صفحه 3 از 4 نخست 1234 آخرین
جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید   

موضوع: چرا کشورهای اسلامی دیگر، جمهوری اسلامی نشدند!؟

شروع کننده موضوع

نوشته
    2,475
    مورد تشکر
    3,501 پست
    حضور
    92 روز 19 ساعت 12 دقیقه
    دریافت
    4
    آپلود
    0
    گالری
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط صندلی نمایش پست
    اتفاقا چون "جمهوری" هست خیلی از کارا به رئیس جمهور و گروهش واگذار شده. مثل اقتصاد. فرهنگ و غیره. شمایی که به این آقا(ح.ر!!!) رای دادی و الان پشیمونی واقعا خیلی طلبکار هستی که بازم میای اینطور انتقاد میکنی برادر من!
    جنابعالی آیا در ایام انتخابات ندیدی به خاطر رای ایشون به بقیه تهمت میزد و بعضا توهین میکرد؟ ندیدی که این آقا از فتنه گران و آزادی های غیر شرعی دفاع میکرد؟ ندیدی یک جا طرف نظام رو میگرفت و یک جا بر علیه نظام حرف میزد؟ ندیدی رنگ عوض میکرد؟ حالا که به اینجا رسیده باز حکومت شد بَده؟ برادر من، شماهایی که با چشم بسته رای دادید در قبال بدبختی ها سهم بزرگی دارید. اول خودتونو ملامت کنید. اول خودتون توبه کنید. بعد در رابطه با حکومت هم حرف میزنیم.
    یک: تهمت نزن که نماز نداری
    دو: (ح.ر) کیه!؟ ( کاتبان وحی هم شاهدند که در دو دوره او من بهش رای ندادم ، اونهایی هم که رای دادند حقشون محفوظه)
    سه: به هر کی رای دادم هر زمان، جز کاندیدا بودند، حق نداریم بگیم چرا!؟
    چهار: کی گفتم پشیمانم و از چه‌پشیمانم!؟
    پنج : ما طلبکار انقلابیم، انقلاب به ما بدهکار است، حق ادا نکرده، شهید و عالمش بیاد حساب کنیم.
    کارد که دسته اش را نمیبره!؟
    طلبکار ما کیه!؟
    خون شهید و علم فقیه بیاد.
    کاش احوالات قیامت را بهتر میدیدم
    یا الله وکیل
    ویرایش توسط کربلائی : ۱۳۹۷/۰۶/۰۴ در ساعت ۱۶:۳۴
    بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

یا الله و یا رحمن یا رحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی الی دینک

الهی العفو و لک الحمد

نوشته
    68
    مورد تشکر
    207 پست
    حضور
    12 روز 23 ساعت 57 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط کربلائی نمایش پست
    یک: تهمت نزن که نماز نداری
    دو: (ح.ر) کیه!؟ ( کاتبان وحی هم شاهدند که در دو دوره او من بهش رای ندادم ، اونهایی هم که رای دادند حقشون محفوظه)
    سه: به هر کی رای دادم هر زمان، جز کاندیدا بودند، حق نداریم بگیم چرا!؟
    چهار: کی گفتم پشیمانم و از چه‌پشیمانم!؟
    پنج : ما طلبکار انقلابیم، انقلاب به ما بدهکار است، حق ادا نکرده، شهید و عالمش بیاد حساب کنیم.
    کارد که دسته اش را نمیبره!؟
    طلبکار ما کیه!؟
    خون شهید و علم فقیه بیاد.
    کاش احوالات قیامت را بهتر میدیدم
    یا الله وکیل
    سلام.
    شما گفتید:
    همین آقایی که من بهش رای دادم و او را مردمی میدانستم، نظرات را برگردانده.

ما بیشتر به انقلاب بدهکاریم. انقلاب نبود الان رو در و دیوار شهر میشد پوستر فیلم سینمایی های پورن هم دید. شاه داشت کشور رو به سمتی میبرد که فساد پایین و بالاشو بگیره. انقلاب مارو نجات داد.

توی مسئولین نخاله زیاد داریم درست. اما این نخاله ها اولا ربطی به نظام ندارند. در لشکر امام حسن مجتبی (ع) هم کسانی بودند که کارشکنی میکردند و حتی یکیشون به امام ضربه ی چاقو زد. نمیشه گفت چون زیر دست شما خیلی آدم بدیه در نتیجه شما هم خیلی بدی. اصلا همچین چیزی نیست.نظام ما پاک پاکه. شاید بشه گفت یه 70 درصد از نخاله ها تحت تاثیر رای و انتخاب ما هستن که میان و ضربه میزنن به همه چیز. اقتصاد و فرهنگ و فضای مجازی و غیره. مگه اینا همه دست دولت نیست؟ دولت براشون وزیر نداره مگه؟ مگه دولت رو ما مردم انتخاب نمیکنیم؟
    تا وقتی اتفاقات خوب میفته مردم کار رو از منتخبشون میدونن. وقتی همه چیز خراب شد میگن کار نظامه!

یک توصیه به شما. لطفا کمی ادبیاتتونو اصلاح کنید. طوری حرف میزنید آدم حس میکنه خودتونو یک بنده ی مقربی چیزی میدونید. کاتبان وحی و تهمت نزن نماز نداری و غیره. قدیما ادبیات شما اینجوری نبود نمیدونم چرا اینطوری شدید شما. بعضی جملات رو هم عمدا با حالت عجیب یا با زبان فارسی قدیم مینویسید که جمله ها خفن بشه! معمولی و خاکی حرف بزنید مثل قدیم بهتره.

نوشته
    1,547
    مورد تشکر
    8,274 پست
    حضور
    45 روز 15 ساعت 1 دقیقه
    دریافت
    1
    آپلود
    0
    گالری
    0

سلام
    دبستانی که بودیم تو راه مدرسه یه جمله روی دیوار نوشته شده بود،هر روز میخوندمش،یه جمله از امام خمینی،این بحثا رو که خوندم ،یهو یادم اومد:
    《نگویید انقلاب برای ما چه کرده است؟بگویید شما برای انقلاب چه کرده اید؟》
    سالها این جمله رو خوندم و رد شدم،ولی بعدها پاک شد از روی دیوار،
    مثل خیلی چیزا که پاک شد و فراموش شد
    مثل الان که پشت تریبون میره و میگه ما بعد از انقلاب یه روز خوش نداشتیم، مثل ........
    یا غِيَاثَ الْمُسْتَغِيثِينَ‏
    أَنَا عَبْدُكَ الضَّعِيفُ الذَّلِيلُ الْحَقِيرُ الْمِسْكِينُ الْمُسْتَكِينُ‏
    الهی العفو، الهی العفو،الهی العفو، الهی العفو،الهی العفو، الهی العفو،الهی العفو، الهی العفو،الهی العفو، الهی العفو،الهی العفو، الهی العفو
    به فاطِمَةَ وَ اَبیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنیهَا

شروع کننده موضوع

نوشته
    2,475
    مورد تشکر
    3,501 پست
    حضور
    92 روز 19 ساعت 12 دقیقه
    دریافت
    4
    آپلود
    0
    گالری
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط یا عزیز زهرا نمایش پست
    سلام
    دبستانی که بودیم تو راه مدرسه یه جمله روی دیوار نوشته شده بود،هر روز میخوندمش،یه جمله از امام خمینی،این بحثا رو که خوندم ،یهو یادم اومد:
    سالها این جمله رو خوندم و رد شدم،ولی بعدها پاک شد از روی دیوار،
    مثل خیلی چیزا که پاک شد و فراموش شد
    مثل الان که پشت تریبون میره و میگه ما بعد از انقلاب یه روز خوش نداشتیم، مثل ........
    برای معرفی حق یس و طه، از آیه الله خمینی ره هم خواهم پرسید، شما برای انقلابی که هم فرزندتان را دادید و هم ما پدران و مادران و برادران و خواهران را چه کردید!؟

قراره عفو عمومی بشه
    اما نباید خانواده ها از هم بپاشه.

کسی که خبر نداره، صحبت نکنه

انقلاب به ما بدهکار است، نه هر انقلابی آن انقلابی که حریم حرمت نگه داشت.
    از آقای آیه الله خامنه ای هم پرسیدم چرا حق مخصوص رسول الله ص را چوب حراج زدید در این انقلاب ( چه طلبکار چه بدهکار )

خوشتان می آد حق شما را حراج زنند!؟

وقتی کسی مطلبی نمیداند، سکوت میکند و خسارتش را گردن دوران غیبت نمی اندازد.

من یک پدر دینی دارم و آن مراجعند، مانند یک پسری که پدرش را دوست داشت دلیل فتوا خواستم و چون معصوم نبود، نخواستم مضحکه خاص و عام شود.
    خودم هم رو بچه هام این لقب را نگذاشتم ، او هم برای بچه هاش نگذاشته.
    از نسل جوانان بهشتی است که فرمود: آنچه را برای خود میپسندی برای دیگران هم بپسند و آنچه برای خود نمی پسندی برای دیگران هم نپسند.

منم منتظرم و تسلیم آنکه حق یس و طه و ما را داد.
    حق ما، همش مسائل مالی نبود که
    صراه علی حق نمسکه
    ویرایش توسط کربلائی : ۱۳۹۷/۰۶/۰۵ در ساعت ۰۷:۴۰

الهی العفو و لک الحمد

شروع کننده موضوع

نوشته
    2,475
    مورد تشکر
    3,501 پست
    حضور
    92 روز 19 ساعت 12 دقیقه
    دریافت
    4
    آپلود
    0
    گالری
    0

این جمله امام

خطاب به مسئولین بوده، به همه مردم.

حاضریم برای حسابرسی
    اما عمومی، که تر و خشک دارد میسوزد از قبح این عدم حرمت

یادمان دادند، برکت از بالا میاد.
    احترام به کسی میگذارم و بالاتر میدانم که حرمت بفهمد و حرمت گذارد تا آسیبی به مملکتمان نرسد.

الهی العفو و لک الحمد

نوشته
    68
    مورد تشکر
    207 پست
    حضور
    12 روز 23 ساعت 57 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

از آقای آیه الله خامنه ای هم پرسیدم چرا حق مخصوص رسول الله ص را چوب حراج زدید در این انقلاب ( چه طلبکار چه بدهکار )

خوشتان می آد حق شما را حراج زنند!؟

وقتی کسی مطلبی نمیداند، سکوت میکند و خسارتش را گردن دوران غیبت نمی اندازد.

من یک پدر دینی دارم و آن مراجعند، مانند یک پسری که پدرش را دوست داشت دلیل فتوا خواستم و چون معصوم نبود، نخواستم مضحکه خاص و عام شود.
    خودم هم رو بچه هام این لقب را نگذاشتم ، او هم برای بچه هاش نگذاشته.
    از نسل جوانان بهشتی است که فرمود: آنچه را برای خود میپسندی برای دیگران هم بپسند و آنچه برای خود نمی پسندی برای دیگران هم نپسند.

منم منتظرم و تسلیم آنکه حق یس و طه و ما را داد.
    حق ما، همش مسائل مالی نبود که
    صراه علی حق نمسکه
    احترام به کسی میگذارم و بالاتر میدانم که حرمت بفهمد و حرمت گذارد تا آسیبی به مملکتمان نرسد.
    تقریبا هیچی از حرفاتون نفهمیدم.
    کدوم حق پیامبر. لقب چیه! درباره کدوم مرجع حرف میزنید!

جناب بار دیگه ازتون میخوام. میشه عادی حرف بزنید ما هم بفهمیم؟ رمزی و به زبان فارسی حرف زدن و ... نشانه ایمان که نیست! معمولی حرف بزنید حالیمون شه.

نوشته
    1,547
    مورد تشکر
    8,274 پست
    حضور
    45 روز 15 ساعت 1 دقیقه
    دریافت
    1
    آپلود
    0
    گالری
    0

سلام
    کسی که خبر نداره، صحبت نکنه
    الان دقیق متوجه نشدم،که منظورتون به من بود یا نه ؟!!!!
    آقا من خودم میگم اصلا ادعای فهم و کمالم نمیشه،ولی بی اطلاع از دنیا هم نیستم،تو پستوی خونه مون هم ننشستم هر کی از راه برسه یه چیزی بهمون بگه،ماهم بگیم آره تو راست میگی!!
    همه رو هم نمیریزیم تو یه کیسه،مخلوط کنیم،بعد نتیجه ای که دلمون میخواد رو از توش در بیاریم
    ما هم داریم توی همین مملکت زندگی میکنیم
    به هیچ شاخه ای هم نه وصلیم نه آویزون!
    اگه ظلم بشه به ما هم شده،اگه خیری باشه برا ما هم هست
    نخوردیم نون گندم،ولی،دیدیم دست مردم،فکر نمیکنم شما هم سنتون به اندازه ای باشه که قبل از انقلاب رو به خوبی درک کرده باشید
    فکر نکنم اگه شهدا هم بیان،، بگن ما از انقلاب طلبکاریم،اگر کسی بر حسب وظیفه و اخلاص کاری کنه هرگز احساس طلبکارانه نداره،آره ،حتما از همه مردم و مسولان طلبکارند ولی نه از اسلام و انقلاب.
    انقلاب که به ذات خودش مشکلی نداشته،این همه خون ریخته نشده که چه خودی و چه بیخودی،چه دوست و چه دشمن در بزنگاه و در هر موقعیتی بیان چوب حراج بزنن به پایه و اساس هرچه بوده و هست
    اگه فرمودن که برای انقلاب چیکار کردین به همه گفته شده
    به من،به شما،به مسول، به ریز و درشت این مملکت،اصلاح از خودمون باید شروع بشه از من،از شما،در کلام،در عمل
    وقتی تا اوضاع خراب میشه،همه فریاد وا اسلاما و وا انقلابا سر میدن،بدون اینکه خودشون قدمی بردارن و بدتر از اون، میشن پایه سستی اتفاقات،این میشه چیزی که الان میبینیم
    تک تک ما مسئولیم،تک تک ما باید جواب پس بدیم،یکی بیشتر، یکی کمتر،نه فقظ توپو بندازیم تو زمین یک عده خاص یا بیرون از گود بشینیم و بگیم لنگش کن!!!!!!!!!!!!!!!
    از روزی که که میریم پای صندوق رای ،یا نمیریم،از انتخابی که میکنیم یا نمیکنیم
    از خریدهایی که میکنیم،از اعتراض نکردن هامون ،از نهی نکردن هامون،از خرید های اشتباهمون،از مسامحه کاریمون
    از به من چه گفتن هامون،از گفتن اینکه مسول یکی دیگه س،از گفتن اینکه وظیفه یکی دیگه س، وَ وَ وَ ......................
    ما مردم خودمون به خودمون رحم نمیکیم،خیلیا میخوان فقط سفره خودشون رو رنگین کنن،دیگران هم .........
    والا من که هرچی باشه با همین سنم بدهکار انقلابم،به هیچ وجه طلبکارش نیستم،چیکار کردم که بخوام طلبکارانه صحبت کنم،چیکار کردم که بخوام برم امام رو مورد بازخواست قرار بدم؟!!!!
    شناسایی اهل بیت و پیامبر هم فقط در جا انداختن اسم طه و یاسین که نیست!!!

حساب انقلاب رو از حساب دیگران جدا کنید.
    الهی العفو، الهی العفو،الهی العفو، الهی العفو،الهی العفو، الهی العفو،الهی العفو، الهی العفو،الهی العفو، الهی العفو،الهی العفو، الهی العفو

شروع کننده موضوع

نوشته
    2,475
    مورد تشکر
    3,501 پست
    حضور
    92 روز 19 ساعت 12 دقیقه
    دریافت
    4
    آپلود
    0
    گالری
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط یا عزیز زهرا نمایش پست
    سلام

الان دقیق متوجه نشدم،که منظورتون به من بود یا نه ؟!!!!
    آقا من خودم میگم اصلا ادعای فهم و کمالم نمیشه،ولی بی اطلاع از دنیا هم نیستم،تو پستوی خونه مون هم ننشستم هر کی از راه برسه یه چیزی بهمون بگه،ماهم بگیم آره تو راست میگی!!
    همه رو هم نمیریزیم تو یه کیسه،مخلوط کنیم،بعد نتیجه ای که دلمون میخواد رو از توش در بیاریم
    ما هم داریم توی همین مملکت زندگی میکنیم
    به هیچ شاخه ای هم نه وصلیم نه آویزون!
    اگه ظلم بشه به ما هم شده،اگه خیری باشه برا ما هم هست
    نخوردیم نون گندم،ولی،دیدیم دست مردم،فکر نمیکنم شما هم سنتون به اندازه ای باشه که قبل از انقلاب رو به خوبی درک کرده باشید
    فکر نکنم اگه شهدا هم بیان،، بگن ما از انقلاب طلبکاریم،اگر کسی بر حسب وظیفه و اخلاص کاری کنه هرگز احساس طلبکارانه نداره،آره ،حتما از همه مردم و مسولان طلبکارند ولی نه از اسلام و انقلاب.
    انقلاب که به ذات خودش مشکلی نداشته،این همه خون ریخته نشده که چه خودی و چه بیخودی،چه دوست و چه دشمن در بزنگاه و در هر موقعیتی بیان چوب حراج بزنن به پایه و اساس هرچه بوده و هست
    اگه فرمودن که برای انقلاب چیکار کردین به همه گفته شده
    به من،به شما،به مسول، به ریز و درشت این مملکت،اصلاح از خودمون باید شروع بشه از من،از شما،در کلام،در عمل
    وقتی تا اوضاع خراب میشه،همه فریاد وا اسلاما و وا انقلابا سر میدن،بدون اینکه خودشون قدمی بردارن و بدتر از اون، میشن پایه سستی اتفاقات،این میشه چیزی که الان میبینیم
    تک تک ما مسئولیم،تک تک ما باید جواب پس بدیم،یکی بیشتر، یکی کمتر،نه فقظ توپو بندازیم تو زمین یک عده خاص یا بیرون از گود بشینیم و بگیم لنگش کن!!!!!!!!!!!!!!!
    از روزی که که میریم پای صندوق رای ،یا نمیریم،از انتخابی که میکنیم یا نمیکنیم
    از خریدهایی که میکنیم،از اعتراض نکردن هامون ،از نهی نکردن هامون،از خرید های اشتباهمون،از مسامحه کاریمون
    از به من چه گفتن هامون،از گفتن اینکه مسول یکی دیگه س،از گفتن اینکه وظیفه یکی دیگه س، وَ وَ وَ ......................
    ما مردم خودمون به خودمون رحم نمیکیم،خیلیا میخوان فقط سفره خودشون رو رنگین کنن،دیگران هم .........
    والا من که هرچی باشه با همین سنم بدهکار انقلابم،به هیچ وجه طلبکارش نیستم،چیکار کردم که بخوام طلبکارانه صحبت کنم،چیکار کردم که بخوام برم امام رو مورد بازخواست قرار بدم؟!!!!
    شناسایی اهل بیت و پیامبر هم فقط در جا انداختن اسم طه و یاسین که نیست!!!

حساب انقلاب رو از حساب دیگران جدا کنید.
    شما که امام یا رهبر نیستید که جواب منو بدید، اجازه بدید خودشون‌جواب میدن وقتش

ما طلبکار انقلابیم.
    طلبمون هم میگیریم.
    طلب ما فقط پول نیست که همه خیال کردند.
    حق فراتر از اون هست که شناساندند!
    خودشون هم طلبکارند
    همه ما طلبکاریم.لحظه به لحظه...
    خدایا ما را بسبب حقی که داریم از شناخت حجتت و رسولت و خودت و کوتاهی که انجام شده، به مرگ جاهلیت نمیران.

اگر لقب یس و طه ص جا بیفته، خروج امام آسانتر است، شناخت امام و حقمان آسانتره، کسانی که به دین اسلام وارد میشوند پذیرششان بیشتر است.فقط خودتان را نبینید، جهانی فکر کنید.قراره اسلام در جهان برپا بشه، هدف انقلاب این بود.
    خدا یک یس و طه داشت که پیامبر ص بود و صاحب امت.
    لا اکراه فی الدین، ما و من جز امت یس و طه ای نیستیم که پیامبر نباشد.
    مسئولین اجازه ندارند از دعای ما استفاده کنند. چون بدهکارند و تا طلب را تسویه نکردند که چیزی داده نمیشه

ما طلبکاریم از انقلاب و حتی امام عصر عج
    خودش هم میدونه ما طلبکاریم، اما گردن کش نیستیم.
    گاهی وقتها مجبوریم صبر کنیم، اما طلبکاریم
    ویرایش توسط کربلائی : ۱۳۹۷/۰۶/۰۵ در ساعت ۱۵:۰۸

الهی العفو و لک الحمد

شروع کننده موضوع

نوشته
    2,475
    مورد تشکر
    3,501 پست
    حضور
    92 روز 19 ساعت 12 دقیقه
    دریافت
    4
    آپلود
    0
    گالری
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط صندلی نمایش پست
    تقریبا هیچی از حرفاتون نفهمیدم.
    کدوم حق پیامبر. لقب چیه! درباره کدوم مرجع حرف میزنید!

جناب بار دیگه ازتون میخوام. میشه عادی حرف بزنید ما هم بفهمیم؟ رمزی و به زبان فارسی حرف زدن و ... نشانه ایمان که نیست! معمولی حرف بزنید حالیمون شه.
    ببخشید که این‌ و‌ میگم
    ما تافته جدا بافته هم نیستیم
    قراره چهل سال طول بکشه تا مردم‌ بفهمند، اتفاقاتی که در طول این چهل سال می افته آن حریم حرمت را مشخص میکنه و من فکر میکردم میتونم آن‌چهل سال را شروع کنم،
    اما مخصوص حکومت امام عصر عج است که اول لقب را به صاحبش بر میگرداند و از شناسنامه ها و حتی سنگ های قبر ها هم برداشته خواهد شد.
    آن‌موقع چهل سال طول میکشه مه آن افراد که با این نام مخصوص صدا میشوند در اذهان پاک بشه و سختی ها هم از این فتنه پایان بپذیرد.

اگه صاحب ولایتپذیری بیشتری هستی بفرموده پدر امام زمانت ، انگشنری دست چپ کن ( تحف العقول، بخش سخنان امام حسن العسکری ، روایت ۱۶ ) همه مراجع هم انجام نمیدهند و نمیتوان کسی را مجبور کرد.

سالروز عید غدیر خم نزدیک است.
    پیمان ببند و صبور باش
    ویرایش توسط کربلائی : ۱۳۹۷/۰۶/۰۵ در ساعت ۱۵:۲۹

الهی العفو و لک الحمد

نوشته
    1,547
    مورد تشکر
    8,274 پست
    حضور
    45 روز 15 ساعت 1 دقیقه
    دریافت
    1
    آپلود
    0
    گالری
    0

شما که امام یا رهبر نیستید که جواب منو بدید، اجازه بدید خودشون‌جواب میدن وقتش

ما طلبکار انقلابیم.
    طلبمون هم میگیریم
    عجب!
    چه جالب!!!
    لطفا زین پس اعلام بفرمایید برای امام و رهبر پست میذارید ،خدای نکرده ما جوابتون رو ندیم!!

ما طلبکاریم از انقلاب و حتی امام عصر عج
    از خدا چطور؟؟؟از خدا طلبکار نیستید؟؟؟

صفحه 3 از 4 نخست 1234 آخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری