داری جاش تو خیابون نیست تو مسجده نیا تو خیابون از ملت طلب کار نشو که راه رو برای امام حسین بستی یزید و شمر راه میبستن نه امام حسین.برو مسجد مثل ادم عزا داری کن.
    دوست عزیز محرم ماه عزاست عروسی عمت نیست که 220 کیلو آرایش میکنی میای خیابون جونای مردم رو اغوا میکنی!
    دوست عزیز گاو و گوسفندقصبی رو برای عزا داران امام حسین ذبح نکن و مال حروم تو شکم مردم نریز!
    دوست عزیر چیزی به اسم علامت و 40 چراغ و .... تو کربلا نبوده والا یه پرچم بوده امام حسین طبل یاماها نداشته والا بالله طبل و دوقلو ابزار جنگ و ابزار سپاه کفر بوده!
    دوست عزیز مداح: امام حسین سگ و گربه نمیخاد که شما میگی من سگ حسینم امام حسین ادم میخاد. در ضمن سر پولم انقدر چونه نزن !
    دوست عزیز سواد نداری رو منبر نرو مورد داشتیم طرف شب عاشورا تو هیئت گفته حضرت عباس سوار بر ذو الجناح رفته آب بیار ملت گفتم حاج آقا ذوالجناح اسب امام حسینه داری اشتباه میکنی
    حاج اقا هم کم نیاورده و در ادامه فرایضش فرموده میدونم اسب امام حسینه ولی اینا داداشند تو موتور داشته باشی نمیدی داداشت یه دور بزنه!(نخند به والله واقعی گفتم).
    دوست عزیز قمه نزن قمه میشه لطمه لطمه در اسلام حرامه(ظهر عاشورا تو کانادا به مردم اب معدنی میدن با احادیث و بروشوری درباره امام حسین در ایران قمه میزنند و دنبال ایند که کدوم هئیت غذاش چرب تره و بعد از غذا بشین قلیون بچاقند و بکشند.

والا از عزا داری واجبتر ایجاد فرهنگ عزا داری و نشون دادن چهره واقعی امام حسین به جهانه.

ویرایش توسط یوسف : ۱۳۹۵/۰۵/۳۱ در ساعت ۱۸:۲۸
    عشـــــــــق یعنی لحظه ای دریاشدن
    عشق یعنی باخداتنهاشدن
    عشــــــــــق یعنی حسرت پروانه ها
    عشق یعنی گریه آلاله هـــــــا
    عشــــــــــق یعنی خاک هنگام سجود
    عشق یعنی شکردربودونبود
    عشــــــــق یعنی تشنه لب سقاشدن
    عشق یعنی غرق این معناشدن

ختم قرآن گروهی هر ماه برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام عصر(عج)

دسترسی آسان به احادیث تصویری چهارده معصوم علیه السلام

نوشته
    3,280
    مورد تشکر
    12,714 پست
    حضور
    128 روز 20 ساعت 8 دقیقه
    دریافت
    1
    آپلود
    0
    گالری
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط یوسف نمایش پست

درود بر شما
    خوبه بچه مذهبیا یه کمپینی چیزی درست کنند و فرهنگ و ادب عزا داری در محرم رو نشر بدهند الحمدلله مثل سایر موارد که توش در بی فرهنگی استادیم از جمله استفاده از فضای مجازی و حمله به صفحات افراد مشهور در دنیا و...... فرهنگ عزا داری هم نداریم!
    جالبه نیمی از عزا داران دو تا حدیثه از امام حسین بلد نیستند و اصلا نمیدونند امام حسین برای چی جنگیده؟
    فقط تیپ میزنند میوفتند تو خیابون و....!
    دوست عزیز جان مادرت ساعت 12 شب پشت میکرفون عربده نزن مردم خوابند امام حسین راضی نیست!
    دوست عزیز عزا داری جاش تو خیابون نیست تو مسجده نیا تو خیابون از ملت طلب کار نشو که راه رو برای امام حسین بستی یزید و شمر راه میبستن نه امام حسین.برو مسجد مثل ادم عزا داری کن.
    دوست عزیز محرم ماه عزاست عروسی عمت نیست که 220 کیلو آرایش میکنی میای خیابون جونای مردم رو اغوا میکنی!
    دوست عزیز گاو و گوسفندقصبی رو برای عزا داران امام حسین ذبح نکن و مال حروم تو شکم مردم نریز!
    دوست عزیر چیزی به اسم علامت و 40 چراغ و .... تو کربلا نبوده والا یه پرچم بوده امام حسین طبل یاماها نداشته والا بالله طبل و دوقلو ابزار جنگ و ابزار سپاه کفر بوده!
    دوست عزیز مداح: امام حسین سگ و گربه نمیخاد که شما میگی من سگ حسینم امام حسین ادم میخاد. در ضمن سر پولم انقدر چونه نزن !
    دوست عزیز سواد نداری رو منبر نرو مورد داشتیم طرف شب عاشورا تو هیئت گفته حضرت عباس سوار بر ذو الجناح رفته آب بیار ملت گفتم حاج آقا ذوالجناح اسب امام حسینه داری اشتباه میکنی
    حاج اقا هم کم نیاورده و در ادامه فرایضش فرموده میدونم اسب امام حسینه ولی اینا داداشند تو موتور داشته باشی نمیدی داداشت یه دور بزنه!(نخند به والله واقعی گفتم).
    دوست عزیز قمه نزن قمه میشه لطمه لطمه در اسلام حرامه(ظهر عاشورا تو کانادا به مردم اب معدنی میدن با احادیث و بروشوری درباره امام حسین در ایران قمه میزنند و دنبال ایند که کدوم هئیت غذاش چرب تره و بعد از غذا بشین قلیون بچاقند و بکشند.

والا از عزا داری واجبتر ایجاد فرهنگ عزا داری و نشون دادن چهره واقعی امام حسین به جهانه.

با سلام به برادر خوبم یوسف جان
    حرف حساب جواب نداره
    کاملا راست میگی ولی کو گوش شنوا؟؟
    من با تمام حرفات موافقم الا یکیش اونم قمه زنیه البته نمیخوام بحث به چالش کشیده بشه و میدونم خیلی از عزیزان با من موافق نیستن برای همین وارد نمیشم
    فقط بگم مراجع عظمای تقلید در گذشته و حال مثل آیات عظام خویی و نائینی و خوانساری و خراسانی و...جواز قمه زنی با شرایطش رو تأیید کرده اند
    یکی از شرایطش اینه که در صورتی اینکار جایزه که باعث وهن (بی آبرویی) مذهب و باعث صدمه شدید نشه که معمولا میشه اونم تو ایران ولی تو کشورهای دیگه اینجور نیست...
    بگذریم
    وقتی طرف میاد ببخشید از معده خودش شعر درمیاره و مزخرفاتی رو به اسم نوحه میگه - که بهش اشاره کردی - همین میشه
    وقتی اینهمه کتابهای عالی و معتبر در مورد عاشورا نوشته شده مثل نفس المهموم و قمقمام الزخار و خصائص الحسینیه (ع) و...که مطابق با واقعه عاشورا و دور از کوچیکترین تحریف هست رو کنار گذاشتن همین میشه
    قربون امام حسین (ع) برم وقتی آقام سیدالشهداء (ع) هر مداحی رو بپسندن علاقه و محبت به گوش دادن به اون مداحی رو به دل شیعیان می اندازن و ناخوداگاه اشک جاری میشه
    آنچه از دل برآید لاجرم بر دل نشیند
    بارها شده روز عاشورا از تلویزیون مداحهای مشهور باصدای بلند مداحی کردن ولی من یه قطره اشک نتونستم بریزم و همیشه ناراحت بودم چرا نمیتونم گریه کنم تا اینکه علتشو فهمیدم
    و بارها هم شده یه نوجوون یا یه مداحی که هدفش بدست آوردن پول بیشتر و شهرت نیست نوحه خونده و من مثل ابر بهاری گریه کردم
    خدا رحمتشون کنه سلیم موذن زاده و سید جواد ذاکر رو...و خدا حفظ کنه عزیزان مخلص مداحی که گمنامن
    عزیزان یادشونه که وقتی برای اولین بار نزار القطری مداحی کرد چه شوری به پا میشد

ویرایش توسط شیعه اهل بیت(ع) : ۱۳۹۵/۰۵/۳۱ در ساعت ۲۰:۰۹

نوشته
    1,916
    مورد تشکر
    10,123 پست
    حضور
    29 روز 13 ساعت 30 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    9

42 روز تا محرم مانده

تپش قلب همه شيعيان
    نام حسين عليه السلام
    است

قال رسول الله صلی الله علیه و آله :

ان للحسین محبة مکنونة فی قلوب المومنین

در قلبهای مومنین
    محبتی نهفته و ویژه
    نسبت به حسین علیه السلام وجود دارد .

نوشته
    1,916
    مورد تشکر
    10,123 پست
    حضور
    29 روز 13 ساعت 30 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    9

41 روز تا محرم مانده

قال رسول الله :

ان لقتل الحسین حرارة فی قلوب مومنین لا تبرد ابدا

برای شهادت حسین گرمایی در دلهای مومنین است که هرگز سرد و خاموش نمی شود.

این محبت از محبتها جداست
    حب محبوب خدا حب خداست

نوشته
    280
    مورد تشکر
    1,431 پست
    حضور
    4 روز 12 ساعت 10 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

بار الها اجلم را تو به تاخیر انداز
    چند روزیست دلم تنگ محرم شده است
    آیت الله بهجت:
    چهل روز مانده به محرم چله ی گناه نکردن بگیرید تا سوز دل و اشک فراوان گردد.

نوشته
    53
    مورد تشکر
    359 پست
    حضور
    2 روز 22 ساعت 3 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

نوشته
    1,916
    مورد تشکر
    10,123 پست
    حضور
    29 روز 13 ساعت 30 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    9

40 روز تا محرم مانده

صدای پای مردی بی سر سکوت شهرمان را شکست

مـــحرم نزدیـــک اســـت ...

فلعن الله امة قتلتكم وظلمتكم

این روزها چه روزهای با عظمتی است؛

موسی به طور می‌رود و فاطمه (سلام الله علیها) به خانه علی(علیه السلام)؛

ابراهیـم با اسماعیـل به قربانگاه ؛

محـــمد (ص) با علـــی (علیه السلام) به غدیر ؛

و حســین(علیه السلام) با هستیش به کـــربلا.

نوشته
    1,916
    مورد تشکر
    10,123 پست
    حضور
    29 روز 13 ساعت 30 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    9

39 روز تا محرم مانده

فلعن الله امة قتلتكم وظلمتكم

♥•۰· پیراهن های سیاه هم بی تاب میشوند بوی محرم که می آید. . . ♥•۰·

یــٰا سَیِدالشُهَدٰاء... روضه بَرایِ ما زِ تَنَفّس مُهِمتَر است

صفحه 1 از 4 123 ... آخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری