جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید   

موضوع: در صورت نبود کاندید اصلح رای سفید جایز است؟

نوشته
    192
    مورد تشکر
    914 پست
    حضور
    1 روز 12 ساعت 13 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

در صورت نبود کاندید اصلح رای سفید جایز است؟

سلام
    اگر از نظر ما در بین 6 کاندید معرفی شده هیچکدام صلاحیت ریس جمهور شدن را نداشته باشند تکلیف ما چیست؟(نفرماید برید از اهلش تحقیق کنید من خودم تحقیق کردم هر کدامشان هفت هشت ارزوی محال و بزرگ را بجای اهدافشان معرفی کرده اند! بنظرم بجای برنامه مناظره باید اسمش را بگذاریم برنامه ارزوهای محال)
    باید رای سفید بیندازیم؟

پروردگارا مرا به زیب و زینت صالحان بیارای که خشم خود را فرو نشانم
    آتش فتنه را خاموش سازم،با خلق خوشرفتار و آسان گیرم،به هر فضل و کمال سبقت گیرم
    متواضع و بی تکبر و نیکو خُلق باشم
    >>دعای بیستم<<

معین آنلاین نیست. همکار مدیر ارجاع سوالات

نوشته
    5,295
    مورد تشکر
    10,863 پست
    حضور
    173 روز 2 ساعت 56 دقیقه
    دریافت
    12
    آپلود
    1
    گالری
    18

با نام و یاد دوست

کارشناس بحث:استاد کریم
    سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی

عشق محمد بس است و آل محمد

نوشته
    538
    مورد تشکر
    1,662 پست
    حضور
    13 روز 11 ساعت 59 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

سلام وعرض ادب
    اگر در بین کاندیداهای ریاست جمهوری فرد اصلح پیدا نکردید صالح که پیدا می شود. باید ببینید کدام یک از سایر کاندیداها بهتر است. دیدگاه حضرت آقا بعنوان دیدبان این نظام این است که رای سفید نندازیم.
    به هر حال شاید فرد ایده آل پیدا نکنیم ولی همه این عزیزان همه در یک رتبه نیستند. لذا باید دید کدامیک بهتر از سایرین هست.
    شاخص هایی که حضرت آقا بیان داشته اند مهم است. یکی از مهمترین این شاخص ها انقلابی بودن است.
    مورد دیگر مدیریت جهادی وکار جهادی است که حال حاضر می تواند برای حل مشکلات کشور راهگشا باشد.
    مساله دیکر کسی باید رییس جمهور شود که بتواند با یک مدیریت جهادی مشکل معیشت مردم که خواست حضرت آقا هم می باشد حل کند.

نوشته
    32,572
    مورد تشکر
    43,481 پست
    حضور
    137 روز 7 ساعت 24 دقیقه
    دریافت
    5
    آپلود
    0
    گالری
    1

نقل قول نوشته اصلی توسط کریم نمایش پست
    صالح که پیدا می شود.
    سلام

همین طور است اتفاقا این مشکل من هم بود انتخابات شورای شهر که رای دادیم5نفر بودند من هرچی بین کاندیداها نگاه می کردم فقط چهار نفر مورد پسند و رای دادن بود!!

حوصله ام سر رفته بود ناغافل گفتم: یعنی باید به 5نفر رای بدیم اجباریه؟!

خدا خیرش بده یکی از رای دهندگان که بی طرف هم بود اومد گفت: نه اجباری نیست چهار نفر ولی این کاندید هم خوبه گفتم اگه قدیمی هست من بهش رای می دم اسمش گفت من هم نفر پنجم با صلاحدید اون نوشتم

خداکنه بتونند برای عمران و آبادانی شهر و راضی بودن دل مردم کاری انجام بدن خصوصا برای جوونها

5. تشکرها 2

نوشته
    1,046
    مورد تشکر
    4,878 پست
    حضور
    101 روز 2 ساعت 39 دقیقه
    دریافت
    7
    آپلود
    0
    گالری
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط کریم نمایش پست
    سلام وعرض ادب
    اگر در بین کاندیداهای ریاست جمهوری فرد اصلح پیدا نکردید صالح که پیدا می شود. باید ببینید کدام یک از سایر کاندیداها بهتر است. دیدگاه حضرت آقا بعنوان دیدبان این نظام این است که رای سفید نندازیم.
    به هر حال شاید فرد ایده آل پیدا نکنیم ولی همه این عزیزان همه در یک رتبه نیستند. لذا باید دید کدامیک بهتر از سایرین هست.
    شاخص هایی که حضرت آقا بیان داشته اند مهم است. یکی از مهمترین این شاخص ها انقلابی بودن است.
    مورد دیگر مدیریت جهادی وکار جهادی است که حال حاضر می تواند برای حل مشکلات کشور راهگشا باشد.
    مساله دیکر کسی باید رییس جمهور شود که بتواند با یک مدیریت جهادی مشکل معیشت مردم که خواست حضرت آقا هم می باشد حل کند.
    سلام

ما هم چنین مشکلی توی شورای شهر داشتیم .

شهر ما باید 7 نفر انتخاب کنی ، اما بنده دو نفر بیشتر پیدا نکردم ، با معرفی و تحقیق شد پنج نفر .

دو نفر رو سفید انداختم .

باز خوبه تو شهر های بزرگ اتلاف تشکیل میدن میشه از بین اتلاف ها انتخاب کرد ،اما شهر های کوچیک آبشون باهم تو یک جوب نمیره

یا قائم آل محمد

7. تشکرها 3

نوشته
    790
    مورد تشکر
    2,022 پست
    حضور
    32 روز 8 ساعت 24 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

جمع بندی

پرسش:
    اگر در انتخابات ریاست جمهوری یا مانند آن ما هیچکدام از کاندیداها را دارای صلاحیت برای پذیرش چنین مسئولیتی ندانیم تکلیف چیست؟ آیا باید رأی سفید بیندازیم؟

پاسخ:

در این خصوص باید به دو نکته توجه بفرمایید:

نکته اول:

اینکه در بین کاندیداهای یک مقام و منصب هیچ کدام صلاحیت آن مسئولیت را نداشته باشند کمی بعید به نظر می رسد و ممکن است از عواملی چون بدبینی و مانند آن نشأت گرفته باشد.
    بالاخره ممکن است انسان شناخت کافی در خصوص این افراد نداشته باشد، یا ابزارهای رسانه ای که متاسفانه امروز به طور گسترده علیه نظام به کار گرفته شده اند انسان را دچار یک افکار بدبینانه واهی بسازد.

بنابراین در گام اول لازم است که یک تحقیق جامع و بی طرفانه در کنار مشورت با اهل سیاست و آگاه نسبت به این مسائل به وجود آید، البته پرسش از آگاهانی که تخصص و آگاهی شان در این رابطه است، نه مانند بخشی از مردم که در مسائل اینچنینی متاسفانه گاهی می بینیم از سلبریتی­ هایی پیروی میکنند که هیچ تخصصی در عرصه سیاست، فرهنگ، اقتصاد و مانند آن ندارند، بلکه گاهی اطلاعاتشان از خود مردم پایین تر است!

نکته دوم:

نکته دوم اینکه بر فرض هیچ کدام از این کاندیداها صلاحیت آن منصب و مسئولیت را نداشته باشند، اما بالاخره در میان خودشان اصلح دارند، طبیعتا باید آن کسی که اصلح است را انتخاب کنیم تا لااقل میزان پیشرفت در مسئولیت او اگرچه مطلوب نباشد اما نسبت به روی کار آمدن بقیه بهتر باشد.
    یا اگر بر فرض خیلی عجیبی هیچ کدام از کاندیداها خوب نیستند، و جز خراب کردن ثمره ای ندارند، باز هم در میان ایشان بد و بدتر وجود دارد، از آنجا که بالاخره یکی از اینها مسئولیت را می پذیرند پس چه بهتر که ما به کاندیدای بد رأی بدهیم تا کاندیدای بدتر رأی نیاورد.

ویرایش توسط مسلم : ۱۳۹۷/۱۰/۲۰ در ساعت ۰۷:۰۵
    «امام علی(سلام الله علیه): مَنْ أَصْلَحَ أَمْرَ آخِرَتِهِ أَصْلَحَ اللَّهُ لَهُ أَمْرَ دُنْيَاهُ»
    نهج البلاغه، کلمات قصار، شماره 89
    ((هر کس آخرتش را اصلاح کند، خداوند دنیایش را اصلاح خواهد کرد))

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری