جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید

موضوع: چرا کشورهای اسلامی دیگر، جمهوری اسلامی نشدند!؟
-
۱۳۹۷/۰۶/۰۵, ۱۷:۳۲ #31
- نوشته
- 2,475
- مورد تشکر
- 3,501 پست
- حضور
- 92 روز 19 ساعت 12 دقیقه
- دریافت
- 4
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
یا الله و یا رحمن یا رحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی الی دینک
الهی العفو و لک الحمد
-
۱۳۹۷/۰۶/۰۵, ۲۰:۲۳ #32
- نوشته
- 68
- مورد تشکر
- 207 پست
- حضور
- 12 روز 23 ساعت 57 دقیقه
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
سلام.
خیلی خوب گفتید واقعا.
میدونید واقعا چی سوزش داره سرکار خانوم؟
اینکه دشمن تا داخل خونه های ما هم اومده بدون اینکه ذره ای در هدف باطلش شکی کنه. اون وقت ماها تازه داریم سر این بحث میکنیم که انقلاب خوب است یا بد هست!
ما ها همیشه همین بودیم. همین دست دست کردن ها سر امام حسین (ع) رو برد بالای نیزه.
واقعا اینکه امام علی (ع) فرمودند حکمت گمشده ی مومن هست به همین دلیله!
این دوستان وقتی شکشون برطرف میشه که نظام تنها بمونه دشمن بیاد خاک کشور رو به توبره ببنده. تو همه ی محله های ایران قمار خونه و خیلی ببخشید فاحشه خونه و این چیزا تاسیس کنن. اونوقت بعضیا تازه میفهمن چه بوده این انقلاب.
دوستان از انسان های عادی توقع کار های امامان معصوم رو دارند. متوجه نیستند که تا امام زمان نیاد نمیشه اون نظام رویایی رو تاسیس کرد. نظام های الان فقط میتونن نزدیک راه امام بشن نمیتونن خود حکومت امام رو برپا کنند!
آقای کربلایی یک نظام در دنیا رو مثال بزنید که تا این حد به راه امام زمان (عج) نزدیک باشه. نمیتونید پیدا کنید.
یک توصیه به شما بکنم.
این یاسین و طاها گفتن ها، حتی نماز های پر شمار، ذکر های پر شمار، یا این اصطلاحاتی که میگید هیچ کدوم اینا باعث نمیشه که شما فکر کنید که در مسیر درست هستید و بقیه در مسیر غلط. نمیخوام شمارو مقایسه کنم. اما اون هایی که در نهروان خونشون ریخته شد همه قاری قرآن بودن و ذکر گو و غیره. دین بدون بصیرت هیچ فایده ای نداره.
به نظرم همونطور که مسلمان غیر شیعه فایده ای نداره، شیعه ی غیر انقلابی هم فایده ای نداره. چون هر دو گروه از بی بصیرتی به اینجا رسیدن.
ویرایش توسط صندلی : ۱۳۹۷/۰۶/۰۵ در ساعت ۲۳:۴۴
-
تشکرها 6
-
۱۳۹۷/۰۶/۰۵, ۲۱:۰۵ #33
- نوشته
- 2,475
- مورد تشکر
- 3,501 پست
- حضور
- دریافت
- 4
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
جالبه من هیچگاه من نگفتم مگر جایی که فقط نظرم مال خودم بودنه دیگران و همیشه ما میگفتم، هیچاجباری هم نیست در شریک شدن.
چهقبول کنید چه قبول نکنید، یک یس بیشتر نبود، که همان طه هم بود.
همان پیامبر ص که یس و طه ص بود دست تنها امیرالمومنین ع را بعنوان جانشین بالا برد و معرفی کرد و شیعه ها در عقیده باید بدانند.
ما آنقدر بد نیستیم، یعنی هستیم ولی در این زمان بهترینیم برای امام عصر عج، که امید داره یارانی که همانها هستند به مرحله ای برسند که در کنار هم بتوانند جمع شوند.
امیرالمومنین ع در صفاتشان فرمود دلهایشان با هم است....
گاهی باید متضرر شد تا قدر عافیت بدانیم.
همه ما در رحمتیم کهمصیبتمان کم است. اگر رحمت کنار رود آنقدر قدر میدانیم.
من بی عیب نیستم ولی عقیده داشتن یک یس و طه که آن پیامبر باشد و این لقب جز انفال، حسن است که بخیل نبودیم بدلیل شیرینی ایمانمان که مردم هم بدانند ....
یکی از حکمت ها، همینه
همین
من هیچ غرضی با این افرادی که این نام ها را دارند ندارم.
اگر عاقل باشند که هستند، روزی خواهند فهمید که بیشتر از آنهایی که این نام را برایشان قرار داد دوستشان داشتیم.
این قصه سر دراز دارد...
من زیاد اهل عبادت نیستم
نمازهای واجبم را اول وقت میخوانم ( خیلی مواظبت میکنم )
همیشه هم مسجد نمیروم ( عیب من )
روزه هم نمیگیرم
ذکر هم زیاد نمیگم ( از تسبیح تربت استفاده میکنم )
شکمو هم نیستم
خواب هم میرم
در مراسمات هم همیشه شرکت نمیکنم
سعی میکنم حداقل هر سه هفته یکبار مصلا بروم
از نظر خودم بد نیستم ( حلال میخورم ولو کم ) چشم چران هم نیستم و گوشم هم پاکه ، بد زبان هم نیستم
با این حال باز بی عیب نیستم
مهم نیست من که باشم، قیافه امچطور هست، اصلا انقلابی هستم یا ضد انقلاب. عقل داده شده برای تفکر.
امام محمدباقر ع فرمود خدا عقل میده تا کسب ادب بشه.
عقل به همه داده میشه اما همه ادب کسب نمیکنند
ویرایش توسط کربلائی : ۱۳۹۷/۰۶/۰۵ در ساعت ۲۱:۲۰
الهی العفو و لک الحمد
-
۱۳۹۷/۰۶/۰۵, ۲۱:۵۸ #34
- نوشته
- 1,547
- مورد تشکر
- 8,274 پست
- حضور
- 45 روز 15 ساعت 1 دقیقه
- دریافت
- 1
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
سلام
جوابی نمیدم به پستتون چون خدا رو شکر نه امامم نه رهبر!!!!
قضاوتتون هم نمیکنم،ان شاالله که مقبول حضرت حق و صاحب الزمانباشید
فقط شما این همه توصیه دارید به ما ،منم یه توصیه میکنم به شما؛
گاهی شک کنید،به خودتون،به بعضی از حرفاتون،به اعتماد به نفستون و ...،گاهی فقط!!
و اگر حتی بارها و بارها صحیفه سجادیه رو خوندین لطفا دوباره بخونید ،از زبان معصوم هم بخونید،مخصوصا قسمت پناه بردن به خدا رو
و من الله توفیق
یا غِيَاثَ الْمُسْتَغِيثِينَ
أَنَا عَبْدُكَ الضَّعِيفُ الذَّلِيلُ الْحَقِيرُ الْمِسْكِينُ الْمُسْتَكِينُ
الهی العفو، الهی العفو،الهی العفو، الهی العفو،الهی العفو، الهی العفو،الهی العفو، الهی العفو،الهی العفو، الهی العفو،الهی العفو، الهی العفو
به فاطِمَةَ وَ اَبیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنیهَا
-
تشکرها 5
-
۱۳۹۷/۰۶/۰۵, ۲۳:۱۹ #35
- نوشته
- 2,475
- مورد تشکر
- 3,501 پست
- حضور
- دریافت
- 4
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
دو حالت بیشتر نیست
یا من اشتباه کردم
یا ما درست گفتیم
اگر من اشتباه کردم، ببخشید
اما اگر ما درست گفتیم، چرا موردی که به نفع شماست را رد میکنید، فقط بسبب اینکه مرجع فتوا داده!؟
خیلی جالبه
حاضرید از دین برگردید ولی حقیقت را باور نکنید!؟
من یکی اینقدر مقلد نیستم
بارها گفتیم، ۱- سید هست احترام بجا
۲- علی هست ، محترم ما
۳- مرجع هست، گوارا
۴- این فتوا را نمیتوانیم راوی حدیث قبول کنیم
دلیل بیاورد، ( داره شک ما برطرف میشه که هر کس روایت بحار را ضعیف گفته یه جا، یس و طهنامی از قبل ( همان دوره امام جعفرصادق ع ) خواسته که مردمگمراه تر بشن ) همه مرسلین و صالحان فقط یک یس و طه میشناسند که پیامبر ص هست، آنها و امتشان هم اذیت کردند، ترسیدند امتشان گمراه بشن - راست هست بخدا )
ما دلیل آوردیم
۱- قرآن ( سوره هایی که بنام حضرت هست و کجا او را پیامبر ص خوانده - من عقلم کمه درباره قرآن، باید راهنمای بهتری باشه - یا هادی المضلین و یا هادی المصلین )
۲- هیچ مرسل یا امام یا امام زاده ای روی فرزند خود قرار نداده، اگر جایز بود آنها اولویت داشتند.
۳- خدا برای خود الله قرار داد، برای بهارین وصی خود لقب امیرالمومنین ع، آیا برای بهترین مرسل خود حقی مخصوص قرار نداده که مختص او باشد!؟
ما، نگفتیم عالمیم!
امام جعفر صادق ع فرمود شما دانشجوئید و ما عالم.
من یکی محتاج مراجعم، تمام گذشتگان را دوست دارم و این زنده ها رو!
چرا موردی که نفع جامعه هست را منکر میشید!؟
من که اسمم را نگفتم که کسی بدش بیاد، به نام شما به کام شیعیان.
من آخرین بودم که فهمیدم، شما بفرما نجات بده امت را و مراجع را.
امام عصر هم راضی تره.
اصلا من متکبر و بد.
به خودتان ظلم نکنید
اگه با متون من مشکل دارید تا مثل دی بی کلاه قرمزی برعکس بگم شما درستش کنید و ثواب ببرید.
یهچوپانی هر از بر تشخیص داد و مرد.
خدا منم بیامرزه
ویرایش توسط کربلائی : ۱۳۹۷/۰۶/۰۵ در ساعت ۲۳:۳۷
الهی العفو و لک الحمد
-
۱۳۹۷/۰۶/۰۶, ۱۱:۳۲ #36
- نوشته
- 1,547
- مورد تشکر
- 8,274 پست
- حضور
- 45 روز 15 ساعت 1 دقیقه
- دریافت
- 1
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
سلام
واقعا هی میخوام جواب ندم شما نمیذارید
اول که شما این تاپیک رو راه انداختین به خاطر اسم طه و یاسین؟؟؟
درباره انقلاب گفتید،درباره انقلاب هم شنیدید
در ثانی اگه شما یادتون نیست خودم یادمه که گفتم قبلا !!گفتم اینقد که شما تاکید کردین رو این دوتا اسم، ما روزه شک دار قطعا نمیگیریم، اصراری هم به گذاشتن این اسامی بر روی فرزندانمون نداریم ،اساسا همچین قصدی رو هم نداشتیم
شما هم گفتید شاهد ما میشید در پیشگاه خدا ،ظاهرا همین دنیا شهادتتون رو فراموش کردین!!!!!!!!!!!
ان شاالله خداوند طعم شیرین حقیقت رو به همه ما بچشونه تا نه از دین خارج بشیم و نه منکر حقایق
یا غِيَاثَ الْمُسْتَغِيثِينَ
أَنَا عَبْدُكَ الضَّعِيفُ الذَّلِيلُ الْحَقِيرُ الْمِسْكِينُ الْمُسْتَكِينُ
الهی العفو، الهی العفو،الهی العفو، الهی العفو،الهی العفو، الهی العفو،الهی العفو، الهی العفو،الهی العفو، الهی العفو،الهی العفو، الهی العفو
به فاطِمَةَ وَ اَبیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنیهَا
-
-
۱۳۹۷/۰۶/۰۶, ۱۲:۱۴ #37
- نوشته
- 2,475
- مورد تشکر
- 3,501 پست
- حضور
- دریافت
- 4
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
اول سلام
ما که نگفتیم در بحث شرکت نکنید، که شما عنوان کردید ما هی نمیخوایم چیزی بگیم، خب بفرمائید هر چه میخواهید بفرمایید
هدف انقلاب همین بوده، شناساندن آسانی دین خدا
وقتی ما در شناخت امام و پیامبرمان مشکل داریم ، جامعه دچار سختی میشه تا یاد خدا کنیم و دوباره برکت از بالا بیاد تا به ما برسه.
قطعا فرد دوم بعد از خدا، پیامبری بنام یس و طه است، بعد مرسلین دیگه و اوصیاء و متقین تا باز به ما برسه.
شما هم مطلع شدید و انشاالله رو فرزندان قرار نمی دهید، خب یک پله از آنهایی که هنوز ندانسته اند بالاترید و وارد مرحله ای میشید که باید از اذهان فرزندانتان هم دفاع کنید. ( چطور به بچه میخواهید بفهمانید که این فردی که همه یاسین و طه صداش میزنند نه یاسین و طه هاست، ذهن بچه که هنگ میکنه، این مربوط به منزل هاست، در جامعه که وارد بشه هم همین روال هست - مگه چقدر میشه از اجتماع دور شد، خود امام عصر عج هم گاهی میان مردم میان )
در مورد شهادت هم شاید من سوره حشر خوانده باشم وشما نخوانده باشید یا کمتر خوانده باشید و شهادتی که در قیامت شماست الان دنیوی شده، چه میدونم
وقتی فهمیدیم ، باید صبور بمانیم، همین مورد مشکل جوانان هست، کم صبری
میتونید متون را دنبال کنید یا در بحث ها شرکت کنید، حتی کماکان منتقد
ویرایش توسط کربلائی : ۱۳۹۷/۰۶/۰۶ در ساعت ۱۲:۲۱
الهی العفو و لک الحمد
-
۱۳۹۷/۰۶/۱۱, ۱۰:۰۷ #38
- نوشته
- 290
- مورد تشکر
- 724 پست
- حضور
- 9 روز 3 ساعت 53 دقیقه
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
سلام مجدد
صحبت ما این است که اصل نظام و آرمانهای انقلاب ثابت و روشن است و جایگاه رفیع ولایت فقیه و شخص رهبری در همان راستا حرکت می کنند و البته در بین مسئولین که به قول شما خودشان جزو آغازکنندگان انقلاب هستند بوده و هستند که تغییر مسیر داده اند، این مسأله به درستی اصل نظام و آرمانهای انقلاب هیچ خدشه ای وارد نمی کند و همان بیان قبلی ما را تأیید می کند که نباید بین رویکردها با عملکردها خلط کرد.
ضمن آنکه قرار نبوده و نیست که در این فضا نام افراد برده شود بلکه صحبت تایپیک در باره چرایی عدم تشکیل جمهوری اسلامی در دیگر کشورهای منطقه است لطفاً چارچوب بحث گفتمان را رعایت کنید
اینگونه مطالب و نقد یک سازمان مشخص نه در عهده و وظیفه این سایت و نه مرتبط با تایپیک است، با این وجود وجود برخی مشکلات و ایرادات را در صدا و سیما رد نمی کنیم و انتظار می رود که بر اساس ارمانهای اسلام و انقلاب و قوانین جمهوری اسلامی همه سازمانهای دولتی و مسئولین ذیربط برنامه های آن مجموعه را سازماندهی کنند.
بنظر می رسد شما اساساً اهل افراط هستید، سازمان صدا و سیما نیز همچون دیگر سازمانها علاوه بر دارا بودن نقاط مثبت، اشکالاتی هم دارد که باید تلاش شود این اشکالات به حداقل ممکن خود برسد و اینطور نیست که به فعالیت های صدا و سیما با رویکردی افراطی بشود انگ بدعت را چسبانید. بهر حال ما معتقدیم رسانه ملی علیرغم اشکالات و نقاط ضعف و کاستی که دارد در کل در اکثر برنامه ها و وظایفی که بر عهده دارد نمره قابل قبولی دارد.
البته تا سیاست را چه تعبیر و تفسیر کنیم، به اعتقاد ما سیاست داخل در جهان بینی دینی است، همان جمله معروف (سیاست ما عین دیانت ماست و دیانت ما عین سیاست ما) و کسی که با سیاست و رویکرد جهان بینی ناآشناست بیشتر دچار انحراف و گمراهی توسط سامری ها می شود، جمهوری اسلامی داخل در همین جهان بینی دینی است و اگر نبود این اندیشه متعالی و تحقق آن، معلوم نبود ما و جامعه ما در کدام پازل انحراف و جریان سامری های آخرالزمان گرفتار بودیم.
بزرگوار ما که حرفی جز مطالبات شما نگفتیم، صحبت ما هم این است که مجلس و قوه قضائیه و نهادهای نظارتی باید با این فسادها برخورد کنند، کجای بیانمان، مشکلات را به مردم نسبت دادیم، ما که ادعا نکردیم قوه قضائیه معصوم است چون به رهبری منتسب است، بارها و بارها گفته ایم انتظار بیشتری از قوه قضائیه می رود که با فسادهای سازماندهی شده برخی افراد و سازمانها بشدت برخورد کند و البته پر واضح است، قوه قضائیه نمی تواند بر اساس شنیده ها و حدس و گمانه ها و بدون مستندات و یا طرح شکایتی در مسائل تخلفات صورت گرفته ورود کند، بسیاری از این مستندات باید توسط افراد و مجموعه های دولتی و غیردولتی و سازمانهای نظارتی و مردمی تهیه و بانضمام مستندات به قوه قضائیه ارجاع شود، مثلاً نمایندگان مجلس شکایت خود را در خصوص تخلفات بخصوص دولت و یا برخی سازمانها به قوه قضائیه بفرستند، یا سازمانهای اطلاعاتی، نظارتی و بازرسی کشور طرح دعوا کنند و یا افراد و مجامع مردمی از تخلف بخصوصی نزد دادستان بعنوان مدعی العموم طرح شکایت کنند.
همه از قوه قضائیه انتظار دارند با مفسدان شدیداً برخورد شود اما از ساز و کارهای قانونی آن یا بی اطلاعند و یا تمایلی ندارند که آنها را طرح کنند فقط برایشان انتظاری که از قوه قضائیه دارند مهم است و هر کجا مشکلی مشاهده می کنند خیلی سریع و راحت، عالمانه و عامدانه و یا ناآگاهانه و غیرعامدانه ضعف های قوه قضائیه را به رهبری نسبت می دهند و حال آنکه رهبری سیاست های کلی را تبیین می کند و مکرراً تذکرات لازم را به مدیران دستگاههای مختلف کشوری و لشگری و قضائی می دهند و اشکالات و نقاط ضعف را گوشزد می کنند که در موارد بسیاری مؤثر واقع می شود لکن، بدلیل گستردگی میدان کار دستگاه های کلان حکومتی مثل قوه قضائیه، وجود نقص و کاستی و اشکال تا حدودی طبیعی و عادی و در برخی موارد غیرقابل پیشگیری است. البته این بدان معنا نیست که بخواهیم دستگاه های ذیربط را تبرئه کنیم، بلکه ضعف و کاستی و اشکالات زیادی هم هست که ناشی از مسامحه و بدعملی برخی افراد نفوذی و تربیت نشده است که باید مورد تعقیب قانونی قرار گیرد.
بارها گفته ایم و تکرار می کنیم مشکلات دولت را در عرصه های مختلف باید از طریق مطالبه گری مردمی، بالا رفتن سطح آگاهی و بصیرت عمومی و انتخاب نمایندگان صالح و شایسته که بدون هیچ وابستگی و سیاسی بازی و کوتاهی، دولت را وادار کنند تا در انجام وظایفشان دقت های لازمه را داشته باشند حل کرد.
احسنت، دقیق و کامل ...
اینهمه سفارش شده از تاریخ عبرت بگیرید، یعنی شما معتقدید که وضعیت فعلی خودمان را با تاریخ مقایسه نکنیم؟! بله انقلاب شد که اسلام و ارمانهای آن شناسانده شود نه فقط در بُعد عملی بلکه از حیث نظری هم اصل و اساس نظام اسلامی و انقلاب شناسانده شود، در بُعد نظری ما انقلاب و پیام انقلاب که استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی، اسلام خواهی و ظلم ستیزی و ... بود را صادر کردیم، در بُعد عملی هم توفیقات و پیشرفت های قابل توجهی داشته و داریم هم در عرصه های علمی و هم در میدان عمل که اینجا مجال بیان جزئیات نیست ... طبیعتاً هیچ کار و اقدامی بدون نقص و اشکال نیست خصوصاً اگر دشمنانی در داخل و خارج نخواهند این نظام اسلامی و انقلابی پیشرفت کند، با این وجود به کوری چشم دشمنان، چهل سال است علیرغم همه توطئه ها این نظام الهی و مردم انقلابی ما ایستادگی کرده و فتنه ها را خنثی کرده اند و در این مرحله نیز در میدان جهاد اقتصادی و سیاسی، فرهنگی در حال مقابله با توطئه ها و تحریم های دشمنان هستند و بی شک، به حول و قوه الهی و صبر و استقامت از این مرحله نیز عبور خواهیم کرد.
به نام حضرت دوست
هیچ چیز مثل اخلاق، نمی تواند در قلبها نفوذ کرده، دنیایی را گلستان و قلبهایی را با اندیشه و مرام شما همراه سازد.
-
-
۱۳۹۷/۰۶/۱۱, ۱۰:۳۳ #39
- نوشته
- 290
- مورد تشکر
- 724 پست
- حضور
- 9 روز 3 ساعت 53 دقیقه
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
سلام مجدد
بنظرم مشکل شما سطح انتظار است! خوب این نهایت آرزوی همه ماست که آرمانها و ارزشها و اهداف بلند انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی ایران به بار بنشیند، همه چیز در جای خودش باشد، همه مردم در صراط مستقیم و راه اصول و ارمانهای انقلاب باشند ... ولی وقتی تاریخ را تورق می کنیم و به آیات قرآن رجوع میکنیم که شکرگزاران را در اقلیت و جاهلان و ناسپاسان را در اکثریت می داند، پیروان انبیاء و اوصیاء الهی همیشه در اقلیت بوده و حتی توسط همین مردم مورد اذیت و آزار قرار می گرفته اند، نمونه بارز آن قوم بنی اسرائیل و اذیت و آزارهای ایشان نسبت به موسی (علیه السلام) در فقرات مختلف ... وقتی مردم نسبت به انبیاء و اوصیاء معصوم (علیهم السلام) و در حکومت پیامبر اسلام (ص) و حکومت علوی (علیه السلام) چنین رفتاری داشته اند، بعض خواص و نزدیکان پیامبر و امام علی (علیهماالسلام) بدنبال هوا و هوس خود بوده و از پشت به ولایت خنجر زدند! در زمانه غیبت، چه انتظاری که همه مردم در مسیر صلاح و خیر و همراه و همگام با آرمانهای اسلام و انقلاب و مطیع کامل رهبری باشند! و همه مسئولین نظام کاملاً انقلابی و در راستای آرمانهای اسلام و انقلاب باشند؟!
از همه عزیزان عذرخواهم که به دلیل مشکل سیستم شخصی ام در ادامه موفق به همراهی بحث نبودم، بجز قسمت هایی که گفتگوها به بحث های شخصی مبدل شد، مابقی بحث ها خوب و پسندیده بود، از همه عزیزان تشکر می کنم و از مدیر اجرایی - فرهنگی هم تشکر ویژه دارم که در نبود حقیر تایپیک را مدیریت کرده اند، بنظرم مطالب لازم گفته شده و نیازی به ادامه بحث که ناگزیر به تکرار خواهد انجامید نیست.
موفق باشید ...
ویرایش توسط مشکور : ۱۳۹۷/۰۶/۱۱ در ساعت ۱۰:۴۲
به نام حضرت دوست
هیچ چیز مثل اخلاق، نمی تواند در قلبها نفوذ کرده، دنیایی را گلستان و قلبهایی را با اندیشه و مرام شما همراه سازد.
-
-
۱۳۹۷/۰۷/۰۸, ۱۵:۵۰ #40
- نوشته
- 290
- مورد تشکر
- 724 پست
- حضور
- 9 روز 3 ساعت 53 دقیقه
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
جمعبندی
پرسش:
الف- چرا کشورهای اسلامی دیگر، جمهوری اسلامی نشدند؟
ب- آبا بهتر نبود بدلیل عدم شناخت درست اسلام، حکومت ما هم اسلامی نبود؟ بعبارتی آیا عملکردها گواه شکست آرمانهای جمهوری اسلامی نیست؟
پاسخ:
پرسش شما را می توان از زوایای گوناگونی مورد بررسی قرار داد:
الف- چرایی انتخاب جمهوری اسلامی:
اولاً بر اساس دو مرتبه از مراتب توحید یعنی «توحید در حاکمیت» و «توحید در تشریع و تقنین» دلیل و ضرورت روی آوردن رهبر حکیم و فقیه جامع الشرایط و اقبال مردم ایران اسلامی به نوع حکومت جمهوری اسلامی روشن می شود. توحید در حاکمیت حاکی از آن است که حق حاکمیت تنها از آن خداوند متعال و کسانی است که خداوند به آنها اذن حکومت داده است، حق حاکمیتی که مشروعیت آن را خداوند به صالحان و شایستگان که همانا انبیاء و اوصیاء الهی و در زمان غیبت فقها و عالمان بالله هستند می دهد، در غیر اینصورت از جمله مصادیق حکومت جور و طاغوت، خواهد بود. ثانیاً بر اساس توحید در تشریع و تقنین نیز از آنجاییکه حق قانونگذاری؛ اولاً و بالذات حق خداوند متعال است ثانیاً به تمام نیازهای مادی و معنوی ایشان واقف است، و ثالثاً بدلیل بی نیازی، از هر گونه نفع خواهی و سودجویی نیز مبراست، بنابراین کاملترین و بی نقص ترین قوانین را تبیین می کند از اینرو حکومت و قوانینی کاملترین و بی نقص ترین نوع حکومت و قانون را دارا هستند که برگرفته و مأخوذ از برنامه ها و قوانین الهی باشند از اینرو، مدل و ساختار حکومت جمهوری اسلامی، کاملترین، دقیق ترین و نزدیک ترین نوع حکومت به حاکمیت و قانونگذاری خداوند می باشد. بنابراین به اعتقاد ما جمهوری اسلامی ایران، همان حکومت مورد تأیید خدای متعال و دین الهی است و جز آن، یا اساساً طاغوت بوده و یا رویکردها وعملکردهایشان به حاکمیت طاغوت و هوای نفس خواهد انجامید. بی شک، تحقق این نوع حکومت در ایران اسلامی را باید حقیقتاً توفیق و عنایت و امداد الهی در پاسخ ایمان و صبر و مجاهدت مردم ایران دانست و البته اگر مردم ایران اسلامی، قدر این نعمت و موهبت الهی را ندانند و در اثر اهمال و سستی و تبعیت هوای نفس به کفران روی آورند، قطعاً نباید انتظار دوام و ثبات این نعمت را داشته باشند.(1)
اما دلیل عدم انتخاب مدل "جمهوری اسلامی" توسط دیگر کشورهای اسلامی تابع عوامل گوناگونی است که در این مجال به ذکر فهرست وار آن و توضیح مختصری بسنده می کنیم: 1. جهل و نادانی؛ 2. دنیاطلبی و هواخواهی؛ 3. نفوذ و سلطه اربابان زر و زور و تزویر؛ 4. فلاکت و بدبختی حاکمان و دول خلیفه ای کشورهای عربی - اسلامی؛ 5. فقدان وحدت و همبستگی بین ملت های مسلمان و مردم کشورها؛ 6. نبود رهبر آگاه و واحد
بی شک، جهل و نادانی است که موجب شده مردم بجای آنکه خیر و صلاح خود را در تبعیت و پیروی از صراط دین الهی و احکام و برنامه های تعالی بخش انبیاء و اوصیاء الهی جستجو کنند بدنبال مکاتب بشری و ایسم های مختلف بیفتند و بدین واسطه گرفتار خودخواهی و دنیاطلبی کورکورانه باشند، این امر زمینه نفوذ و سلطه استکبارجهانی را در غالب ملت ها و دولت های اسلامی فراهم ساخته است. در این میان، حاکمان اکثر کشورهای اسلامی و عربی منطقه با اعمال نفوذ و حمایت استکبار جهانی بر سر کار آمده و در راه منافع مادی و دنیوی خود از هیچ تلاشی برای پایمال کردن حقوق ملت های مسلمان و مقابله با اسلام ناب دریغ نمی کنند، و عامل مهمی که در میدان مبارزه با استکبار و نظامهای طاغوتی مانع موفقیت و پیروزی ملت های مسلمان شده فقدان وحدت و اتفاق است و البته نباید از فقدان رهبری آگاه و بصیر و یگانه در راه ایجاد وحدت، تداوم بیداری اسلامی و تحقق حکومت اسلامی در این کشورها غفلت ورزید.
ب- آیا عملکردها گواه شکست آرمانهای جمهوری اسلامی نیست؟ بهتر نبود حکومت ما هم جمهوری اسلامی نبود؟
اولاً مکرر گفته ایم که باید بین رویکردها و آرمانهای نظام مقدس جمهوری اسلامی با عملکردهای بعضی مسئولین و دست اندرکاران تفاوت قائل شد نباید این دو را با هم خلط نموده و آنگاه قضاوت نابحق کرد. نهایت آرزو و آمال دغدغه مندان جمهوری اسلامی است که آرمانها و ارزشها و اهداف بلند انقلاب و جمهوری اسلامی به بار بنشیند، همه چیز در جای خودش باشد، همه مردم در صراط مستقیم و راه اصول و آرمانهای انقلاب باشند. اما وقتی تاریخ را تورق می کنیم و به آیات قرآن رجوع میکنیم که شکرگزاران و پیروان راستین معمولاً در اقلیت و جاهلان و ناسپاسان در اکثریت بوده اند، مردم همه اعصار، نسبت به انبیاء و اوصیاء معصوم (علیهم السلام) از هیچ اذیت و آزاری دریغ نداشته اند، حتی در حکومت پیامبر اسلام (صلی الله علیه و آله) و حکومت علوی (علیه السلام) بعض خواص و نزدیکان پیامبر و امام علی (علیهماالسلام) بدنبال هوا و هوس خود بوده و از پشت به ولایت خنجر زدند! آنگاه در زمانه غیبت امام عصر (عجل الله فرجه)، چه انتظاری است که همه مردم در مسیر صلاح و خیر و همراه و همگام با آرمانهای اسلام و انقلاب و مطیع کامل رهبری باشند! و همه مسئولین نظام نیز کاملاً انقلابی و در راستای آرمانهای اسلام و انقلاب قدم بردارند؟!
ثانیاً اینکه عده ای از فرصت خدمتی که بدست آورده سوء استفاده می کنند را نباید به پای اهداف، رویکردها و آرمانهای مقدس جمهوری اسلامی نوشت! درست است، انقلاب کردیم تا حرمت ها حفظ بشود بلکه ارتقاء یابد، اما نه با معجزه! بلکه با هوشیاری و بصیرت همگانی و انتخابهای صحیح مسئولان، نه اینکه بدون توجه به هشدارهای رهبری معظم، تحت تأثیر تبلیغات و شعارهای رنگارنگ برخی قرار بگیریم. غالب مشکلات اجتماعی و فرهنگی که شاهدشان هستیم، امر جدیدی نیستند بلکه از گذشته نیز وجود داشته اند، این قبیل پدیده ها تابع عوامل مختلفی است از جمله: کوتاهی و بی توجهی های خانواده ها، گرفتاری همگان در تکنولوژی که همراه با خساراتی است، بی توجهی عوام و خواص به هشدارهای رهبری نسبت به تهاجم و شبیخون فرهنگی، هجوم جنگ نرم همه جانبه غرب و نظام استکبار، بی توجهی جامعه و خانواده ها به آموزه های دینی و اخلاقی، سخت گیری های بی رویه نسبت به امر ازدواج، رواج فرهنگ های غلط نگاه به کار و اشتغال و زیاده خواهی و راحت طلبی جوانان، جایگزین فرهنگ صحیح کار و تلاش و خدمت، فقدان روح ایثار در دارندگان سرمایه ها و امکانات و رواج روح زیاده خواهی و دنیا طلبی در قالب رانت خواری و احتکار و .....
بعلاوه بارها گفته ایم که باید قوه قهریه و نظارتی کشور با فسادها و سوء استفاده گران به اشد مجازات برخورد کند نباید اجازه داد تا فرصت طلبان و سوءاستفاده گران بتوانند وارد میدان دستیابی به فرصت ها و سرمایه های ملی و اهرم های قدرت و ثروت بشوند و همچون زالوهای بی صفت، خون این مردم را بمکند. مجلس ما باید خیلی جدی و انقلابی با سستی و ضعف های عملکردی مسئولان و دولتمردان برخورد کند و فساد و تبعیض و کوچکترین سوء استفاده، تبانی و رانت را برنتابد.
پی نوشت:
- قوله کریم: « إِنَّ اللَّهَ لَا يُغَيِّرُ مَا بِقَوْمٍ حَتَّىٰ يُغَيِّرُوا مَا بِأَنْفُسِهِمْ»، خدا وضع و حال هیچ قومی را عوض نخواهد کرد مگر آنکه انسانها خودشان وضع و حال خودشان را تغییر دهند. (رعد، آیه 11)
ویرایش توسط مشکور : ۱۳۹۷/۰۷/۱۱ در ساعت ۱۲:۰۷
به نام حضرت دوست
-
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری