جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید

موضوع: ذکری برای آرامشم وداشتن نوزادی آرام
-
۱۳۹۶/۰۲/۱۷, ۰۶:۴۸ #1
- نوشته
- 4
- مورد تشکر
- 10 پست
- حضور
- 4 ساعت 32 دقیقه
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
ذکری برای آرامشم وداشتن نوزادی آرام
من یک فرزند 13 ساله دارم زمانی دنیا اومد خیلی ناآرومی میکرد طوری که خواب شب و روز نداشت شب رو تا اذان صبح جیغ میزد . دیگه از بچه دار شدن حسابی ترسیدم. هر جایی که بچه ی آروم میدیدم حسابی حسرت میخوردم.خودم عاشق بچه هستم ولی ناآرومی فرزندم و آرامش نداشتنش من رو از بچه دار شدن منصرف میکرد. الان که بزرگ شده جلفه و شیطنتهای خودش رو که بیش از اندازه ست داره.توکل بخدا کردم در حال حاضر باردارم. ولی نگرانم میترسم این هم آرامش نداشته باشه.البته خانواده ی همسرم ذاتا آرامش ندارن. و خودشون رو خیلی اذیت میکنن. ولی خوشبختانه تونستم همسرم رو از این دیدگاه غلط نجات بدم و در حال حاضر آرامش داره.خودم سرکار میرم چون کار مالی هست کمی استرس دارم بیکاری عذابم میده اگه قرار باشه سر کار نروم.دنبال ذکر و دعایی هستم که در زمان بارداری زمزمه کنم تا این نوزادم آرامش داشته باشه .خواهش میکنم کمکم کنید باتشکر
-
-
۱۳۹۶/۰۲/۱۷, ۱۷:۱۶ #2
- نوشته
- 5,295
- مورد تشکر
- 10,863 پست
- حضور
- 173 روز 2 ساعت 56 دقیقه
- دریافت
- 12
- آپلود
- 1
- گالری
-
18
-
-
۱۳۹۶/۰۲/۱۸, ۲۲:۵۷ #3
- نوشته
- 161
- مورد تشکر
- 499 پست
- حضور
- 4 روز 21 ساعت 30 دقیقه
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
جمع بندی
پرسش:
دنبال ذکر و دعایی هستم که در زمان بارداری زمزمه کنم تا نوزادم آرامش داشته باشد.
پاسخ:
موضوع مورد اشاره شما یعنی دعایی برای مادر جهت آرامش فکری و دوری از اضطراب فرزند روایتی در منابع روایی یافت نشد. اما جهت برطرف شدن حالت هایی در انسان به طور مثال اضطراب؛ اندوه؛ افسردگی و غیره دستورالعملهایی در روایات داده شده است که از آن جمله خواندن برخی از ادعیه؛ گفتن برخی از اذکار و آداب و موارد دیگر است. در ادامه به برخی از این موارد به اختصار اشاره خواهم نمود.
لازم به ذکر است که به جهت این که هدف شما رفع حالت اضطراب بوده در پاسخگویی به شما به دلایل و مواردی بیش از خواسته شما یعنی ادعیه نیز اشاره شده است:
در جلد ۷۳کتاب بحارالانوار مرحوم مجلسی رضوان الله تعالی علیه بابی با عنوان عواملی که سبب ایجاد حالتهای منفی (مجموعه حالات بیان شده در عبارت بالا) می شود و نیز کارهایی که می تواند در رفع این احساسات به فرد کمک کند وجود دارد.
در این پست به بخشی از این موارد اشاره خواهم نمود:
« راه رفتن؛ آب تنی یا همان شنا؛ نگاه بر سبزه؛ مسواک زدن؛ شستن لباس و همواره لباس تمیز به تن داشتن؛ خوردن انگور و در برخی روایات گفته شده است انگور سیاه؛ شستن سر (در برخی از روایات گفته شده است شستن با سدر)- مداومت بر گفتن ذکر لا اله الاالله؛ خواندن دو رکعت نماز پس از حالت های غم؛ اضطراب و غیره؛ ناخن را با لب نچیدن و نخوابیدن بر روی شکم.»(۱)
البته موارد بیان شده در روایات بیش از این بود که برخی از موارد به دلیل سبک زندگی امروزی لازم به ذکر نبود.
_________
(1) مجلسی؛ محمدباقر؛ بحارالانوار؛ ج۷۳؛ ص۳۲۱- ۳۲۴.
ویرایش توسط عظيم : ۱۳۹۶/۰۴/۱۵ در ساعت ۰۹:۲۴ دلیل: همکار ویراستار تدوین
-
تشکرها 3
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری